Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

3537249_700b.jpg

:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

XAAXAXXAAAXAXA!!Tέλειο!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.png
    Χωρίς τίτλο.png
    3,7 MB · Εμφανίσεις: 17
  • Χωρίς τίτλο.png
    Χωρίς τίτλο.png
    3,7 MB · Εμφανίσεις: 17
το scared είναι στ'αλήθεια scared ή απλώς το έβαλες για ποικιλία; εμένα μου θυμίζει βλέμμα... ''είμαι τρελόγατος και θέλω να κάνω τρέλα :P

το scared είναι στ'αλήθεια scared ή απλώς το έβαλες για ποικιλία; εμένα μου θυμίζει βλέμμα... ''είμαι τρελόγατος και θέλω να κάνω τρέλα :P

Τσου! Φοβισμένος είναι.:P

Oui!
Είπε να σου αποδείξει ότι η εικόνα που έβαλες δεν τον αντιπροσωπεύει! :pfff:

:P
πανεμρφος ειναι... απιστευτος σε ολες του τις ποζες !!!!!!:):):):):)

Ευχαριστώ!:D

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Βασίλη αυτή που έφτιαξα για σένα δεν την έχω ανεβάσει σε φωτο,έχει νεκροκεφαλή αλλά είναι μικρή και διακριτική δεν θα έχεις πρόβλημα!!:P
Και εξάλλου εσυ ζητησες μια να ξεχωρίζεις!!:P:P

Ριάνα αυτές οι δυο μου αρέσουν και μένα πολύ!:D

Και σιγά βρε παιδιά η νεκροκεφαλή είναι πολύ της μοδας φέτος,σε βραχιολα,σε κολιε,σε ρουχα!!Και σκέφτηκα γιατί όχι και σε λαμπάδα και την έβαλα!Δεν είναι και η σβαστικα!!:P
Ασε που στη φωτογραφια χάνει γιατί έχουν στρασάκια στα μάτια και είναι πολύ σικάτη!!

Κατερινάκι όλες αυτές τις έφτιαξα για τους δικούς μου,δεν θα φτιάξω ποσότητα φέτος,πρόπερσυ που της πούλησα βόλευε και στη δουλειά που ήμουν να τις προωθησω και έφυγαν όλες πολυ εύκολα ;)!!

Αν είναι έτσι να τις χαρείτε! Είναι όλες τέλειες!! :D Καλή Ανάσταση να κάνετε! Θα πάτε κάπου για Πάσχα?

Αν είναι έτσι να τις χαρείτε! Είναι όλες τέλειες!! :D Καλή Ανάσταση να κάνετε! Θα πάτε κάπου για Πάσχα?

Θα πάμε στο χωριό του άντρα μου,κοντά στη Καρδίτσα!
Είναι τέλεια,μέσα στα δέντρα και με ποτάμι και κάνουμε απιθανες βόλτες!:D

Καλησπέρα παιδιά!
Πλάκα έχουν οι λαμπάδες σου Gianduia!:P
Φτιάχνω και εγώ λαμπάδες αλλά εμένα είναι ζωγραφιστές στο χέρι.
Τις χρονιές που έχω χρόνο, τις δίνω σε ένα γνωστο μαγαζί και πραγματικά γίνονται ΑΝΑΡΠΑΣΤΕΣ!!!:D

Τελευταία επεξεργασία:
Είναι ωραίο να δημιουργουμε όπως μπορούμε!:)

Είναι ωραίο να δημιουργουμε όπως μπορούμε!:)

Σωστά!
Η δημιουργία είναι τρομερή διέξοδος;)

Θα πάμε στο χωριό του άντρα μου,κοντά στη Καρδίτσα!
Είναι τέλεια,μέσα στα δέντρα και με ποτάμι και κάνουμε απιθανες βόλτες!:D

Τέλεια ακούγεται!!! Καλά να περάσετε! :thumbsup: Θα έχει ανοίξει και ο καιρός.. Δεν έχω πάει ποτέ Καρδίτσα. Αλλά έχω κάνει Πάσχα σε χωριό, και έχω συνδέσει το Πάσχα με χωριό, με άνοιξη, εξοχή, παπαρούνες... Παιδί ηταν από τις αγαπημένες μου γιορτές! Το περίμενα τόσο όσο και τα Χριστούγεννα!

ναι, είναι ωραίο το Πάσχα σε χωριό :)

Εγω τα τελευταία χρόνια το ζω και το απολαμβάνω!!
Φοβερό Πάσχα κάναμε και στο Τολό (κοντα στο Ναυπλιο) έχουμε φίλους που έχουν μια ταβέρνα με φοβερο φαγητό και ψήνουν τέλεια!!
Μια χρονιά κάναμε το κορυφαίο..αφου φάγαμε τα κοκορετσια και όλα τ'αλλα,συζητουσαμε με τους φίλους μας που έχουν την ταβέρνα ότι εκεινη τη μέρα τους είχανε φέρει φρέσκους αστακους (για ένα τραπέζι που θα έκαναν κάτι ξένοι) και περίσσευαν κανα δυο και μας έφτιαξαν αστακομακαροναδα!!!!:P

Οπως καταλαβαίνετε ήταν σαν να είχαμε για επιδορπιο αστακο μετα τα κοκορετσια!!!χαχαχχααχα:D

Φαντάζομαι πως θα έχει πολύ "χρώμα" σε χωριό το Πάσχα..
Παιδια πως βάφετε τα αυγά σας;
Πέρσι έκοψα λαζάρους και άλλα λουλούδια και φύλλα από τα χωράφια και τα τύλιξα γύρω από τα αυγά. Βουτώντας τα στη κόκκινη μπογιά βγήκαν τα αποτυπώματά τους...
Έχετε καμιά άλλη ιδέα;

Εγω δεν βάφω αυγά,τα σιχαίνομαι :redface:,αλλά η ιδέα σου πρέπει να είχε εντυπωσιακό αποτέλεσμα!Δεν θα το είχα σκεφτει ποτέ!:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back