MissKit
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Είχα επίσης φτιάξει και cup cakes Ινδοκάρυδο τα οποία σέρβιρα με παγωτό για τα γενέθλια του βαφτηστικού μου..
Τώρα που το σκέφτομαι, θα ήταν καλή ιδέα αν ανοίγαμε κανένα θεματάκι όπου θα ανεβάζουμε συνταγές και φωτογραφίες, τι λέτε;
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης και εγώ μονο γλυκά κάνω με χρωματιστή διακόσμηση τώρα η πρόταση της Αννας ήταν δελεαστική γιατί ήταν εύκολη και είχε ωραία υλικά!!
Πανέμορφη εμφάνιση!!
Αυτή τη βάση θέλω να τη πάρω και εγώ γιατί τα έβαζα σε μεγάλη πιατέλα και δεν μου άρεσαν ,ενω με τη τριόροφη βάση μοιάζει με μπουφε από την Αλίκη στη χωρα των θαυμάτων!
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν Ριάνα,ήδη μου έφτιαξε η διάθεση γιατί μόλς έφτιαξα μια καινουργια συνταγή κορμό σοκολάτας που ανακάλυψε η Μαρία (Pasiphae) και μου πρότεινε και από ότι φαίνεται πέτυχε!!Θα ξέρουμε σε μερικές ώρες!Αυτή τη στιγμή τρωω την καραμέλα γάλακτος (σαν καραμέλα αργεντινής) που περίσσεψε και δεν πιστεύω ότι μια από τις αγαπημένες μου γεύσεις ετοιμάζεται τόσο μα τόσο εύκολα!!!
Επίσης μέσα από τη συνταγή έφτιαξα και τη βασική συνταγή για μερέντα που είναι τόοοοσο νόστιμη και τοοοοσο ευκολη και έχεις μερέντα στο σπίτι όποτε θες χωρίς συντηρητικά,σπιτική!!Οποιος ενδιαφέρεται..
Γίδι αυτό το γλυκό θα ήταν ότι πρέπει για σένα!!
Δηλαδή αυτό απλά έπρεπε να το κάνεις, ε; Πιστεύεις ότι δεν πληρώνω αρκετές αμαρτίες με τις φωτογραφίες, ε; Πιστεύεις ότι δε μου έτρεξαν τα σάλια με τις περιγραφές, ε;
΄...
Έπρεπε να πεις το όνομά μου.
Ήμουν έτοιμη να κλείσω το θέμα, να κοιτάξω αλλού, να προχωρήσω με τη ζωή μου.
Να κάνω ότι δεν είδα κάτι απίθανα μάφιν, ότι δε μου έτρεξε λίγο σαλάκι στο πληκτρολόγιο με την καραμέλα γάλακτος.
Αλλά όοοοχι, έπρεπε να με κάνει να γυρίσω πάλι το κεφάλι και να μουρμουρίσω στον εαυτό μου "ναι, θα ήταν ό,τι πρέπει για μένα"....
Και μετά να τρέξω στο άδειο ψυγείο, για να δω ότι δεν έχω κάτι αντίστοιχο.
Να κοιτάξω από το παράθυρο και να δω ότι όλα είναι κλειστά.
Άτιμη Ευτυχία!!!!! Στείλε μου τουλάχιστον τον κορμό, για να σε συγχωρέσω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό.
Το.
Δικό μου.
Θέλω.
...
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τέλειο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δυο τεραστια κομματια απο αυτο το ...ονειρο παρακαλω!!Το μόνο που μπορώ να κάνω για την ώρα είναι να σου στείλω φωτογραφίες με τον κορμό γεμάτο καραμέλα μπισκότα και σοκολάτα!!!
![]()
![]()
![]()

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Φάτε ματια ψάρια ,που λένε..
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι κόλαση!!Σοκολατένιος οργασμός!

Ελάτε Αθήνα και όταν έρθετε σπίτι θα σας το φτιάξω να πάρετε γεύση!

Η' απλά να σας δείξω πως φτιάχνετε από εκεί που το είδα για να το φτιάξετε και εσείς!!
https://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=24399&subid=2&pubid=29460310#toppage
Παρένθεση μην χρησιμοποιησετε ελαιόλαδο αλλά σπορελαιο και μόνο!Επίσης κάντε σκόνη τα φουντούκια πριν τα βάλετε στο μπλέντερ θα βγει καλύτερο και δεν θα ζορίσει το μηχάνημα και τέλος βάλτε λιγότερη ζάχαρη απ'ότι λέει!!Καλη επιτυχία!!
Μαρία ευχαριστώ που μου έδειξες αυτο το τέλειο γλυκό!!

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μέχρι τώρα έχει μείνει ο μισός κορμός!Και εμείς έχουμε φάει μόνο από μισό κομμάτι!
Είναι κόλαση!!Σοκολατένιος οργασμός!
Ελάτε Αθήνα και όταν έρθετε σπίτι θα σας το φτιάξω να πάρετε γεύση!
Η' απλά να σας δείξω πως φτιάχνετε από εκεί που το είδα για να το φτιάξετε και εσείς!!
https://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=24399&subid=2&pubid=29460310#toppage
Παρένθεση μην χρησιμοποιησετε ελαιόλαδο αλλά σπορελαιο και μόνο!Επίσης κάντε σκόνη τα φουντούκια πριν τα βάλετε στο μπλέντερ θα βγει καλύτερο και δεν θα ζορίσει το μηχάνημα και τέλος βάλτε λιγότερη ζάχαρη απ'ότι λέει!!Καλη επιτυχία!!
Μαρία ευχαριστώ που μου έδειξες αυτο το τέλειο γλυκό!!![]()
Κράτα βρε αγάπη και για μας λίγο

Μην ευχαριστείς εμένα, το μάγειρα στο πρωινό του μέγκα να ευχαριστείς!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Εφη και Γίδι και Μαυρουλη η Μαρία είναι προνομιουχα και μένει 15 λεπτά με το αμάξι από το σπίτι μου..Δεν τον λέω για να ζηλέψετε,έτσι απλά το αναφέρω

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Λυπάμαι Γίδι..
..Εφή..Μayrouli..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Τι εκανες παλι εκει; Τωρα τα ειδα ολα αυτα. Cup cakes, κορμους κλπ κλπ.
Οργιασατε το Σαββατοκυριακο!!
Χα χα χαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool