Κεραμιδό-maniacs

• Thread starter Thread starter tzoutzou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σηκω Δωρα!!!!!Γενναμε!!:P:P
Ασε και θα λειπω και θα χασω τη λαιβ αναμεταδοση του τοκετου γμτ!!!!Θα με παρεις ομως ενα τηλεφωνακι μετα το περας,ε,ΦΦΦανταστικη Σειριομανα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναλογα καλο μου τι ωρα θα γεννησουμε!Αν θες πες στην Αναστασω να σου στειλει οταν πεσει συρμα,γιατι δε μπορω να γενναει το παιδι κι εγω να γραφω SMS μαρη!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειπα μετα το περας της γεννας μαρη!!!!!Αν ειναι βραδυ,παρε την επομενη...θα λειπω λεμε...
Αντε βρε,με εναν πονο!!!

Ευχαριστουμε!:D

Hello κεραμιδια!!!!Επειδη η μαμα θα φυγει για Σ/Κ την εψησα να βαλει καμια φωτογραφια τωρα....
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Καλα να περασετε!!!

καλα τι να πω?θεα...κουκλαρα....

Γειά σου Leia, αυτά τα γκρο-πλαν σου είναι απίθανα!!!:up::up:Πάντως, και σε φάσεις τύπου πίνω-νερό-από-τη-βρύση στο-ένα-πόδι, είσαι φοβερή και , επί πλέον, μας δείχνουν το αληθινό σου πρόσωπο: Μιας πανέμορφης έξυπνης και παιχνιδιάρας (όποτε θέλει) γατούλας:kiss::kiss::kiss:

γεια σε ολες τις γατομαμαδες!!!!κ γω κεραμιδου....ποτε δε μπορεσα να καταλαβω αυτους που θελουν γατες ρατσας...αντε στο σκυλο το καταλαβαινω,αλλο μεγεθος ο Δανος αλλο το γιορκσαιρ,αλλα οι γατες ποια η διαφορα??ειναι ολες ΘΕΕΣ ετσι κ αλλιως,κ ολες χωρανε στην αγκαλιτσα κ στο κρεβατακι μας.αντε να τις χαιρεστε τις λιονταρινες και τους λιονταρινους σας!:greycat:

Hello κεραμιδια!!!!Επειδη η μαμα θα φυγει για Σ/Κ την εψησα να βαλει καμια φωτογραφια τωρα....

Καλα να περασετε!!!

Δε μας παρατάς, ρε Αλίνα:mad: Έχουμε κι οι υπόλοιποι γάτες, σου λέει μετά! Ε, ρε! Λαχείο σου'πεσε, κάτσε σούζα, τέτοια γάτα μια στο εκατομμύριο:inlove:

Ευχαριστουμε ρε κοριτσια!!!!Πραγματικα χαιρομαι τρελα να διαβαζω τετοια σχολια!!!!
Στελλα οντως ειναι λαχειο το γατι αυτο!!!!Ποια αλλη γατα,οταν γυρνανε τα διποδα της απο 3ημερη εκδρομη,τα υποδεχεται με μουτρα και δεκαλεπτο κατοσταρι τρεξιματος απο τα νευρα της???????Οχι πες μου ποια????Ουτε μισο γουργουρητο απο τη χαρα της που μας ειδε,ουτε κοιλιτσες ουτε τιποτα!!!!Αν μιλαγε,θα μας εβριζε που την αφησαμε με την αλλη την τρελη την αδερφη μου!!!
Λαχειο οχι αστεια!!!!!

Μη ρωτας ποια αλλη γατα,εχω μια υποψιν μου...:lol:

Αλίνα, στριτζο ξεστριτζο η Leia είναι μιά θεά!!!:inlove::inlove:

Υ.Γ Και εγώ ξέρω μία(ταρταρούγα αυτή;)).Οταν γύρισα από την Αθήνα, με το που μπήκα στο σπότι, ηρθε μου έριξε ένα επιτιμητικό βλέμα και πήγε στην κρεβατοκάμαρα να κοιμηθεί.:blink::down:
Ενώ ο πορτοκαλής , ήρθε τριβώταν στα πόδια μου. έλεγε τα δικά του για κανά μισάωρο και για μιά ολόκληρη μέρα με ακολουθούσε όπου και να πήγαινα, σαν σκύλος!;):happy::rolleyes:

Τελικα ειναι πολλα τα στριμμενα και οχι μονο θηλυκα!!!!!
Ευχαριστουμε Νικη μου!!!!Τα στριμμενα ειναι και τα πιο ομορφα!!!!Φαινεται αυτα τα δυο πανε μαζι...

Ο προηγουμενος γατουλης μου ηταν ετσι..οταν γυρναγαμε με τους δικους μου απο ταξιδι χουρχουριζε αλλα ταυτοχρονα μας δαγκωνε τα ποδια!!ειχε πολλη πλακα........

Πίσω οχτράκι και σ'έφαγα!:up::up:

Μαρη Μπασσυ,ριξε καμια σφαλιαρα παραπανω στον οχτρο!!!Δεν παθαινει τιποτα!!!Κανε του και κανενα χου να στανιαρει το παλαβοσκυλο!!!!Ακους εκει θελει και παιχνιδια...τσου ρε Μπανη!!!

Μαρη Μπασσυ,ριξε καμια σφαλιαρα παραπανω στον οχτρο!!!Δεν παθαινει τιποτα!!!Κανε του και κανενα χου να στανιαρει το παλαβοσκυλο!!!!Ακους εκει θελει και παιχνιδια...τσου ρε Μπανη!!!
Αυτός ο παλιογιατρός , που μου έκανε το τσίμπι τσίμπι, μου έκοψε τόσο πολύ τα νύχια, που δεν μπορώ να του κάνω του οχτρού μια ωραία γρρρρρρατζουνιά να τη 'φχαριστηθώ;);)
Μπασσέτ

Πίσω οχτράκι και σ'έφαγα!:up::up:
Χυμπεθέρα, η Μπάχχυ είναι μια κούκλα. :inlove::inlove::inlove::inlove: Αλλά και το Οχτράκι μια χαρά το βλέπω! Διάτανος και φωνακλάς! :lol::lol::lol:

Μπράβο ρε Μπασσετάκι όρμα του....έτσι έκανα κι εγώ ,οταν ήταν δεμένος βέβαια, γιατι ο δικός μας ήταν και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ........:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Λιλή

Μπράβο ρε Μπασσετάκι όρμα του....έτσι έκανα κι εγώ ,οταν ήταν δεμένος βέβαια, γιατι ο δικός μας ήταν και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ........:lol::lol::lol::lol:Λιλή
Και ο δικός μας θα μεγαλώσει, Λιλίκα μου, ο γατίατρος και σκυλίατρος είπε ότι θα γίνει 12 κιλά:blink::blink:Σνιφ:(
Μπασσέτ
Χυμπεθέρα, η Μπάχχυ είναι μια κούκλα. :inlove::inlove::inlove::inlove: Αλλά και το Οχτράκι μια χαρά το βλέπω! Διάτανος και φωνακλάς! :lol::lol::lol:
Ευχαριστώ, μητέρα για τα καλά σας λόγια!:D:DΤο οχτράκι το έχει κάνει ίδιον οξαποδώ ο μπαμπάς (ο προδότης):down::down::down:
Μπασσέτ

:lol::lol::lol::lol:
καλα πεθανα στα γελια ετσι ?
καταρχας ο σκυλακος ειναι κουκλος, γελαω πολυ που εκανε χαμο μονος του κ η μπασσυ τον κοιταγε με βλεμμα "γιατι κανει ετσι, χαζο ειναι?" :lol::lol:
ηθελε να παιξει ο κακομοιρης αλλα δεν του εκανε τη χαρη η μπασσυ, και μετα του την εχωσε κιολας αφου της τα'πρηξε :lol::lol::lol:
πολυ καλο το βιντεακι ελενη, ειναι πολυ χαριτωμενα μαζι....:rolleyes:
να μας ξαναβαλεις συντομα, πολυ μου αρεσε :up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back