Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο για να ζωγραφίσω...και δεν χορταίνω να αναμειγνύω χρώματα!!
Την Παρασκευή θα πάω την πρώτη μου κατάδυση

Εσείς πως περνάτε γενικά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
αδερφή Μαυρούλη
(ο Μαυρούλης δεν μπορεί να γράψει, κάθεται στη γλάστρα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Αχαμ,παιδια απο ζεστη πως τα πατε;;Γμτ,εδω λιωνω εγω..δεν αντεχω αλλο!Τα μικρα δε,σαν σκουλικαντερες κατω απο κρεββατια και καναπεδες,τεζα..ολη μερα.
Και εχω εναν φιλο μου(),που τον ρωταω..εκει εσεις πως τα πατε με τη ζεστη;Σκας;;και μου απαντα το καθαρμα:Φουτζιτσου!Εχει κλιματιστικο..και ξερει οτι εχω και εγω,αλλα κατω απο το κρεβατι!!Παιζει με τον πονο μου το τερας..
![]()
Σκουλικαντέρα φωνάζω και εγώ τον Μύτσα μου, αχαχχχαχαχαχα
Εδώ πολύ ζέστη, (για δεδομένα Τρίπολης πάντα)!
Ο Πάρης είναι συνέχεια με τη γλωσσίτσα έξω και σέρνεται στα πατώματα, ο Μύτσα λίγο πιό ανθεκτικος στη ζέστη, αράζει στους καναπέδες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
,και ο μπουκακος κλασικα κατω απο κρεββατια,καναπεδες κλπ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Πάντως, πολλή ζέστη.
Άκουσα ότι θα κοπάσει λίγο ο καύσωνας και θα επανέλθει δριμύτερος...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο για να ζωγραφίσω...και δεν χορταίνω να αναμειγνύω χρώματα!!
Την Παρασκευή θα πάω την πρώτη μου κατάδυση![]()
πρωτον περιμένω φωτό να δω τι ζωγράφισες και δεύτερον πόσο τυχερή είσαι που θα πας για κατάδυση!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Να χαίρομαι που ξαναδουλεύω αλλά δεν προλαβαίνω να χαρώ το σπίτι μου,τα μωρά μου και τον Πέτρο μου.
Τα πάω καλά και μου έγινε και πρόσληψη.Πάω να ξαπλώσω με το ζόρι διάβασα τα θεματάκια που παρακολούθω..
Καληνύχτα παιδιά..
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Κάνε υπομονή, Ευτυχία.
Προσπάθησε να δεις τα όποια θετικά, τουλάχιστον έχεις δουλειά σε αυτήν τη δύσκολη εποχή...

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
πρωτον περιμένω φωτό να δω τι ζωγράφισες και δεύτερον πόσο τυχερή είσαι που θα πας για κατάδυση!![]()
Είμαι πτώμα κάθε μέρα πτώμα η δουλειά μου τρώει όλη τη μέρα κάθε μέρα!Φεύγω το πρωι στις 11 και γυρνάω το βράδυ στις 10μιση..
Να χαίρομαι που ξαναδουλεύω αλλά δεν προλαβαίνω να χαρώ το σπίτι μου,τα μωρά μου και τον Πέτρο μου.
Τα πάω καλά και μου έγινε και πρόσληψη.Πάω να ξαπλώσω με το ζόρι διάβασα τα θεματάκια που παρακολούθω..
Καληνύχτα παιδιά..
Ευτυχία μου, έτσι είναι δυστηχώς όταν δουλεύουμε και...ευτυχώς!! Γιατί πεθυμάμε το σπίτι μας, τις αγαπημένες μας ασχολίες, τις αγάπες της ζωής μας.. να ξέρεις γλυκιά μου ότι βρίσκεσαι ακόμα σε μεταβατικό στάδιο, έχεις μπει σε πολύ διαφορετικούς ρυθμούς ξαφνικά και περνάς ένα ψιλοσοκ.. το σημαντικότερο είναι που εργάζεσαι, βγαίνεις από το σπίτι, έχεις περισσότερα χρήματα πια.. έτσι πρέπει απλά να αξιοποιείς όσο χρόνο σου απομένει όσο πιο καλά μπορείς! Χαίρομαι πολύ για σένα και συγχαρητήρια για την πρόληψη (αν και το περιμέναμε
)Αύριο θα πάω κατάδυση στην Σπηλιά του Κύκλωπα, στον Πρωταρά.
Ζωγραφίζω για το δωμάτιο της 4 μηνών κορούλας του αδερφού μου, μια νεράιδα επάνω στο φεγγάρι. Λίγο κλισέ ίσως, αλλά αυτό επιθυμούσε η γυναίκα του αδερφού μου. Του χω βάλει όμως έντονα χρώματα για να τα χαίρεται η Νιόβη Κοραλίν.. το κοριτσάκι μας!! Κι έχω ζωγραφίσει την νεράιδα έτσι, ούτως ώστε να μοιάζει πως κοιτάζει το μωρό προστατευτικά, που θα κοιμάται σύντομα κάτω από τον πίνακα, στο κρεβατάκι του.. μόλις τον ολοκληρώσω θα ποστάρω φωτογραφία!!
alesa
Νεοφερμένο μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Πριν γνωρίσω τον Πέτρο δούλευα 2 δουλειές ΠΑΝΤΑ,απλά τώρα που έχω ένα σπιτικό με κάποιον να με περιμένει είναι αλλιώς ..έχω και άντρα και "παιδιά.."
Μου κλέψανε το μειλ μου ,το χακάρανε και με μπλοκάρανε
πάνε οι επαφές μου και κάποια αρχεία που είχα..

Kalliastar
Διάσημο μέλος
πως έγινε αυτό???

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελπίζω να καθάρισε τώρα από ιους ο υπολογιστης και να μην χρειαστεί να φτιάξω πάλι άλλο..
κάπου θα μπήκα Εφη και είχε ιους και δεν το έπιασε το σύστημα..αυτά δυστυχώς συμβαίνουν..
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
όχι ιδιαίτερα απλά είχα κάποια πράγματα μέσα σε τρια email που δεν ήθελα να τα χάσω και το σημαντικότερο έχασα εμαιλ από φίλους που τα τελευταία χρόνια μιλούσαμε μόνο με μειλ και δεν έχω τηλέφωνα..κυρίως γιατί είναι και εκτος Ελλάδας..
Ελπίζω να καθάρισε τώρα από ιους ο υπολογιστης και να μην χρειαστεί να φτιάξω πάλι άλλο..
κάπου θα μπήκα Εφη και είχε ιους και δεν το έπιασε το σύστημα..αυτά δυστυχώς συμβαίνουν..
Αν δεν εχεις προσβαση στον λογαριασμο σου επειδη σου εχουν κλεψει τον κωδικο, επικοινωνησε με την εταιρια του email σου (hotmail, yahoo, δεν ξερω τι εχεις). Θα σου ρωτησουν τα στοιχεια σου και ισως σε ρωτησουν να τους δωσεις καποιο email ή διευθυνση email που ειχες λαβει στο παρελθον. Ενας γνωστος μου ειχε παθει τετοιο πραγμα και ανεκτησε παλι τον λογαριασμο του με αυτον τον τροπο. Μη τα παρατας.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό είναι να μην σου τύχει, ειδικά εάν μέσω αυτού του λογαριασμού έχεις επικοινωνία με άτομα που δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με άλλους τρόπους...

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε παιδιά μια ερώτηση όταν θέλετε να ρίξετε εντομοκτόνο ποιο η' τι βάζετε για να μην πειράζει και τα γατούνια σας?
Ειδα κάτι μυρμηγκάκια και θέλω να τα εξολοθρεύσω!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool