ιβανα
Επιφανές μέλος
Μη σε ξεγελάει το ύφος της..ο διάολος της ταζμανίας είναι..![]()
ξερω ξερωωωω..... τα μυριζομαι εγω τα διαολια

η ξανθια εχει τρελη σκανταλοφατσα 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Μη σε ξεγελάει το ύφος της..ο διάολος της ταζμανίας είναι..απλά δε πέτυχε το καμουφλάζ![]()

Να τη χαίρεσαι, είναι μια κουκλίτσα και μεγάλη τσαχπίνα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
are you talking too me?
καλα απιστευτη φωτο, πως την πετυχατε ετσι στον αερα, και μαλιστα με ματια χρυσα ? τοιιν !

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
σας μερσώ και σεις να χαίρεστε το μπουμπού-κι σας
Να τη χαίρεσαι, είναι μια κουκλίτσα και μεγάλη τσαχπίνα!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
ή είσαι τσιρκοκαταγκιοζάκι ή δεν είσαι.Εχει το κληρονομικό χάρισμα το παιδί μαςκαλα απιστευτη φωτο, πως την πετυχατε ετσι στον αερα, και μαλιστα με ματια χρυσα ? τοιιν !![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
ή είσαι τσιρκοκαταγκιοζάκι ή δεν είσαι.Εχει το κληρονομικό χάρισμα το παιδί μας![]()
καλα περα απο το καραγκιοζακι σου μου εκανε κ εντυπωση αυτος που την τραβηξε ετσι στον αερα, φοβερη ληψη κ πολυ δυσκολη

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Παιρνετε ενα σκατουλακι τριων ημερων ξερο και κατα προτιμηση μπαλακι και παιζετε με αυτο ποδοσφαιρο σε ολο το σπιτι!!!!!!!Εγγυημενη η διασκεδαση και το εγκεφαλικο της μαμας!!!

Αυτα για να λετε για σκανδαλιες..
Αγαπημενη μου ασχολια επισης,να ριχνω κατω τα ποτηρια με πασης φυσεως υγρα μεσα..οχι να τα σπαω,απλως τα τραβαω λιγο και πεφτουν....!!!Και παντα υπο την παρουσια των διποδων,γιατι μονη μου δεν εχει πλακα...
Ετσι για να μαθαινετε απο την Αρχιστριτζω...
chryssa
Διάσημο μέλος
...
Παιρνετε ενα σκατουλακι τριων ημερων ξερο και κατα προτιμηση μπαλακι και παιζετε με αυτο ποδοσφαιρο σε ολο το σπιτι!!!!!!

Εμείς δεν έχουμε τέτοια, τα μαζεύει ο μπόγιας με τα γάντια και το φτυάρι κάθε μέρα!!! Λες να γίνεται και με φρέσκα ή θα λερωθώ πολύ? Έφαγα και το πρωτομαγιάτικο στεφάνι και με έχει πειράξει λίγο...
ΜπουμπούΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Εμείς δεν έχουμε τέτοια, τα μαζεύει ο μπόγιας με τα γάντια και το φτυάρι κάθε μέρα!!! Λες να γίνεται και με φρέσκα ή θα λερωθώ πολύ? Έφαγα και το πρωτομαγιάτικο στεφάνι και με έχει πειράξει λίγο...Μπουμπού
Oχι ρε Μπουμπου,δε γινεται με φρεσκα,δεν τσουλανε στο πατωμα και λερωνεις και τα πατουσια!!!!
Κι εμενα τα μαζευει ο μπογιας αλλα καμια φορα του ξεφευγουν μερικα ή τα κρυβω επιμελως στις γωνιες της τριγωνης αμμολεκανης!!!!
Και σου ειπα ρε Μπουμπου,μονο τα χορτα τρωμε οχι τα λουλουδια!!!
chryssa
Διάσημο μέλος
Το υποψιαζόμουν ότι δε θα γίνεται...Oχι ρε Μπουμπου,δε γινεται με φρεσκα,δεν τσουλανε στο πατωμα και λερωνεις και τα πατουσια!!!!
Κι εμενα τα μαζευει ο μπογιας αλλα καμια φορα του ξεφευγουν μερικα ή τα κρυβω επιμελως στις γωνιες της τριγωνης αμμολεκανης!!!!
Και σου ειπα ρε Μπουμπου,μονο τα χορτα τρωμε οχι τα λουλουδια!!!
Κρίμα! Εγώ πάντως, προσπαθώ να τα κλέψω από το φτυαράκι όταν τα μαζεύει, αλλά βάζει κάτι φωνές η μαμά...
Φάε πέταλα χρυσάνθεμου και θα με θυμηθείς...

Τι γατόχορτα και κατνιπ μου λέτε μετά... ΜπουμπούΚαλέ πού τη βρήκατε την τρίγωνη αμμολεκάνη?

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Πεταλα χρυσανθεμου ε?
Θα τα δοκιμασω και θα σου πω....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Εμας η Μπασσέτ χώνεται μόνο στις μεγάλες σακκούλες του τζάμπο ή σε καμιά μεγάλη χάρτινη, οπότε δεν βλέπουμε σκηνές απείρου κάλλους όπως εσύ Ιωάννα με την Πασχαλιά

Η Μαϊζέλ είναι και καλή νοικοκυρά και ιπτάμενη και τζέντλγούμαν (το μάτι μου!! από την αγγλικούρα
)Leia, μήπως από στρίτζω το γύρισες σε μπίχλω; Παρακαλώ, ξαναγίνε η παλιά, γνωστή ,στρίτζα κουκλάρα!

ιβανα
Επιφανές μέλος
έπιασε και τσιμπούρια το χκυλί![]()
ελενη βαλε του κανενα κολαρο, και μην τον αφησεις με τα τσιμπουρια, μπορει να του μεταδωσουν καλαζαρ..

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Την ίδια ώρα που το πήρα χαμπάρι, έστειλα τον προστάτη-άγγελό του στον κτηνίατρο, του τα έβγαλε, του έβαλε αυτό το αντιπαρασιτικό λουράκι και του έβαλε και αμπούλα φροντλάινελενη βαλε του κανενα κολαρο, και μην τον αφησεις με τα τσιμπουρια, μπορει να του μεταδωσουν καλαζαρ..![]()
Σήμερα ο Τσομπάνης είναι μια χαρά!! (Τσομπάνη τον λέω εγώ)
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Την ίδια ώρα που το πήρα χαμπάρι, έστειλα τον προστάτη-άγγελό του στον κτηνίατρο, του τα έβγαλε, του έβαλε αυτό το αντιπαρασιτικό λουράκι και του έβαλε και αμπούλα φροντλάινΣήμερα ο Τσομπάνης είναι μια χαρά!! (Τσομπάνη τον λέω εγώ)
![]()
Άψογα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool