Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Συνημμένα
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
το scared είναι στ'αλήθεια scared ή απλώς το έβαλες για ποικιλία; εμένα μου θυμίζει βλέμμα... ''είμαι τρελόγατος και θέλω να κάνω τρέλα![]()
Τσου! Φοβισμένος είναι.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
πανεμρφος ειναι... απιστευτος σε ολες του τις ποζες !!!!!!

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Oui!Ο Ντάμπο;
Είπε να σου αποδείξει ότι η εικόνα που έβαλες δεν τον αντιπροσωπεύει!

πανεμρφος ειναι... απιστευτος σε ολες του τις ποζες !!!!!!![]()
Ευχαριστώ!

kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
E, για να μην υπερβάλλουμε τα αυτιά και τα μουστάκια αλλάζουν θέση!!!

kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Βασίλη αυτή που έφτιαξα για σένα δεν την έχω ανεβάσει σε φωτο,έχει νεκροκεφαλή αλλά είναι μικρή και διακριτική δεν θα έχεις πρόβλημα!!
Και εξάλλου εσυ ζητησες μια να ξεχωρίζεις!!
Ριάνα αυτές οι δυο μου αρέσουν και μένα πολύ!
Και σιγά βρε παιδιά η νεκροκεφαλή είναι πολύ της μοδας φέτος,σε βραχιολα,σε κολιε,σε ρουχα!!Και σκέφτηκα γιατί όχι και σε λαμπάδα και την έβαλα!Δεν είναι και η σβαστικα!!
Ασε που στη φωτογραφια χάνει γιατί έχουν στρασάκια στα μάτια και είναι πολύ σικάτη!!
Κατερινάκι όλες αυτές τις έφτιαξα για τους δικούς μου,δεν θα φτιάξω ποσότητα φέτος,πρόπερσυ που της πούλησα βόλευε και στη δουλειά που ήμουν να τις προωθησω και έφυγαν όλες πολυ εύκολα!!
Αν είναι έτσι να τις χαρείτε! Είναι όλες τέλειες!!
Καλή Ανάσταση να κάνετε! Θα πάτε κάπου για Πάσχα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sourikata80
Νεοφερμένο μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν είναι έτσι να τις χαρείτε! Είναι όλες τέλειες!!Καλή Ανάσταση να κάνετε! Θα πάτε κάπου για Πάσχα?
Θα πάμε στο χωριό του άντρα μου,κοντά στη Καρδίτσα!
Είναι τέλεια,μέσα στα δέντρα και με ποτάμι και κάνουμε απιθανες βόλτες!

sourikata80
Νεοφερμένο μέλος
Πλάκα έχουν οι λαμπάδες σου Gianduia!

Φτιάχνω και εγώ λαμπάδες αλλά εμένα είναι ζωγραφιστές στο χέρι.
Τις χρονιές που έχω χρόνο, τις δίνω σε ένα γνωστο μαγαζί και πραγματικά γίνονται ΑΝΑΡΠΑΣΤΕΣ!!!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

sourikata80
Νεοφερμένο μέλος
Είναι ωραίο να δημιουργουμε όπως μπορούμε!![]()
Σωστά!
Η δημιουργία είναι τρομερή διέξοδος

kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα πάμε στο χωριό του άντρα μου,κοντά στη Καρδίτσα!
Είναι τέλεια,μέσα στα δέντρα και με ποτάμι και κάνουμε απιθανες βόλτες!![]()
Τέλεια ακούγεται!!! Καλά να περάσετε!
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Φοβερό Πάσχα κάναμε και στο Τολό (κοντα στο Ναυπλιο) έχουμε φίλους που έχουν μια ταβέρνα με φοβερο φαγητό και ψήνουν τέλεια!!
Μια χρονιά κάναμε το κορυφαίο..αφου φάγαμε τα κοκορετσια και όλα τ'αλλα,συζητουσαμε με τους φίλους μας που έχουν την ταβέρνα ότι εκεινη τη μέρα τους είχανε φέρει φρέσκους αστακους (για ένα τραπέζι που θα έκαναν κάτι ξένοι) και περίσσευαν κανα δυο και μας έφτιαξαν αστακομακαροναδα!!!!

Οπως καταλαβαίνετε ήταν σαν να είχαμε για επιδορπιο αστακο μετα τα κοκορετσια!!!χαχαχχααχα

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Παιδια πως βάφετε τα αυγά σας;
Πέρσι έκοψα λαζάρους και άλλα λουλούδια και φύλλα από τα χωράφια και τα τύλιξα γύρω από τα αυγά. Βουτώντας τα στη κόκκινη μπογιά βγήκαν τα αποτυπώματά τους...
Έχετε καμιά άλλη ιδέα;
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
,αλλά η ιδέα σου πρέπει να είχε εντυπωσιακό αποτέλεσμα!Δεν θα το είχα σκεφτει ποτέ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool