χριστινα
Διάσημο μέλος
. Καθομαι και γελάω τοση ωρα με όσα διαβάζω (θα αναρωτιούνται τα παιδια τι στο καλο επαθε η καθηγήτριά τους η χαζοχαρούμενη) Παντως κι εμενα προτου κατλήξουν, αφού ξαπλώσω θα κανουν μια γυρα χωμα νερό φαγητό, λες κι όλη την προηγούμενη ώρα τα είχα κρυμμένα. Κι εγω το εχω μοιράσει, 4,5 βραδια με γάτες, 2,3 με τον αρραβωνιαστικό μου, μεσημέρια με γατακια κι ετσι βολευόμαστε. Παντως όταν ο αρραβωνιαστικός μου ανεφερε πως αφήνω τις γάτες σε συναδέλφους με κοιταξαν κι εμένα σαν να είπα πως κοιμάμοαι με τη λεκάνη μου αγκαλια Πιστεύω πως οι γάτες δένονται απίστευτα πολύ με τους ανθρώπους, εστω και διαφορετικά απο τα σκυλιά. Το αν ειναι υπάκουες ή όχι ή ο βαθμός ανεξαρτησίας είναι θέμα χαρακτήρα. Κι εμενα μου τα έχουν πει αυτα πως οι γάτες είναι ψυχρές κι αχαριστες κλπ. Αρκεί όμως να ζήσει λίγο κανείς μαζί τους και θα δει πόσο πλούσιο συναίσθημα έχουν και πόσο εκδηλωτικές είναι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ δεν κοιμόμουν ποτέ με λούτρινο αρκουδάκι! Τώρα έχω το ζωντανό μου "λούτρινο"!!!
Και είναι πολύ καλύτερο, πιο ζεστό και πιο απαλό...Νιάρα μου, γλυκιά μου Νιάρα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
** Παντως όταν ο αρραβωνιαστικός μου ανεφερε πως αφήνω τις γάτες σε συναδέλφους με κοιταξαν κι εμένα σαν να είπα πως κοιμάμοαι με τη λεκάνη μου αγκαλια. Το θεώρησαν απαράδεκτο. **
Παραδόξως κανείς δεν είπε τίποτε "χοντρό" γι'αυτό (μπροστά μας τουλάχιστον,
). Αφού τους λέμε τι καλό και ήσυχο και καθαρό που είναι, τι να πουν;;;Το μόνο δύσκολο στην περίπτωσή σου είναι αυτό:
**Κι εγω το εχω μοιράσει, 4,5 βραδια με γάτες, 2,3 με τον αρραβωνιαστικό μου, μεσημέρια με γατακια κι ετσι βολευόμαστε. **
anabou
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Δινουμε ζωτικό χωρο στη σχέση μας?Παραδόξως κανείς δεν είπε τίποτε "χοντρό" γι'αυτό (μπροστά μας τουλάχιστον,). Αφού τους λέμε τι καλό και ήσυχο και καθαρό που είναι, τι να πουν;;;
Το μόνο δύσκολο στην περίπτωσή σου είναι αυτό:
Εντάξει καθόμαστε μαζί μεχρι αργά... Ο αρραβωνιαστικός μου βλέπει τηλεόραση μεχρι τα χαραματα κι εμενα με ενοχλεί. Οπότε εχει λειτουργήσει σαν συστημαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο με την ανθρωπινη ανασα, καπου το ειχα διαβασει σχετικα με τις γατες και τα μωρα. Οτι δηλαδη δεν πλησιαζουν τα μωρα γι αυτο το λογο στην κουνια τους. Τελοσπαντων δεν ξερω......
Aαα, έγω έχω ακούσει ακριβώς το αντίθετο Iσμήνη.
Ότι οι γάτες λατρεύουν την αναπνοή του μωρού γι'αυτό και είναι πολύ πιθανόν να πάνε να ξαπλώσουν μέσα στην κούνια του και ιδίως ΠANΩ στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να το σκάσουν.
Tί άλλο θα ακούσω Θεέ μου;
Iδίως τώρα με τον ερχομό του μωρού, έχω ακούσει τα πιο κουλά...
Ismini
Διάσημο μέλος
Bρηκα αυτο το κειμενο σχετικα με τις γατες και τα μωρα μονο που ειναι στα αγγλικα.
Isavva μηπως θα μπορουσες να βοηθησεις? Αν και το θεμα δεν ειναι ιατρικο.
Επισης και αυτο https://www.messybeast.com/urbancat1.htm περιλαμβανει διαφορους μυθους για τις γατες.
anabou
Διάσημο μέλος
Κι ο Σάκης το κάνει αυτό. Υπάρχει κάποια εξήγηση; Πριν εξαφανιστεί έχει ένα κατατρομαγμένο ύφοςΠου να ακουσεις τι μου ελεγε μια θεια μου τις προαλλες....![]()
Παντως ο Σιβα οταν βλεπει παιδακι εξαφανιζεται!

Ismini
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαλιστα μερικες φορες που ο ενας απο τους δυο κοιμαται στον καναπε (ο Δημος συνηθως γιατι εκει ειναι η Τv) ο Σιβα ερχεται ποτε στο κρεββατι ποτε στον καναπε και φωναζει. Θελει να κοιμομαστε ΟΛΟΙ μαζι!![]()
Εμάς πάλι κανα απόγευμα που μοιραζόμαστε στους καναπέδες πάει ο ένας στον καλό μου και ο άλλος σε μένα και μετά αλλάζουν και θέσεις!

Αν και συνήθως είμαστε οι τρεις μας αγκαλιά (εγώ και οι γάτοι) ο καλός μου θέλει το κρεβατάκι του ακόμα και το μεσημέρι!!!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμας ο γατος μας ενωνει!Οχι μονο μας θελει μαζι στο κρεββατι αλλα και οταν ανεβαζουμε τονους στεκεται μπροστα απο τον ενα ή τον αλλο και κανει το χαρακτηριστικο του "αααααααααχχχχχχχχχ" δηλαδη "κοφτε το!!!!"
![]()
**
Όταν εμείς "ανεβάζουμε τόνους" (το λέμε ευγενικά τώρα...), η καημένη η Νιάρα τρομοκρατείται και εξαφανίζεται!

Ismini
Διάσημο μέλος
Δεν εχει κι αδικο! Η ησυχια ειναι υποπτη αν εχει συνηθισει σε φασαρια!Σε εμάς πάλι συμβαίνει το αντίθετο, η απόλυτη ησυχία ειδικά όταν είναι τα παιδιά σπίτι του δημιουργεί ανασφάλεια, κοιτάει συνέχεια γύρω του ψάχνοντας να βρεί απο που θα του 'ρθει!![]()
Εμεις περιμενουμε αυριο επισκεψη ενα παιδακι σιφουνα. Παλι θα κρυφτει ο Σιβα και θα τον ψαχνει!

1ο βήμα: Απομακρύνουμε όλα τα εύθραυστα υλικά απο τη κοινή θέα.
2ο Βήμα: Αφήνουμε τον Σίβα νηστικό μια μέρα.
3ο βήμα: Τελείως "τυχαία" μας πέφτει πάνω στο παιδάκι (στην ουσία το περιλούζουμε) με πολτοποιημένη την αγαπημένη κονσέρβα του Σίβα.
4ο βήμα: Αφήνουμε το Σίβα ελεύθερο. Και να μην αγαπηθούν θα περάσουν υπέροχα και οι δύο. Ο σίφουνας θα τρέχει σαν σίφουνας και ο Σίβα θα πάψει να φοβάται τα παιδιά "σίφουνες".
Γιατί τα πάντα είναι θέμα διαπαιδαγώγησης (δεν είπα εκπαίδευσης).....

ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Αλλο: θελησε να τον χτενισει και το εκανε (5 χρονων ο μικρος) πολλυυυυυυ μαλακα και ωραια.
Αλλο: Παιδια δεν εχω ξανακουσει παιδι και μαλιστα αγριο αγορακι να μιλαει με τετοια τρυφεροτητα σε γατο
.Αλλο: Μας εβαλε χοντρο χερι στην ταβερνα που ταϊσαμε κοκκαλο σε αδεσποτο γατακι " ΜΗΗΗΗΗΗΗΗ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ"
Τελος παντων το καημενο αγαπαει τις γατες πολυ αλλα ο Σιβα δε γουσταρει ανθρωπους σε small size μαλλον!
(Επισης μου εκανε παρατηρηση που δεν παιρνουμε μια "πριγκησσα" για τον "πριγκηπα Σιβα"
).Ναι τα παντα σχεδον (γιατι παιζει κι ο χαρακτηρας λιγο) ειναι θεμα διαπαιδαγωσης! Κι οι γονεις του ειναι πολυ καλοι!
YS. Εαν ενοεις διαπαιδαγωγιση του γατου συμφωνω. Εμεις του το λεμε(
) οτι τα παιδακια ειναι καλα αλλα αυτος δεν τα εχει συνηθισει και δεν τα πολυεμπιστευεται ακομη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ladycat
Διάσημο μέλος

Να στειρωθεί ο Πίσσας πάραυτα. Αναλαμβάνω τα έξοδα. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για μια εν δυνάμει μάνα!
Ismini
Διάσημο μέλος
Ο γατος βασιζεται περισσοτερο σε αυτα που συνηθιζει. Εμεις δεν εχουμε πολλα παιδακια που να ερχονται στο σπιτι, γι αυτο κι εκεινος μαλλον τα βλεπει σαν εξωγηινους!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool