ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα τρία τελευταία γατόνια μου..
Ψίνος(δεν ζει πια)
Βρουκος.
Μπετίνα.
Λυπάμαι πάρα πολύ Αννάκι..
Ήταν πολύ όμρφος..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πόοοπο, φαντάζομαι ύπνο που έριξε...Ο Άρχων "Φουφούκος ο 1ος", παίρνει τον βασιλικό του ύπνο!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Και πήγε με τραγικό θάνατο το χρυσό μου..Δεν έβγαινε ποτέ έξω και μια μέρα πήδηξε από το μπαλκόνι μόλις με είδε που γύριζα από την δουλειά για να με προυπαντήσει και ένας μ...ας το σκότωσε οδηγόντας ανάποδα στον μονόδρομο..:cry::cry::cry:Ήταν μόλις 11 μηνών...Λυπάμαι πάρα πολύ Αννάκι..Ήταν πολύ όμρφος..
Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ Θέε μου! :cry::cry::cry::cry::cry:Και πήγε με τραγικό θάνατο το χρυσό μου..Δεν έβγαινε ποτέ έξω και μια μέρα πήδηξε από το μπαλκόνι μόλις με είδε που γύριζα από την δουλειά για να με προυπαντήσει και ένας μ...ας το σκότωσε οδηγόντας ανάποδα στον μονόδρομο..:cry::cry::cry:Ήταν μόλις 11 μηνών...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και πήγε με τραγικό θάνατο το χρυσό μου..Δεν έβγαινε ποτέ έξω και μια μέρα πήδηξε από το μπαλκόνι μόλις με είδε που γύριζα από την δουλειά για να με προυπαντήσει και ένας μ...ας το σκότωσε οδηγόντας ανάποδα στον μονόδρομο..:cry::cry::cry:Ήταν μόλις 11 μηνών...
Λυπάμαι πολύ Αννα μου, πραγματικά πολύ άδικο.

Και ήταν πανέμορφος.

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και να φανταστήτε τον είχαν αφήσει μέσα σε ένα χαρτόκουτο στην είσοδο της πολυκατοικίας κι έκλαιγε το κακόμοιρο όταν τον βρήκα..

Δεν ήταν γραφτό του καημένου να ζήσει ευτυχισμένο

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τι ωραια φώτο!!Ο Άρχων "Φουφούκος ο 1ος", παίρνει τον βασιλικό του ύπνο!!

αγγελουδιι ειναι!!
Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πραγματικά πολύ λυπήθηκα.. Πραγματικά μου άρεσε πολύ ο γάτος.. Ήταν πάνεμορφος!
Δεν ήταν γραφτό του καημένου να ζήσει ευτυχισμένο![]()

natalouko
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Πανέμορφη η Ραίσα!
Και μοιάζει τόσο πολύ στο Σισσόνι της ELLENIP!

natalouko
Επιφανές μέλος

Το πρόσεξα στην υπογραφή της Ελένης ότι μοιάζει πολύ με την Σίσσυ!!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος

Πάντα πάνω στα ρούχα της μάνας....
μόνος μπαίνει απο κάτω... μή χάσει ο πασάς...
Τί θέ ρε μάνα??? (ναι, είναι βρώμικα τα τζάμια.. είναι είσοδος-έξοδος..
)
2 ποντικοσκοροφαγωμένα δείγματα γατιών, στον μάρσιπο....(ήταν χειρότερα...)
σε ασκήσεις στην δοκό...(άντρακλας μην ψάχνετε...
)
και στο χαλάκι της πόρτας...με την νταντά!

moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Υ.Γ Θα με συχωρέσετε αλλά θα κάνω ένα ΟΦΦ.

Julia (και όποιος άλλος γνωρίζει) στους πόσους μήνες μετά από μιά γέννα μπορεί να στειρωθεί μιά σκύλα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool