Κουρτίνες και γάτες...

Gvasil

Νεοφερμένο μέλος

Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Αγαπητοί φίλοι,
Όπως ίσως όλοι σας, μόλις έχασα το πρώτο μου σετ κουρτινών, ή για να είμαι πιο ακριβής, οι κουρτίνες μου είναι πλέον διάτρητες... Και έχω μια εύλογη, απλή, ίσως και αφελή ερώτηση: τι κάνουμε;;;; Υπάρχει κάποιο είδος κουρτίνας που να μην μπορούν τα κοριτσάκια μου να κρεμιούνται;; Πραγματικά έχω απελπιστεί. Το σαλόνι μου πλέον δεν βλέπεται... Όποιος γνωρίζει κάποια λύση του είμαι ευγνώμων.
Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα βοηθούσε αν τις έκοβες τα νύχια;;
Εμένα είναι μικρή(2 μηνών) και δεν έχει επιχειρήσει να κρεμαστεί από τις κουρτίνες ακόμα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα κρεμιεται σαν την τσιτα συνεχως οντως το κοψιμο των νυχιων ειναι μια λυση.. η δικια μου δεν καθεται οποτε καθε 6-7 μηνες αλλαζω εντελως κουρτινα !!!!!!!!!! δεν την αφηνω στο υπνοδωματιο οποτε εχω μονο του σαλονιου!!!!!!! ευτυχως η μαμα μου εχει πολλες παλιες κουρτινες που δεν τις χρησιμοποιει πια!!! ποσο ειναι οι μικρες σου αληθεια?????? :):)

Είναι 6 μηνών και κοριτσάκια ατίθασα. Τι να πω. Κι εγώ αμφιβάλλω αν θα κάτσουν να τους κόψω τα νυχάκια. Αλλά άμα δεν υπάρχει άλλη λύση, θα το δοκιμάσω. Κι εγώ θα αναγκαστώ να αγοράσω άλλες κουρτίνες, γι' αυτό έβαλα μήνυμα στο forum, για να δω αν υπάρχει κάποια πιο...μακροχρόνια λύση... Τι να πω. Για να δούμε...

Είναι 6 μηνών και κοριτσάκια ατίθασα. Τι να πω. Κι εγώ αμφιβάλλω αν θα κάτσουν να τους κόψω τα νυχάκια. Αλλά άμα δεν υπάρχει άλλη λύση, θα το δοκιμάσω. Κι εγώ θα αναγκαστώ να αγοράσω άλλες κουρτίνες, γι' αυτό έβαλα μήνυμα στο forum, για να δω αν υπάρχει κάποια πιο...μακροχρόνια λύση... Τι να πω. Για να δούμε...

κουραγιο εμενα ειναι 7 και παει στον 8ο μηνα και ειναι ζουζουνι δεν καθεται λεπτο!!!!! και μενα πολυ ατιθαση !! τωρα που θα την στειρωσω ελπιζω να ηρεμισει λιγο!!!!!!!!! σε καταλαβαινω παντως!!!!:blink::blink::happy::happy:

Μια άλλη λύση είναι οι κοντές κουρτίνες.;) Εμένα οι κουρτίνες φτάνουν μόνο μέχρι το χερούλι του παραθύρου ή της μπαλκονόπορτας και δεν έχω πρόβλημα.:)
Ακόμα υπάρχουν και οι κουρτίνες που είναι σε μορφή παραβάν....έχει στην ΙΚΕΑ...σε αυτές νομίζω δεν μπορούν να σκαρφαλώνουν έτσι εύκολα:hmm:...δες και εδώ

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;;

εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....:up:αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο...

εγω αυτο που κανω ειναι να δενω 'κομπο' στο τελοσ την κουρτινα με αποτελεσμα να φτανει μεχρι τη μεση του παραθυρου....και οποτε χρειαζεται απλα λυνω το κομπο και η κουρτινα στο κανονικο της μεγεθος......με εσωσε αυτη η λυση.....:up:αν θεσ σου στελνω φωτο για να δεισ τι εννοω ακριβως σαν κομπο...

Κι εγώ αυτό κάνω!!!:up: Αν και δεν μου τις πειράζει (απλά της αρέσει να κρύβεται πίσω απ τις κουρτίνες - και καλά δεν την βλέπουμε:rolleyes:) το κάνω όταν φεύγω απ το σπίτι και δεν μπορώ να την ελέξω.

Παιδιά λυπάμαι που σας το λέω αλλά δεν υπάρχει σωτηρία. εμένα μου κατέστρεψε όσο ήταν μικρός κουρτίνες στο ξενοδοχείο που δούλευα το καλοκαίρι και έμενα κιόλας. Ηρέμησε μόνο τώρα που είναι σχεδόν 10 μηνών αλλά και πάλι που και που το παλεύει. Όταν μεγαλώνουν και βαραίνουν δεν το επιχειρούν πολύ πολύ. Το ξέρω και από τις προηγούμενες γατούλες μου:).

λολ...! φτηνες κουρτινες , υπομονη και χιουμορ! ψιψινια ειναι ,αν δεν κρεμαστουν τωρα που μπορουν ποτε θα το κανουν ? ετσι ειναι και ο ενας δικος μου,εχω παρει μια οραια κουκλα για τον τοιχο και κρεμεται απο το φορεμα της! κουρελι τοχει κανει! αλλα τι να τον κανεις? μικρος ειναι ακομα..καποια στιγμη θα βαρεθει και θα βρει αλλη ασχολια! ¨:D

(παντως νομιζω οτι το κοψινο των νυχιων θα πρεπει να ναι η τελευταια λυση..γιατι-διορθωστε με αν κανω λαθος- νιωθουν μειονεκτικα μετα..)

:)

εμένα παιδιά τις μακρυές κουρτίνες δεν τις πειράζουν. έχω όμως η κακομοίρα μία κίτρινη κοντή (σε μικρό παράθυρο) που έγινε στα πρώτα δέκα λεπτά μονόζυγο...

δεν υπαρχει γιατρεια..:Dπαρε φτηνες κουρτινες για αρχη, :rolleyes:ξεροντας εκ των προτερων οτι θα τις χαλασει,:lol: κανε και υπομονη :Dκαι θα δεις οτι με τον καιρο θα βαρεθει μονη της να παιζει με την κουρτινα.:up: παρε της και κανενα παιχνιδακι να πορωνεται για να στρεψεις την προσοχη της απο την κουρτινα στο παιχνιδι:whistle:

Το πρόβλημα βρε παιδιά ξέρετε ποιο είναι;; Ότι είναι δυο τα κοριτσάκια μας, και όλη την ώρα κυνηγιούνται...Ε, και πάνω στο κυνήγι, ότι βρουν μπροστά τους κυριολεκτικά το τσακίζουνε. Και δυστυχώς έτσι όπως τρέχουνε, ορμάνε και στις κουρτίνες... Οπότε ανησυχώ αν ποτέ θα τις βαρεθούν και θα σταματήσουν. Δεν ξέρω. Και για παιχνίδι, τους έχω πάρει, αλλά αυτές έχουν η μια την άλλη και σκοτώνονται...

Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!!:(

Νομίζω πως όλα τα γατάκια, λόγω του ενστίκτου τους να σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία, περνάνε τη φάση της κουρτίνας. Ο δικός μου το έκοψε μόνο όταν βάρυνε τόσο πολύ που δεν τον κρατούσαν οι κουρτίνες...:redface:

:hmm: Μάλλον δεν ισχύει οτι μολις μεγαλώσουν ηρεμούν γιατι η Κείρα μου είναι δυόμιση και λατρεύει να κρεμιέται και να σκαρφαλώνει. Ασε που με το που μεγαλώνει το βάρος μεγαλώνουν και οι...τρύπες. Αλλά έχω κατι πολυ φθηνες απο το Ικεα που μοιαζουν με γαζα αλλα οταν με το καλο μετακομισω θα ηθελα να παρω πιο καλες.
Τι λέτε θα βαοηθούσε ένας ψεκασμος με getoff ή κατι τετοιο στη βαση της κουρτίνας;

Αχ βρε κορίτσια, τα γατιά σας σας κάνουνε κουμάντο στο σπίτι; Αχ, αχ!!!Τί θα κάνετε μεθαύριο με τα παιδιά σας; Και να κόβετε τα νύχια τους κάθε 20 ημέρες. Επιβάλλεται, όταν η γάτα μένει εντός σπιτιου. Στη φύση τρίβονται, γιατί σκαρφαλώνουν στα δέντρα, μέσα στο σπίτι ή που μεγαλώνοντας θα σπάνε, είτε θα γίνουν στριφογυριστά σαν όρνιου!!:(
Ωχ, σκαρφαλώνουν και τα παιδιά στις κουρτίνες; Να τα λετε κατι τετοια να ξέρουμε οσοι ειμαστε ακομα π.π. (προ παιδιών):lol: :lol: :lol:
Πάντως εγώ σίγουρα θα τους τα κόβω τα νύχια τους των παιδιών μου :P :P :lol:

:lol::lol::lol:Εγώ που είχα την έξυπνη ιδέα να κρέμασω και ουρανό από το ταβάνι....ανέβαιναν οι γάτες πάνω και το είχαν κάνει αιώρα για ξάπλες!!:blink:Έφταναν το φωτιστικό και το κουνούσαν με το ποδαράκι τους...
Οι κουρτίνες μου απλά πάντα φέρουν το σημάδι της γάτας:lol::lol::lol:

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Θα το ψάξω να δω τι έχει στην ικέα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, κι όποιος ξέρει κάτι άλλο, εδώ είμαστε ε;;
΄Εχεις δοκιμάσει να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά μέσα σκαρφαλώματος?Πχ γατοπολυκατοικίες?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back