Κουσούρια και κατορθώματα των γατιών μας

Ό Μορφέας αφού παίξει, πάει και βουτάει όλα του τα παιχνίδια (μπαλάκια και ποντίκια) μέσα στο μπωλάκι με το νερό του! Πάντα! :blink::lol:
Μάλλον θέλει να τα πνίξει..Να κακά παιγνίδια που κάνετε θόρυβο!!!!:mad::lol::lol::lol:
Εμένα ο Μάπας εκεί που κάθεται και γουργουρίζει ξαφνικά τον πιανει το δαιμονισμένο του και αρχίζει και τρέχει και ξαναγυρίζει δίνει μια φάπα στον αέρα και ξανατρέχει..:blink:ΠΑΝΤΑ ΒΡΑΔΥ!!!

Η Ήλια όταν ακούει την κουδουνίστρα-ψάρι δίνει τρεις φάπες με γουρλωμένα μάτια και μετά φεύγει..Όταν σταματάει ο θορυβος έρχεται και αν την τρομάξω κάνοντας παλι θόρυβο με την κουδουνίστρα πετάγεται 0,5 μέτρο και με τα 4 πόδια..Τι γέλιο...!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η Μιου τρεχει πανω κατω και γριλιζει κουβαλαει ενα λουτρινο προβατο στο στομα το πεταει στον αερα και το ξαναπιανει!κανει ολες τις τρελες που μπορεις να φανταστεις!:lol:πηδαει σε ολα τα επιπλα του σπιτιου τρεχοντας, και αυτο το κανει συνηθως μετα απο αγκαλιτσες και φιλακια που κανουμε μολις την αφησω κατω! μαλλον απο χαρα!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Αλφι μου τωρα τελευταια κανει το εξης, πηγαινει στο μερος που θελει να κοιμηθει ..μαξιλαρι, κουβερτα, πανω μου κτλ, και αρχιζει να το μαλαζει και να φωναζει μαουυυυυυ μαουυυυυυ, και μετα ξαπλωνει και κοιμαται. Ιδεα δεν εχω τι θελει να πει με αυτο!! :hmm:Παλια δεν το εκανε, τωρα το τελευταιο διμηνο τον επιασε..

Η Νεφέλη πάει στον καθρέφτη κοιτιέται λίγο κ μετά ξαφνικά φουντώνει την ουρά της, καμπουριάζει κ τρέχει σαν δαιμονισμένη από το ένα δωμάτιο στο άλλο!!!!! Μετά από αυτή την κρίση τρέλας η ουρά της μένει φουντωμένη για λίγη ώρα και με πιάνουν τα γέλια!!:D:D:D

Οταν πηγαίναμε απο την πόλη στο χωρίο οι δικοί μου βγάζαν την γατοφόρο στο χωλ και ο Φρίξος έμπαινε μόνος του μέσα. Ούτε καν να τον καλέσουμε δεν προλαβαίναμε. Αντιθέτως όταν γυρνούσαμε απο το χωριό στην πόλη ψάχναμε όλο το σπίτι να τον βρούμε για να τον βάλουμε μέσα να φύγουμε. Και αυτό με τα χίλια ζόρια. Μάλλον το έκανε γιατί το σπίτι στο χωριό είναι διόροφο και το κάτω μπαλκόνι σε ύψος ημιόροφου και είχε καλυτερη θέα απο την τζαμαρία. Υποθέτω τουλάχιστον. Εβλεπε τα πάντα που γινόντουσαν έξω ο παλιοκουτσομπόλης.

Επίσης παρόλο που ήταν στειρωμένος τον έπιανε κάποια βράδια κατά τις 1-2 τα ξημερωματα και νιαούριζε στην πόρτα του διαμερίσματος για να τον βγάλουμε να αλωνίσει την πολυκατοικία. Τον βγάζαμε λοιπόν και εμείς. Ήταν ασφαλές γιατί ο μόνος νέος άνθρωπος στην πολυκατοικία ήμουν εγώ και μόνο εγώ γυρνούσα κάτι απαγορευμένες ώρες. Όλη η υπόλοιπη πολυκατοικία ήταν απο τις 11 στα κρεβάτια τους. Άρα δεν υπήρχε θέμα να ανοίξει κάποιος την πόρτα της πολυκατοικίας και να πεταχτεί ο μικρός έξω. Και έμενε εκεί να κόβει κίνηση έξω (τι ακριβώς μέσα στα μάυρα τα σκοτάδια δεν ξέρω μην με ρωτάτε) και μετά γυρνούσε νιαούριζε έξω απο την πόρτα του διαμερίσματος μας και τον βάζαμε μέσα. Έκανε τις τσάρκες του και μετά γυρνούσε ο κύριος. ;)

Το Μπασσετίνι μας , παρόλο που είναι μόλις οκτώ μηνών, ήδη κάνει αρκετά αστεία πράγματα. Π.χ., σε κρίσιμες καταστάσεις, κάνει την πεθαμένη, με τεράστια επιτυχία, σας διαβεβαιώ. Σφαλίζει μάτια και στόμα, παραλύει ολόκληρη, δεν κουνιέται ούτε αυτί, ούτε μια τρίχα μουστακίσια, ούτε ουρά, τίποτα και σχεδόν δεν αναπνέει:(:(Μόλις σιγουρευτεί ότι πέρασε η δύσκολη στιγμή (χάπι, στέγνωμα με την πετσέτα μετά το μπάνιο), ζωντανεύει. Θα ήθελε πολύ να παραστήσει και στο γιατρό τη πεθαμένη, αλλά, από την πολύ σύγχηση, δεν της βγαίνει ο ρόλος, οπότε το παίζει Βασιλάκης Καΐλας, κοιτάει λυπημένα και απορημένα, τρέμει, κολλάει επάνω μου και χώνει τα μούτρα της στην ποδιά μου (δεν νομίζω από ντροπή:P). Επίσης, συγυρίζει κατά καιρούς τους καναπέδες, ψάχνοντας κάτω από τα μαξιλάρια για πεταμένα πράγματα. Άλλοτε ξετρυπώνει κοκκαλάκια μαλλιών, άλλοτε στυλό και, άλλοτε χαρτί τσίχλας (βλέπε χθεσινό σχετικό φωτορεπορτάζ στο "κεραμιδιού-μάνιακς") . Άλλη συνήθεια, είναι να ενοχλεί όποιον πάει στο μικρό wc. Ανεβαίνει σε μια πολυθρόνα ,που είναι μπροστά στην πόρτα του, και......την σπρώχνει μέχρι να ανοίξειΑν βιάζεσαι και δεν την έχεις κλείσει καλά, την έχεις βάψει:lol::lol::lol: Τότε, είναι από τις σπάνιες φορές, που ακούμε και τη φωνή της: "Μιάου"= "Στην έσκασα".

εμενα η μπουμπού και στη συνεχεια και ο Stiar και ο Loco το έμαθαν, οποτε είμαι στο κομπιούτερ και δεν τους δίνω σημασία βγάζουν το καλώδιο που συνδέομαι στο internet!!:blink::blink::blink:
μπορεί να το κάνουν 5-6 φορες σε ένα τέταρτο μέχρι να παραιτηθώ τελείως από τις προσπάθειες μου να σερφάρω...:mad:
επίσης τα 2 μικρά βάζουν όπως ο μορφέας τα παιχνίδια τους αλλα συνήθως στο φαγητό τους όχι στο νερό:P

Ο δικος μου Αρουλης οταν τον υιοθετησα επισημα πια, το περασμενο καλοκαιρι, και τον πηρα μαζι μου στο κτημα για να τον συνηθισει η Μυρτουλα εκανε το εξης παραδοξο.:rolleyes:
Στην πανω εξωπορτα εχουμε βαλει ενα αεροστοπ που στο τελειωμα του ειναι σαν βουρτσα.Λοιπον ο Αρης, ισως απο ευγνωμοσυνη που τον υιοθετησα,συνεχεια εκει ηταν και κατι εξυνε με τα νυχακια του.Μετα συνηδητοποιησα οτι μου καθαρισε(μεσα σε δυο μερες) πολυ σχολαστικα το βουρτσακι του αεροστοπ.:blink:Εβγαλε οτι τριχες και σκονη ειχε μαζεψει, καινουργιο το εκανε.:up:Και φωναζε κι'ολας οσο το καθαριζε, προφανως για να μου πει ποσο βρωμικο ειναι.:blink:Το παραξενο ειναι οτι το ιδιο αεροστοπ το εχουμε και στην πορτα μιας μικρης αποθηκης και οσο και να του το εδειχνα, αυτο δεν ηθελε να το καθαρισει ποτε!:blink:;):D

Υ.Γ Ξερω οτι το θεμα ειναι "τι αηδιες κανει η γατα σας" και προφανως ειμαι οφ τοπικ, αλλα δεν εχουμε θεμα "τι χρησιμο εχει κανει η γατα σας":blink::hmm:;)

Η Κάρμεν σήμερα το απόγευμα με ξύπνησε νιαουρίζοντας ενώ είχε στο στόμα της ένα από τα παιχνίδια της...Προφανώς ήταν ώρα παιχνιδιού.:lol: Με τρόμαξε κιόλας γιατί δεν αναγνώρισα το νιαουρητό της, και μες στον ύπνο μου νόμιζα ότι κάτι έπαθε. Μετά είδα γιατί νιαούριζε σαν...πνιγμένο!

Ελένη μάλλον ο γάτος σου είναι μεγάλο φουγάρο και δε το έχεις καταλάβει!Μήπως σου λείπουν τσιγαρα?
Εμένα ο Ανώνυμος σε γενικές γραμμες δε κάνει τίποτα σπουδαίο γιατί ακόμα αναρρώνει αλλά όπου βρεί κάτι μαλακό πάει πάνω του και ζυμώνει και μετά αρχίζει και βήχει.
Ο Νίνο απο την άλλη ότι καλαμάκι είχαμε το είχε καταχωνιάσει..
Μάλλον έβλεπε κάτι ηδωνικό στα καλαμάκια και γι αυτό ότι φραπές κυκλοφορούσε τον είχε ρίξει κάτω για να κλέψει το καλαμάκι..
Πέρα απο αυτό συνύθως έκλεβε τριαντάφυλλα απο τα βάζα και κυκλοφορούσε σαν λατίνος εραστής ψάχνοντας ντάμα για να χορέψει ταγκό..
Α επίσης 2 φόρες που κλειδώθηκα απ έξω μου άνοιξε την πόρτα...:D
Και γω νόμιζα πως μονο η δικη μου γατα ειναι τρελάρα..Εκτος ολων των αλλων λοιπον που κανει κατα καιρους η κλωκλω, καποιο βράδυ πέταξε κάτω το τηλέφωνο με το ποδαράκι της, το ακουστικό άνοιξε, πάτησε η αθεόφοβη το redial και πήρε μια φίλη μου, η οποία για κακή της τύχη είχε αναγνώριση κλήσης, με αποτέλεσμα να ξεκουβαληθεί 7 το πρωί σπίτι μου, αφού νόμιζε πως κάτι έπαθα...Μου πε να την αφήσω νηστική για τιμωρία αλλά δε μπόρεσα....είναι τόσο γλυκούλα κι ας κάνει ζημιές!!

εμενα η Ηρω εχει το κακο συνήθειο μολις κατσω στην καρεκλα του υπολογιστη να θελει σωνει και ντε να κατσει και αυτη!!!!!!!!!!:hmm::hmm::hmm: οσο στριμωγμενη και να ειναι οσο και να μην μπορει να βολευτει θα με αναγκασει να κατσω στην ακρη ακρη της καρεκλας και θα κατσει!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink: και αμα θελησω νερο και σηκωθω την πατησα στρογγυλοκαθεται και για να σηκωθει πρεπει να κανω πως μετακινω την καρεκλα αλλιως με γραφει..:blink::blink::hmm:.:lol:

Χθες το βράδυ ανακάλυψα το φετίχ της δικιάς μου.Κουκουλωμένη μέχρι πάνω με το πάπλωμα άρχισα να ξύνω το πόδι μου και ξαφνικά μου κάνει πέσιμο.Χτύπημα κάτω από τη ζώνη λέμε.Το ξανάκανα και ανακάλυψα ότι την τρελένει το χρουτς χρουτς παιρνει φόρα και με χτυπάει με τα μπροστινά της πόδια.Βάζει και δύναμη το σκατό.Με το που θα ακούσει το χρουτς πάρε να έχεις:blink::lol:

ακου..ή μαλλον διαβασε..

εμενα τσουλιεται κατω και τριγυριζει γυρω γυρω σαν την χαζη και κυνηγαει την ουρα της χαχα!! και υστερα αυτο γρατζουνιζεται κιολας η τρελη!:P

Οι συνήθειες της γάτας σας!

ποιες ειναι οι συνηθειες της γατας σας?τι ειναι αυτα που κανει καθημερινα?εμενα ας πουμε μετα το φαγητο πρωι μεσημερι βραδυ πεφτει κατευθειαν για υπνο!ειναι υπναρου!οπως ο ανθρωπος που ναρκωνεται μετα το φαγητο και πεφτει για υπνο!χαχα!:Dεπισης οταν βλεπει την πορτα της κουζινας κλειστη, βρισκει αλλο τροπο για να μας βλεπει.. ανεβαινει στο παραθυρο της κουζινας και μας χαζευει!! αχχχχχχχχ την λατρευω την σκατουλα μου!:D:up:

απο συνηθειες, και μαλιστα αστειες, ουκ ολιγες !!:lol: αυτο το γατι αν ηταν ανθρωπος θα ηταν μεγαλος κωμικος !!:lol::lol:
οταν παει στο ονυχοδρομιο να ξυσει τα νυχια της και της φωναζω μπραβο,με κοιταει εντονα & απο τη χαρα της τρεχει σα δαιμονισμενη μεσα στο σπιτι !!!!
επισης οταν παιζει λυσσασμενα πολλες φορες ενω τρεχει πεφτει κατω απο το κρεβατι μονη της και πεθαινω στα γελια !!!
δεν κοιμαται ποτε στο κρεβατι της, αλλα μονο μαζι μου,και μαλιστα αγκαλιαζει το λαιμο μου με τα χερακια της και τη φατσουλα της, το λατρευω να κοιμαται στο λαιμο μου...
το αλλο το απιθανο, ειναι οτι της αρεσει να καθεται πανω στο σβερκο μου ενω κανω δουλειες!! μπορει να πλενω πιατα, να σκουπιζω,αυτη εκει. θα με βλεπουν οι γειτονες με ενα γατι στο κεφαλι και θα γελανε. επισης ανοιγει το πομολο της πορτας το διαβολακι μου !! και αλλα πολλα...:lol::P

Τα δικα μου και τα δυο με το που ξυπναω(με την βοηθεια τους φυσικα;)) ζηταν να βγουν στην βεραντα.Ευτυχως τωρα που κανει κρυο, γυριζουν πισω σχεδον αμεσως.Μετα τρων και αρχιζουν να κυνηγιουνται. Η Μυρτουλα γρηγορα κουραζεται και το ριχνει για το υπολοιπο της ημερας στον υπνο.;) Ο Αρουλης μπορει να παιζει για πολυ ωρα ακομη, αλλα κατα το μεσημερι ησυχαζει ευτυχως και παει να κοιμηθει μεχρι το βραδυ.:) Τωρα τελευταια απεκτησε και μια εντελως ηλιθια συνηθεια, να ξετυλιγει το χαρτι της κουζινας.Οποτε για να μην το βρισκω καθε πρωι ξετυλιγμενο στο πατωμα, πρεπει να θυμαμαι να το κρυβω καθε βραδυ.:mad:
Να κανω και ενα οφφτοπικ.Ιβανα η γατουλα σου(αυτη στο avatar) εχει εκπηκτικη μουριτσα
μιση ασπρη μιση μαυρη.:up:Θυμιζει τον αρλεκινο η τον πιερροτο (τα μπερδευω αυτα) απο το βενετσιανικο καρναβαλι.:lol:

Το πρωί που φεύγω για την δουλειά πάντα ψάχνω να βρώ το ένα μου παπούτσι γιατί το ζιζάνιο προσπαθώντας να με αποτρέψει να φύγω το χώνει όπου βρεί!Φεύγοντας του λέω την φράση "θα γυρίσω" και έτσι ηρεμεί.Την καταλαβαίνει?Δεν ξέρω αλλά έτσι δείχνει.Το μεσημέρι πάντα χώνει το μουσουδάκι του στο άνοιγμα της πόρτας να με υποδεχτεί και πάντα έχει μαζί του το μπαλλάκι του έτοιμος για παιχνίδι.Με το που βγάζω τα παπούτσια μου πάει και χώνει μέσα την μουρίτσα του και κάνει χαρούλες.Προφανώς ευχαριστεί τα ...:Dπαπούτσια που με έφεραν στο σπίτι!!!Για τον ύπνο δεν το συζητάμε ...στο κρεββάτι μαζί μου.Αν μάλιστα το πρωί που χτυπάει το ξυπνητήρι δεν το κλείσω αμέσως το ζιζάνιο το πετάει κάτω με το πόδι και έρχεται και κουρνιάζει στην αγκαλιά μου για χαδάκια.τεντώματα και χασμουρητά!

γεια σου νικη μου. δεν εχει πολυ πλακα η φατσουλα της ; οντως μου λενε ολοι οτι ειναι σα να φοραει μασκα. και πειρατινα μου την εχουν πει, αλλα αρλεκινο ποτε, πολυ καλο !!!!
παντως οντως ειναι σαν αρλεκινος, και η φατσα της, και ο χαρακτηρας της, ειναι μεγαλη κωμικος αυτο το γατι. και τα δικα σου ειναι κουκλια παντως, να τα χαιρομαστε !! :D

xaxaxaxa!!!εχουν πολυ γελιο οι γατουλες σας!! αλλα και η δικια μου δεν παει πισω!αφου εκει που καθομαι στον καναπε ερχεται πισω απο τον καναπε και με σκουνταει με τα χερακια της!!:D:D:D:D

xaxaxaxa!!!εχουν πολυ γελιο οι γατουλες σας!! αλλα και η δικια μου δεν παει πισω!αφου εκει που καθομαι στον καναπε ερχεται πισω απο τον καναπε και με σκουνταει με τα χερακια της!!:D:D:D:D

τετοια κανει η διαβολινα σου ε ; αχ τι θα κανουμε με τα γατονια μας, οταν ειμαι στη δουλεια μου λειπει και λαχαταραω να παω σπιτι να τη δω, το πιστευετε ;
επισης αυτο που κανει 2-3 μερες τωρα τα πρωινα, ειναι να καθεται στο πλυντηριο πανω, οσο εγω βαφομαι και να με κοιταει στα ματια. :Dμου κανει παρεα.
και οταν παιζει κανει πολλες, μα πολλες κωλοτουμπες.:up: και μ'αρεσει πολυ η σταση που παιρνει οταν ειναι ετοιμη να επιτεθει. κανονικου αρπακτικου. :)
με το λαπτοπ εχει κολλημα, κυνηγα συνεχεια τον κερσορα, καθεται μακρια και παιρνει σταση επιθεσης, λες και ο κερσορας ειναι το θεριο !!!! χα χα χα :lol::lol::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back