Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

Να κάνουμε παρέα εμείς οι δυό. Αν δεν μπορεί ο Πέτρος, θα κάνω τη θυσία να τον αντικαταστήσω (προτιμώ κρουαζιέρες και πεντάστερα, έχε το υπόψη)

Αυτό που μπορώ να κανονίσω όπως ήδη κάνω αν θέλουν οι φίλοι μας να έρθουν μαζί μας σε μια προβολη,κερδίζω και γι'αυτους προσκλήσεις ..ναι το κάνω και αυτό!!Ο αδεεφός μου μου τα΄μαθε αυτά,να το ξεκαθαρίσουμε!!:P:P

Λες και βλέπω τον Απόλλωνα σε πολλά versions! :hehe:
Πολύ ωραίο video, ο γερμανικός δεν παίζεται.
Τους φέρεται πολύ τρυφερά! :)

Αυτό ακριβώς είπα όταν τα είδα!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλεια!!!

Σας παραθέτω μία εικόνα από το δρόμο για τη δουλειά, σήμερα.

(ναι, βαριέμαι απίστευτα)

140620123405.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Moλις μπήκα στο φεεις,αντίκρυσα αυτήν την εικόνα.Συγκλονίστηκα.Πλάνταξα στο κλάμα.
Μια εικόνα=1000 λέξεις.

598917_323000994450081_1551386251_n.jpg

Λες και τον εκλιπαρεί.Η απόλυτη απόγνωση.

Αχ Θεέ μου...να χε πιο πολλή συμπόνοια και αγάπη γύρω μας.. να έσωζε ο κάθε ένας από εμάς ένα πλάσμα στη ζωή του πόσο πιο όμορφος θα ήταν ο κόσμος!

Και κάτι ευχάριστο.
Απο σήμερα ξεκινάει το ραδιόφωνου μας,το ραδιοφωνο του e-steki.

Eίναι η πρώτη μέρα που θα βγει στον αέρα,στις 8 το βράδυ και θα είναι μια βραδυά γνωριμίας με τους DJ . Όλοι οι DJ θα συστηθούν στο ακροατήριο σε μια 30λέπτη εκπομπή ο καθένας και θα μιλήσουν για την εκπομπή τους και τον εαυτό τους.
Υπάρχει η σχετική ανακοίνωση και στο mycat,στην κεντρική σελίδα επάνω δεξιά,αλλα μπορείτε να τη δείτε και εδω.
:D

Εχω ένα καλό νέο..βρήκα δουλειά!!:D

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

Μπράβο βρε Ευτυχία!!!!!!! Καλή αρχή, επίσημε υπογράφε μας!!!!!!! :clapup: :clapup: :clapup: :clapup:

Αγάπη μου μπράβο!!!!!!!! :clapup::clapup::clapup: Που, πως;; Λεπτομέρειες τώρα!!!!! :D:D:D

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....Μπραβοοοοοο!!!!:clapup::clapup::clapup:

Συγχαρητήρια, Ευτυχία! :clapup::clapup:
Καλή δουλειά;

Ξεκίνησε το ραδιοφωνο να παίζει!!:clapup:Στην κεντρικη σελιδα επανω δεξια,αναβοσβηνει το ραδιο.Παταμε εκει.:D

Δώστου, Παναγιώτη! :D

Καταρχήν..πέρα από αυτά που έχω σπουδάσει η μεγάλη μου εμπειρία είναι στη πώληση και στο μπλαμπλα και ένα ακόμα πακέτο ικανοτήτων.

Από αυτή τη δουλειά είναι η τρίτη φορα μεσα σε 2μιση χρόνια που μου κάνουν πρόταση και μάλιστα για διευθυντική θέση.Την απέρριπτα γιατί το αντικειμενό της μου πέρναγε αδιάφορο και είχε να κάνει και με τεχνολογία!
Παρολαυτα επειδη γνωρίζουν πως δουλεύω και τα προσοντα και τις ικανοτητες μου με θέλουν στο δυναμικό τους επίμονα.Που αυτό σημαίνει για μένα και μου το είπαν στα μουτρα κιολας ότι εκτιμούν το "πακέτο" που προσφέρω και ότι με την εκπαίδευση που παρέχουν θα ταιριάξω γάντι στην εταιρία.Δεν θέλω να πω ποια εταιρία είναι ακόμα,θα πάω δοκιμαστικά να δω αν όντως με ενδιαφέρει και βλέπουμε!Πάντως είναι εκεινοι αισιόδοξοι και εγώ προσωπικά έχω χεστεί πάνω μου,γιατί περιμένουν πολλά από μένα,έχω δυο χρόνια να δουλέψω σε αντίστοιχη θέση και νοιώθω και "σκουριασμένη" :/:

Θα ανακαλύψεις σύντομα ότι όσο καθόμαστε χειρότερα σκουριάζουμε αλλά όταν ανταποκρινόμαστε σε προκλήσεις ανακαλύπτουμε τις δυνάμεις μας τις οποίες εξασκούμε και πολλαπλασιάζουμε :)
Χρειάζονται δύο πράγματα: Δουλειά και αποφασιστηκότητα! Πιστεύω πως θα τα πας περίφημα!!

Way to go Πάνο!!!!!!!!!!!!! :clapup::clapup::clapup:

Μακάρι Ριάνα μου!Δεν δουλεύω από το Πάσχα και έχω ήδη έχω σκουριάσει και εκει ήταν και πιο απλά τα πράγματα!

Πάνο μη ντρέπεσαι!!!!Χαλάρωσε!!Καλή επιτυχία!!:D

Ευχαριστώ όλους :D
Ελπίζω να σας αρέσουν οι επιλογές μου

Όλα καλά θα πάνε, Ευτυχία! ;)
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά και καλή αρχή! :D

Πάνο, μια χαρά τα πας! :clapup:
Και ξέρεις ότι μου αρέσουν γενικά οι επιλογές σου! ;)

Υ.Γ. Λυπάμαι που δεν άκουσα νωρίτερα την εκπομπή, ήμουν busy.

fat-cat_2240367k.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back