Κινηματογράφος

Το είδα εγώ το El Greco και μου άρεσε. Βασικά πολλά πράγματα για τον Θεοτοκόπουλο δεν ήξερα, απλά ότι ήταν ζωγράφος από την Κρήτη που μεγαλούργησε στην Ισπανία, οπότε έμαθα αρκετά για την ζωή του. Είναι πολύ προσεγμένη παραγωγή ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα. Με την Ματσούκα δεν τρελάθηκα οι υπόλοιποι ηθοποιοί όμως ήταν πολύ καλοί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδε κανείς το "El Greco" ??:hmm::hmm:

αρκετα καλη!!!!!!!! ο λαζοπουλος μ'αρεσε και δεν το περιμενα. ο μουστακας επαιζε πολυ λιγο και ο πρωταγωνιστης αν και καλος δεν επειθε για κρητικο νομιζω

αλλα μου αρεσε:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol: Όλγα!!! Θελω να το δω γιαυτό είμαι σκεπτική!! Να δώ αν μου αρέσει:P:P
ευχαριστώ κορίτσια:up:

εγω ιδα προσφατα το ''The number 23'' ειναι πολυ καλο:up::up::up: παιζει και ο Jim Carey:up: αυτη τη φορα σε δραματικο ρολο.

Είδα το Simpsons the movie άπειρο γέλιο και πολύ πολύ τραβηγμένο σε σχέση με τα επισόδεια:up:

Χθές είδα την ταινία "CONTROL"
Μια απόπειρα της βιογραφίας του Ian Curtis τραγουδιστή των Joy Division, που αυτοκτόνισε στα 23 του χρόνια.
Αν και στην αρχή είχα τις επιφυλάξεις μου στο να δώ την ταινία τελικά έχω να πώ ότι μου άρεσε πολύ!
:up::up:

Δεν είναι η ταινία που θα σε κάνει να νιώσεις καλά, καθότι μελαγχολική αλλά πολύ ωραία μεταφορά της ιστορίας στην μεγάλη οθόνη!

Απο ταινιες, εχω να προτεινω το "ο ανεμος χορευει το κριθαρι", που αναφερετε στον πολεμο αγγλιας-ιρλανδιας!
Δε εχει happy end(Ισμηνη???)!:P

Σημερα θα δω την ζωη του ντειβιντ γκειλ, ολοι μου εχουν πει πωςειναι καταπληκτικο!

Ωραια ειναι και η ταινια ''Αστεροσκονη" Μου αρεσε πολυ!

Ωραια ειναι και η ταινια ''Αστεροσκονη" Μου αρεσε πολυ!

Τέλεια είναι κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ
Τις προάλλες είχε στη νετ μια αληθινή ιστορία "Veronica Guerin" και ήταν τρομερή ταινία (έχω κόλλημα με τις αληθινές ιστορίες)

Μόλις γυρισα απο τον κινηματογραφο,ειδαμε το Twilight,Λυκοφως ελληνιστί.Μπορω να πω οτι ηταν μια ευχαριστη εκπληξη για καποιον που παρακολουθει τις ταινιες αυτου του ειδους,περιμενα να απογοητευτω πολυ.Ειχε βεβαια τη χαζοαμερικανια του,τα λογακια για να αναστεναξουν τα κοριτσακια,τις σκηνες δρασεις του,αλλα ηταν σε γενικες γραμμες τουλαχιστον μετριο.Ο νεαρουλης που επαιζε τον βρυκολακα ηταν απλα συμπαθητικος στην αρχη,αλλα προς το τελος τον εριξα κι εγω τον αναστεναγμο μου(αλλα εγω δε μετραω,εχω γενικα ενα κατιτις με τους βρυκολακες).:PΔηλαδη μονο και μονο για το μωρο αυτο,θα πηγαινα αλλη μια φορα να το δω (ατιμο μαρκετινγκ):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να και μια ταπετσαρια για τους φαν του Twilight και του Harry Potter::lol:

Wallpaper_Request_2_by_Hawaiian_Gir.png

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να και μια ταπετσαρια για τους φαν του Twilight και του Harry Potter::lol:

Wallpaper_Request_2_by_Hawaiian_Gir.png
:lol::lol::lol::lol::lol: απίστευτη ατάκα:up:

Ναι κι αμα δεις την ταινια θα καταλαβεις ποσο awesome σχεδιο ειναι!:inlove::inlove::inlove:

Και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει
Cedric-Diggory-1280-960.jpg

Ελενααααααααααα τι κανεις σε διποδα με οιστρο βραδιατικα!:lol:
Παρε για να μαθεις:
2930466459_264507aae8_o.jpg

Twilight_Wallpaper_003_by_santikate.png

Edward_Cullen_02_by_spiffyramen.png

αααα μιλάμε για πολύ κόλλημα :lol::lol::lol:
Για τον οίστρο υπάρχουν κάτι ειδικά χαπάκια:P
Επειδή είμαι πολύ περίεργη έως κουτσομπόλα τώρα μ εχει φάει η περιέργεια, για πες για το σχέδιο του άρχοντα του σκότους :rolleyes:

Ο Αρχοντας του σκοτους αποκαλυπτει το σχεδιο του ΜΟΝΟ στους πιστους οπαδους του οπως ξερεις.Εδω ο αλλος εκοψε το χερι του μαρη και παλι στο φτυσιμο τον ειχε,εμας θα εμπιστευτει;:PΑν θες να ξερεις θα κολλησεις κι εσυ,ειναι υπουλη σαχλοταινια και θες δε θες θα σε πιασει αυτο το ροζ σιχαμερο πραγμα.Εγω σημερα κοιτουσα σαν υπνωτισμενη τις ντοματες στο μαρκετ και γελουσε η γειτονισσα μια ωρα.:lol:

Ο Αρχοντας του σκοτους αποκαλυπτει το σχεδιο του ΜΟΝΟ στους πιστους οπαδους του οπως ξερεις.Εδω ο αλλος εκοψε το χερι του μαρη και παλι στο φτυσιμο τον ειχε,εμας θα εμπιστευτει;:PΑν θες να ξερεις θα κολλησεις κι εσυ,ειναι υπουλη σαχλοταινια και θες δε θες θα σε πιασει αυτο το ροζ σιχαμερο πραγμα.Εγω σημερα κοιτουσα σαν υπνωτισμενη τις ντοματες στο μαρκετ και γελουσε η γειτονισσα μια ωρα.:lol:
Καλά τώρα με μπέρδεψες ακόμα περισσότερο λες για ροζ σιχαμερό πράμα (τσιχλόφουσκα εννοείς;) ντομάτες:blink: ζαρζαβατικά μα επιτέλους τι ταινία ήταν αυτή;
ΥΓ.: Εδώ άλλοι κόβουν τον κώλο τους κ πάλι τους έχουν στο φτύσιμο κ αυτό το χέρι σιγά το πράμα;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back