Κεραμιδό-maniacs

• Thread starter Thread starter konstans
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μουαχα-χα-χα:bleh::bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάγκακο!!!!(το αντίθετο του πάγκαλο:lol::lol::lol:)
Πολύ μου αρέσουν οι φωτό με τα στριμαδοβλέμματα:up::up::up:Άντε, γατομαμάδες, ξεμπροστιάστε τα στριτζοκαμάρια σας με φωτογραφικά ντοκουμέντα. Και λέω "σας", γιατί το δικό μου καμάρι είναι της άλλης κατηγορίας :Πάγκαλο:lol:
Ελπίζω να σας την έσπασα, γιατί μια φορά πήγα να στείλω μια φωτό με στριτζοβλέμμα της Μπασσέτ και με αποπήρατε, ότι δεν εμπεριέχει αρκετή στριτζοσύνη:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Μπασσετ δεν εχει κακο βλεμμα,παρτο αποφαση Ελενη!
Εμεις εχουμε κι αλλη κακοφατσα:
PB061495-1.jpg

Αυτο για να πω την αληθεια μου φερενει και κατι σε "ειμαι ψυχωτικος δολοφονος"...:lol:

μπουμπουυυυ ? που εισαι λευκε μου καρχαρια να τους ταπωσεις ολους με το βλεμμα σου ????? :up::up:
παντως και της σισσυς ειναι τρομακτικο :rolleyes::P

Πίσω και σας έφαγα!:blink::blink::mad::mad::mad:;):lol:
Μυρτώ

DSC00011.jpg

Μιλάμε για καθημερινή έκφραση της Μυρτούλας.;)
Παρουλίτο, καλύτερα αγόρι μου, μην το δείς αυτό.;):lol:

μπουχαχα

Ελατε τωρα αγαπητη ΖΗΝΑ που ειναι αγριο αυτο το γατι...:P

μπουμπουυυυ ? που εισαι λευκε μου καρχαρια να τους ταπωσεις ολους με το βλεμμα σου ????? :up::up:
παντως και της σισσυς ειναι τρομακτικο :rolleyes::P

Παρούσα!!! Ο λευκός καρχαρίας με τα κοφτερά δόντια... Πίσω χέρι του μπαμπά και σ'εφαγα!!! :lol::lol::lol:

474.JPG

Αυτη ειναι παιχνιδιαρικη φατσα,δεν πιανεται.:P

Καλά...:P Η αλήθεια είναι ότι μοχθηρή φάτσα δεν έχουμε στο ρεπερτόριο!:redface: Νομίζω ότι η Σίσσυ με το Σείριο αξίζουν τα βραβεία, αλλά θα περιμένουμε (μήπως και) εμφανιστεί ανταγωνιστής!

Εχουμε και...κακοτερη.:P
P8161327-2.jpg

Watch and learn...
DSC02152.jpg

:|:|:|:lol:

Τι να δούμε καλέ, πού είναι τα μάτια του να τσεκάρουμε βλέμμα? Η οθόνη μου φταίει ή να ανάβατε κανένα φως???:P

Για κάτσε, σαν κάτι να είδα... πολύ μαυρίλα όμως βρε παιδί μου, νυχτόγατο!

Τι να δούμε καλέ, πού είναι τα μάτια του να τσεκάρουμε βλέμμα? Η οθόνη μου φταίει ή να ανάβατε κανένα φως???:P

Για κάτσε, σαν κάτι να είδα... πολύ μαυρίλα όμως βρε παιδί μου, νυχτόγατο!

Γι'αυτόν το βγάλανε οι Rolling Stones το Paint it Black....Κ όπως προχωρούσαμε μέσα στο σπίτι (τον καιρό που συγκατοικούσαμε με τον Μόργκαν) μας τραβούσε κ από μια μπούφλα κ μετά δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε από πού μας ήρθε:lol::lol::lol::lol::lol:!

Τα μαυρόγατα δεν ξέρω τί βλέμμα έχουνε, γιατί δεν φαίνονται:hmm:Οπότε, οι δύο εκτός, να φέρετε μαυρουλομαμάδες φωτογραφίες καθαρές να βαθμολογήσουμε σε βαθμούς Stritz (πως λέμε Ρίχτερ!)Προς το παρόν, εγώ βαθμολογώ η Σίσσυ και ο Σείριος να είναι ισόπαλοι με 7 βαθμούς Stritz έκαστος. Η Μπουμπού μάλλον νευριασμένη είναι παρά στριτζιασμένη. Τέλος, ψηφίζω Μυρτώ, 10 βαθμούς Stritz:up::up::up::up:(και να σκεφτείτε, ότι είναι το ίνδαλμα της Μπασσέτ!:blink:)

E, οχι και να μας παρει αλλος ΑΥΤΟΝ τον τιτλο?????Παρτε κανα δυο δολοφονικα βλεμματα που βρηκα προχειρα...
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• DSC00072.jpg
    DSC00072.jpg
    193,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSC00395.jpg
    DSC00395.jpg
    99,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSC00074.jpg
    DSC00074.jpg
    130,7 KB · Εμφανίσεις: 22
Ελατε τωρα αγαπητη ΖΗΝΑ που ειναι αγριο αυτο το γατι...:P

https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15030&stc=1&d=1243450383

https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15031&stc=1&d=1243450383

https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15032&stc=1&d=1243450383

η πρώτη είναι η Ραφαέλα, στη 2 ένας περαστικός , και στη 3 η άγρια που μου ορμάει για να μη δω τα μικρά της.

Τελευταία επεξεργασία:
Ζήνα σε "επισκέπτη" έχουμε και εμείς!;)(και μάλιστα νυχτερινό;):cool:)
Δυσυχώς όμως έχει να φανεί κανένα 20ήμερο.:(:(
Ανησυχώ τόσο για αυτόν:(

Συνημμένα

• Πάσχα 2009 004 β.jpg
    Πάσχα 2009 004 β.jpg
    148,3 KB · Εμφανίσεις: 25
053.jpg

Και μείς εδώ στα κακά μας είμαστε. Φαίνεται;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back