Gvasil
Νεοφερμένο μέλος
Όπως ίσως όλοι σας, μόλις έχασα το πρώτο μου σετ κουρτινών, ή για να είμαι πιο ακριβής, οι κουρτίνες μου είναι πλέον διάτρητες... Και έχω μια εύλογη, απλή, ίσως και αφελή ερώτηση: τι κάνουμε;;;; Υπάρχει κάποιο είδος κουρτίνας που να μην μπορούν τα κοριτσάκια μου να κρεμιούνται;; Πραγματικά έχω απελπιστεί. Το σαλόνι μου πλέον δεν βλέπεται... Όποιος γνωρίζει κάποια λύση του είμαι ευγνώμων.
Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα είναι μικρή(2 μηνών) και δεν έχει επιχειρήσει να κρεμαστεί από τις κουρτίνες ακόμα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

Gvasil
Νεοφερμένο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
Είναι 6 μηνών και κοριτσάκια ατίθασα. Τι να πω. Κι εγώ αμφιβάλλω αν θα κάτσουν να τους κόψω τα νυχάκια. Αλλά άμα δεν υπάρχει άλλη λύση, θα το δοκιμάσω. Κι εγώ θα αναγκαστώ να αγοράσω άλλες κουρτίνες, γι' αυτό έβαλα μήνυμα στο forum, για να δω αν υπάρχει κάποια πιο...μακροχρόνια λύση... Τι να πω. Για να δούμε...
κουραγιο εμενα ειναι 7 και παει στον 8ο μηνα και ειναι ζουζουνι δεν καθεται λεπτο!!!!! και μενα πολυ ατιθαση !! τωρα που θα την στειρωσω ελπιζω να ηρεμισει λιγο!!!!!!!!! σε καταλαβαινω παντως!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Εμένα οι κουρτίνες φτάνουν μόνο μέχρι το χερούλι του παραθύρου ή της μπαλκονόπορτας και δεν έχω πρόβλημα.
Ακόμα υπάρχουν και οι κουρτίνες που είναι σε μορφή παραβάν....έχει στην ΙΚΕΑ...σε αυτές νομίζω δεν μπορούν να σκαρφαλώνουν έτσι εύκολα
...δες και εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gvasil
Νεοφερμένο μέλος
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο...
Κι εγώ αυτό κάνω!!!
Αν και δεν μου τις πειράζει (απλά της αρέσει να κρύβεται πίσω απ τις κουρτίνες - και καλά δεν την βλέπουμε
) το κάνω όταν φεύγω απ το σπίτι και δεν μπορώ να την ελέξω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agg99
Νεοφερμένο μέλος
(παντως νομιζω οτι το κοψινο των νυχιων θα πρεπει να ναι η τελευταια λυση..γιατι-διορθωστε με αν κανω λαθος- νιωθουν μειονεκτικα μετα..)

prince
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
παρε φτηνες κουρτινες για αρχη,
ξεροντας εκ των προτερων οτι θα τις χαλασει,
κανε και υπομονη
και θα δεις οτι με τον καιρο θα βαρεθει μονη της να παιζει με την κουρτινα.
παρε της και κανενα παιχνιδακι να πορωνεται για να στρεψεις την προσοχη της απο την κουρτινα στο παιχνιδι
Gvasil
Νεοφερμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες.Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας;
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών)Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!!![]()

Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου

KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!
Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους...Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας

roulsydney
Διάσημο μέλος
΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες?Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool