Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

Μια. Και μοναδική. :)
Εσύ;

Θα την έχουν. Και θα μπούνε.:) Γιατί αυτό που έχουμε εδώ είναι μοναδικό. Δεν το βρίσκεις στα απρόσωπα και πολύβουα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τα οποία ο κόσμος έχει αρχίσει και κουράζεται πιστεύω.

Φυσικά! Δεν χωράει καμιά αμφιβολία περί τούτου. :happy: <3
Η Τερψουλα; Ποσων χρονων ειναι; Εμεις εχουμε το Ντιντη μονο στο σπιτι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Θυμαμαι την claire, την aba, Selina Kyle (κάπως έτσι το είχε) την ρουκι, το προφίλ «Ρούλης και μπια» τον λορντ και πολλούς άλλους. Καλα να είναι όλοι τους..:)
Η Βασω ειχε σταματησει να μπαινει απο πιο παλια δεν ξερω αν εχει κανεις επαφη μαζι της. Η Selina Kyle δυστυχως δεν ειναι πια μαζι μας. Η Ολυμπια καλα και ο Ρουλης το ιδιο. Αλλους δεν θυμαμαι γιατι εχω και λιγη αμνησια λογω ηλικιας

Θα μας σκασεις εσυ!
Ειναι η γνωστη που ξερουμε;
Γραψε στο θεματαμιι της καλε! Μα θα μας σκασεις λεμε! :hehe:
Περιμένετε λίγο βρε.. Να το συνειδητοποιήσω πρώτα..Ότι το αγαπημένο φορουμάκι μας είναι πάλι εδώ!!:happy:<3
Η Τερψουλα; Ποσων χρονων ειναι; Εμεις εχουμε το Ντιντη μονο στο σπιτι
Η Τερψούλα έχει γίνει αγγελάκι, εδώ και 6 χρόνια..:( Την είχα αποχαιρετήσει από εδώ, στο παλιό πριν κλείσει.. Δεν την ξεχνάω ποτέ όμως, έχει τη δική της παντοτεινή γωνιά στην καρδιά μου.

Τώρα την έχει διαδεχτεί η Έρση. Αγαπημένη μου συγκάτοικος, ταρταρουγί χρώματος.
Διαφορετικός χαρακτήρας, πιο έντονος.:)
Διανύει αισίως τον έκτο χρόνο ζωής της.
3111725b.jpg

Ο Ντίντης τι ηλικία έχει; :)

Περιμένετε λίγο βρε.. Να το συνειδητοποιήσω πρώτα..Ότι το αγαπημένο φορουμάκι μας είναι πάλι εδώ!!:happy:<3

Η Τερψούλα έχει γίνει αγγελάκι, εδώ και 6 χρόνια..:( Την είχα αποχαιρετήσει από εδώ, στο παλιό πριν κλείσει.. Δεν την ξεχνάω ποτέ όμως, έχει τη δική της παντοτεινή γωνιά στην καρδιά μου.

3111725b.jpg

Λυπαμαι δεν θα εμπαινα μαλλον απο ενα σημειο και μετα. Και μεις την Αγγελισσα μου δεν την ξεχναμε ποτε. Οποτε την σκεφτομαι δακρυζω 😢 Ο Ντιντης δεν ξερω ακριβως αλλα θα ναι 11 χρονων.
Κουκλα η μικρη 😻

Να το εμπεδώσετε γρήγορα περικαλω. Ήρθε για να μείνει και δέχεται συζητήσεις για ΟΛΑ τα ζωάκια (εκτός των φιδιών όπως έχω ξαναπεί :P)
3111725b.jpg

Αχ μωρέ τι κουκλί είναι αυτό;; Οι ταρταρούγες έχουν πάντα κάτι που σε μαγνητίζει.

Η Selina Kyle δυστυχως δεν ειναι πια μαζι μας.
Νικολ μου σε παρακαλω απαντησε μου σε αυτο.Τι εννοεις; Οτι πεθανε η χρηστρια σελιν;:worry:

Νέα γυναίκα η Σελινα απαπα. Νικολ να μας το διευκρινήσεις.
Κια σyναδελφος μου.Ζωγραφος και καθηγητρια εικαστικων στην κυπρο..και εχιε και διατελεσει ΟΔ στο mycat ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!

Νικολ μου σε παρακαλω απαντησε μου σε αυτο.Τι εννοεις; Οτι πεθανε η χρηστρια σελιν;:worry:

Κια σyναδελφος μου.Ζωγραφος και καθηγητρια εικαστικων στην κυπρο..και εχιε και διατελεσει ΟΔ στο mycat ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!
Ναι ναι την θυμάμαι από παλιά όταν έμπαινα ως επισκέπτης στο σκουλ και στο κατ, έχει μια ωραία αύρα αυτή η γυναίκα.

Ναι...ειναι αυτη,.την ειχα στο φεεις..ηξερα το αληθινο της ονιμα..το εψαξα,,το βρηκα..δεν υαορχει αυτο λεμε...δεν υπαρχει.. :( :( :( :( :(

ΡΙΑΝΑ ΞΙΟΥΡΟΥ: «Mια τεράστια ψυχούλα που αγκάλιαζε όλα τα αθώα ζώα έφυγε από τη ζωή»-Η ανακοίνωση του Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου​

Η Ριάνα Ξιούρου η οποία αγκάλιαζε όλα τα ζώα προσφέροντας αγάπη, σεβασμό και συμπόνια έφυγε απρόσμενα από τη ζωή. Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου σε ανακοίνωσή του αποχαιρετά τη νεαρή κοπέλα.

«Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, είναι με μεγάλη θλίψη και πόνο που ανακοινώνει τον απρόσμενο θάνατο της αγαπημένης μας φίλης Ριάνας Ξιούρου. Μία τεράστια ψυχούλα που αγκάλιαζε όλα τα αθώα ζώα και αφιέρωσε όλη την ζωή της προσφέροντας τους αγάπη, σεβασμό και συμπόνια. Αγαπημένη μας, ας είναι όμορφο το ταξίδι σου και όλοι εμείς και όλα τα ζωάκια θα συναντηθούμε στην γέφυρα και όλοι μαζί θα πορευθούμε στην αιωνιότητα».
Εχω μεινει..δεν το πιστευω...δεν ξερω τιποτα...

Κλαιω..κλαιω....δεν μπορω να το πσιτεψω..δεν μππρω...

Τελευταία επεξεργασία:
Δεύτερο σοκ...:no:

Οι καλύτερες ψυχές φεύγουν πολύ νωρίς...:(

Εφη μου απο χτες παλευα να ξαναμπω γιατι δεν με αφηνε να γραψω. Επρεπε να αλλαξω email. Ναι δυστυχως πριν περιπου ενα χρονο. Και γω δεν ειχα καποια ιδιαιτερη επαφη απλα στον κοσμο το δικο μας που βοηθαμε τα γατια ηταν γνωστη και ετσι το ακουσα και γω. Ειχα σοκαριστει και γω γιατι ηταν κατι ξαφνικο. Δεν ηταν άρρωστη ή κατι

Αν ξέρετε κάποιον από τα παλιά που μπορεί να γνωρίζει ή γνωρίζετε εσείς για την Βάσω (Claire Rentfield) ή μπορείτε να μάθετε, πείτε μου σας παρακαλώ πολύ. Την ψάχνω 5-6 χρόνια και θέλω κάτι να της πω. Και μετά τα χθεσινά...με έχει λούσει κρύος ιδρώτας. :/:

Αν ξέρετε κάποιον από τα παλιά που μπορεί να γνωρίζει ή γνωρίζετε εσείς για την Βάσω (Claire Rentfield) ή μπορείτε να μάθετε, πείτε μου σας παρακαλώ πολύ. Την ψάχνω 5-6 χρόνια και θέλω κάτι να της πω. Και μετά τα χθεσινά...με έχει λούσει κρύος ιδρώτας. :/:
Το μεηλ της παντως μπορειτε να το δειτε σαν ΟΔ/.Προσπαθησε αρχικα απο εκει βρε συ.

Παιδιά δεν ξέρω πώς να σας το πω αλλά, αν και πρώην της Ο.Δ., θα χρειαστώ λίγο χρόνο προσαρμογής μέχρι να εξοικειωθώ πλήρως με τη λειτουργία του φόρουμ. :redface:Χρειάζεται να ξανακοιτάξω τα θέματα, που βρίσκονται ποια, αν λείπουν κάποια(κι ενδεχομένως να τα αντικαταστήσουμε με ίδια ή παρόμοια) κλπ.

Παιδιά δεν ξέρω πώς να σας το πω αλλά, αν και πρώην της Ο.Δ., θα χρειαστώ λίγο χρόνο προσαρμογής μέχρι να εξοικειωθώ πλήρως με τη λειτουργία του φόρουμ. :redface:Χρειάζεται να ξανακοιτάξω τα θέματα, που βρίσκονται ποια, αν λείπουν κάποια(κι ενδεχομένως να τα αντικαταστήσουμε με ίδια ή παρόμοια) κλπ.
Αν χρειαστείς βοήθεια με οτιδήποτε πες μου ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back