tzoutzou
Διάσημο μέλος

Ασε και θα λειπω και θα χασω τη λαιβ αναμεταδοση του τοκετου γμτ!!!!Θα με παρεις ομως ενα τηλεφωνακι μετα το περας,ε,ΦΦΦανταστικη Σειριομανα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Αντε βρε,με εναν πονο!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Hello κεραμιδια!!!!Επειδη η μαμα θα φυγει για Σ/Κ την εψησα να βαλει καμια φωτογραφια τωρα....
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Καλα να περασετε!!!
καλα τι να πω?θεα...κουκλαρα....
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Πάντως, και σε φάσεις τύπου πίνω-νερό-από-τη-βρύση στο-ένα-πόδι, είσαι φοβερή και , επί πλέον, μας δείχνουν το αληθινό σου πρόσωπο: Μιας πανέμορφης έξυπνης και παιχνιδιάρας (όποτε θέλει) γατούλας:kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina11
Νεοφερμένο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Hello κεραμιδια!!!!Επειδη η μαμα θα φυγει για Σ/Κ την εψησα να βαλει καμια φωτογραφια τωρα....
Καλα να περασετε!!!
Δε μας παρατάς, ρε Αλίνα
Έχουμε κι οι υπόλοιποι γάτες, σου λέει μετά! Ε, ρε! Λαχείο σου'πεσε, κάτσε σούζα, τέτοια γάτα μια στο εκατομμύριο
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Στελλα οντως ειναι λαχειο το γατι αυτο!!!!Ποια αλλη γατα,οταν γυρνανε τα διποδα της απο 3ημερη εκδρομη,τα υποδεχεται με μουτρα και δεκαλεπτο κατοσταρι τρεξιματος απο τα νευρα της???????Οχι πες μου ποια????Ουτε μισο γουργουρητο απο τη χαρα της που μας ειδε,ουτε κοιλιτσες ουτε τιποτα!!!!Αν μιλαγε,θα μας εβριζε που την αφησαμε με την αλλη την τρελη την αδερφη μου!!!
Λαχειο οχι αστεια!!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Υ.Γ Και εγώ ξέρω μία(ταρταρούγα αυτή
).Οταν γύρισα από την Αθήνα, με το που μπήκα στο σπότι, ηρθε μου έριξε ένα επιτιμητικό βλέμα και πήγε στην κρεβατοκάμαρα να κοιμηθεί.
Ενώ ο πορτοκαλής , ήρθε τριβώταν στα πόδια μου. έλεγε τα δικά του για κανά μισάωρο και για μιά ολόκληρη μέρα με ακολουθούσε όπου και να πήγαινα, σαν σκύλος!

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ευχαριστουμε Νικη μου!!!!Τα στριμμενα ειναι και τα πιο ομορφα!!!!Φαινεται αυτα τα δυο πανε μαζι...
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αυτός ο παλιογιατρός , που μου έκανε το τσίμπι τσίμπι, μου έκοψε τόσο πολύ τα νύχια, που δεν μπορώ να του κάνω του οχτρού μια ωραία γρρρρρρατζουνιά να τη 'φχαριστηθώΜαρη Μπασσυ,ριξε καμια σφαλιαρα παραπανω στον οχτρο!!!Δεν παθαινει τιποτα!!!Κανε του και κανενα χου να στανιαρει το παλαβοσκυλο!!!!Ακους εκει θελει και παιχνιδια...τσου ρε Μπανη!!!

Μπασσέτ
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Χυμπεθέρα, η Μπάχχυ είναι μια κούκλα.

Αλλά και το Οχτράκι μια χαρά το βλέπω! Διάτανος και φωνακλάς! 

lilian
Δραστήριο μέλος

ΛιλήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Και ο δικός μας θα μεγαλώσει, Λιλίκα μου, ο γατίατρος και σκυλίατρος είπε ότι θα γίνει 12 κιλάΜπράβο ρε Μπασσετάκι όρμα του....έτσι έκανα κι εγώ ,οταν ήταν δεμένος βέβαια, γιατι ο δικός μας ήταν και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ........Λιλή

Σνιφ
Μπασσέτ
Ευχαριστώ, μητέρα για τα καλά σας λόγια!Χυμπεθέρα, η Μπάχχυ είναι μια κούκλα.Αλλά και το Οχτράκι μια χαρά το βλέπω! Διάτανος και φωνακλάς!
![]()

Το οχτράκι το έχει κάνει ίδιον οξαποδώ ο μπαμπάς (ο προδότης)Μπασσέτ
ιβανα
Επιφανές μέλος

καλα πεθανα στα γελια ετσι ?
καταρχας ο σκυλακος ειναι κουκλος, γελαω πολυ που εκανε χαμο μονος του κ η μπασσυ τον κοιταγε με βλεμμα "γιατι κανει ετσι, χαζο ειναι?"

ηθελε να παιξει ο κακομοιρης αλλα δεν του εκανε τη χαρη η μπασσυ, και μετα του την εχωσε κιολας αφου της τα'πρηξε

πολυ καλο το βιντεακι ελενη, ειναι πολυ χαριτωμενα μαζι....

να μας ξαναβαλεις συντομα, πολυ μου αρεσε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool