Κινηματογράφος

:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδα χτες το Vicky Cristina Barcelona,του Woody Allen.Η ταινιες του μου αρεσαν πολυ παλιοτερα,θαωρω πολυ εξυπνο και σαρκαστικο το χιουμορ του.Το Matchpoint το μίσησα,αλλά είπα να μην το βάλω κάτω και να δω κι αυτο.Τη βρήκα κάτω του μετρίου,μια ταινία που ουσιαστικα δε μου προσέφερε τίποτα,ουτε καν ψυχαγωγία.Δεν καταλαβαινω πως ντε και καλα πρεπει να μας πεισει οτι η Γιόχανσον είναι ποιοτική ηθοποιός,σε καμια του ταινια δε μου αρεσε η ερμηνεία της.Το σενάριο βαρετό,οι υπόλοιπες ερμηνείες μέτριες,και στο τελος αναφωνεις "μα καλα αυτο ηταν;"Ασε που σου κανει κατι σε ταξιδιωτικο ντοκυμαντερ,περιμενεις να πεταχτει κανενας Μαμαλακης και να λεει για τα φαγητα και τα αξιοθεατα της Ισπανιας.Δεν τη συνιστω...:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδα χτες το Vicky Cristina Barcelona,του Woody Allen.Η ταινιες του μου αρεσαν πολυ παλιοτερα,θαωρω πολυ εξυπνο και σαρκαστικο το χιουμορ του.Το Matchpoint το μίσησα,αλλά είπα να μην το βάλω κάτω και να δω κι αυτο.Τη βρήκα κάτω του μετρίου,μια ταινία που ουσιαστικα δε μου προσέφερε τίποτα,ουτε καν ψυχαγωγία.Δεν καταλαβαινω πως ντε και καλα πρεπει να μας πεισει οτι η Γιόχανσον είναι ποιοτική ηθοποιός,σε καμια του ταινια δε μου αρεσε η ερμηνεία της.Το σενάριο βαρετό,οι υπόλοιπες ερμηνείες μέτριες,και στο τελος αναφωνεις "μα καλα αυτο ηταν;"Ασε που σου κανει κατι σε ταξιδιωτικο ντοκυμαντερ,περιμενεις να πεταχτει κανενας Μαμαλακης και να λεει για τα φαγητα και τα αξιοθεατα της Ισπανιας.Δεν τη συνιστω...:down:
Συμφωνώ απόλυτα.
Χτες είδα του Γαβρά "Ο Παράδεισος της Δύσης". Μια ταινιούλα για θερινό σινεμαδάκι. Ευχάριστη, ενώ το θέμα της, αν το ανάλυε σωστά και σε βάθος θα έδεινε πολλά στους θεατές. Πολύ επιδερμικά άγγιζε το θέμα.
Ούτε γω τη συνιστώ.:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω προσφατα ειχα ορεξη να δω χαζοταινια, και ειδα το "απλως δε σε γουσταρει" αρκετα καλο για να περασεις ενα χαλαρο διωρακι. βασικα ειναι ταινια που μιλα για τις ανθρωπινες σχεσεις. και πως εμεις οι γυναικες ενιοτε στρουθοκαμηλιζουμε με το αν ενας αντρας μας γουσταρει η οχι. οι δικαιολογιες που λεει π.χ η μια στην αλλη γιατι ο γκομενος τελικα δεν πηρε τηλ ειναι οντως χαζες. π.χ λεμε..."μωρε μπορει να εχει πολυ δουλεια κ να μην προλαβαινει να σε παρει " "εχασε το νουμερο σου". η ωμη αληθεια ειναι οτι αντρας που σε γουσταρει, απλα το δειχνει. ουτε χανει νουμερα, ουτε η πολυ δουλεια τον αποτρεπει,αν πραγματικα θελει να σε παρει. ε, αυτο πραγματευεται η ταινια. :up:

Ο Μilk είναι καλή ταινία και το θέμα των ομοφυλοφίλων είναι πάντα επίκαιρο. Ο ρατσισμός καλά κρατεί... Συνιστώ να τη δείτε αν δεν την έχετε δεί ακόμα.

ποιο ειναι αυτο ? ποος παιζει ? :hmm:

Σον Πεν. Μια από τις καλύτερες ερμηνείες του. Πήρε το βραβείο Οσκαρ α΄ ανδρικού ρόλου. Θεωρώ ότι το άξιζε.
Κατάφερε να εκλεγεί γερουσιαστής στις Ηνωμένες Πολιτείες, όντας ομοφυλόφιλος. Αλλά μέχρι να τον εμπιστευφθούν και να τον ψηφίσουν πέρασε πολλά. Βέβαια στο τέλος τον δολοφόνησαν. Πρόκειται για αληθινή ιστορία και διαδραματίζεται στη σκληρή, ρατσιστική κοινωνία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Καλά, μόνο σ'εμένα άρεσε το Vicky Christina Barcelona? Anyway, εγώ συνιστώ το SLUMDOG MILLIONAIRE. Είναι "σκληρή" ταινία, αλλά η σκηνοθεσία είναι καταπληκτική, οι ερμηνείες πολύ δυνατές, η αναπαράσταση της ινδικής πραγματικότητας αρκετά ρεαλιστική και νομίζω ότι αξίζει να τη δει κανείς. Αν μη τι άλλο, δεν πρόκειται να βαρεθείτε! Την προτείνω ανεπιφύλακτα! Κατά τα άλλα, το "Δαμάζοντας τα κύματα" (Breaking The Waves) παραμένει μακράν η αγαπημένη μου ταινία.

Το Breaking the waves ειναι απο τις χειροτερες ταινιες μου ever...
Το Slumdog το βρηκα εξαιρετικο,αξιζε ολα τα Οσκαρ που πηρε.Μια επισης εξαιρετικη ταινια που σε βαζει σε σκεψεις ειναι το Persepolis.

Καλά, μόνο σ'εμένα άρεσε το Vicky Christina Barcelona? Anyway, εγώ συνιστώ το SLUMDOG MILLIONAIRE. Είναι "σκληρή" ταινία, αλλά η σκηνοθεσία είναι καταπληκτική, οι ερμηνείες πολύ δυνατές, η αναπαράσταση της ινδικής πραγματικότητας αρκετά ρεαλιστική και νομίζω ότι αξίζει να τη δει κανείς. Αν μη τι άλλο, δεν πρόκειται να βαρεθείτε! Την προτείνω ανεπιφύλακτα! Κατά τα άλλα, το "Δαμάζοντας τα κύματα" (Breaking The Waves) παραμένει μακράν η αγαπημένη μου ταινία.
Συμφωνώ απόλυτα με το slumdog millionaire. Κάποια εφημερίδα έγραψε ότι γυρίστηκε στη γειτονιά των 8 Όσκαρ. Ο μεγαλύτερος φτωχομαχαλάς της Βομβάης. Ταινία φανταστική που πρέπει να τη δει πολύς κόσμος. Αξίζει:up:

Το Breaking the waves ειναι απο τις χειροτερες ταινιες μου ever...

Η Ελένη Λουκά δεν ήταν αυτή που είχε πει πως όποιος δει το "σατανικό" Χάρι Πότερ θα πάει στην κόλαση και θα καταδικαστεί να βλέπει για πάντα ταινίες του Δόγματος;:lol::lol: Μάλλον συμφωνείς ως προς το δεύτερο σκέλος.
Πάντως εμένα μου είχε αρέσει πολύ αυτή η ταινία.

Χτες είδα και τη Βαλκυρία (έτσι το λένε; ) με τον Αντιπαθέστατο. Συμπαθητική ταινιούλα, αλλά λίγες ώρες αργότερα ήταν σαν να μην την είχα δει.
Νισάφι πια με τη χιτλερική Γερμανία

Γούντι δεν βλέπω πια, γιατί με πιάνει κατάθλιψη.:(

Η Ελένη Λουκά δεν ήταν αυτή που είχε πει πως όποιος δει το "σατανικό" Χάρι Πότερ θα πάει στην κόλαση και θα καταδικαστεί να βλέπει για πάντα ταινίες του Δόγματος;:lol::lol: Μάλλον συμφωνείς ως προς το δεύτερο σκέλος.
Πάντως εμένα μου είχε αρέσει πολύ αυτή η ταινία
:lol:Γι'αυτο βλεπω ολο χαζομαρες;Δεν ξερω γιατι δε μου αρεσε καθολου,του Φον Τριερ δεν ειναι;Γενικα δεν μου αρεσουν οι ταινιες του.Επισης δε μου αρεσε το "the fountain" που αλλους τους αρεσε παρα πολυ.

Ο Μilk είναι καλή ταινία και το θέμα των ομοφυλοφίλων είναι πάντα επίκαιρο. Ο ρατσισμός καλά κρατεί... Συνιστώ να τη δείτε αν δεν την έχετε δεί ακόμα.

Σον Πεν. Μια από τις καλύτερες ερμηνείες του. Πήρε το βραβείο Οσκαρ α΄ ανδρικού ρόλου. Θεωρώ ότι το άξιζε.
Συμφωνώ, την έχω βάλει κι εγώ στο μάτι αυτή την ταινία. Ο Σον Πεν δεν είναι μόνο κα-τα-πλη-κτι-κός ηθοποιός αλλά και κοινωνικά/πολιτικά προβληματισμένος άνθρωπος.

Ανάλογα τη διαθεση θα πρότεινα:

Συνημμένα

• αιωνιαλιακαδα.jpg
    αιωνιαλιακαδα.jpg
    4,1 KB · Εμφανίσεις: 46
  • cypher_.jpg
    cypher_.jpg
    5,1 KB · Εμφανίσεις: 46
  • machinist.jpg
    machinist.jpg
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 46
  • thefinalcut.jpg
    thefinalcut.jpg
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 44
  • ορφανοτροφιο.jpg
    ορφανοτροφιο.jpg
    2,5 KB · Εμφανίσεις: 47
Κατηγορία αισθηματικά:Θα σε βρω στον παράδεισο
Κοινωνικά: My name is sam,Αmerican beauty,Οι ζωές των άλλων
Πρωτότυπες: memento,The cube,Τρέξε λόλα τρέξε,Η ταυτότητα
Anima: Windaria
Cult ταινίες: Ο μεγιστάνας των Νίντζα,η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά
(τρελό κάψιμο)

Συμφωνώ, την έχω βάλει κι εγώ στο μάτι αυτή την ταινία. Ο Σον Πεν δεν είναι μόνο κα-τα-πλη-κτι-κός ηθοποιός αλλά και κοινωνικά/πολιτικά προβληματισμένος άνθρωπος.
Είναι από τις θετικές παρενθέσεις της Αμερικάνικης κοινωνίας. Συμφωνούμε απόλυτα. Και όχι μόνο εδώ, αλλά και γενικότερα νομίζω.....:up:

Είναι από τις θετικές παρενθέσεις της Αμερικάνικης κοινωνίας. Συμφωνούμε απόλυτα. Και όχι μόνο εδώ, αλλά και γενικότερα νομίζω.....:up:
;) Ω, ναι! :cool::)

αγαπημενες, (κυρίως)αμερικανικες ταινιες των τελευταιων ετων

Aισθηματικές:
Πριν το ξημέρωμα και το sequel Πριν το ηλιοβασίλεμα.
Κοινωνικές: Dogville, In America, Τελευταια Εξοδος Ρίτα Χέιγουορθ, Η αρκούδα
Αnimation: H Πεντάμορφη και το Τέρας, Wall-e, Grave of the fireflies
Θρίλερ: Οι άλλοι
Τρόμου: Saw
Μusical: Evita, Χορεύοντας στο σκοτάδι
Κωμωδίες: Η μέρα της μαρμότας, Ο Διάβολος φοράει Prada
Επιστημονικής Φαντασίας: The Matrix
Nτοκυμαντέρ: Πλανήτης Γη

Vi2ka σ'αρεσει κι εσενα το Windaria;;;;;;Ηταν απο τις αγαπημενες μου ταινιες μικρη,και δεν ηξερα τιτλο τοτε.Μεγαλωνοντας το εψαξα και το κατεβασα.Επισης αγαπημενες μου ειναι το Totoro και το Howl's moving castle.

Vi2ka σ'αρεσει κι εσενα το Windaria;;;;;;Ηταν απο τις αγαπημενες μου ταινιες μικρη,και δεν ηξερα τιτλο τοτε.Μεγαλωνοντας το εψαξα και το κατεβασα.Επισης αγαπημενες μου ειναι το Totoro και το Howl's moving castle.
Και γω το έβλεπα στο trt θυμάμαι τότε συνέχεια.Από τότε ήμουνα κλαψιάρα.
Εχω μία αδυναμία στα manga το ομολογώ.Πολύ καλές είναι και αυτές που αναφέρεις:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back