Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα μαξιλάρια και τα φανάρια είναι από τα jumbo!!
Οπώς καταλαβαίνεις δεν στοίχισε και πολύ η διακόσμηση..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123
Δραστήριο μέλος

.wow.
Ενταξει, τα λόγια είναι περιττά.. Η αυλή είναι απίστευτη, και μου χάλασε και το σχόλιο που ήθελα να κάνω για την υπογραφή(το ξέχασα τώρα, πάει, δε γυρίζει πίσω)
Ειδικά όπως λέτε το βράδυ πρέπει να είναι απίστευτο!! Και πως τα ανακάλυψες και τα συνδίασες έτσι βρε θηρίο τόσο φτηνά;
Κι εγώ βαριέμαι να διακοσμήσω το σαλόνι μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ίδια μαξιλάρια έχω κι εγώ!!!

πολύ όμορφη η αυλή!!
και το κάδρο τέλειοο!!
απο το ΙΚΕΑ είναι???
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
.wow.
Ενταξει, τα λόγια είναι περιττά.. Η αυλή είναι απίστευτη, και μου χάλασε και το σχόλιο που ήθελα να κάνω για την υπογραφή(το ξέχασα τώρα, πάει, δε γυρίζει πίσω)
Ειδικά όπως λέτε το βράδυ πρέπει να είναι απίστευτο!! Και πως τα ανακάλυψες και τα συνδίασες έτσι βρε θηρίο τόσο φτηνά;
Κι εγώ βαριέμαι να διακοσμήσω το σαλόνι μου...![]()
Εχω τρέλα με τη διακόσμηση και κυρίως με την μεξικάνικη και τη retro διακόσμηση,όλα τα είχα στο μυαλό μου και μετά από ερυνα αγοράς τα βρήκα όλα όπως ακριβώς ήθελα!
Το ίδιο έγινε και με την πρόσοψη του σπιτιού ,στη μια φωτο είναι το αυθεντικό μεξικάνικο και στις άλλες το δικό μου!Στη φωτο με τον Elvis είναι και με τις σίτες που μπήκε το άσπρο περίγραμμα!
Και αυτές είναι φωτος από το σπίτι της Φρίντα Κάλο (Frida Kalho,ζωγράφος) στο Μέξικο,το γνωστό Μπλε σπίτι,εμπνέυστηκα την την αυλής μας από αυτό
Και τώρα ετοιμάζουμε σαλόνι σε μεξικάνικο στυλ.Η κρεβατοκάμαρα έχει retro 50's rockabilly διακόσμηση!
ίδια μαξιλάρια έχω κι εγώ!!!
πολύ όμορφη η αυλή!!
και το κάδρο τέλειοο!!
απο το ΙΚΕΑ είναι???
Το κάδρο το τύπωσα εγώ!Είναι calaveras από diade los muertos,δηλαδή τα σύμβολα(νεκροκεφαλες με λουλούδια) από την γιορτή των νεκρών που γιορτάζουν στο Μέξικο κάθε Νοέμβρη και συμβολίζουν την ζωή!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Εισαι ταλενταρα..τελος!!!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Μ' αρέσει πολύ αυτό το Μεξικάνικο στυλ..
ΚΟΡΥΦΗ η φώτο με τον Έλβις στο παράθυρο..
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Απλά εφόσον δεν βγαίνουμε και δεν πάμε πουθενά τουλάχιστον ας έχουμε ένα χωρό,ένα σπίτι που να είναι τόσο ωραίο που να γουστάρουμε να μένουμε μέσα και να έρχονται οι φίλοι μας!Και όλα τα έχουμε κάνει και τα κάνουμε μόνοι μας εντελώς γι'αυτο και αργούμε τόσο

Στα παράθυρα από μέσα έχουμε βάλει steps για τα γατούνια μας για να κάθονται στο παράθυρο άνετα και πιάνει ο καθένας από ένα παράθυρο και κοιτάνε έξω με τις ώρες!!Φυσικά όποιος περνάει τους μιλάει τους χιαρετάει,εχουν γίνει η μασκοτ της γειτονιάς!!
Ανυπομονω να τελειώσουμεμε τα μερεμέτια να δείτε το πιο σημαντικό..Τον παράδεισο που φτιάχνουμε για τα σκατούλια μας!!Τι γατοδεντρο και βλακείες..τίποτα δεν είναι μπροστά σε αυτό που θα έχουν..

flora.m123
Δραστήριο μέλος
Πολύ ωραία τα'χετε κάνει όλα και πολύ πρωτότυπη η ιδέα να ακολουθήσεις το στυλ του Μεξικού!
Το ότι τα κάνετε μόνοι σας είναι ο,τι καλύτερο, γιατί θα το χαρείτε διπλά όταν ολοκληρωθεί!
Μ'αρέσουν πολύ τα ζωντανά χρώματα που διαλέξατε, πραγματικά χαίρομαι μόνο που τον βλέπω τον χώρο!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι πανέμορφη γωνίτσα!!! Μπράβο, έχεις κάνει απίστευτη δουλειά!
Μου θύμισε ένα μπαράκι που έβγαινα στο Ηράκλειο
(η κοπέλα που το έχει είναι Μεξικάνα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, είναι τελείως Μέχικο το εσωτερικό, και ο Έλβις κοιτάει από τη χασιένδα του τα κορίτσια να περνούν...!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η πρόσοψη είναι υπέροχη, τρομερή αλλαγή!
Για την αυλή δεν έχω λόγια, την έχω ερωτευτεί.
η δική μου βεράντα είναι μεγάλη και άχαρη δεν γεμίζει με τίποτα και μου έχει σπάσει τα νεύρα το γεγονός ότι δεν μπορώ να βάψω διότι θα βάψουμε όλη την πολυκατοικία από έξω, οπότε περιμένω
επίσης πρέπει οπωσδήποτε να βρώ τρόπο να βάλω μιά πέργκολα για σκιά (τέντα αποκλείεται δεν έχω λεφτά) και μερικές φορές με πιάνει το παράπονο που τα κάνω όλα ολομόναχη και δυσκολεύομαι πολύ

