Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Τότε πιθανότατα να υπάρχει έλλειψη από την ίδια την εταιρεία. Δεν μπορεί όμως, θα υπάρχουν κι άλλες εξίσου καλές και βολικές...
Συμφωνώ απόλυτα
, λίγο ψάξιμο θέλει μόνο..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τότε πιθανότατα να υπάρχει έλλειψη από την ίδια την εταιρεία. Δεν μπορεί όμως, θα υπάρχουν κι άλλες εξίσου καλές και βολικές...
Σε πληροφορώ έχω ψάξει τα πάντα... On line πάντα!!!!!!!!!!! Υπάρχουν παρα πολλές τέτοιου τύπου αλλά είναι μόνο η εταιρία catit! Εν τω μεταξύ υπάρχουν σε πολυ καλές τιμές σε e bay και άλλα e shop αλλά δεν κάνει κανείς αποστολη αυτή τη μάρκα Ελλάδα...
Δεν καταλαβαίνω γιατί 

Μόνο στο e shop που μου πόσταρε υπάρχει κι ενω λέει μεταφορικά Ελλάδα από 7€ έχει αλλη μια κατηγορία μεταφορικά 24€ επειδή το πιάνει σαν ??/ αγροτεμάχιο , λόγω κιλών???
δεν κατάλαβα... πόσα κιλά είναι πια??? 
Τώρα εγώ την παρήγγειλα .... Τσμίπησε βέβαια ..

αουτς ~ αλλά φαίνεται τόσο πρακτική που στην τελική την αμμολεκάνη τη θεωρώ το πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζεται προσοχή για το σπίτι. Αν είναι να μας μείνει και να μας βολέψει... χαλάλι τα 50 ευρουλάκια.... 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
https://www.amazon.co.uk/Catit-Jumbo...?s=pet-supplies&ie=UTF8&qid=1365368728&sr=1-2
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτην εδω την εχετε δει, ειναι και με δωρεαν μεταφορικα.
https://www.amazon.co.uk/Catit-Jumbo...?s=pet-supplies&ie=UTF8&qid=1365368728&sr=1-2
Ειναι δωρεάν σε UK. Σε Ελλάδα έχει επίσης 25 λίρες μεραφορικά...

https://www.amazon.co.uk/gp/help/cus...mk_sss_dp_1?ie=UTF8&nodeId=200039400&pop-up=1 αυτές τις πληροφορίες δίνει... αυτό σημαίνει νομίζω... Επίσης το amazon θέλει πιστωτική. δεν εχει paypal...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Σε πληροφορώ έχω ψάξει τα πάντα... On line πάντα!!!!!!!!!!! Υπάρχουν παρα πολλές τέτοιου τύπου αλλά είναι μόνο η εταιρία catit! Εν τω μεταξύ υπάρχουν σε πολυ καλές τιμές σε e bay και άλλα e shop αλλά δεν κάνει κανείς αποστολη αυτή τη μάρκα Ελλάδα...Δεν καταλαβαίνω γιατί
Μόνο στο e shop που μου πόσταρε υπάρχει κι ενω λέει μεταφορικά Ελλάδα από 7€ έχει αλλη μια κατηγορία μεταφορικά 24€ επειδή το πιάνει σαν ??/ αγροτεμάχιο , λόγω κιλών???δεν κατάλαβα... πόσα κιλά είναι πια???
Τώρα εγώ την παρήγγειλα .... Τσμίπησε βέβαια ..αουτς ~ αλλά φαίνεται τόσο πρακτική που στην τελική την αμμολεκάνη τη θεωρώ το πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζεται προσοχή για το σπίτι. Αν είναι να μας μείνει και να μας βολέψει... χαλάλι τα 50 ευρουλάκια....
![]()
Κι εμένα μου είχε κοστίσει, είναι πράγματι ακριβή (λίγο φθηνότερα μου κόστισε που την αγόρασα απευθείας) αλλά να είσαι σίγουρη οτι θα σε αποζημιώσει
Να σκέφτεσαι μόνο οτι μια φορά θα είναι και θα μείνει, αντί να αγοράζεις και να αλλάζεις συνέχεια. Από την άλλη, αν χρειαστείς κάποια στιγμή και δεύτερη παίρνεις επιπλέον και μια αρκετά φθηνότερη.
Καλορίζικη και με το καλό να την "τιμήσουν" τα καμάρια σου

Μόνο να πρόσεξες και να υπολόγισες σε ποιά γωνιά του σπιτιού θα την τοποθετήσεις, καθότι είναι αρκετά "ψιλοτάβανη" και
ογκώδης

Και με την κατάλληλη άμμο, θα έχει λυθεί το θέμα της καθαριότητας

aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εμένα μου είχε κοστίσει, είναι πράγματι ακριβή (λίγο φθηνότερα μου κόστισε που την αγόρασα απευθείας) αλλά να είσαι σίγουρη οτι θα σε αποζημιώσειΝα σκέφτεσαι μόνο οτι μια φορά θα είναι και θα μείνει, αντί να αγοράζεις και να αλλάζεις συνέχεια.
Από την άλλη, αν χρειαστείς κάποια στιγμή και δεύτερη παίρνεις επιπλέον και μια αρκετά φθηνότερη.
Καλορίζικη και με το καλό να την "τιμήσουν" τα καμάρια σου
Μόνο να πρόσεξες και να υπολόγισες σε ποιά γωνιά του σπιτιού θα την τοποθετήσεις, καθότι είναι αρκετά "ψιλοτάβανη" και
ογκώδης
Και με την κατάλληλη άμμο, θα έχει λυθεί το θέμα της καθαριότητας![]()
Ακριβώς αυτές τις σκέψεις έκανα κι εγώ!!!!!!!!!!
Αυτη τη βδομάδα προετοιμάζω το χώρο και το ΣΚ περιμενω το αγόρι μου να έρθει στο νέο του σπιτικό...

Μετά από κανένα μήνα θα κοιτάξουμε και για δεύτερη παρεούλα
Αυτό μένει και τώρα νιώθω τακτοποιημένη! Τα υπόλοιπα με την παρουσία του κούκλου μου!!!

GiannisKL
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα κι απο εμενα!Εγω που περιμενω τον Κοναν να ρθει σπιτι,εχω προμηθευτει την Φερπλαστ Μαξι Μπελλα,που ειναι πολυ μεγαλη σε διαστασεις.Βεβαια δεν εχει πορτακι που να ανοιγει και απο επανω,εχει μονο το μπροστινο,αλλα ειναι τοσο μεγαλη που θα τον καλυψει οσα κιλα και να φτασει,γιατι η συγκεκριμενη ρατσα μεγαλωνει πολυ.![]()
Εύα πόσο ογκώδης είναι η αμμολεκάνη αυτή; Ψάχνω και εγώ για κλειστή και μάλλον αυτή είναι μονόδρομος για μεγάλες γάτες. Εδώ στα Χανιά δεν έχω βρει κάτι στις διαστάσεις αυτές για να το δω και έχω μια αμφιβολία για το πόσο θα βολέψει όταν ο Pedro φτάσει στο τελικό του μέγεθος... (τώρα είναι 5 μηνών και 4,5 κιλά!!!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον βρηκα και το λινκ κατευθειαν,απο το ονλαιν πετ σοπ που την παρηγγειλα απο Αθηνα,με μεταφορικα 3 ευρω μου την εστειλε κ ολα μια χαρα.Ειναι αυτη εδω και ειναι σαν μια μεγαλη βαλιτσα,πραγματικα https://eshopkatoikidio.gr/ferplast-maxi-bella.html Οσο για τον Pedro,που απο οτι καταλαβα ειναι αυτος που βλεπω στη φωτο,να του πεις οτι ειναι κουκλος και να τον ζουληξεις και απο εμενα!
Α κι οσον αφορα την αμμολεκανη,αν θελησεις να την παραγγειλεις τελικα,μιλησε με την υπευθυνη,και ρωτησε την να μαθει απο πριν ποσο θα σου βγουν τα μεταφορικα,γιατι για Χανια,πραγματικα δεν εχω ιδεα ποσο θα τη χρεωσει 
GiannisKL
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Πιστεύω ότι είναι αρκετά θετικό το να είναι μεγάλη μια αμμολεκάνη, ειδικά όταν είναι κλειστή.
Απ' ό,τι βλέπω, αυτή είναι μια χαρά οπότε θα την εκτιμήσει δεόντως ο Pedro.

Σχετικά με το φίλτρο άνθρακα, όντως βοηθάει στην εξουδετέρωση των οσμών.
Εγώ το αλλάζω περίπου κάθε μήνα κι είμαστε μια χαρά.

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
παιδιά καλημέρα!

θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: στην Κίρα έχω αγοράσει μια κλειστή αμμολεκάνη, αυτή εδώ: https://www.pet4u.gr/Product/730/pet_...ltro__ftyaraki - αλλά το κορίτσι μου τα κάνει όλα παραλία!!! Λέω τώρα, και θέλω τη γνώμη σας, ίσως να νοιώθει ότι είναι μικρή η λεκάνη και τη χωράει ίσα ίσα (50Χ35Χ40) και με το που πάει να τα σκεπάσει πετάγεται η άμμος έξω...αφού είναι τσίμα τσίμα και με τα πόδια της ανοίγει το πορτάκι μπροστά....
Αν της αγοράσω μεγαλύτερη...μπορεί να λυθεί το πρόβλημα....;;; ή έτσι απλά θα γίνεται και με την μεγαλύτερη....;
Υπάρχουν δύο επιλογές (1) 56Χ43,5,5Χ37, (2) 56,2Χ43,5Χ38,4 - αυτή τη στιγμή - αλλά 6 εκατοστά μόνο μεγαλύτερες στο μήκος...αρκεί αυτό για να είναι πιο άνετη...;;
Κατερίνα νομίζω πως η Κιρα το διασκεδάζει με το να στα πετάει έξω κ δεν παίζει ρόλο η λεκάνη. Στον Τρουφα εχω μια κλειστή 50Χ40Χ40 στο σπιτι εδώ κ μια ανοιχτή μικρή 43Χ31Χ14 στο εξοχικό και δεν πετάει ποτέ τίποτα σε όποια τουαλέτα κ αν είναι.
Elektra2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εμένα πάντως ο Πίπο, που είναι μεγαλόσωμος γάτος, όταν κλείνω τη λεκάνη, (50 χ 40) αν και αφήνω το πορτάκι ανοιχτό και το κεφαλάκι του είναι όλο έξω (έχει πολύ πλάκα) προσπαθεί να τα σκεπάσει, βγαίνει έξω, ξαναπροσπαθεί... με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός από κόκκους. Τώρα τελευταία την ξεσκέπασα και δε γίνεται καθόλου χαμός. Προσέχει το αγόρι μου. Όμως η everclean White που πήρα σε προσφορά, αν και έχει άπειρες αρετές, οι κόκκοι της μπαίνουν στα ποδαράκια του και μεταφέρονται σε όλο το σπίτι...
kat-cats
Διάσημο μέλος
χχαχχαχαχαχα μα είμαι βέβαιη πια ότι το διασκεδάζει!!! καθαρίζω την άμμο της και με κοιτάζει για να δει πότε θα φύγω για να μπει και να κάνει ανασκαφές!!! και τα κάνει όλα λίμπα το άτιμο κορίτσι!!! αχ δεν θα γλυτώσω ούτε σκούνα αν της αγοράσω το κατάλαβα!!!

CatLover09
Δραστήριο μέλος
Εγω εχω αυτη εδω https://www.petcity.gr/product/STEFANPLAST-HAPPY-CAT-ΜΠΟΡΝΤΩ-22105251.html
Αν και ειναι η μεγαλυτερη που ειχα βρει τοτε στην αγορα και παρολο που το πορτακι υπαρχει πανω κανονικα και δεν το εχω αφαιρεσει,καμια φορα αν τα κανει κοντα στο πορτακι μολις παει να τα σκεπασει θα βγαλει ολη την αμμο εξω.Ευτυχως δεν συμβαινει συχνα ομως.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Εγω εχω αυτη εδω https://www.petcity.gr/product/STEFANPLAST-HAPPY-CAT-ΜΠΟΡΝΤΩ-22105251.html
Αν και ειναι η μεγαλυτερη που ειχα βρει τοτε στην αγορα και παρολο που το πορτακι υπαρχει πανω κανονικα και δεν το εχω αφαιρεσει,καμια φορα αν τα κανει κοντα στο πορτακι μολις παει να τα σκεπασει θα βγαλει ολη την αμμο εξω.Ευτυχως δεν συμβαινει συχνα ομως.
Ωραία φαίνεται! τι διαστάσεις έχει ξέρεις;;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
παιδιά καλημέρα!
θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: στην Κίρα έχω αγοράσει μια κλειστή αμμολεκάνη, αυτή εδώ: https://www.pet4u.gr/Product/730/pet_...ltro__ftyaraki - αλλά το κορίτσι μου τα κάνει όλα παραλία!!! Λέω τώρα, και θέλω τη γνώμη σας, ίσως να νοιώθει ότι είναι μικρή η λεκάνη και τη χωράει ίσα ίσα (50Χ35Χ40) και με το που πάει να τα σκεπάσει πετάγεται η άμμος έξω...αφού είναι τσίμα τσίμα και με τα πόδια της ανοίγει το πορτάκι μπροστά....
Αν της αγοράσω μεγαλύτερη...μπορεί να λυθεί το πρόβλημα....;;; ή έτσι απλά θα γίνεται και με την μεγαλύτερη....;
Υπάρχουν δύο επιλογές (1) 56Χ43,5,5Χ37, (2) 56,2Χ43,5Χ38,4 - αυτή τη στιγμή - αλλά 6 εκατοστά μόνο μεγαλύτερες στο μήκος...αρκεί αυτό για να είναι πιο άνετη...;;
Τι να σου πω, αν δεν είναι πολύ ακρβή η μεγαλύτερη αμμολεκάνη, να το ρισκάρεις θα έλεγα...

Ειδικά αν στην παρούσα χωράει τσίμα-τσίμα και δεν αφήνει καθόλου περιθώριο να στριφογυρίσει η Κίρα.
Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποιά πρέπει να είναι η σωστή αναλογία μεγέθους μεταξύ γάτας/λεκάνης, υποθέτω όμως
καλύτερα να περισσεύει και λίγος χώρος, παρά να ασφυκτιά..

Από την άλλη δες πόσο χώρο έχει η δική μου τσούπρα (που αν και άπλετος, πάει και αμολάει τα τσίσα πάντα στην εσωτερική άκρη-ράχη της αμμοδόχου
)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool