konstans
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

)Πολύ μου αρέσουν οι φωτό με τα στριμαδοβλέμματα

Άντε, γατομαμάδες, ξεμπροστιάστε τα στριτζοκαμάρια σας με φωτογραφικά ντοκουμέντα. Και λέω "σας", γιατί το δικό μου καμάρι είναι της άλλης κατηγορίας :Πάγκαλο
Ελπίζω να σας την έσπασα, γιατί μια φορά πήγα να στείλω μια φωτό με στριτζοβλέμμα της Μπασσέτ και με αποπήρατε, ότι δεν εμπεριέχει αρκετή στριτζοσύνη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εμεις εχουμε κι αλλη κακοφατσα:
Αυτο για να πω την αληθεια μου φερενει και κατι σε "ειμαι ψυχωτικος δολοφονος"...

ιβανα
Επιφανές μέλος

παντως και της σισσυς ειναι τρομακτικο

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μυρτώ
Μιλάμε για καθημερινή έκφραση της Μυρτούλας.

Παρουλίτο, καλύτερα αγόρι μου, μην το δείς αυτό.

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
μπουμπουυυυ ? που εισαι λευκε μου καρχαρια να τους ταπωσεις ολους με το βλεμμα σου ?????
παντως και της σισσυς ειναι τρομακτικο![]()
Παρούσα!!! Ο λευκός καρχαρίας με τα κοφτερά δόντια... Πίσω χέρι του μπαμπά και σ'εφαγα!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι μοχθηρή φάτσα δεν έχουμε στο ρεπερτόριο!
Νομίζω ότι η Σίσσυ με το Σείριο αξίζουν τα βραβεία, αλλά θα περιμένουμε (μήπως και) εμφανιστεί ανταγωνιστής!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Εχουμε και...κακοτερη.
![]()
Υποκλινόμαστε στην πατουσάρα σου Σείριε!!!!

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος

Για κάτσε, σαν κάτι να είδα... πολύ μαυρίλα όμως βρε παιδί μου, νυχτόγατο!
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Τι να δούμε καλέ, πού είναι τα μάτια του να τσεκάρουμε βλέμμα? Η οθόνη μου φταίει ή να ανάβατε κανένα φως???
Για κάτσε, σαν κάτι να είδα... πολύ μαυρίλα όμως βρε παιδί μου, νυχτόγατο!
Γι'αυτόν το βγάλανε οι Rolling Stones το Paint it Black....Κ όπως προχωρούσαμε μέσα στο σπίτι (τον καιρό που συγκατοικούσαμε με τον Μόργκαν) μας τραβούσε κ από μια μπούφλα κ μετά δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε από πού μας ήρθε

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Οπότε, οι δύο εκτός, να φέρετε μαυρουλομαμάδες φωτογραφίες καθαρές να βαθμολογήσουμε σε βαθμούς Stritz (πως λέμε Ρίχτερ!)Προς το παρόν, εγώ βαθμολογώ η Σίσσυ και ο Σείριος να είναι ισόπαλοι με 7 βαθμούς Stritz έκαστος. Η Μπουμπού μάλλον νευριασμένη είναι παρά στριτζιασμένη. Τέλος, ψηφίζω Μυρτώ, 10 βαθμούς Stritz

(και να σκεφτείτε, ότι είναι το ίνδαλμα της Μπασσέτ!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελατε τωρα αγαπητη ΖΗΝΑ που ειναι αγριο αυτο το γατι...![]()
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15030&stc=1&d=1243450383
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15031&stc=1&d=1243450383
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15032&stc=1&d=1243450383
η πρώτη είναι η Ραφαέλα, στη 2 ένας περαστικός , και στη 3 η άγρια που μου ορμάει για να μη δω τα μικρά της.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μείς εδώ στα κακά μας είμαστε. Φαίνεται;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
)