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
η δική μου βεράντα είναι μεγάλη και άχαρη δεν γεμίζει με τίποτα και μου έχει σπάσει τα νεύρα το γεγονός ότι δεν μπορώ να βάψω διότι θα βάψουμε όλη την πολυκατοικία από έξω, οπότε περιμένω![]()
Μπορείς να δοκιμάσεις να τη γεμίσεις με ακόμη περισσότερα φυτά!

Εάν είχα μεγάλο μπαλκόνι, θα το είχα τιγκάρει στα φυτά, δίνουν μία πολύ ευχάριστη και χαλαρωτική νότα.

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Οσο αφορά την σκιά μπορείς να βπάρεις από τα jumbo η' τα leroy merlin ένα σκίαστρο που είναι τριγωνικό η κάθε πλευρά έχει 3,6 μέτρα και να πάρεις δυο η' τρια να βάλεις σαν σχέδιο και έχει το καθένα μόνο 15 ευρώ!
Επίσης έχω δει στα praktiker κάτι τέτοιο https://www.praktiker.gr/Product/gazebo-outdoor-metalliko-3x3m-mpez-9120?catNavId=374
η΄σε τέντα https://www.praktiker.gr/Product/ten...ige-se-diafores-apoxroseis-12620?catNavId=374
πολύ εντυπωσιακό και φαντάσου κάτι τέτοιο με το σχοινένιο χαλί κάτω και τα όμορφα έπιπλα που έχεις,παραπέρα μια αιώρα με βάση η' κουνια
https://www.praktiker.gr/Catalog/kipos-veranta/epipla-kipou-verantas/kounies και γυρω γύρω τεράστιες γλάστρες με φυτά!
Αλλη μια ιδέα για να δώσεις χρώμα είναι να βάλεις διαχωριστικά,καφασωτα https://www.praktiker.gr/Catalog/kipos-veranta/ksyleia-kipouπου θα τα βάψεις ότι χρώμα θες και θα τα βάλεις σαν γάμα η' πι,σαν μισό δωμάτιο !
Μάθαμε ν'απαιτούμε και βόλτα, κατάλαβες;
Και δε βάζουμε γλώσσα μέσα αν δεν ξεκρεμάσω το ροζ λουρί, κατάλαβες;
Να λείπω από το πρωί, τρελή μέρα και προθεσμίες να πλησιάζουν, να μποχάω από το γυμναστήριο και να μου παίρνει τ'αυτιά όσο κάνω ντους...
και, φυσικά νικάει! Δέκα λεπτά μετά είμαστε έξω, εγώ με το στομάχι να γουργουρίζει και το μαλλί μούσκεμα, αυτή ευτυχισμένη να μασουλάει χόρτα!
Και όταν πια την παίρνω μέσα, γκρινιάζει!
Και μετά την παίρνω αγκαλιά να της βγάλω το λουρί, κι αρχίζει τα ζυμαράκια στο μάγουλό μου και με κοιτάει μ'αυτό το βλέμμα... ΤΟ βλέμμα.. και λιώνω. Και ξέρω ότι θα της τα ξανακάνω αυτά τα χατήρια.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Εεεεε? Αυτό που απαντάει καλέ και δεν το βλέπω; Ποιός σε πείραξε καλή μου και του φωνάζεις;;;Όχι, εγώ φταίω, κατάλαβες;;;; Της έδωσα την ελευθερία να τα κάνει αυτά, κατάλαβες;
Μάθαμε ν'απαιτούμε και βόλτα, κατάλαβες;
Και δε βάζουμε γλώσσα μέσα αν δεν ξεκρεμάσω το ροζ λουρί, κατάλαβες;
Να λείπω από το πρωί, τρελή μέρα και προθεσμίες να πλησιάζουν, να μποχάω από το γυμναστήριο και να μου παίρνει τ'αυτιά όσο κάνω ντους...
και, φυσικά νικάει! Δέκα λεπτά μετά είμαστε έξω, εγώ με το στομάχι να γουργουρίζει και το μαλλί μούσκεμα, αυτή ευτυχισμένη να μασουλάει χόρτα!
Και όταν πια την παίρνω μέσα, γκρινιάζει!
Και μετά την παίρνω αγκαλιά να της βγάλω το λουρί, κι αρχίζει τα ζυμαράκια στο μάγουλό μου και με κοιτάει μ'αυτό το βλέμμα... ΤΟ βλέμμα.. και λιώνω. Και ξέρω ότι θα της τα ξανακάνω αυτά τα χατήρια.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;
flora.m123
Δραστήριο μέλος

Α δηλαδή ρητορικά ήταν τα :κατάλαβες:;;;
χαχαχαχαχα!!!!
τελικά την πήγες;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool