Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

Νι!!! :clapup:

silent-night-grumpy-cat.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8DYMyztFQHM

And so happy Christmas
For black and for white
For yellow and red ones
Let's stop all the fight
A very merry Christmas
And a happy New Year
Let's hope it's a good one
Without any fear
And so this is Christmas
And what have we done
Another year over
And a new one just begun
Ans so this is Christmas
I hope you have fun
The near and the dear one
The old and the young
A very merry Christmas
And a happy New Year
Let's hope it's a good one
Without any fear
War is over over
If you want it
War is over
Now...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλήν εσπέραν άρχοντες... :whistle:

καλά Χριστούγεννα :D :santa:

Καλα Χριστουγεννα Μαυρουλη και σε σενα και σε ολη την οικογενεια σου.:)

Χρόνια πολλά να είστε όλοι καλά !

Συνημμένα

• μωρο σκατζοχοιρος.jpg
    μωρο σκατζοχοιρος.jpg
    89,8 KB · Εμφανίσεις: 3
Χρονια Πολλα σε ολους.....Να περασετε χαρουμενη Χριστουγεννιατικη μερα.!!!!!!!!:)

Καλα Χριστουγεννα σε ολους!!!

Καλα Χριστουγεννα Βασω μου,καλα χριστουγεννα σε ολους!:D

Καλά Χριστούγεννα παιδιά!!! Να περάσετε όμορφα κοντά στα αγαπημένα σας άτομα, να δώσετε και να πάρετε αγάπη, να γλεντήσετε και να γιορτάσετε αυτή την ξεχωριστή μέρα!! Φιλιά!!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλους τους συνφορουμίστες και συνφορουμόγατα:D

Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας, παιδιά!!! :santa::santa::santa:
Να είμαστε πάντα καλά κι εμείς και τα μικρά μας! :D

παιδια να κανω μια ερωτιση? βασικα 2!!!:)

Φυσικά! :)

ξερει κανενας σας κανα τροπο για να διωξω τα μικροβια απο το ενυδρειο μου?
γιατι εχουν πεθανει δυο ψαρια τα οποια ειχαν την ιδια αρρωστια!!!
συγγεκριμενα ηταν μονομαχοι δεν τους ειχα μαζι!!!
πρωτα πεθανε ο ενας και μετα εβαλα εναν αλλο μεσα στο ενυδρειο και πεθανε και εκεινος συγγεκριμενα πεθανε χτες!!! :(
και η δευτερη ειναι ξερει κανενας σας πως μπορω να φτιαξω ενα forum ή ενα δωματιο σηζητισης σαν αυτο γιατι ειμαι καινουρια εδω και τωρα μαθαινω!!!

Καλημέρα!!!
Είναι τελείως άσχετο το θέμα... αλλά anyway σκέφτηκα πως αφού με απασχολει γιατί να μην γράψω τις σκέψεις μου???
:hmm:
Έχετε βρεθεί ποτέ στη θέση ξαφνικά όλοι οι φίλοι σας να φεύγουν? Δηλαδή ο ένας Κρήτη ο άλλος σε άλλο μέρος κ.λ.π....??
Και εάν ναι , έχετε νιώσει ποτέ περίεργα?

Τα ρωτάω αυτά, μιας και βλέπω τους φίλους γενικότερα λόγω κρίσης να αναγκάζονται να φεύγουν από τα σπίτια τους....
Είναι σαν να κάνει ... λίγο μοναξιά στα ξαφνικά....:redface:

Είναι άκυρο το θέμα το ξέρω... αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια παιζει κανεις "league of legends"?? (κοινως "lol")
Αν ναι να μου στειλει pm να τον κανω add :p

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χτες το βραδυ (Σαββατο) ειχα παει το παρκο με κατι φιλες μου...περναει απεξω ο δασκαλος μας...
-Ποιος εχει να γραψει γλωσσα τη δευτερα?

-Οχι εμεις κυριε....εμεις δεν εχουμε διαβασει τιποτα γιατι πολυ απλα δεν εχουμε τεστ! Το τμημα σας εχει?

-ΝΑΙ!!!

:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

ο καιρός τρελάθηκε :confused: τη μία έχει τρομερή ζέστη, μετά από λίγο χρειαζόμαστε πάλι χειμωνιάτικα ρούχα και μετά αρχίζει να βρέχει :confused:

ALOHAAAAAAAAAAAAAAAA.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back