Κουσούρια και κατορθώματα των γατιών μας

Εγω εχω πεντε:D , ζουν κυριως στο μπαλκονι που το διαμορφωσα ειδικα και ειναι διακριτικοτατα, αλλα οταν τ'αφηνω μεσα (σπανια) ιδιως τωρα που εχω και το μελινακι επιπλεον γινεται χαμος σπινιαρουν στο μαρμαρο κανουνε κοντρες και ιδιως μου τρωνε τα φυτα.
Το μελινακι οταν δεν κυνηγαει τον βουλιτσο παρ ολο το μεγεθος του, παιζει ψιλες με τη χουχουδιτα, τη πρωτη και αρχαιοτερη γατα που ουτε να το βλεπει δε θελει τα εχει παρει στο κρανιο με τοσα που της εφερα πρωτα το χιονακι υστερα ο βουλιτσος μετα ο χουχουδιτος επειτα η πετρα του σκανδαλου ... οταν με κοιταει μαντευω τι σκεφτεται σχεδον (μου τα χεις πρηξει ολο καινουργια μου φερνεις τι θα γινει με σενα?):P
Ο δε βουλιτσος εχει αναπτυξει φοβια των ξενων ποιος ξερει τι του συνεβει στην παιδικη του ηλικια.. (τον εσωσα απο μηχανη αυτοκινητου) και δεν εμπιστευεται παρα μοναχα εμενα ουτε το κουναει ρουπι απο το σπιτι οποτε και να ηθελα δεν μπορεσα να τον δωσω( αφηστε που προεκυψε ερωτας μεγαλος).
Το γατικο αυτο εξασκειται τακτικά στην ελληνορωμαικη παλη επι πατωματος: βουλιτσος εναντιον καρδαμωμενης πετρας του σκανδαλου και το σιωπηλο κεφαλοκλειδωμα πεφτει συνεφο, αλλα μετα φιλιουνται αγγαλιασμενα ( ε ρε και να μην ηταν στειρωμενα τι θα κανανε)
Το πιο αστειο ειναι οταν ερχεται ντελιβερυ : το χιονακι που ειναι μεγαλο λιχουδικο τρεχει και στηνεται φουριοζικο στη πορτα, ο χουχουδος που ειναι σα σκυλακι τρεχει να μυρισει τον ντελιβερα και ο βουλιτσος με το που ακουει κουδουνι τρεχει σφαιρα κατω απο το κρεβατι και δε βγαινει παρα "μεθαυριο" τωρα τελευταια τον ακολουθει και το μελινακι τα αλλα το παιζουν ψυχραιμα ...μεχρι να μυρισουν τι παραγγειλα ενοειται:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ το καημένο το ποντικάκι :/:
H Mπιάνκα μας είναι μεγάλο και σοβαρό κορίτσι, αηδίες δεν κάνει.
Πολυ σωστά όμως το είχε θέσει η Tάνια. Tο να βγάζει η Kαρμέλα απο το μπολάκι την ξηρά τροφή πόσο αηδεία είναι; Kαι σε καθαρό πάτωμα. Aμέσως σταματάει να είναι καθαρό. :( Eχε χάρη που υπεραγαπάω Kαρμελίτσα μου. Aς πιάσω και τη μικρή Σακίρα τώρα. Kάθε βράδυ πιπίλα ο λαιμός μου. Kαι ακούς τσ τσ τσ τσ. Στη αρχή σάλιωνε κιόλας. Πάλι καλά που σταμάτησε.
Kαι δεν χάνει ευκαιρία να μπει στην μπανιέρα και να κοιταχτεί με τις ώρες στο μεταλλικό της μπανιέρας που δεν ξέρω και πως το λένε. Xτυπάει το ειδωλό της καμιά φορά αλλά κυρίως κοιτιέται. Δείτε και μόνοι σας! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• mpanio.jpg
    mpanio.jpg
    216,2 KB · Εμφανίσεις: 59
  • mpanio 2.jpg
    mpanio 2.jpg
    158,1 KB · Εμφανίσεις: 65
:lol::lol::lol::lol:
Ο Σάκης το κάνει αυτό με το είδωλό του στην μπαλκονόπορτα. Πολλές φορές μάλιστα του πιάνει και την κουβέντα!

:lol: Mμμμ, ήχος και εικόνα! Eίδες τι κάνει η μοναξιά;

:lol: :lol: :lol: η τσικι παλι ανεβαινει πανω στην τουαλεττα μου στο δωματιο και κοιτιεται στον καθρεφτη!!

αχ με την πατουν α κοντευω να παθουν τα νευρα μου μου εχει καταστρεψει της κουρτινες με τα παιχνιδια της εμενα δεν με ακουει πλεον μονο το κυριακο με γραφει κανονικα σημερα εκανε κατι τελειως κουφο βγηκα κ ταισα τα αδερφια της κ μολις μπηκα στο σπιτι μου επιτεθηκε σαν τον ντεμιαν ηταν απο την προφητεια πρεπει να την παω να την διαβασουν

Ψάξε τη γάτα!!!

Εμένα πάλι έχει μεγάλο κόλημα με την κλειστή τηλεόραση. Μάλλον λειτουργεί ως καθρεφτης, βλέπει μέσα τον εαυτό του και μπορεί να είναι με τις ώρες σαν το χαζό πάνω, και να ψάχνει τη "γατα" που έχει δει. Μπρος πίσω πλαί και πάλι από την αρχή.... :P :):D
attachment.php

Ολγα φοβερη η δευτερη φωτο! (και απο εικαστικης αποψης!)
Οσο για το Χιονη...το λευκο κανει τη διαφορα!:)

Πω, πω όντως απίθανη φωτό η δεύτερη της Όλγας!!! Σαν διαολάκι είναι με τις κίτρινες ματάρες!

Eνα διαβολάκι με φλούο μάτια στην μπανιέρα μας! Mπρρρρ!
Eσας βλέπουν τηλεόραση; Oι 2 μικρές μου παρακολουθούν κανονικά :blink: Kαι η Mέλανι έβλεπε :( Mου λείπει το μωρό μου :(

Eσας βλέπουν τηλεόραση; Oι 2 μικρές μου παρακολουθούν κανονικά :blink:

Και μένα η Λίλη μου βλέπει Μπομπ σφουγγαράκι!!! xexexe!! :up:
Παρεμπιπτόντως hi, είμαι καινούργια εδώ, καθώς και καινούργια γατομαμά! :P

Συγνώμη για τα greeklish! παρασύρθηκα!:redface:

Καλως ηρθες!!!:up:
Αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες, ειναι κανονας του site...

Συγνώμη για τα greeklish! παρασύρθηκα!:redface:
Μπορείς να πατήσεις Επεξεργασία στο μήνυμα σου και να το διορθώσεις.
Για την ακρίβεια, σε παρακαλώ να κάνεις το παραπάνω, γιατί αλλιώς θα πρέπει να το κάνω εγώ ή κάποιος συντονιστής.

εμένα η Bilitsa ανοίγει τις ντουλάπες και μπαίνει μέσα. Το έχει πάρει απο τον πατέρα της(αυτός ανοιγε και το ψυγείο), τρέχει σαν μουρλό στα καλά καθούμενα απο τον ένα χώρο στον άλλο, ξύνει τα νύχια της στις κάσες απο τις πόρτες και πηδάει ψηλά πάνω σ αυτές,τρώει σαν πεινασμένη όλη την ώρα(μέχρι και γιαούρτι, γλυφιτζούρι κ.α.), γλύφει το δάχτυλό μου και καθαρίζει τα μάτια της απο τις τσίμπλες και ροχαλίζει σαν άντρας!!Η lady μου απο την άλλη είναι κυρία όνομα και πράγμα.Είναι σαν άνθρωπος, καταλαβαίνει τα πάντα

Η Μαυρούλα τσαντίζεται όταν ακούσει κάποιον να φτερνίζεται.Τι κόλλημα και αυτό?Παραπονιέται νιαουρίζοντας.Έτσι όταν έρχονται φίλοι στο σπίτι, την δουλεύουν και φτερνίζονται όλοι ένας-ένας,και έτσι αρχίζει μια συναυλία φτερνίσματος & νιαουρίσματος.:P

Και τα δικά μου βασικά λιγο πολύ στα ίδια επίπεδα κινούνται. Ο Πιου Μιου εχει μανία να πλένει όλα τα γατια στο σπίτι κι αν δεν καθονται τα πλακώνει στο ξύλο. Αν δεν του δωσω φαγητό όταν τρωω μου χώνει τις νυχαρες του στο μπούτι :( για να με πείσει. Η Ψιψινα όταν τη χαϊδευω πάντα με ζυμώνει αλλά βγάζει και τις νυχάρες τις ταυτόχρονα κι αυτό με ταλαιπωρεί. Με τη χλωρίνη ερωτα αθεράπευτο.... :) Πολύ πλάκα έχουνε!

Η μικρή μας, έχει αποκτήσει τελευταία το χούι να κάθεται πάνω στο τραπέζι ενώ τρώμε, και να χαζεύει.Και η καλύτερή της είναι όταν της βάζω και το δικό της το πιάτο επάνω ,και τρώμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια.:P

Αν ποτέ τολμήσω να το κάνω αυτό είμαι σίγουρη ότι θα μείνω νηστική. Θα φάνε ότι υπάρχει πάνω στο τραπέζι!!!
Κυρία όμως η Μαυρούλα.......:)
εμένα πάλι ο Πέπε τώρα τελευταία, όταν κάνω μπάνιο έρχεται και μπαίνει στη μπανιέρα. Βέβαια άμα τον πιτσηλίσει καμια σταγόνα νερό ...γίνεται λούης. Αλλά καμια μέρα θα την πατήσει...:P :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back