Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:08 Ο Gvasil έγραψε: #1 23-11-08 22:08 Αγαπητοί φίλοι, Όπως ίσως όλοι σας, μόλις έχασα το πρώτο μου σετ κουρτινών, ή για να είμαι πιο ακριβής, οι κουρτίνες μου είναι πλέον διάτρητες... Και έχω μια εύλογη, απλή, ίσως και αφελή ερώτηση: τι κάνουμε;;;; Υπάρχει κάποιο είδος κουρτίνας που να μην μπορούν τα κοριτσάκια μου να κρεμιούνται;; Πραγματικά έχω απελπιστεί. Το σαλόνι μου πλέον δεν βλέπεται... Όποιος γνωρίζει κάποια λύση του είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η irene_marga: #2 23-11-08 22:14 Θα βοηθούσε αν τις έκοβες τα νύχια;; Εμένα είναι μικρή(2 μηνών) και δεν έχει επιχειρήσει να κρεμαστεί από τις κουρτίνες ακόμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ria23 έγραψε: #3 23-11-08 22:20 εμενα κρεμιεται σαν την τσιτα συνεχως οντως το κοψιμο των νυχιων ειναι μια λυση.. η δικια μου δεν καθεται οποτε καθε 6-7 μηνες αλλαζω εντελως κουρτινα !!!!!!!!!! δεν την αφηνω στο υπνοδωματιο οποτε εχω μονο του σαλονιου!!!!!!! ευτυχως η μαμα μου εχει πολλες παλιες κουρτινες που δεν τις χρησιμοποιει πια!!! ποσο ειναι οι μικρες σου αληθεια?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Ο Gvasil έγραψε: #4 23-11-08 22:27 Είναι 6 μηνών και κοριτσάκια ατίθασα. Τι να πω. Κι εγώ αμφιβάλλω αν θα κάτσουν να τους κόψω τα νυχάκια. Αλλά άμα δεν υπάρχει άλλη λύση, θα το δοκιμάσω. Κι εγώ θα αναγκαστώ να αγοράσω άλλες κουρτίνες, γι' αυτό έβαλα μήνυμα στο forum, για να δω αν υπάρχει κάποια πιο...μακροχρόνια λύση... Τι να πω. Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η ria23 έγραψε: #5 23-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Είναι 6 μηνών και κοριτσάκια ατίθασα. Τι να πω. Κι εγώ αμφιβάλλω αν θα κάτσουν να τους κόψω τα νυχάκια. Αλλά άμα δεν υπάρχει άλλη λύση, θα το δοκιμάσω. Κι εγώ θα αναγκαστώ να αγοράσω άλλες κουρτίνες, γι' αυτό έβαλα μήνυμα στο forum, για να δω αν υπάρχει κάποια πιο...μακροχρόνια λύση... Τι να πω. Για να δούμε... Click για ανάπτυξη... κουραγιο εμενα ειναι 7 και παει στον 8ο μηνα και ειναι ζουζουνι δεν καθεται λεπτο!!!!! και μενα πολυ ατιθαση !! τωρα που θα την στειρωσω ελπιζω να ηρεμισει λιγο!!!!!!!!! σε καταλαβαινω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η Raisa έγραψε: #6 23-11-08 23:38 Μια άλλη λύση είναι οι κοντές κουρτίνες. Εμένα οι κουρτίνες φτάνουν μόνο μέχρι το χερούλι του παραθύρου ή της μπαλκονόπορτας και δεν έχω πρόβλημα. Ακόμα υπάρχουν και οι κουρτίνες που είναι σε μορφή παραβάν....έχει στην ΙΚΕΑ...σε αυτές νομίζω δεν μπορούν να σκαρφαλώνουν έτσι εύκολα...δες και εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο Gvasil έγραψε: #7 23-11-08 23:50 Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η nickis έγραψε: #8 24-11-08 00:38 εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:43 Η irene_marga: #9 24-11-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό κάνω!!! Αν και δεν μου τις πειράζει (απλά της αρέσει να κρύβεται πίσω απ τις κουρτίνες - και καλά δεν την βλέπουμε) το κάνω όταν φεύγω απ το σπίτι και δεν μπορώ να την ελέξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10 24-11-08 00:57 Παιδιά λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν υπάρχει σωτηρία. εμένα μου κατέστρεψε όσο ήταν μικρός κουρτίνες στο ξενοδοχείο που δούλευα το καλοκαίρι και έμενα κιόλας. Ηρέμησε μόνο τώρα που είναι σχεδόν 10 μηνών αλλά και πάλι που και που το παλεύει. Όταν μεγαλώνουν και βαραίνουν δεν το επιχειρούν πολύ πολύ. Το ξέρω και από τις προηγούμενες γατούλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agg99 Νεοφερμένο μέλος Η agg99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 01:31 Η agg99 έγραψε: #11 24-11-08 01:31 λολ...! φτηνες κουρτινες , υπομονη και χιουμορ! ψιψινια ειναι ,αν δεν κρεμαστουν τωρα που μπορουν ποτε θα το κανουν ? ετσι ειναι και ο ενας δικος μου,εχω παρει μια οραια κουκλα για τον τοιχο και κρεμεται απο το φορεμα της! κουρελι τοχει κανει! αλλα τι να τον κανεις? μικρος ειναι ακομα..καποια στιγμη θα βαρεθει και θα βρει αλλη ασχολια! ¨ (παντως νομιζω οτι το κοψινο των νυχιων θα πρεπει να ναι η τελευταια λυση..γιατι-διορθωστε με αν κανω λαθος- νιωθουν μειονεκτικα μετα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 07:44 Η prince έγραψε: #12 24-11-08 07:44 εμένα παιδιά τις μακρυές κουρτίνες δεν τις πειράζουν. έχω όμως η κακομοίρα μία κίτρινη κοντή (σε μικρό παράθυρο) που έγινε στα πρώτα δέκα λεπτά μονόζυγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:46 Η ιβανα έγραψε: #13 24-11-08 08:46 δεν υπαρχει γιατρεια..παρε φτηνες κουρτινες για αρχη, ξεροντας εκ των προτερων οτι θα τις χαλασει, κανε και υπομονη και θα δεις οτι με τον καιρο θα βαρεθει μονη της να παιζει με την κουρτινα. παρε της και κανενα παιχνιδακι να πορωνεται για να στρεψεις την προσοχη της απο την κουρτινα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο Gvasil έγραψε: #14 24-11-08 17:30 Το πρόβλημα βρε παιδιά ξέρετε ποιο είναι;; Ότι είναι δυο τα κοριτσάκια μας, και όλη την ώρα κυνηγιούνται...Ε, και πάνω στο κυνήγι, ότι βρουν μπροστά τους κυριολεκτικά το τσακίζουνε. Και δυστυχώς έτσι όπως τρέχουνε, ορμάνε και στις κουρτίνες... Οπότε ανησυχώ αν ποτέ θα τις βαρεθούν και θα σταματήσουν. Δεν ξέρω. Και για παιχνίδι, τους έχω πάρει, αλλά αυτές έχουν η μια την άλλη και σκοτώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Ελένη Άνση: #15 25-11-08 15:52 Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Desdemona: #16 25-11-08 19:10 Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Κείρα έγραψε: #17 25-11-08 20:13 Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγαπητοί φίλοι, Όπως ίσως όλοι σας, μόλις έχασα το πρώτο μου σετ κουρτινών, ή για να είμαι πιο ακριβής, οι κουρτίνες μου είναι πλέον διάτρητες... Και έχω μια εύλογη, απλή, ίσως και αφελή ερώτηση: τι κάνουμε;;;; Υπάρχει κάποιο είδος κουρτίνας που να μην μπορούν τα κοριτσάκια μου να κρεμιούνται;; Πραγματικά έχω απελπιστεί. Το σαλόνι μου πλέον δεν βλέπεται... Όποιος γνωρίζει κάποια λύση του είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:14 Η irene_marga: #2 23-11-08 22:14 Θα βοηθούσε αν τις έκοβες τα νύχια;; Εμένα είναι μικρή(2 μηνών) και δεν έχει επιχειρήσει να κρεμαστεί από τις κουρτίνες ακόμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ria23 έγραψε: #3 23-11-08 22:20 εμενα κρεμιεται σαν την τσιτα συνεχως οντως το κοψιμο των νυχιων ειναι μια λυση.. η δικια μου δεν καθεται οποτε καθε 6-7 μηνες αλλαζω εντελως κουρτινα !!!!!!!!!! δεν την αφηνω στο υπνοδωματιο οποτε εχω μονο του σαλονιου!!!!!!! ευτυχως η μαμα μου εχει πολλες παλιες κουρτινες που δεν τις χρησιμοποιει πια!!! ποσο ειναι οι μικρες σου αληθεια?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Ο Gvasil έγραψε: #4 23-11-08 22:27 Είναι 6 μηνών και κοριτσάκια ατίθασα. Τι να πω. Κι εγώ αμφιβάλλω αν θα κάτσουν να τους κόψω τα νυχάκια. Αλλά άμα δεν υπάρχει άλλη λύση, θα το δοκιμάσω. Κι εγώ θα αναγκαστώ να αγοράσω άλλες κουρτίνες, γι' αυτό έβαλα μήνυμα στο forum, για να δω αν υπάρχει κάποια πιο...μακροχρόνια λύση... Τι να πω. Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η ria23 έγραψε: #5 23-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Είναι 6 μηνών και κοριτσάκια ατίθασα. Τι να πω. Κι εγώ αμφιβάλλω αν θα κάτσουν να τους κόψω τα νυχάκια. Αλλά άμα δεν υπάρχει άλλη λύση, θα το δοκιμάσω. Κι εγώ θα αναγκαστώ να αγοράσω άλλες κουρτίνες, γι' αυτό έβαλα μήνυμα στο forum, για να δω αν υπάρχει κάποια πιο...μακροχρόνια λύση... Τι να πω. Για να δούμε... Click για ανάπτυξη... κουραγιο εμενα ειναι 7 και παει στον 8ο μηνα και ειναι ζουζουνι δεν καθεται λεπτο!!!!! και μενα πολυ ατιθαση !! τωρα που θα την στειρωσω ελπιζω να ηρεμισει λιγο!!!!!!!!! σε καταλαβαινω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η Raisa έγραψε: #6 23-11-08 23:38 Μια άλλη λύση είναι οι κοντές κουρτίνες. Εμένα οι κουρτίνες φτάνουν μόνο μέχρι το χερούλι του παραθύρου ή της μπαλκονόπορτας και δεν έχω πρόβλημα. Ακόμα υπάρχουν και οι κουρτίνες που είναι σε μορφή παραβάν....έχει στην ΙΚΕΑ...σε αυτές νομίζω δεν μπορούν να σκαρφαλώνουν έτσι εύκολα...δες και εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο Gvasil έγραψε: #7 23-11-08 23:50 Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η nickis έγραψε: #8 24-11-08 00:38 εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:43 Η irene_marga: #9 24-11-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό κάνω!!! Αν και δεν μου τις πειράζει (απλά της αρέσει να κρύβεται πίσω απ τις κουρτίνες - και καλά δεν την βλέπουμε) το κάνω όταν φεύγω απ το σπίτι και δεν μπορώ να την ελέξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10 24-11-08 00:57 Παιδιά λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν υπάρχει σωτηρία. εμένα μου κατέστρεψε όσο ήταν μικρός κουρτίνες στο ξενοδοχείο που δούλευα το καλοκαίρι και έμενα κιόλας. Ηρέμησε μόνο τώρα που είναι σχεδόν 10 μηνών αλλά και πάλι που και που το παλεύει. Όταν μεγαλώνουν και βαραίνουν δεν το επιχειρούν πολύ πολύ. Το ξέρω και από τις προηγούμενες γατούλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agg99 Νεοφερμένο μέλος Η agg99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 01:31 Η agg99 έγραψε: #11 24-11-08 01:31 λολ...! φτηνες κουρτινες , υπομονη και χιουμορ! ψιψινια ειναι ,αν δεν κρεμαστουν τωρα που μπορουν ποτε θα το κανουν ? ετσι ειναι και ο ενας δικος μου,εχω παρει μια οραια κουκλα για τον τοιχο και κρεμεται απο το φορεμα της! κουρελι τοχει κανει! αλλα τι να τον κανεις? μικρος ειναι ακομα..καποια στιγμη θα βαρεθει και θα βρει αλλη ασχολια! ¨ (παντως νομιζω οτι το κοψινο των νυχιων θα πρεπει να ναι η τελευταια λυση..γιατι-διορθωστε με αν κανω λαθος- νιωθουν μειονεκτικα μετα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 07:44 Η prince έγραψε: #12 24-11-08 07:44 εμένα παιδιά τις μακρυές κουρτίνες δεν τις πειράζουν. έχω όμως η κακομοίρα μία κίτρινη κοντή (σε μικρό παράθυρο) που έγινε στα πρώτα δέκα λεπτά μονόζυγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:46 Η ιβανα έγραψε: #13 24-11-08 08:46 δεν υπαρχει γιατρεια..παρε φτηνες κουρτινες για αρχη, ξεροντας εκ των προτερων οτι θα τις χαλασει, κανε και υπομονη και θα δεις οτι με τον καιρο θα βαρεθει μονη της να παιζει με την κουρτινα. παρε της και κανενα παιχνιδακι να πορωνεται για να στρεψεις την προσοχη της απο την κουρτινα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο Gvasil έγραψε: #14 24-11-08 17:30 Το πρόβλημα βρε παιδιά ξέρετε ποιο είναι;; Ότι είναι δυο τα κοριτσάκια μας, και όλη την ώρα κυνηγιούνται...Ε, και πάνω στο κυνήγι, ότι βρουν μπροστά τους κυριολεκτικά το τσακίζουνε. Και δυστυχώς έτσι όπως τρέχουνε, ορμάνε και στις κουρτίνες... Οπότε ανησυχώ αν ποτέ θα τις βαρεθούν και θα σταματήσουν. Δεν ξέρω. Και για παιχνίδι, τους έχω πάρει, αλλά αυτές έχουν η μια την άλλη και σκοτώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Ελένη Άνση: #15 25-11-08 15:52 Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Desdemona: #16 25-11-08 19:10 Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Κείρα έγραψε: #17 25-11-08 20:13 Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα βοηθούσε αν τις έκοβες τα νύχια;; Εμένα είναι μικρή(2 μηνών) και δεν έχει επιχειρήσει να κρεμαστεί από τις κουρτίνες ακόμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ria23 έγραψε: #3 23-11-08 22:20 εμενα κρεμιεται σαν την τσιτα συνεχως οντως το κοψιμο των νυχιων ειναι μια λυση.. η δικια μου δεν καθεται οποτε καθε 6-7 μηνες αλλαζω εντελως κουρτινα !!!!!!!!!! δεν την αφηνω στο υπνοδωματιο οποτε εχω μονο του σαλονιου!!!!!!! ευτυχως η μαμα μου εχει πολλες παλιες κουρτινες που δεν τις χρησιμοποιει πια!!! ποσο ειναι οι μικρες σου αληθεια?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Ο Gvasil έγραψε: #4 23-11-08 22:27 Είναι 6 μηνών και κοριτσάκια ατίθασα. Τι να πω. Κι εγώ αμφιβάλλω αν θα κάτσουν να τους κόψω τα νυχάκια. Αλλά άμα δεν υπάρχει άλλη λύση, θα το δοκιμάσω. Κι εγώ θα αναγκαστώ να αγοράσω άλλες κουρτίνες, γι' αυτό έβαλα μήνυμα στο forum, για να δω αν υπάρχει κάποια πιο...μακροχρόνια λύση... Τι να πω. Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η ria23 έγραψε: #5 23-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Είναι 6 μηνών και κοριτσάκια ατίθασα. Τι να πω. Κι εγώ αμφιβάλλω αν θα κάτσουν να τους κόψω τα νυχάκια. Αλλά άμα δεν υπάρχει άλλη λύση, θα το δοκιμάσω. Κι εγώ θα αναγκαστώ να αγοράσω άλλες κουρτίνες, γι' αυτό έβαλα μήνυμα στο forum, για να δω αν υπάρχει κάποια πιο...μακροχρόνια λύση... Τι να πω. Για να δούμε... Click για ανάπτυξη... κουραγιο εμενα ειναι 7 και παει στον 8ο μηνα και ειναι ζουζουνι δεν καθεται λεπτο!!!!! και μενα πολυ ατιθαση !! τωρα που θα την στειρωσω ελπιζω να ηρεμισει λιγο!!!!!!!!! σε καταλαβαινω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η Raisa έγραψε: #6 23-11-08 23:38 Μια άλλη λύση είναι οι κοντές κουρτίνες. Εμένα οι κουρτίνες φτάνουν μόνο μέχρι το χερούλι του παραθύρου ή της μπαλκονόπορτας και δεν έχω πρόβλημα. Ακόμα υπάρχουν και οι κουρτίνες που είναι σε μορφή παραβάν....έχει στην ΙΚΕΑ...σε αυτές νομίζω δεν μπορούν να σκαρφαλώνουν έτσι εύκολα...δες και εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο Gvasil έγραψε: #7 23-11-08 23:50 Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η nickis έγραψε: #8 24-11-08 00:38 εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:43 Η irene_marga: #9 24-11-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό κάνω!!! Αν και δεν μου τις πειράζει (απλά της αρέσει να κρύβεται πίσω απ τις κουρτίνες - και καλά δεν την βλέπουμε) το κάνω όταν φεύγω απ το σπίτι και δεν μπορώ να την ελέξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10 24-11-08 00:57 Παιδιά λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν υπάρχει σωτηρία. εμένα μου κατέστρεψε όσο ήταν μικρός κουρτίνες στο ξενοδοχείο που δούλευα το καλοκαίρι και έμενα κιόλας. Ηρέμησε μόνο τώρα που είναι σχεδόν 10 μηνών αλλά και πάλι που και που το παλεύει. Όταν μεγαλώνουν και βαραίνουν δεν το επιχειρούν πολύ πολύ. Το ξέρω και από τις προηγούμενες γατούλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agg99 Νεοφερμένο μέλος Η agg99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 01:31 Η agg99 έγραψε: #11 24-11-08 01:31 λολ...! φτηνες κουρτινες , υπομονη και χιουμορ! ψιψινια ειναι ,αν δεν κρεμαστουν τωρα που μπορουν ποτε θα το κανουν ? ετσι ειναι και ο ενας δικος μου,εχω παρει μια οραια κουκλα για τον τοιχο και κρεμεται απο το φορεμα της! κουρελι τοχει κανει! αλλα τι να τον κανεις? μικρος ειναι ακομα..καποια στιγμη θα βαρεθει και θα βρει αλλη ασχολια! ¨ (παντως νομιζω οτι το κοψινο των νυχιων θα πρεπει να ναι η τελευταια λυση..γιατι-διορθωστε με αν κανω λαθος- νιωθουν μειονεκτικα μετα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 07:44 Η prince έγραψε: #12 24-11-08 07:44 εμένα παιδιά τις μακρυές κουρτίνες δεν τις πειράζουν. έχω όμως η κακομοίρα μία κίτρινη κοντή (σε μικρό παράθυρο) που έγινε στα πρώτα δέκα λεπτά μονόζυγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:46 Η ιβανα έγραψε: #13 24-11-08 08:46 δεν υπαρχει γιατρεια..παρε φτηνες κουρτινες για αρχη, ξεροντας εκ των προτερων οτι θα τις χαλασει, κανε και υπομονη και θα δεις οτι με τον καιρο θα βαρεθει μονη της να παιζει με την κουρτινα. παρε της και κανενα παιχνιδακι να πορωνεται για να στρεψεις την προσοχη της απο την κουρτινα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο Gvasil έγραψε: #14 24-11-08 17:30 Το πρόβλημα βρε παιδιά ξέρετε ποιο είναι;; Ότι είναι δυο τα κοριτσάκια μας, και όλη την ώρα κυνηγιούνται...Ε, και πάνω στο κυνήγι, ότι βρουν μπροστά τους κυριολεκτικά το τσακίζουνε. Και δυστυχώς έτσι όπως τρέχουνε, ορμάνε και στις κουρτίνες... Οπότε ανησυχώ αν ποτέ θα τις βαρεθούν και θα σταματήσουν. Δεν ξέρω. Και για παιχνίδι, τους έχω πάρει, αλλά αυτές έχουν η μια την άλλη και σκοτώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Ελένη Άνση: #15 25-11-08 15:52 Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Desdemona: #16 25-11-08 19:10 Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Κείρα έγραψε: #17 25-11-08 20:13 Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα κρεμιεται σαν την τσιτα συνεχως οντως το κοψιμο των νυχιων ειναι μια λυση.. η δικια μου δεν καθεται οποτε καθε 6-7 μηνες αλλαζω εντελως κουρτινα !!!!!!!!!! δεν την αφηνω στο υπνοδωματιο οποτε εχω μονο του σαλονιου!!!!!!! ευτυχως η μαμα μου εχει πολλες παλιες κουρτινες που δεν τις χρησιμοποιει πια!!! ποσο ειναι οι μικρες σου αληθεια?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:27 Ο Gvasil έγραψε: #4 23-11-08 22:27 Είναι 6 μηνών και κοριτσάκια ατίθασα. Τι να πω. Κι εγώ αμφιβάλλω αν θα κάτσουν να τους κόψω τα νυχάκια. Αλλά άμα δεν υπάρχει άλλη λύση, θα το δοκιμάσω. Κι εγώ θα αναγκαστώ να αγοράσω άλλες κουρτίνες, γι' αυτό έβαλα μήνυμα στο forum, για να δω αν υπάρχει κάποια πιο...μακροχρόνια λύση... Τι να πω. Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η ria23 έγραψε: #5 23-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Είναι 6 μηνών και κοριτσάκια ατίθασα. Τι να πω. Κι εγώ αμφιβάλλω αν θα κάτσουν να τους κόψω τα νυχάκια. Αλλά άμα δεν υπάρχει άλλη λύση, θα το δοκιμάσω. Κι εγώ θα αναγκαστώ να αγοράσω άλλες κουρτίνες, γι' αυτό έβαλα μήνυμα στο forum, για να δω αν υπάρχει κάποια πιο...μακροχρόνια λύση... Τι να πω. Για να δούμε... Click για ανάπτυξη... κουραγιο εμενα ειναι 7 και παει στον 8ο μηνα και ειναι ζουζουνι δεν καθεται λεπτο!!!!! και μενα πολυ ατιθαση !! τωρα που θα την στειρωσω ελπιζω να ηρεμισει λιγο!!!!!!!!! σε καταλαβαινω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η Raisa έγραψε: #6 23-11-08 23:38 Μια άλλη λύση είναι οι κοντές κουρτίνες. Εμένα οι κουρτίνες φτάνουν μόνο μέχρι το χερούλι του παραθύρου ή της μπαλκονόπορτας και δεν έχω πρόβλημα. Ακόμα υπάρχουν και οι κουρτίνες που είναι σε μορφή παραβάν....έχει στην ΙΚΕΑ...σε αυτές νομίζω δεν μπορούν να σκαρφαλώνουν έτσι εύκολα...δες και εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο Gvasil έγραψε: #7 23-11-08 23:50 Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η nickis έγραψε: #8 24-11-08 00:38 εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:43 Η irene_marga: #9 24-11-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό κάνω!!! Αν και δεν μου τις πειράζει (απλά της αρέσει να κρύβεται πίσω απ τις κουρτίνες - και καλά δεν την βλέπουμε) το κάνω όταν φεύγω απ το σπίτι και δεν μπορώ να την ελέξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10 24-11-08 00:57 Παιδιά λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν υπάρχει σωτηρία. εμένα μου κατέστρεψε όσο ήταν μικρός κουρτίνες στο ξενοδοχείο που δούλευα το καλοκαίρι και έμενα κιόλας. Ηρέμησε μόνο τώρα που είναι σχεδόν 10 μηνών αλλά και πάλι που και που το παλεύει. Όταν μεγαλώνουν και βαραίνουν δεν το επιχειρούν πολύ πολύ. Το ξέρω και από τις προηγούμενες γατούλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agg99 Νεοφερμένο μέλος Η agg99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 01:31 Η agg99 έγραψε: #11 24-11-08 01:31 λολ...! φτηνες κουρτινες , υπομονη και χιουμορ! ψιψινια ειναι ,αν δεν κρεμαστουν τωρα που μπορουν ποτε θα το κανουν ? ετσι ειναι και ο ενας δικος μου,εχω παρει μια οραια κουκλα για τον τοιχο και κρεμεται απο το φορεμα της! κουρελι τοχει κανει! αλλα τι να τον κανεις? μικρος ειναι ακομα..καποια στιγμη θα βαρεθει και θα βρει αλλη ασχολια! ¨ (παντως νομιζω οτι το κοψινο των νυχιων θα πρεπει να ναι η τελευταια λυση..γιατι-διορθωστε με αν κανω λαθος- νιωθουν μειονεκτικα μετα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 07:44 Η prince έγραψε: #12 24-11-08 07:44 εμένα παιδιά τις μακρυές κουρτίνες δεν τις πειράζουν. έχω όμως η κακομοίρα μία κίτρινη κοντή (σε μικρό παράθυρο) που έγινε στα πρώτα δέκα λεπτά μονόζυγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:46 Η ιβανα έγραψε: #13 24-11-08 08:46 δεν υπαρχει γιατρεια..παρε φτηνες κουρτινες για αρχη, ξεροντας εκ των προτερων οτι θα τις χαλασει, κανε και υπομονη και θα δεις οτι με τον καιρο θα βαρεθει μονη της να παιζει με την κουρτινα. παρε της και κανενα παιχνιδακι να πορωνεται για να στρεψεις την προσοχη της απο την κουρτινα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο Gvasil έγραψε: #14 24-11-08 17:30 Το πρόβλημα βρε παιδιά ξέρετε ποιο είναι;; Ότι είναι δυο τα κοριτσάκια μας, και όλη την ώρα κυνηγιούνται...Ε, και πάνω στο κυνήγι, ότι βρουν μπροστά τους κυριολεκτικά το τσακίζουνε. Και δυστυχώς έτσι όπως τρέχουνε, ορμάνε και στις κουρτίνες... Οπότε ανησυχώ αν ποτέ θα τις βαρεθούν και θα σταματήσουν. Δεν ξέρω. Και για παιχνίδι, τους έχω πάρει, αλλά αυτές έχουν η μια την άλλη και σκοτώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Ελένη Άνση: #15 25-11-08 15:52 Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Desdemona: #16 25-11-08 19:10 Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Κείρα έγραψε: #17 25-11-08 20:13 Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι 6 μηνών και κοριτσάκια ατίθασα. Τι να πω. Κι εγώ αμφιβάλλω αν θα κάτσουν να τους κόψω τα νυχάκια. Αλλά άμα δεν υπάρχει άλλη λύση, θα το δοκιμάσω. Κι εγώ θα αναγκαστώ να αγοράσω άλλες κουρτίνες, γι' αυτό έβαλα μήνυμα στο forum, για να δω αν υπάρχει κάποια πιο...μακροχρόνια λύση... Τι να πω. Για να δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η ria23 έγραψε: #5 23-11-08 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Είναι 6 μηνών και κοριτσάκια ατίθασα. Τι να πω. Κι εγώ αμφιβάλλω αν θα κάτσουν να τους κόψω τα νυχάκια. Αλλά άμα δεν υπάρχει άλλη λύση, θα το δοκιμάσω. Κι εγώ θα αναγκαστώ να αγοράσω άλλες κουρτίνες, γι' αυτό έβαλα μήνυμα στο forum, για να δω αν υπάρχει κάποια πιο...μακροχρόνια λύση... Τι να πω. Για να δούμε... Click για ανάπτυξη... κουραγιο εμενα ειναι 7 και παει στον 8ο μηνα και ειναι ζουζουνι δεν καθεται λεπτο!!!!! και μενα πολυ ατιθαση !! τωρα που θα την στειρωσω ελπιζω να ηρεμισει λιγο!!!!!!!!! σε καταλαβαινω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η Raisa έγραψε: #6 23-11-08 23:38 Μια άλλη λύση είναι οι κοντές κουρτίνες. Εμένα οι κουρτίνες φτάνουν μόνο μέχρι το χερούλι του παραθύρου ή της μπαλκονόπορτας και δεν έχω πρόβλημα. Ακόμα υπάρχουν και οι κουρτίνες που είναι σε μορφή παραβάν....έχει στην ΙΚΕΑ...σε αυτές νομίζω δεν μπορούν να σκαρφαλώνουν έτσι εύκολα...δες και εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο Gvasil έγραψε: #7 23-11-08 23:50 Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η nickis έγραψε: #8 24-11-08 00:38 εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:43 Η irene_marga: #9 24-11-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό κάνω!!! Αν και δεν μου τις πειράζει (απλά της αρέσει να κρύβεται πίσω απ τις κουρτίνες - και καλά δεν την βλέπουμε) το κάνω όταν φεύγω απ το σπίτι και δεν μπορώ να την ελέξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10 24-11-08 00:57 Παιδιά λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν υπάρχει σωτηρία. εμένα μου κατέστρεψε όσο ήταν μικρός κουρτίνες στο ξενοδοχείο που δούλευα το καλοκαίρι και έμενα κιόλας. Ηρέμησε μόνο τώρα που είναι σχεδόν 10 μηνών αλλά και πάλι που και που το παλεύει. Όταν μεγαλώνουν και βαραίνουν δεν το επιχειρούν πολύ πολύ. Το ξέρω και από τις προηγούμενες γατούλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agg99 Νεοφερμένο μέλος Η agg99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 01:31 Η agg99 έγραψε: #11 24-11-08 01:31 λολ...! φτηνες κουρτινες , υπομονη και χιουμορ! ψιψινια ειναι ,αν δεν κρεμαστουν τωρα που μπορουν ποτε θα το κανουν ? ετσι ειναι και ο ενας δικος μου,εχω παρει μια οραια κουκλα για τον τοιχο και κρεμεται απο το φορεμα της! κουρελι τοχει κανει! αλλα τι να τον κανεις? μικρος ειναι ακομα..καποια στιγμη θα βαρεθει και θα βρει αλλη ασχολια! ¨ (παντως νομιζω οτι το κοψινο των νυχιων θα πρεπει να ναι η τελευταια λυση..γιατι-διορθωστε με αν κανω λαθος- νιωθουν μειονεκτικα μετα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 07:44 Η prince έγραψε: #12 24-11-08 07:44 εμένα παιδιά τις μακρυές κουρτίνες δεν τις πειράζουν. έχω όμως η κακομοίρα μία κίτρινη κοντή (σε μικρό παράθυρο) που έγινε στα πρώτα δέκα λεπτά μονόζυγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:46 Η ιβανα έγραψε: #13 24-11-08 08:46 δεν υπαρχει γιατρεια..παρε φτηνες κουρτινες για αρχη, ξεροντας εκ των προτερων οτι θα τις χαλασει, κανε και υπομονη και θα δεις οτι με τον καιρο θα βαρεθει μονη της να παιζει με την κουρτινα. παρε της και κανενα παιχνιδακι να πορωνεται για να στρεψεις την προσοχη της απο την κουρτινα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο Gvasil έγραψε: #14 24-11-08 17:30 Το πρόβλημα βρε παιδιά ξέρετε ποιο είναι;; Ότι είναι δυο τα κοριτσάκια μας, και όλη την ώρα κυνηγιούνται...Ε, και πάνω στο κυνήγι, ότι βρουν μπροστά τους κυριολεκτικά το τσακίζουνε. Και δυστυχώς έτσι όπως τρέχουνε, ορμάνε και στις κουρτίνες... Οπότε ανησυχώ αν ποτέ θα τις βαρεθούν και θα σταματήσουν. Δεν ξέρω. Και για παιχνίδι, τους έχω πάρει, αλλά αυτές έχουν η μια την άλλη και σκοτώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Ελένη Άνση: #15 25-11-08 15:52 Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Desdemona: #16 25-11-08 19:10 Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Κείρα έγραψε: #17 25-11-08 20:13 Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Είναι 6 μηνών και κοριτσάκια ατίθασα. Τι να πω. Κι εγώ αμφιβάλλω αν θα κάτσουν να τους κόψω τα νυχάκια. Αλλά άμα δεν υπάρχει άλλη λύση, θα το δοκιμάσω. Κι εγώ θα αναγκαστώ να αγοράσω άλλες κουρτίνες, γι' αυτό έβαλα μήνυμα στο forum, για να δω αν υπάρχει κάποια πιο...μακροχρόνια λύση... Τι να πω. Για να δούμε... Click για ανάπτυξη... κουραγιο εμενα ειναι 7 και παει στον 8ο μηνα και ειναι ζουζουνι δεν καθεται λεπτο!!!!! και μενα πολυ ατιθαση !! τωρα που θα την στειρωσω ελπιζω να ηρεμισει λιγο!!!!!!!!! σε καταλαβαινω παντως!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:38 Η Raisa έγραψε: #6 23-11-08 23:38 Μια άλλη λύση είναι οι κοντές κουρτίνες. Εμένα οι κουρτίνες φτάνουν μόνο μέχρι το χερούλι του παραθύρου ή της μπαλκονόπορτας και δεν έχω πρόβλημα. Ακόμα υπάρχουν και οι κουρτίνες που είναι σε μορφή παραβάν....έχει στην ΙΚΕΑ...σε αυτές νομίζω δεν μπορούν να σκαρφαλώνουν έτσι εύκολα...δες και εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο Gvasil έγραψε: #7 23-11-08 23:50 Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η nickis έγραψε: #8 24-11-08 00:38 εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:43 Η irene_marga: #9 24-11-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό κάνω!!! Αν και δεν μου τις πειράζει (απλά της αρέσει να κρύβεται πίσω απ τις κουρτίνες - και καλά δεν την βλέπουμε) το κάνω όταν φεύγω απ το σπίτι και δεν μπορώ να την ελέξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10 24-11-08 00:57 Παιδιά λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν υπάρχει σωτηρία. εμένα μου κατέστρεψε όσο ήταν μικρός κουρτίνες στο ξενοδοχείο που δούλευα το καλοκαίρι και έμενα κιόλας. Ηρέμησε μόνο τώρα που είναι σχεδόν 10 μηνών αλλά και πάλι που και που το παλεύει. Όταν μεγαλώνουν και βαραίνουν δεν το επιχειρούν πολύ πολύ. Το ξέρω και από τις προηγούμενες γατούλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agg99 Νεοφερμένο μέλος Η agg99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 01:31 Η agg99 έγραψε: #11 24-11-08 01:31 λολ...! φτηνες κουρτινες , υπομονη και χιουμορ! ψιψινια ειναι ,αν δεν κρεμαστουν τωρα που μπορουν ποτε θα το κανουν ? ετσι ειναι και ο ενας δικος μου,εχω παρει μια οραια κουκλα για τον τοιχο και κρεμεται απο το φορεμα της! κουρελι τοχει κανει! αλλα τι να τον κανεις? μικρος ειναι ακομα..καποια στιγμη θα βαρεθει και θα βρει αλλη ασχολια! ¨ (παντως νομιζω οτι το κοψινο των νυχιων θα πρεπει να ναι η τελευταια λυση..γιατι-διορθωστε με αν κανω λαθος- νιωθουν μειονεκτικα μετα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 07:44 Η prince έγραψε: #12 24-11-08 07:44 εμένα παιδιά τις μακρυές κουρτίνες δεν τις πειράζουν. έχω όμως η κακομοίρα μία κίτρινη κοντή (σε μικρό παράθυρο) που έγινε στα πρώτα δέκα λεπτά μονόζυγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:46 Η ιβανα έγραψε: #13 24-11-08 08:46 δεν υπαρχει γιατρεια..παρε φτηνες κουρτινες για αρχη, ξεροντας εκ των προτερων οτι θα τις χαλασει, κανε και υπομονη και θα δεις οτι με τον καιρο θα βαρεθει μονη της να παιζει με την κουρτινα. παρε της και κανενα παιχνιδακι να πορωνεται για να στρεψεις την προσοχη της απο την κουρτινα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο Gvasil έγραψε: #14 24-11-08 17:30 Το πρόβλημα βρε παιδιά ξέρετε ποιο είναι;; Ότι είναι δυο τα κοριτσάκια μας, και όλη την ώρα κυνηγιούνται...Ε, και πάνω στο κυνήγι, ότι βρουν μπροστά τους κυριολεκτικά το τσακίζουνε. Και δυστυχώς έτσι όπως τρέχουνε, ορμάνε και στις κουρτίνες... Οπότε ανησυχώ αν ποτέ θα τις βαρεθούν και θα σταματήσουν. Δεν ξέρω. Και για παιχνίδι, τους έχω πάρει, αλλά αυτές έχουν η μια την άλλη και σκοτώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Ελένη Άνση: #15 25-11-08 15:52 Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Desdemona: #16 25-11-08 19:10 Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Κείρα έγραψε: #17 25-11-08 20:13 Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια άλλη λύση είναι οι κοντές κουρτίνες. Εμένα οι κουρτίνες φτάνουν μόνο μέχρι το χερούλι του παραθύρου ή της μπαλκονόπορτας και δεν έχω πρόβλημα. Ακόμα υπάρχουν και οι κουρτίνες που είναι σε μορφή παραβάν....έχει στην ΙΚΕΑ...σε αυτές νομίζω δεν μπορούν να σκαρφαλώνουν έτσι εύκολα...δες και εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Ο Gvasil έγραψε: #7 23-11-08 23:50 Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η nickis έγραψε: #8 24-11-08 00:38 εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:43 Η irene_marga: #9 24-11-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό κάνω!!! Αν και δεν μου τις πειράζει (απλά της αρέσει να κρύβεται πίσω απ τις κουρτίνες - και καλά δεν την βλέπουμε) το κάνω όταν φεύγω απ το σπίτι και δεν μπορώ να την ελέξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10 24-11-08 00:57 Παιδιά λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν υπάρχει σωτηρία. εμένα μου κατέστρεψε όσο ήταν μικρός κουρτίνες στο ξενοδοχείο που δούλευα το καλοκαίρι και έμενα κιόλας. Ηρέμησε μόνο τώρα που είναι σχεδόν 10 μηνών αλλά και πάλι που και που το παλεύει. Όταν μεγαλώνουν και βαραίνουν δεν το επιχειρούν πολύ πολύ. Το ξέρω και από τις προηγούμενες γατούλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agg99 Νεοφερμένο μέλος Η agg99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 01:31 Η agg99 έγραψε: #11 24-11-08 01:31 λολ...! φτηνες κουρτινες , υπομονη και χιουμορ! ψιψινια ειναι ,αν δεν κρεμαστουν τωρα που μπορουν ποτε θα το κανουν ? ετσι ειναι και ο ενας δικος μου,εχω παρει μια οραια κουκλα για τον τοιχο και κρεμεται απο το φορεμα της! κουρελι τοχει κανει! αλλα τι να τον κανεις? μικρος ειναι ακομα..καποια στιγμη θα βαρεθει και θα βρει αλλη ασχολια! ¨ (παντως νομιζω οτι το κοψινο των νυχιων θα πρεπει να ναι η τελευταια λυση..γιατι-διορθωστε με αν κανω λαθος- νιωθουν μειονεκτικα μετα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 07:44 Η prince έγραψε: #12 24-11-08 07:44 εμένα παιδιά τις μακρυές κουρτίνες δεν τις πειράζουν. έχω όμως η κακομοίρα μία κίτρινη κοντή (σε μικρό παράθυρο) που έγινε στα πρώτα δέκα λεπτά μονόζυγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:46 Η ιβανα έγραψε: #13 24-11-08 08:46 δεν υπαρχει γιατρεια..παρε φτηνες κουρτινες για αρχη, ξεροντας εκ των προτερων οτι θα τις χαλασει, κανε και υπομονη και θα δεις οτι με τον καιρο θα βαρεθει μονη της να παιζει με την κουρτινα. παρε της και κανενα παιχνιδακι να πορωνεται για να στρεψεις την προσοχη της απο την κουρτινα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο Gvasil έγραψε: #14 24-11-08 17:30 Το πρόβλημα βρε παιδιά ξέρετε ποιο είναι;; Ότι είναι δυο τα κοριτσάκια μας, και όλη την ώρα κυνηγιούνται...Ε, και πάνω στο κυνήγι, ότι βρουν μπροστά τους κυριολεκτικά το τσακίζουνε. Και δυστυχώς έτσι όπως τρέχουνε, ορμάνε και στις κουρτίνες... Οπότε ανησυχώ αν ποτέ θα τις βαρεθούν και θα σταματήσουν. Δεν ξέρω. Και για παιχνίδι, τους έχω πάρει, αλλά αυτές έχουν η μια την άλλη και σκοτώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Ελένη Άνση: #15 25-11-08 15:52 Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Desdemona: #16 25-11-08 19:10 Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Κείρα έγραψε: #17 25-11-08 20:13 Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η nickis έγραψε: #8 24-11-08 00:38 εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:43 Η irene_marga: #9 24-11-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό κάνω!!! Αν και δεν μου τις πειράζει (απλά της αρέσει να κρύβεται πίσω απ τις κουρτίνες - και καλά δεν την βλέπουμε) το κάνω όταν φεύγω απ το σπίτι και δεν μπορώ να την ελέξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10 24-11-08 00:57 Παιδιά λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν υπάρχει σωτηρία. εμένα μου κατέστρεψε όσο ήταν μικρός κουρτίνες στο ξενοδοχείο που δούλευα το καλοκαίρι και έμενα κιόλας. Ηρέμησε μόνο τώρα που είναι σχεδόν 10 μηνών αλλά και πάλι που και που το παλεύει. Όταν μεγαλώνουν και βαραίνουν δεν το επιχειρούν πολύ πολύ. Το ξέρω και από τις προηγούμενες γατούλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agg99 Νεοφερμένο μέλος Η agg99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 01:31 Η agg99 έγραψε: #11 24-11-08 01:31 λολ...! φτηνες κουρτινες , υπομονη και χιουμορ! ψιψινια ειναι ,αν δεν κρεμαστουν τωρα που μπορουν ποτε θα το κανουν ? ετσι ειναι και ο ενας δικος μου,εχω παρει μια οραια κουκλα για τον τοιχο και κρεμεται απο το φορεμα της! κουρελι τοχει κανει! αλλα τι να τον κανεις? μικρος ειναι ακομα..καποια στιγμη θα βαρεθει και θα βρει αλλη ασχολια! ¨ (παντως νομιζω οτι το κοψινο των νυχιων θα πρεπει να ναι η τελευταια λυση..γιατι-διορθωστε με αν κανω λαθος- νιωθουν μειονεκτικα μετα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 07:44 Η prince έγραψε: #12 24-11-08 07:44 εμένα παιδιά τις μακρυές κουρτίνες δεν τις πειράζουν. έχω όμως η κακομοίρα μία κίτρινη κοντή (σε μικρό παράθυρο) που έγινε στα πρώτα δέκα λεπτά μονόζυγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:46 Η ιβανα έγραψε: #13 24-11-08 08:46 δεν υπαρχει γιατρεια..παρε φτηνες κουρτινες για αρχη, ξεροντας εκ των προτερων οτι θα τις χαλασει, κανε και υπομονη και θα δεις οτι με τον καιρο θα βαρεθει μονη της να παιζει με την κουρτινα. παρε της και κανενα παιχνιδακι να πορωνεται για να στρεψεις την προσοχη της απο την κουρτινα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο Gvasil έγραψε: #14 24-11-08 17:30 Το πρόβλημα βρε παιδιά ξέρετε ποιο είναι;; Ότι είναι δυο τα κοριτσάκια μας, και όλη την ώρα κυνηγιούνται...Ε, και πάνω στο κυνήγι, ότι βρουν μπροστά τους κυριολεκτικά το τσακίζουνε. Και δυστυχώς έτσι όπως τρέχουνε, ορμάνε και στις κουρτίνες... Οπότε ανησυχώ αν ποτέ θα τις βαρεθούν και θα σταματήσουν. Δεν ξέρω. Και για παιχνίδι, τους έχω πάρει, αλλά αυτές έχουν η μια την άλλη και σκοτώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Ελένη Άνση: #15 25-11-08 15:52 Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Desdemona: #16 25-11-08 19:10 Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Κείρα έγραψε: #17 25-11-08 20:13 Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:43 Η irene_marga: #9 24-11-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από nickis: εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό κάνω!!! Αν και δεν μου τις πειράζει (απλά της αρέσει να κρύβεται πίσω απ τις κουρτίνες - και καλά δεν την βλέπουμε) το κάνω όταν φεύγω απ το σπίτι και δεν μπορώ να την ελέξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10 24-11-08 00:57 Παιδιά λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν υπάρχει σωτηρία. εμένα μου κατέστρεψε όσο ήταν μικρός κουρτίνες στο ξενοδοχείο που δούλευα το καλοκαίρι και έμενα κιόλας. Ηρέμησε μόνο τώρα που είναι σχεδόν 10 μηνών αλλά και πάλι που και που το παλεύει. Όταν μεγαλώνουν και βαραίνουν δεν το επιχειρούν πολύ πολύ. Το ξέρω και από τις προηγούμενες γατούλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agg99 Νεοφερμένο μέλος Η agg99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 01:31 Η agg99 έγραψε: #11 24-11-08 01:31 λολ...! φτηνες κουρτινες , υπομονη και χιουμορ! ψιψινια ειναι ,αν δεν κρεμαστουν τωρα που μπορουν ποτε θα το κανουν ? ετσι ειναι και ο ενας δικος μου,εχω παρει μια οραια κουκλα για τον τοιχο και κρεμεται απο το φορεμα της! κουρελι τοχει κανει! αλλα τι να τον κανεις? μικρος ειναι ακομα..καποια στιγμη θα βαρεθει και θα βρει αλλη ασχολια! ¨ (παντως νομιζω οτι το κοψινο των νυχιων θα πρεπει να ναι η τελευταια λυση..γιατι-διορθωστε με αν κανω λαθος- νιωθουν μειονεκτικα μετα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 07:44 Η prince έγραψε: #12 24-11-08 07:44 εμένα παιδιά τις μακρυές κουρτίνες δεν τις πειράζουν. έχω όμως η κακομοίρα μία κίτρινη κοντή (σε μικρό παράθυρο) που έγινε στα πρώτα δέκα λεπτά μονόζυγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:46 Η ιβανα έγραψε: #13 24-11-08 08:46 δεν υπαρχει γιατρεια..παρε φτηνες κουρτινες για αρχη, ξεροντας εκ των προτερων οτι θα τις χαλασει, κανε και υπομονη και θα δεις οτι με τον καιρο θα βαρεθει μονη της να παιζει με την κουρτινα. παρε της και κανενα παιχνιδακι να πορωνεται για να στρεψεις την προσοχη της απο την κουρτινα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο Gvasil έγραψε: #14 24-11-08 17:30 Το πρόβλημα βρε παιδιά ξέρετε ποιο είναι;; Ότι είναι δυο τα κοριτσάκια μας, και όλη την ώρα κυνηγιούνται...Ε, και πάνω στο κυνήγι, ότι βρουν μπροστά τους κυριολεκτικά το τσακίζουνε. Και δυστυχώς έτσι όπως τρέχουνε, ορμάνε και στις κουρτίνες... Οπότε ανησυχώ αν ποτέ θα τις βαρεθούν και θα σταματήσουν. Δεν ξέρω. Και για παιχνίδι, τους έχω πάρει, αλλά αυτές έχουν η μια την άλλη και σκοτώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Ελένη Άνση: #15 25-11-08 15:52 Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Desdemona: #16 25-11-08 19:10 Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Κείρα έγραψε: #17 25-11-08 20:13 Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickis: εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό κάνω!!! Αν και δεν μου τις πειράζει (απλά της αρέσει να κρύβεται πίσω απ τις κουρτίνες - και καλά δεν την βλέπουμε) το κάνω όταν φεύγω απ το σπίτι και δεν μπορώ να την ελέξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10 24-11-08 00:57 Παιδιά λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν υπάρχει σωτηρία. εμένα μου κατέστρεψε όσο ήταν μικρός κουρτίνες στο ξενοδοχείο που δούλευα το καλοκαίρι και έμενα κιόλας. Ηρέμησε μόνο τώρα που είναι σχεδόν 10 μηνών αλλά και πάλι που και που το παλεύει. Όταν μεγαλώνουν και βαραίνουν δεν το επιχειρούν πολύ πολύ. Το ξέρω και από τις προηγούμενες γατούλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agg99 Νεοφερμένο μέλος Η agg99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 01:31 Η agg99 έγραψε: #11 24-11-08 01:31 λολ...! φτηνες κουρτινες , υπομονη και χιουμορ! ψιψινια ειναι ,αν δεν κρεμαστουν τωρα που μπορουν ποτε θα το κανουν ? ετσι ειναι και ο ενας δικος μου,εχω παρει μια οραια κουκλα για τον τοιχο και κρεμεται απο το φορεμα της! κουρελι τοχει κανει! αλλα τι να τον κανεις? μικρος ειναι ακομα..καποια στιγμη θα βαρεθει και θα βρει αλλη ασχολια! ¨ (παντως νομιζω οτι το κοψινο των νυχιων θα πρεπει να ναι η τελευταια λυση..γιατι-διορθωστε με αν κανω λαθος- νιωθουν μειονεκτικα μετα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 07:44 Η prince έγραψε: #12 24-11-08 07:44 εμένα παιδιά τις μακρυές κουρτίνες δεν τις πειράζουν. έχω όμως η κακομοίρα μία κίτρινη κοντή (σε μικρό παράθυρο) που έγινε στα πρώτα δέκα λεπτά μονόζυγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:46 Η ιβανα έγραψε: #13 24-11-08 08:46 δεν υπαρχει γιατρεια..παρε φτηνες κουρτινες για αρχη, ξεροντας εκ των προτερων οτι θα τις χαλασει, κανε και υπομονη και θα δεις οτι με τον καιρο θα βαρεθει μονη της να παιζει με την κουρτινα. παρε της και κανενα παιχνιδακι να πορωνεται για να στρεψεις την προσοχη της απο την κουρτινα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο Gvasil έγραψε: #14 24-11-08 17:30 Το πρόβλημα βρε παιδιά ξέρετε ποιο είναι;; Ότι είναι δυο τα κοριτσάκια μας, και όλη την ώρα κυνηγιούνται...Ε, και πάνω στο κυνήγι, ότι βρουν μπροστά τους κυριολεκτικά το τσακίζουνε. Και δυστυχώς έτσι όπως τρέχουνε, ορμάνε και στις κουρτίνες... Οπότε ανησυχώ αν ποτέ θα τις βαρεθούν και θα σταματήσουν. Δεν ξέρω. Και για παιχνίδι, τους έχω πάρει, αλλά αυτές έχουν η μια την άλλη και σκοτώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Ελένη Άνση: #15 25-11-08 15:52 Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Desdemona: #16 25-11-08 19:10 Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Κείρα έγραψε: #17 25-11-08 20:13 Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν υπάρχει σωτηρία. εμένα μου κατέστρεψε όσο ήταν μικρός κουρτίνες στο ξενοδοχείο που δούλευα το καλοκαίρι και έμενα κιόλας. Ηρέμησε μόνο τώρα που είναι σχεδόν 10 μηνών αλλά και πάλι που και που το παλεύει. Όταν μεγαλώνουν και βαραίνουν δεν το επιχειρούν πολύ πολύ. Το ξέρω και από τις προηγούμενες γατούλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agg99 Νεοφερμένο μέλος Η agg99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 01:31 Η agg99 έγραψε: #11 24-11-08 01:31 λολ...! φτηνες κουρτινες , υπομονη και χιουμορ! ψιψινια ειναι ,αν δεν κρεμαστουν τωρα που μπορουν ποτε θα το κανουν ? ετσι ειναι και ο ενας δικος μου,εχω παρει μια οραια κουκλα για τον τοιχο και κρεμεται απο το φορεμα της! κουρελι τοχει κανει! αλλα τι να τον κανεις? μικρος ειναι ακομα..καποια στιγμη θα βαρεθει και θα βρει αλλη ασχολια! ¨ (παντως νομιζω οτι το κοψινο των νυχιων θα πρεπει να ναι η τελευταια λυση..γιατι-διορθωστε με αν κανω λαθος- νιωθουν μειονεκτικα μετα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 07:44 Η prince έγραψε: #12 24-11-08 07:44 εμένα παιδιά τις μακρυές κουρτίνες δεν τις πειράζουν. έχω όμως η κακομοίρα μία κίτρινη κοντή (σε μικρό παράθυρο) που έγινε στα πρώτα δέκα λεπτά μονόζυγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:46 Η ιβανα έγραψε: #13 24-11-08 08:46 δεν υπαρχει γιατρεια..παρε φτηνες κουρτινες για αρχη, ξεροντας εκ των προτερων οτι θα τις χαλασει, κανε και υπομονη και θα δεις οτι με τον καιρο θα βαρεθει μονη της να παιζει με την κουρτινα. παρε της και κανενα παιχνιδακι να πορωνεται για να στρεψεις την προσοχη της απο την κουρτινα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο Gvasil έγραψε: #14 24-11-08 17:30 Το πρόβλημα βρε παιδιά ξέρετε ποιο είναι;; Ότι είναι δυο τα κοριτσάκια μας, και όλη την ώρα κυνηγιούνται...Ε, και πάνω στο κυνήγι, ότι βρουν μπροστά τους κυριολεκτικά το τσακίζουνε. Και δυστυχώς έτσι όπως τρέχουνε, ορμάνε και στις κουρτίνες... Οπότε ανησυχώ αν ποτέ θα τις βαρεθούν και θα σταματήσουν. Δεν ξέρω. Και για παιχνίδι, τους έχω πάρει, αλλά αυτές έχουν η μια την άλλη και σκοτώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Ελένη Άνση: #15 25-11-08 15:52 Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Desdemona: #16 25-11-08 19:10 Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Κείρα έγραψε: #17 25-11-08 20:13 Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λολ...! φτηνες κουρτινες , υπομονη και χιουμορ! ψιψινια ειναι ,αν δεν κρεμαστουν τωρα που μπορουν ποτε θα το κανουν ? ετσι ειναι και ο ενας δικος μου,εχω παρει μια οραια κουκλα για τον τοιχο και κρεμεται απο το φορεμα της! κουρελι τοχει κανει! αλλα τι να τον κανεις? μικρος ειναι ακομα..καποια στιγμη θα βαρεθει και θα βρει αλλη ασχολια! ¨ (παντως νομιζω οτι το κοψινο των νυχιων θα πρεπει να ναι η τελευταια λυση..γιατι-διορθωστε με αν κανω λαθος- νιωθουν μειονεκτικα μετα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 07:44 Η prince έγραψε: #12 24-11-08 07:44 εμένα παιδιά τις μακρυές κουρτίνες δεν τις πειράζουν. έχω όμως η κακομοίρα μία κίτρινη κοντή (σε μικρό παράθυρο) που έγινε στα πρώτα δέκα λεπτά μονόζυγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:46 Η ιβανα έγραψε: #13 24-11-08 08:46 δεν υπαρχει γιατρεια..παρε φτηνες κουρτινες για αρχη, ξεροντας εκ των προτερων οτι θα τις χαλασει, κανε και υπομονη και θα δεις οτι με τον καιρο θα βαρεθει μονη της να παιζει με την κουρτινα. παρε της και κανενα παιχνιδακι να πορωνεται για να στρεψεις την προσοχη της απο την κουρτινα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο Gvasil έγραψε: #14 24-11-08 17:30 Το πρόβλημα βρε παιδιά ξέρετε ποιο είναι;; Ότι είναι δυο τα κοριτσάκια μας, και όλη την ώρα κυνηγιούνται...Ε, και πάνω στο κυνήγι, ότι βρουν μπροστά τους κυριολεκτικά το τσακίζουνε. Και δυστυχώς έτσι όπως τρέχουνε, ορμάνε και στις κουρτίνες... Οπότε ανησυχώ αν ποτέ θα τις βαρεθούν και θα σταματήσουν. Δεν ξέρω. Και για παιχνίδι, τους έχω πάρει, αλλά αυτές έχουν η μια την άλλη και σκοτώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Ελένη Άνση: #15 25-11-08 15:52 Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Desdemona: #16 25-11-08 19:10 Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Κείρα έγραψε: #17 25-11-08 20:13 Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμένα παιδιά τις μακρυές κουρτίνες δεν τις πειράζουν. έχω όμως η κακομοίρα μία κίτρινη κοντή (σε μικρό παράθυρο) που έγινε στα πρώτα δέκα λεπτά μονόζυγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:46 Η ιβανα έγραψε: #13 24-11-08 08:46 δεν υπαρχει γιατρεια..παρε φτηνες κουρτινες για αρχη, ξεροντας εκ των προτερων οτι θα τις χαλασει, κανε και υπομονη και θα δεις οτι με τον καιρο θα βαρεθει μονη της να παιζει με την κουρτινα. παρε της και κανενα παιχνιδακι να πορωνεται για να στρεψεις την προσοχη της απο την κουρτινα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο Gvasil έγραψε: #14 24-11-08 17:30 Το πρόβλημα βρε παιδιά ξέρετε ποιο είναι;; Ότι είναι δυο τα κοριτσάκια μας, και όλη την ώρα κυνηγιούνται...Ε, και πάνω στο κυνήγι, ότι βρουν μπροστά τους κυριολεκτικά το τσακίζουνε. Και δυστυχώς έτσι όπως τρέχουνε, ορμάνε και στις κουρτίνες... Οπότε ανησυχώ αν ποτέ θα τις βαρεθούν και θα σταματήσουν. Δεν ξέρω. Και για παιχνίδι, τους έχω πάρει, αλλά αυτές έχουν η μια την άλλη και σκοτώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Ελένη Άνση: #15 25-11-08 15:52 Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Desdemona: #16 25-11-08 19:10 Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Κείρα έγραψε: #17 25-11-08 20:13 Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν υπαρχει γιατρεια..παρε φτηνες κουρτινες για αρχη, ξεροντας εκ των προτερων οτι θα τις χαλασει, κανε και υπομονη και θα δεις οτι με τον καιρο θα βαρεθει μονη της να παιζει με την κουρτινα. παρε της και κανενα παιχνιδακι να πορωνεται για να στρεψεις την προσοχη της απο την κουρτινα στο παιχνιδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gvasil Νεοφερμένο μέλος Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο Gvasil έγραψε: #14 24-11-08 17:30 Το πρόβλημα βρε παιδιά ξέρετε ποιο είναι;; Ότι είναι δυο τα κοριτσάκια μας, και όλη την ώρα κυνηγιούνται...Ε, και πάνω στο κυνήγι, ότι βρουν μπροστά τους κυριολεκτικά το τσακίζουνε. Και δυστυχώς έτσι όπως τρέχουνε, ορμάνε και στις κουρτίνες... Οπότε ανησυχώ αν ποτέ θα τις βαρεθούν και θα σταματήσουν. Δεν ξέρω. Και για παιχνίδι, τους έχω πάρει, αλλά αυτές έχουν η μια την άλλη και σκοτώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Ελένη Άνση: #15 25-11-08 15:52 Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Desdemona: #16 25-11-08 19:10 Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Κείρα έγραψε: #17 25-11-08 20:13 Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το πρόβλημα βρε παιδιά ξέρετε ποιο είναι;; Ότι είναι δυο τα κοριτσάκια μας, και όλη την ώρα κυνηγιούνται...Ε, και πάνω στο κυνήγι, ότι βρουν μπροστά τους κυριολεκτικά το τσακίζουνε. Και δυστυχώς έτσι όπως τρέχουνε, ορμάνε και στις κουρτίνες... Οπότε ανησυχώ αν ποτέ θα τις βαρεθούν και θα σταματήσουν. Δεν ξέρω. Και για παιχνίδι, τους έχω πάρει, αλλά αυτές έχουν η μια την άλλη και σκοτώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση Διακεκριμένο μέλος Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Ελένη Άνση: #15 25-11-08 15:52 Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Desdemona: #16 25-11-08 19:10 Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Κείρα έγραψε: #17 25-11-08 20:13 Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η Desdemona: #16 25-11-08 19:10 Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Κείρα έγραψε: #17 25-11-08 20:13 Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Κείρα έγραψε: #17 25-11-08 20:13 Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες. Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 22:00 Η Κείρα έγραψε: #18 25-11-08 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ελένη Π: Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!! Click για ανάπτυξη... Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών) Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 00:19 Η KittyG έγραψε: #19 26-11-08 00:19 Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους... Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 09:11 Η roulsydney: #20 26-11-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Gvasil: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;; Click για ανάπτυξη... ΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.