Sabina
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ο γάτος της θείας μου πίνει βυσσινάδα και το χειμώνα κοιμάτε μέσα στο κλουβί του ιγκουάνα.![]()

Πλάκα κάνεις?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sabina
Νεοφερμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια!!![]()
Τι περίεργες που είναι οι γάτες..Εγώ πάλι προσπαθώ να σκεφτώ κάτι που να κάνουν τα δικά μου και όλα μου φαίνονται φυσιολογικά..Και αστεία σίγουρα αλλά ..Ίσως είναι που τα έχω μέσα στο δωμάτιο μου και για λίγο καιρό..Μετά που θα κάνουν μίλια τρέχοντας σε όλο το σπίτι, θα δούμε!Μα μέσα στο κλουβί .??????
natalo9
Δραστήριο μέλος
Ο γάτος της θείας μου πίνει βυσσινάδα και το χειμώνα κοιμάτε μέσα στο κλουβί του ιγκουάνα.![]()
Tωρα που ειπες βυσσινάδα και θυμηθηκα τα φρουτα..εμας η Ψιψί μας τρελαινεται για νεκταρίνια..όχι όμως και για ροδακινα τα οποία τα σνομπάρει !!!!

Ο Λαζαράκος απο την άλλη χθες ανέβηκε πάνω στο γκαραζ και αγναντευε..βεβαια μετα δε μπορουσε να κατεβει και ετρεχα σα τη τρελη μες στη νυχτα με τη σκαλα να μαζεψω τον J-I-JO ..!!! θεαμα γιναμε πάλι στο Λιτόχωρο...

Sabina
Νεοφερμένο μέλος

natalo9
Δραστήριο μέλος

Sabina
Νεοφερμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Tωρα που ειπες βυσσινάδα και θυμηθηκα τα φρουτα..εμας η Ψιψί μας τρελαινεται για νεκταρίνια..όχι όμως και για ροδακινα τα οποία τα σνομπάρει !!!!
Ο Λαζαράκος απο την άλλη χθες ανέβηκε πάνω στο γκαραζ και αγναντευε..βεβαια μετα δε μπορουσε να κατεβει και ετρεχα σα τη τρελη μες στη νυχτα με τη σκαλα να μαζεψω τον J-I-JO ..!!! θεαμα γιναμε πάλι στο Λιτόχωρο...![]()
Βρε τον Λαζαράκο!!!!Μα να μην μπορεί να κατέβει???Κι εσύ άκουσες τις φωνούλες του ε????

natalo9
Δραστήριο μέλος
Απλά όταν τρωμε εμεις φρουτακια, της δινουμε μια μπουκίτσα μικρη για να δροσιστει..

natalo9
Δραστήριο μέλος
Όρεξη να έχεις να ρωτας..η ανταπόκριση θα είναι άμεση..
Το γατακι στο avatar ειναι ο μικρός σου κομμάντο?

natalo9
Δραστήριο μέλος
Βρε τον Λαζαράκο!!!!Μα να μην μπορεί να κατέβει???Κι εσύ άκουσες τις φωνούλες του ε????![]()
Βλέπαμε ταινια στην ταράτσα με φίλους και ..οι φωνούλες του !!! ... ξεσήκωσαν την γειτονιά..είμαστε και σε ανοιχτωσια..!Φαντάζεσαι!
dolby surround το νννιιααοουυρρρρρ !!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Και πίστεψε με , δεν υπαρχουν χαζες ερωτήσεις..
Όρεξη να έχεις να ρωτας..η ανταπόκριση θα είναι άμεση..
Το γατακι στο avatar ειναι ο μικρός σου κομμάντο?![]()
Ευχαριστώ

Η δεύτερη ερώτηση μάλλον πήγαινε για το γατί που κάνει παρέα στο ιγκουάνα???ε???
katerina10
Περιβόητο μέλος
Βλέπαμε ταινια στην ταράτσα με φίλους και ..οι φωνούλες του !!! ... ξεσήκωσαν την γειτονιά..είμαστε και σε ανοιχτωσια..!Φαντάζεσαι!
dolby surround το νννιιααοουυρρρρρ !!![]()
Τι home cinema μου λες εσύ !!!!Σαν τις φωνούλες των γατιών μας δεν υπάρχει τίποτα!!!!

prince
Διάσημο μέλος
Τα τελευταία πρωινά βγαίνοντας απ'το δωμάτιο με τη τσιμπλα στο μάτι τη βλέπω πάνω στη μεταλλική μπάρα του πολυόργανου που είναι 2,00μέτρα να κάνει παράπονα γιατί αργησα να σηκωθώ.πως ανεβαίνει το σκατό εκεί πάνω...
Το γατουνι σου βλέπω γυμνάζεται τακτικά τα πρωϊνά ε;;; Αυτά είναι πράγματα.. Ο δικός μου τεμπέλης... τσ τσ τσ τσ ντροπή του... Άλλα γατιά ιδρωκοπάνε και αυτός....
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι... Σήμερα με ξύπνησε χαράματα (συνηθισμένη κατάσταση) γουργουρίσαμε, του γέμισα τα μπώλ του νερό και τροφή και βγήκαμε στο μπαλκόνι (αυτός, εγω στις 6 παρά το πρωί επέστρεψα στο κρεβάτι μου). Μπορείτε να μου πείτε τι τον έπιασε κανα μισάωρο μετά και αφού σκάλισε την τριανταφυλιά πέρασε με τις βρωμερές του, καταλασπωμένες, υγρές μπροστινές πατούσες πάνω από τα καθαρά σεντόνια του κρεβατιού μου τρέχοντας; Αφου δεν τον έβλεπα να τον μαλλώσω (ξέρει ότι δεν κάνει να σκάβουμε τις γλάστρες). Πρωί πρωί ακουστηκε μια παλαβή να ΄φωνάζει "Prince αν σε βρώ θα πιαστούμε μουστάκι με μουστάκι".... Περιτό να σας πώ οτι οι βρωμέρες καταλασπωμένες υγρές πατουσες βρέθηκαν πάνω στον καναπέ με τον ιδιοκτήτη τους να με κοιτάει με περίφανο ύφάκι για το κατόρθωμά του...
natalo9
Δραστήριο μέλος
Το γατουνι σου βλέπω γυμνάζεται τακτικά τα πρωϊνά ε;;; Αυτά είναι πράγματα.. Ο δικός μου τεμπέλης... τσ τσ τσ τσ ντροπή του... Άλλα γατιά ιδρωκοπάνε και αυτός....
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι... Σήμερα με ξύπνησε χαράματα (συνηθισμένη κατάσταση) γουργουρίσαμε, του γέμισα τα μπώλ του νερό και τροφή και βγήκαμε στο μπαλκόνι (αυτός, εγω στις 6 παρά το πρωί επέστρεψα στο κρεβάτι μου). Μπορείτε να μου πείτε τι τον έπιασε κανα μισάωρο μετά και αφού σκάλισε την τριανταφυλιά πέρασε με τις βρωμερές του, καταλασπωμένες, υγρές μπροστινές πατούσες πάνω από τα καθαρά σεντόνια του κρεβατιού μου τρέχοντας; Αφου δεν τον έβλεπα να τον μαλλώσω (ξέρει ότι δεν κάνει να σκάβουμε τις γλάστρες). Πρωί πρωί ακουστηκε μια παλαβή να ΄φωνάζει "Prince αν σε βρώ θα πιαστούμε μουστάκι με μουστάκι".... Περιτό να σας πώ οτι οι βρωμέρες καταλασπωμένες υγρές πατουσες βρέθηκαν πάνω στον καναπέ με τον ιδιοκτήτη τους να με κοιτάει με περίφανο ύφάκι για το κατόρθωμά του...
Είναι καλλιτεχνης το παιδί και θαυμαζε το αφηρημενης τέχνης έργο του .. !!

Και αφου δεν βρηκε μουσαμα ευκαιρο..ειπε να μεγαλουργήσει στον καναπέ..

prince
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν, μετά από διάφορα που διαβάζω, είπα να ανοίξουμε ένα θέμα για όλες τις περίεργες συμπεριφορές των μικρών μας που μας κάνουν να απορούμε.
Για παράδειγμα, ξεκινάω με τα περίεργα της Σίσσυς.
- Η Σίσσυ μόλις βλέπει την γατοφόρο της τρέχει να κρυφτεί. Δεν πάει ποτέ μέσα να κοιμηθεί ή να κάτσει. Προχτές που πήγαμε στον γιατρό και γυρίσαμε η Σίσσυ βγήκε μόλις φτάσαμε, έφαγε λίγο και ξαναμπήκε μέσα από μόνη της και κάθησε 1 ώρα μέσα στην γατοφόρο που απεχθάνεται

- Τα γατιά, συνήθως, για να τα φωνάξεις κοντά σου τους κάνεις ψιτ ψιτ. Εμάς η Σίσσυ το μόνο που ακούει και έρχεται σίγουρα είναι όταν της σφυρίζουμε(μάλιστα σφυρίζουμε
). Για να ακούσω λοιπόν και τα καμώματα των δικών σας τρελόγατων!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool