yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
, ζουν κυριως στο μπαλκονι που το διαμορφωσα ειδικα και ειναι διακριτικοτατα, αλλα οταν τ'αφηνω μεσα (σπανια) ιδιως τωρα που εχω και το μελινακι επιπλεον γινεται χαμος σπινιαρουν στο μαρμαρο κανουνε κοντρες και ιδιως μου τρωνε τα φυτα. Το μελινακι οταν δεν κυνηγαει τον βουλιτσο παρ ολο το μεγεθος του, παιζει ψιλες με τη χουχουδιτα, τη πρωτη και αρχαιοτερη γατα που ουτε να το βλεπει δε θελει τα εχει παρει στο κρανιο με τοσα που της εφερα πρωτα το χιονακι υστερα ο βουλιτσος μετα ο χουχουδιτος επειτα η πετρα του σκανδαλου ... οταν με κοιταει μαντευω τι σκεφτεται σχεδον (μου τα χεις πρηξει ολο καινουργια μου φερνεις τι θα γινει με σενα?)
Ο δε βουλιτσος εχει αναπτυξει φοβια των ξενων ποιος ξερει τι του συνεβει στην παιδικη του ηλικια.. (τον εσωσα απο μηχανη αυτοκινητου) και δεν εμπιστευεται παρα μοναχα εμενα ουτε το κουναει ρουπι απο το σπιτι οποτε και να ηθελα δεν μπορεσα να τον δωσω( αφηστε που προεκυψε ερωτας μεγαλος).
Το γατικο αυτο εξασκειται τακτικά στην ελληνορωμαικη παλη επι πατωματος: βουλιτσος εναντιον καρδαμωμενης πετρας του σκανδαλου και το σιωπηλο κεφαλοκλειδωμα πεφτει συνεφο, αλλα μετα φιλιουνται αγγαλιασμενα ( ε ρε και να μην ηταν στειρωμενα τι θα κανανε)
Το πιο αστειο ειναι οταν ερχεται ντελιβερυ : το χιονακι που ειναι μεγαλο λιχουδικο τρεχει και στηνεται φουριοζικο στη πορτα, ο χουχουδος που ειναι σα σκυλακι τρεχει να μυρισει τον ντελιβερα και ο βουλιτσος με το που ακουει κουδουνι τρεχει σφαιρα κατω απο το κρεβατι και δε βγαινει παρα "μεθαυριο" τωρα τελευταια τον ακολουθει και το μελινακι τα αλλα το παιζουν ψυχραιμα ...μεχρι να μυρισουν τι παραγγειλα ενοειται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
H Mπιάνκα μας είναι μεγάλο και σοβαρό κορίτσι, αηδίες δεν κάνει.
Πολυ σωστά όμως το είχε θέσει η Tάνια. Tο να βγάζει η Kαρμέλα απο το μπολάκι την ξηρά τροφή πόσο αηδεία είναι; Kαι σε καθαρό πάτωμα. Aμέσως σταματάει να είναι καθαρό.
Eχε χάρη που υπεραγαπάω Kαρμελίτσα μου. Aς πιάσω και τη μικρή Σακίρα τώρα. Kάθε βράδυ πιπίλα ο λαιμός μου. Kαι ακούς τσ τσ τσ τσ. Στη αρχή σάλιωνε κιόλας. Πάλι καλά που σταμάτησε.Kαι δεν χάνει ευκαιρία να μπει στην μπανιέρα και να κοιταχτεί με τις ώρες στο μεταλλικό της μπανιέρας που δεν ξέρω και πως το λένε. Xτυπάει το ειδωλό της καμιά φορά αλλά κυρίως κοιτιέται. Δείτε και μόνοι σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
anabou
Διάσημο μέλος

Ο Σάκης το κάνει αυτό με το είδωλό του στην μπαλκονόπορτα. Πολλές φορές μάλιστα του πιάνει και την κουβέντα!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mμμμ, ήχος και εικόνα! Eίδες τι κάνει η μοναξιά;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
η τσικι παλι ανεβαινει πανω στην τουαλεττα μου στο δωματιο και κοιτιεται στον καθρεφτη!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εμένα πάλι έχει μεγάλο κόλημα με την κλειστή τηλεόραση. Μάλλον λειτουργεί ως καθρεφτης, βλέπει μέσα τον εαυτό του και μπορεί να είναι με τις ώρες σαν το χαζό πάνω, και να ψάχνει τη "γατα" που έχει δει. Μπρος πίσω πλαί και πάλι από την αρχή....

Ismini
Διάσημο μέλος
Οσο για το Χιονη...το λευκο κανει τη διαφορα!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eσας βλέπουν τηλεόραση; Oι 2 μικρές μου παρακολουθούν κανονικά
Kαι η Mέλανι έβλεπε
Mου λείπει το μωρό μου 
oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος
Eσας βλέπουν τηλεόραση; Oι 2 μικρές μου παρακολουθούν κανονικά![]()
Και μένα η Λίλη μου βλέπει Μπομπ σφουγγαράκι!!! xexexe!!
Παρεμπιπτόντως hi, είμαι καινούργια εδώ, καθώς και καινούργια γατομαμά!

oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος

Αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες, ειναι κανονας του site...
Subject to change
e-steki.gr Founder
Μπορείς να πατήσεις Επεξεργασία στο μήνυμα σου και να το διορθώσεις.Συγνώμη για τα greeklish! παρασύρθηκα!![]()
Για την ακρίβεια, σε παρακαλώ να κάνεις το παραπάνω, γιατί αλλιώς θα πρέπει να το κάνω εγώ ή κάποιος συντονιστής.
ΑΝΝΑ ΚΑΤΣ
Νεοφερμένο μέλος
oh-my-cat!
Νεοφερμένο μέλος
ροχαλίζει σαν άντρας!!
μια από τα ίδια! χειρότερη και από τον πατερα μου!!!

χριστινα
Διάσημο μέλος
για να με πείσει. Η Ψιψινα όταν τη χαϊδευω πάντα με ζυμώνει αλλά βγάζει και τις νυχάρες τις ταυτόχρονα κι αυτό με ταλαιπωρεί. Με τη χλωρίνη ερωτα αθεράπευτο....
Πολύ πλάκα έχουνε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κυρία όμως η Μαυρούλα.......
εμένα πάλι ο Πέπε τώρα τελευταία, όταν κάνω μπάνιο έρχεται και μπαίνει στη μπανιέρα. Βέβαια άμα τον πιτσηλίσει καμια σταγόνα νερό ...γίνεται λούης. Αλλά καμια μέρα θα την πατήσει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool