Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

Εμένα έχει κρυφτεί πίσω από ένα φυτό και όποτε πάω να του μιλήσω φουσκώνει από την απειλή. Νομίζει πως θέλω να τον φέρω μέσα :P:P
Βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο για να ζωγραφίσω...και δεν χορταίνω να αναμειγνύω χρώματα!!
Την Παρασκευή θα πάω την πρώτη μου κατάδυση :)
Εσείς πως περνάτε γενικά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμείς βάζουμε νερό στο πιατάκι μιας γλάστρας στο μπαλκόνι και πάει και κάθεται εκεί

αδερφή Μαυρούλη

(ο Μαυρούλης δεν μπορεί να γράψει, κάθεται στη γλάστρα :P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχαμ,παιδια απο ζεστη πως τα πατε;;Γμτ,εδω λιωνω εγω..δεν αντεχω αλλο!:eek:Τα μικρα δε,σαν σκουλικαντερες κατω απο κρεββατια και καναπεδες,τεζα..ολη μερα.:hehe::hehe::hehe:
Και εχω εναν φιλο μου(:P),που τον ρωταω..εκει εσεις πως τα πατε με τη ζεστη;Σκας;;και μου απαντα το καθαρμα:Φουτζιτσου!Εχει κλιματιστικο..και ξερει οτι εχω και εγω,αλλα κατω απο το κρεβατι!!Παιζει με τον πονο μου το τερας..:hehe:

Σκουλικαντέρα φωνάζω και εγώ τον Μύτσα μου, αχαχχχαχαχαχα

Εδώ πολύ ζέστη, (για δεδομένα Τρίπολης πάντα)!
Ο Πάρης είναι συνέχεια με τη γλωσσίτσα έξω και σέρνεται στα πατώματα, ο Μύτσα λίγο πιό ανθεκτικος στη ζέστη, αράζει στους καναπέδες :P

Ρε γμτ,βρεχω πετσετες και τις βαζω στο πατωμα για να δροσιστουν,αλλα δεν πανε τα σκασμενα.Ολο πισω απο τηλεορασεις η πουπυ :hehe:,και ο μπουκακος κλασικα κατω απο κρεββατια,καναπεδες κλπ.

Πίσω από την τηλεόραση πάει κι η Άρτεμις, ο Απόλλωνας πάει όπου να 'ναι! :D
Πάντως, πολλή ζέστη.
Άκουσα ότι θα κοπάσει λίγο ο καύσωνας και θα επανέλθει δριμύτερος... :/:

Θα κοπασει λιγο την παρασκευη το βραδυ,και παλι δευτερα και τριτη θα εχει καυσωνα.:(

Αχ Athens here I come!!! :clapup::clapup::clapup:

Βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο για να ζωγραφίσω...και δεν χορταίνω να αναμειγνύω χρώματα!!
Την Παρασκευή θα πάω την πρώτη μου κατάδυση :)

πρωτον περιμένω φωτό να δω τι ζωγράφισες και δεύτερον πόσο τυχερή είσαι που θα πας για κατάδυση! :clapup:

Είμαι πτώμα κάθε μέρα πτώμα η δουλειά μου τρώει όλη τη μέρα κάθε μέρα!Φεύγω το πρωι στις 11 και γυρνάω το βράδυ στις 10μιση..
Να χαίρομαι που ξαναδουλεύω αλλά δεν προλαβαίνω να χαρώ το σπίτι μου,τα μωρά μου και τον Πέτρο μου.
Τα πάω καλά και μου έγινε και πρόσληψη.Πάω να ξαπλώσω με το ζόρι διάβασα τα θεματάκια που παρακολούθω..
Καληνύχτα παιδιά..

Και μετά σου λένε οι Γερμανοί ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και δεν δουλεύουν... :devil:
Κάνε υπομονή, Ευτυχία.
Προσπάθησε να δεις τα όποια θετικά, τουλάχιστον έχεις δουλειά σε αυτήν τη δύσκολη εποχή... ;)

πρωτον περιμένω φωτό να δω τι ζωγράφισες και δεύτερον πόσο τυχερή είσαι που θα πας για κατάδυση! :clapup:

Είμαι πτώμα κάθε μέρα πτώμα η δουλειά μου τρώει όλη τη μέρα κάθε μέρα!Φεύγω το πρωι στις 11 και γυρνάω το βράδυ στις 10μιση..
Να χαίρομαι που ξαναδουλεύω αλλά δεν προλαβαίνω να χαρώ το σπίτι μου,τα μωρά μου και τον Πέτρο μου.
Τα πάω καλά και μου έγινε και πρόσληψη.Πάω να ξαπλώσω με το ζόρι διάβασα τα θεματάκια που παρακολούθω..
Καληνύχτα παιδιά..

Ευτυχία μου, έτσι είναι δυστηχώς όταν δουλεύουμε και...ευτυχώς!! Γιατί πεθυμάμε το σπίτι μας, τις αγαπημένες μας ασχολίες, τις αγάπες της ζωής μας.. να ξέρεις γλυκιά μου ότι βρίσκεσαι ακόμα σε μεταβατικό στάδιο, έχεις μπει σε πολύ διαφορετικούς ρυθμούς ξαφνικά και περνάς ένα ψιλοσοκ.. το σημαντικότερο είναι που εργάζεσαι, βγαίνεις από το σπίτι, έχεις περισσότερα χρήματα πια.. έτσι πρέπει απλά να αξιοποιείς όσο χρόνο σου απομένει όσο πιο καλά μπορείς! Χαίρομαι πολύ για σένα και συγχαρητήρια για την πρόληψη (αν και το περιμέναμε :) )
Αύριο θα πάω κατάδυση στην Σπηλιά του Κύκλωπα, στον Πρωταρά.
Ζωγραφίζω για το δωμάτιο της 4 μηνών κορούλας του αδερφού μου, μια νεράιδα επάνω στο φεγγάρι. Λίγο κλισέ ίσως, αλλά αυτό επιθυμούσε η γυναίκα του αδερφού μου. Του χω βάλει όμως έντονα χρώματα για να τα χαίρεται η Νιόβη Κοραλίν.. το κοριτσάκι μας!! Κι έχω ζωγραφίσει την νεράιδα έτσι, ούτως ώστε να μοιάζει πως κοιτάζει το μωρό προστατευτικά, που θα κοιμάται σύντομα κάτω από τον πίνακα, στο κρεβατάκι του.. μόλις τον ολοκληρώσω θα ποστάρω φωτογραφία!!

Τελευταία επεξεργασία:
Η μαμα μου δουλευει ολη την βδομαδα απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 10 το βραδυ!Τουλαχιστον εχει δουλεια!

Ναι πάλι καλά που δουλεύω σε τέτοιες εποχές και με νορμαλ μισθό!:)
Πριν γνωρίσω τον Πέτρο δούλευα 2 δουλειές ΠΑΝΤΑ,απλά τώρα που έχω ένα σπιτικό με κάποιον να με περιμένει είναι αλλιώς ..έχω και άντρα και "παιδιά.."

Μου κλέψανε το μειλ μου ,το χακάρανε και με μπλοκάρανε :'( πάνε οι επαφές μου και κάποια αρχεία που είχα..:(:(

ωχ... πρώτον χάρηκα πολύ για τη δουλειά, γιατί η δουλειά είναι πολύτιμη και δυσεύρετη πλέον, αλλά σε χακάρανε βρε Ευτυχουλίνι?
πως έγινε αυτό??? :(

ωχ,,,τωρα το ειδα αυτο!!Μεγαλη ζημια ευτυχια;:eek:

όχι ιδιαίτερα απλά είχα κάποια πράγματα μέσα σε τρια email που δεν ήθελα να τα χάσω και το σημαντικότερο έχασα εμαιλ από φίλους που τα τελευταία χρόνια μιλούσαμε μόνο με μειλ και δεν έχω τηλέφωνα..κυρίως γιατί είναι και εκτος Ελλάδας..:/:

Ελπίζω να καθάρισε τώρα από ιους ο υπολογιστης και να μην χρειαστεί να φτιάξω πάλι άλλο..

κάπου θα μπήκα Εφη και είχε ιους και δεν το έπιασε το σύστημα..αυτά δυστυχώς συμβαίνουν..

όχι ιδιαίτερα απλά είχα κάποια πράγματα μέσα σε τρια email που δεν ήθελα να τα χάσω και το σημαντικότερο έχασα εμαιλ από φίλους που τα τελευταία χρόνια μιλούσαμε μόνο με μειλ και δεν έχω τηλέφωνα..κυρίως γιατί είναι και εκτος Ελλάδας..:/:

Ελπίζω να καθάρισε τώρα από ιους ο υπολογιστης και να μην χρειαστεί να φτιάξω πάλι άλλο..

κάπου θα μπήκα Εφη και είχε ιους και δεν το έπιασε το σύστημα..αυτά δυστυχώς συμβαίνουν..

Αν δεν εχεις προσβαση στον λογαριασμο σου επειδη σου εχουν κλεψει τον κωδικο, επικοινωνησε με την εταιρια του email σου (hotmail, yahoo, δεν ξερω τι εχεις). Θα σου ρωτησουν τα στοιχεια σου και ισως σε ρωτησουν να τους δωσεις καποιο email ή διευθυνση email που ειχες λαβει στο παρελθον. Ενας γνωστος μου ειχε παθει τετοιο πραγμα και ανεκτησε παλι τον λογαριασμο του με αυτον τον τροπο. Μη τα παρατας.

Οταν ειδα την ένδειξη ότι μπλόκαρε μου είχε οδηγίες και με ρώταγε "να στείλει κωδικό στο email που μπορει να είχα δώσει άλλη στιγμή η' να μου είχαν δώσει εκείνοι ένα δέυτερο email.Δεν γίνεται τίποτα γιατί δεν τον θυμάμαι αυτό το δέυτερο μειλ και χωρίς αυτό δεν μου στέλνουν κωδικό..όλα τα δοκίμασα!Ηταν πολύ παλιο email

Ωχ, βρε Ευτυχία! :(
Αυτό είναι να μην σου τύχει, ειδικά εάν μέσω αυτού του λογαριασμού έχεις επικοινωνία με άτομα που δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με άλλους τρόπους... :/:

Αστα Γιώργο άστα,μόνο μέσω τρίτων αν θα τους ξαναβρω!

Βρε παιδιά μια ερώτηση όταν θέλετε να ρίξετε εντομοκτόνο ποιο η' τι βάζετε για να μην πειράζει και τα γατούνια σας?
Ειδα κάτι μυρμηγκάκια και θέλω να τα εξολοθρεύσω!!:devil:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back