Kalliastar
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σου σημειώσω ότι είναι το μικροτερο μεγεθος που κυκλοφορει σε λαμπάδα για να υπολογίσεις ποια θες και έχει και μια που είναι κεράκι στο πάχος των κεριών που συναντάμε συνηθως στην εκκλησια.Εβαλα αρκετες φωτο για να διακρίνεις λεπτομέρειες!Ελπίζω να σου αρέσουν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Καλά πότε πρόλαβες και τις έφτιαξες???
Δεν μπορώ να διαλέξω, μου αρέσουν όλες γιατί είναι πολύ ιδιαίτερες!
Όποια σου αρέσει για εμένα, την δίνεις στον Ιω να μου η φέρει.
Α! επίσης ρώτα τον Πέτρο αν μπορεί να φτιάξει ένα συντριβανάκι για την Δαναούλα μας.
Ζηλεύει ο μπαμπάς της

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
σε 2 'ωρες περιπου τις εφτιαξα ολες!

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Εισαι πολυ χρυσοχερα τελικα..
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και τις έφτιαξες πάρα πολύ γρήγορα!!!
Μου φαίνεται μόνο λίγο περίεργη η νεκροκεφαλή στην εκκλησία
αλλά σίγουρα οι λάτρεις του Gothic στυλ (που απ' ότι κατάλαβα είσαι κι εσύ!) θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα! 
Καλές πωλήσεις και φέτος!!!

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Αν σκασω μυτη στην Ανασταση με τη νεκροκεφαλη, μηπως ο παπας με αποβαλει;
Μου κανει και κανα εξορκισμο επι τοπου; Χα χα χα
Κανω Ανασταση σε ξωκκλησι στο χωριο, με 20-25 πιστους συνολικα!
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Απιστευτες! Οι καλυτερες λαμπαδες που εχω δει. Μου αρεσουν ολες.
Αν σκασω μυτη στην Ανασταση με τη νεκροκεφαλη, μηπως ο παπας με αποβαλει;
Μου κανει και κανα εξορκισμο επι τοπου; Χα χα χα
Κανω Ανασταση σε ξωκκλησι στο χωριο, με 20-25 πιστους συνολικα!
Ε, μάλλον!

Εφόσον θα είσαι σε πιο κλειστό μέρος, θα σε λιθοβολήσουν κιόλας.

Εγώ δεν πάω στην εκκλησία ούτε κατά την ανάσταση οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασίλη αυτή που έφτιαξα για σένα δεν την έχω ανεβάσει σε φωτο,έχει νεκροκεφαλή αλλά είναι μικρή και διακριτική δεν θα έχεις πρόβλημα!!

Και εξάλλου εσυ ζητησες μια να ξεχωρίζεις!!

Ριάνα αυτές οι δυο μου αρέσουν και μένα πολύ!

Και σιγά βρε παιδιά η νεκροκεφαλή είναι πολύ της μοδας φέτος,σε βραχιολα,σε κολιε,σε ρουχα!!Και σκέφτηκα γιατί όχι και σε λαμπάδα και την έβαλα!Δεν είναι και η σβαστικα!!

Ασε που στη φωτογραφια χάνει γιατί έχουν στρασάκια στα μάτια και είναι πολύ σικάτη!!
Κατερινάκι όλες αυτές τις έφτιαξα για τους δικούς μου,δεν θα φτιάξω ποσότητα φέτος,πρόπερσυ που της πούλησα βόλευε και στη δουλειά που ήμουν να τις προωθησω και έφυγαν όλες πολυ εύκολα
!!Μολις διάλεξε για τον εαυτό της η πεθερά μου αυτή με την δαντέλα!!!

Η Κάλλια διάλεξε αυτή με την νεκροκεφαλή!!!

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Η πρασινη με το κοριτσακι - αγγελακι;
Ανυπομονω να δω τι εχεις φτιαξει για μενα.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Επιτελους βγηκα στην βεραντα(την καθαρισα,καθαρισα και το τραπεζακι,εβαλα και την ομπρελα..και θα φαμε εξω.Τελεια!!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εμείς ψήνουμε τώρα και εγώ πριν λίγο τελείωσα το βάψιμο στα κάγκελα!Εφτιαξε και η πεθερα μου σπανακόπιτα που κολάζει!!!
Καλή όρεξη!!Πιες πολύ κρασί η' μπύρα και μετα πήγαινε γλάρωσε ξάπλα η' πάρε ένα γλυκο ύπνο..το καλύτερο μας μετά από ντερλίκωμα!!
Τι θα φάτε?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Γμτ,και πρεπει να αντισταθω να μην φαω,γιατι προτιμω να φαω το βραδυ που θα ψησουμε.Πως να αντισταθω ομως;;

ΥΓ.Λατρευω τη σπανακοπιτα.Γενικα..ολες τις πιτες!!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Και αν είναι με κομμάτια κρέας,το ίδιο μου κάνει!!Σιγα ρε Εφη τι θα πάθεις μια φορά να φας και το μεσημέρι και το βράδυ??σιγά....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool