Κεραμιδό-maniacs

Μη σε ξεγελάει το ύφος της..ο διάολος της ταζμανίας είναι..:mad:

ξερω ξερωωωω..... τα μυριζομαι εγω τα διαολια :blink::blink: η ξανθια εχει τρελη σκανταλοφατσα :mad::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη σε ξεγελάει το ύφος της..ο διάολος της ταζμανίας είναι..απλά δε πέτυχε το καμουφλάζ:mad:
:lol::lol::lol:
Να τη χαίρεσαι, είναι μια κουκλίτσα και μεγάλη τσαχπίνα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

are you talking too me?

Συνημμένα

• maisel 135.jpg
    maisel 135.jpg
    37 KB · Εμφανίσεις: 40
are you talking too me?

καλα απιστευτη φωτο, πως την πετυχατε ετσι στον αερα, και μαλιστα με ματια χρυσα ? τοιιν !:rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol:
Να τη χαίρεσαι, είναι μια κουκλίτσα και μεγάλη τσαχπίνα!
σας μερσώ και σεις να χαίρεστε το μπουμπού-κι σας:up:

καλα απιστευτη φωτο, πως την πετυχατε ετσι στον αερα, και μαλιστα με ματια χρυσα ? τοιιν !:rolleyes::rolleyes:
ή είσαι τσιρκοκαταγκιοζάκι ή δεν είσαι.Εχει το κληρονομικό χάρισμα το παιδί μας:redface::lol:

ή είσαι τσιρκοκαταγκιοζάκι ή δεν είσαι.Εχει το κληρονομικό χάρισμα το παιδί μας:redface::lol:

καλα περα απο το καραγκιοζακι σου μου εκανε κ εντυπωση αυτος που την τραβηξε ετσι στον αερα, φοβερη ληψη κ πολυ δυσκολη :D

vi2ka αυτή η φωτό είναι πραγματικά εκπληκτική!:up::up::up:
Την θυμάμαι και παλαιότερα, την κοιτούσα και δεν μπορούσα να καταλάβω πώς κατάφερες να την πετύχεις!:blink:;):D:D
Πρέπει όμως να το'χει και το μοντέλο, δεν φτάνει μόνο ο φωτογράφος!;):cool::lol:

τι τον έχουμε τον άντρα..τσάμπα η παντρειά?βέβαια μετά τα άκουσα γιατί πιάστηκε ο καημένος μέχρι να πετύχει την πόζα και έχεις και τη Δώρα(moukelis)να σου αναλύει τα λάθος σημεία της λήψης:mad::P

Ψιτ κοριτσια!!Να σας πω μια τρελη σκανδαλια που κανει τις μαμαδες να παθαινουν εγκεφαλικο?
Παιρνετε ενα σκατουλακι τριων ημερων ξερο και κατα προτιμηση μπαλακι και παιζετε με αυτο ποδοσφαιρο σε ολο το σπιτι!!!!!!!Εγγυημενη η διασκεδαση και το εγκεφαλικο της μαμας!!!;)
Αυτα για να λετε για σκανδαλιες..
Αγαπημενη μου ασχολια επισης,να ριχνω κατω τα ποτηρια με πασης φυσεως υγρα μεσα..οχι να τα σπαω,απλως τα τραβαω λιγο και πεφτουν....!!!Και παντα υπο την παρουσια των διποδων,γιατι μονη μου δεν εχει πλακα...
Ετσι για να μαθαινετε απο την Αρχιστριτζω...

...
Παιρνετε ενα σκατουλακι τριων ημερων ξερο και κατα προτιμηση μπαλακι και παιζετε με αυτο ποδοσφαιρο σε ολο το σπιτι!!!!!!
:blink::blink::blink::lol::lol::lol:
Εμείς δεν έχουμε τέτοια, τα μαζεύει ο μπόγιας με τα γάντια και το φτυάρι κάθε μέρα!!! Λες να γίνεται και με φρέσκα ή θα λερωθώ πολύ? Έφαγα και το πρωτομαγιάτικο στεφάνι και με έχει πειράξει λίγο...:hmm: Μπουμπού

:blink::blink::blink::lol::lol::lol:
Εμείς δεν έχουμε τέτοια, τα μαζεύει ο μπόγιας με τα γάντια και το φτυάρι κάθε μέρα!!! Λες να γίνεται και με φρέσκα ή θα λερωθώ πολύ? Έφαγα και το πρωτομαγιάτικο στεφάνι και με έχει πειράξει λίγο...:hmm: Μπουμπού

Oχι ρε Μπουμπου,δε γινεται με φρεσκα,δεν τσουλανε στο πατωμα και λερωνεις και τα πατουσια!!!!
Κι εμενα τα μαζευει ο μπογιας αλλα καμια φορα του ξεφευγουν μερικα ή τα κρυβω επιμελως στις γωνιες της τριγωνης αμμολεκανης!!!!
Και σου ειπα ρε Μπουμπου,μονο τα χορτα τρωμε οχι τα λουλουδια!!!

Oχι ρε Μπουμπου,δε γινεται με φρεσκα,δεν τσουλανε στο πατωμα και λερωνεις και τα πατουσια!!!!
Κι εμενα τα μαζευει ο μπογιας αλλα καμια φορα του ξεφευγουν μερικα ή τα κρυβω επιμελως στις γωνιες της τριγωνης αμμολεκανης!!!!
Και σου ειπα ρε Μπουμπου,μονο τα χορτα τρωμε οχι τα λουλουδια!!!
Το υποψιαζόμουν ότι δε θα γίνεται... :hmm:Κρίμα! Εγώ πάντως, προσπαθώ να τα κλέψω από το φτυαράκι όταν τα μαζεύει, αλλά βάζει κάτι φωνές η μαμά...:P
Φάε πέταλα χρυσάνθεμου και θα με θυμηθείς...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Τι γατόχορτα και κατνιπ μου λέτε μετά... Μπουμπού

Καλέ πού τη βρήκατε την τρίγωνη αμμολεκάνη?:blink:

Σε ενα πετ σοπ στου Ζωγραφου τη βρηκαμε...αυτη χωραει καλα μεσα στο μπανιο στο σημειο που την εχουμε.Τωρα ψαχνω μια κλειστη για το ιδιο σημειο αλλα ειναι κομματακι δυσκολο..
Πεταλα χρυσανθεμου ε?:hmm:Θα τα δοκιμασω και θα σου πω....

Πολύ έξυπνη ιδέα το τρίγωνο σχήμα! Αν δεν βρεις κλειστή, μπορείς να προσπαθήσεις να κλείσεις την υπάρχουσα με κάποια πατέντα.;)

Δεν προφταίνουμε να ενημερωθούμε, γιατί μας βρήκαν όλα τα κακά μαζεμένα: Χάλασε το %$#@#@κομπιούτερ , έχω πολλή δουλειά (ως συνήθως) ,έχω και τη Μπάσσυ με οίστρο και έπιασε και τσιμπούρια το χκυλί:/::/:
Εμας η Μπασσέτ χώνεται μόνο στις μεγάλες σακκούλες του τζάμπο ή σε καμιά μεγάλη χάρτινη, οπότε δεν βλέπουμε σκηνές απείρου κάλλους όπως εσύ Ιωάννα με την Πασχαλιά:lol::lol::lol::lol:
Η Μαϊζέλ είναι και καλή νοικοκυρά και ιπτάμενη και τζέντλγούμαν (το μάτι μου!! από την αγγλικούρα:lol:)
Leia, μήπως από στρίτζω το γύρισες σε μπίχλω; Παρακαλώ, ξαναγίνε η παλιά, γνωστή ,στρίτζα κουκλάρα!:happy::happy:

έπιασε και τσιμπούρια το χκυλί:/::/:

ελενη βαλε του κανενα κολαρο, και μην τον αφησεις με τα τσιμπουρια, μπορει να του μεταδωσουν καλαζαρ..:(

Καλαζάρ μόνο από την άτιμη τη σκνίπα, αλλά τα τσιμπούρια μπορούν να κάνουν άλλες μεγάλες ζημιές...Βάλε λουράκι, αυτό το λευκό που είναι πιο δυνατό από τα άλλα (κάνει γύρω στα 15 ευρώ) κ πάρε καλού κακού κ το ειδικό σπρέι. Επίσης, πρόσεξε πως θα αφαιρέσεις τα υπάρχοντα. Πρέπει να βγουν ολόκληρα, μη σπάσουν τα ποδαράκια τους μέσα. Νομίζω υπάρχει κ ειδικό εργαλείο στο εμπόριο. Υπομονή κ κουράγιο!

ελενη βαλε του κανενα κολαρο, και μην τον αφησεις με τα τσιμπουρια, μπορει να του μεταδωσουν καλαζαρ..:(
Την ίδια ώρα που το πήρα χαμπάρι, έστειλα τον προστάτη-άγγελό του στον κτηνίατρο, του τα έβγαλε, του έβαλε αυτό το αντιπαρασιτικό λουράκι και του έβαλε και αμπούλα φροντλάιν:up:Σήμερα ο Τσομπάνης είναι μια χαρά!! (Τσομπάνη τον λέω εγώ):lol:

Την ίδια ώρα που το πήρα χαμπάρι, έστειλα τον προστάτη-άγγελό του στον κτηνίατρο, του τα έβγαλε, του έβαλε αυτό το αντιπαρασιτικό λουράκι και του έβαλε και αμπούλα φροντλάιν:up:Σήμερα ο Τσομπάνης είναι μια χαρά!! (Τσομπάνη τον λέω εγώ):lol:

Άψογα!!!:up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back