Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

...και δεν χρειάζεται να σας πω ότι η ομορφότερη λαμπάδα που θα φτιάξει η Ευτυχία θα είναι η ΔΙΚΗ μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kάλλια διάλεξε!
Να σου σημειώσω ότι είναι το μικροτερο μεγεθος που κυκλοφορει σε λαμπάδα για να υπολογίσεις ποια θες και έχει και μια που είναι κεράκι στο πάχος των κεριών που συναντάμε συνηθως στην εκκλησια.Εβαλα αρκετες φωτο για να διακρίνεις λεπτομέρειες!Ελπίζω να σου αρέσουν!
DSC04671.jpg

DSC04672.jpg

DSC04675.jpg

DSC04673.jpg

DSC04677.jpg

DSC04674.jpg

DSC04678.jpg

DSC04679.jpg

DSC04680.jpg

DSC04681.jpg

DSC04665.jpg

DSC04669.jpg

DSC04670.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι ΦΟΒΕΡΕΣ!!!
Καλά πότε πρόλαβες και τις έφτιαξες???
Δεν μπορώ να διαλέξω, μου αρέσουν όλες γιατί είναι πολύ ιδιαίτερες!
Όποια σου αρέσει για εμένα, την δίνεις στον Ιω να μου η φέρει.
Α! επίσης ρώτα τον Πέτρο αν μπορεί να φτιάξει ένα συντριβανάκι για την Δαναούλα μας.
Ζηλεύει ο μπαμπάς της :P

βρε διάλεξε μια να σου στείλω1Ουτε εγω μπορω να αποφασίσω για σένα!Εκανα πολλά διαφορετικα στυλ!!

σε 2 'ωρες περιπου τις εφτιαξα ολες!:)

Ειλικρινά, έκανες πάρα πολύ καλή δουλειά, Ευτυχία! :clapup:

Ευχαριστω Γιώργο μου!!:)

Πανεμορφες ειναι Ευτυχια μου.:D
Εισαι πολυ χρυσοχερα τελικα..

Βρε Εφη μου είναι τόσο εύκολο,σιγά το πράγμα!!Ειδικα εσύ πρέπει να το ξέρεις που είσαι καλλιτέχνης!!:)

Μπράβο! πανέμορφες!!! :clapup::clapup::clapup:

Και τις έφτιαξες πάρα πολύ γρήγορα!!!

Μου φαίνεται μόνο λίγο περίεργη η νεκροκεφαλή στην εκκλησία :redface: αλλά σίγουρα οι λάτρεις του Gothic στυλ (που απ' ότι κατάλαβα είσαι κι εσύ!) θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα! :D

Καλές πωλήσεις και φέτος!!! ;)

Απιστευτες! Οι καλυτερες λαμπαδες που εχω δει. Μου αρεσουν ολες.
Αν σκασω μυτη στην Ανασταση με τη νεκροκεφαλη, μηπως ο παπας με αποβαλει;
Μου κανει και κανα εξορκισμο επι τοπου; Χα χα χα
Κανω Ανασταση σε ξωκκλησι στο χωριο, με 20-25 πιστους συνολικα!

πολύ ωραίες οι λαμπάδες :D

Λατρεύω νεκροκεφαλή κι εκείνη με τη δαντέλα.....

Απιστευτες! Οι καλυτερες λαμπαδες που εχω δει. Μου αρεσουν ολες.
Αν σκασω μυτη στην Ανασταση με τη νεκροκεφαλη, μηπως ο παπας με αποβαλει;
Μου κανει και κανα εξορκισμο επι τοπου; Χα χα χα
Κανω Ανασταση σε ξωκκλησι στο χωριο, με 20-25 πιστους συνολικα!

Ε, μάλλον! :hehe:
Εφόσον θα είσαι σε πιο κλειστό μέρος, θα σε λιθοβολήσουν κιόλας. :laugh:

Εγώ δεν πάω στην εκκλησία ούτε κατά την ανάσταση οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο. :D

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Βασίλη αυτή που έφτιαξα για σένα δεν την έχω ανεβάσει σε φωτο,έχει νεκροκεφαλή αλλά είναι μικρή και διακριτική δεν θα έχεις πρόβλημα!!:P
Και εξάλλου εσυ ζητησες μια να ξεχωρίζεις!!:P:P

Ριάνα αυτές οι δυο μου αρέσουν και μένα πολύ!:D

Και σιγά βρε παιδιά η νεκροκεφαλή είναι πολύ της μοδας φέτος,σε βραχιολα,σε κολιε,σε ρουχα!!Και σκέφτηκα γιατί όχι και σε λαμπάδα και την έβαλα!Δεν είναι και η σβαστικα!!:P
Ασε που στη φωτογραφια χάνει γιατί έχουν στρασάκια στα μάτια και είναι πολύ σικάτη!!

Κατερινάκι όλες αυτές τις έφτιαξα για τους δικούς μου,δεν θα φτιάξω ποσότητα φέτος,πρόπερσυ που της πούλησα βόλευε και στη δουλειά που ήμουν να τις προωθησω και έφυγαν όλες πολυ εύκολα ;)!!

Μολις διάλεξε για τον εαυτό της η πεθερά μου αυτή με την δαντέλα!!!:clapup:

Η Κάλλια διάλεξε αυτή με την νεκροκεφαλή!!!:clapup::clapup::clapup:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ευτυχια, μια απο τις 3 που θελω ειναι αυτη διπλα στη νεκροκεφαλη.
Η πρασινη με το κοριτσακι - αγγελακι;
Ανυπομονω να δω τι εχεις φτιαξει για μενα.

ok!

Παιδια,τι φανταστικη μερα ειναι αυτη;;;:D Επιτελους βγηκα στην βεραντα(την καθαρισα,καθαρισα και το τραπεζακι,εβαλα και την ομπρελα..και θα φαμε εξω.Τελεια!!:D

Φανταστική,όπως τα λες!!:D

Και εμείς ψήνουμε τώρα και εγώ πριν λίγο τελείωσα το βάψιμο στα κάγκελα!Εφτιαξε και η πεθερα μου σπανακόπιτα που κολάζει!!!

Καλή όρεξη!!Πιες πολύ κρασί η' μπύρα και μετα πήγαινε γλάρωσε ξάπλα η' πάρε ένα γλυκο ύπνο..το καλύτερο μας μετά από ντερλίκωμα!!

Τι θα φάτε?

Εχω φτιαξει ενα ειδος μουσακα.Δηλαδη εχει ολα τα υλικα του μουσακα,αλλα αντι για κιμα,εχω βαλει κοματια κρεατος μεγαλα,και μπεσαμελα κανονικα απο πανω,γιατι η παρεα μου ειναι περιεργη στο φαγητο,και δεν τρωει κιμα:hehe::hehe::hehe:
Γμτ,και πρεπει να αντισταθω να μην φαω,γιατι προτιμω να φαω το βραδυ που θα ψησουμε.Πως να αντισταθω ομως;;:(

ΥΓ.Λατρευω τη σπανακοπιτα.Γενικα..ολες τις πιτες!!

αααααααχχχχχ,εγω λατρευώ τον μουσακά!!!!!!!!!:slourp:Και αν είναι με κομμάτια κρέας,το ίδιο μου κάνει!!

Σιγα ρε Εφη τι θα πάθεις μια φορά να φας και το μεσημέρι και το βράδυ??σιγά....:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back