Κρεβατο-κουβερτο διαφωνία

χριστινα

Διάσημο μέλος

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
Πάντοτε μου άρεσε πολύ η αίσθηση των γατιών στο κρεβάτι μου. Το να κοιμάμαι και να ξυπνάω με την παρουσία τους μου ομορφαίνει τη ζωή. Τα γατακια μου λοιπόν θεωρούσαν ανέκαθεν το κρεβάτι ζωτικό χωρο τους, αναπόσπαστο απο την ζωή τους.
Εγώ όμως έτσι μεγάλωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου τα αγαπάει πολύ τα γατακια μας και τα φροντίζει αλλά όταν μείναμε μαζί μου είπε πως στο κρεβάτι δεν τα θέλει. Η γατούλα σπάνια ερχόταν γιατί η πολυκοσμία δεν της αρέσει αλλά ο Πιου Μιου το θεώρησε αυτονόητο. Αρχικά τα κατέβαζα (ηταν καλή η γυμναστική γιατί επέμεναν) αλλά με στενοχωρούσε που δεν μπορούσα να τους εξηγήσω την αιτία της αλλαγής. Υπάρχει και2η κρεβατοκάμαρα σπίτι στην οποία κοιμάμαι πολύ συχνά με τα γατάκια (ειδικά όταν ο αρραβωνιαστικός μου βλέπει τηλεόραση αργά). Αλλά κι αυτά θελουν παρεούλα όταν βλέπουμε τηλεόραση το βράδι, κι έρχονται. Με τον καιρό ο Πιου Μιου έμαθε να αρκείται στη γωνία του κρεβατιού, στα πόδια μας κι ο αρραβωνιαστικός μου να το ανεχεται. Αν όμως μου παραπονεθεί τον κατεβάζω.
Και μετά ηρθε ο χειμώνας και οι κουβέρτες. Ο Πιου Μιου διεκδικεί μερίδιο στη ζεστη, ανεβαίνει μέχρι τα μαξιλάρια, σκαβει και μπαίνει κάτω απο τη κουβέρτα να στρογγυλοκαθήσει. Ο καημενος ο αρραβωνιαστικός μου έπαθε φρίκη :blink: . Το γατί στο μαξιλάρι και κάτω από τη κουβέρτα???? Ετσι λοιπόν όταν δεν κοιμάμαι με τα γατάκια, κάπου τα χαράματα ξυπνάω απο τη μουρμουρα του αρραβωνιαστικού μου καθως ο Πιου μιου του ανεβαινει στα μουτρα για να μπει κατω απο τη κουβέρτα :rolleyes: . Κι εγώ τον κλείνω εκτός δωματίου. Αρχικά καθόταν εξω από τη πορτα και κλαψουριζε, τωρα παει στην αλλη κρεβατοκάμαρα. Συνήθως όμως κοιμάμαι με τα γατακια και δεν υπάρχει πρόβλημα.
Εσεις τα αφήνετε κάτω από τα σκεπάσματα? Το ζητάνε? Γιατί τα δικά μου ξετρελαίνονται.... Εμένα μου αρέσει πολύ να κουλουριάζουν δίπλα μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς στο κρεβάτι είμαστε 4...
Τα γατουλίνια μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι μας, στον ύπνο μας και στο ξύπνιο μας.. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα κοιμηθώ αν δεν έχω τον Ασπρούλιακα ή τον Ζιζού αγκαλιά μου..Βέβαια αποφεύγουν την περιοχή του Χρήστου γιατί εκείνος στον ύπνο του τα διώχνει χωρίς να το καταλάβει, ενώ εγώ πολλές φορές δεν αλλάζω πλευρό, μόνο και μόνο για να μην τα ανησυχήσω...
Τι άλλο θα κάνουμε γι΄αυτά???? :hmm: :hmm: :inlove: :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγω κοιμαμαι με την γατα μου. Βεβαια ειναι τοσο διακριτικη(μονο στον υπνο) που περπαταει σιγα σιγα πανω στο παπλωμα μην με ξυπνησει....Η μητερα μου το πρωι, ανοιγει την πορτα του δωματιου μου, και παει στο δωματιο που κοιμουντε οι αδελφες μου, και καθετε μαζι τους. Μολις ακουσει ξυπνητηρι, τρεχει στο δωματιο μου παλι να με ξυπνησει δαγκωνοντας μου τα μαλλια....Αχ, τι καλο κουκουνακι(ετσι την φωναζω τελευταια)που εχω!!!!

Εχει πλάκα που έρχονται να μας ξυπνήσουν!! :up: . Μου φτιάχνουν την ημερα!!

Τρελλαίνομαι όταν έρχονται στο κρεββάτι και θέλουν να κοιμηθούν κολλητά μου (κυρίως στην καμπύλη των ποδιών ή καμιά φορά και ανάμεσά τους!!!).
Ο Χουζούρης έρχεται πρώτος πρώτος, μα όταν κουνηθώ λίγο φεύγει και κοιμάται στο κρεββατάκι δίπλα μου. Ο Τελείας στρογγυλοκάθεται στη μεριά του Δημήτρη, μέχρι να έρθει εκείνος. Και τον Παύλα τον παίρνω αγκαλιά σαν άνθρωπο και του τρίβω την μουσούδα μέχρι να κοιμηθώ. Η Ruby πλησιάζει μόνο τον Δημήτρη. Και το Μπεζεδάκι ακόμα δεν έχει βρει το χώρο του, κρύβεται κάτω από το κρεββάτι διότι οι άλλοι τον κυνηγάνε!:down:

Κάθε βράδυ κοιμάμαι με τον Ισίδωρό μου!Είναι μια συνήθεια που έχω από τότε που απέκτησα το πρώτο μου γατάκι και δεν σκοπεύω να την αλλάξω παρόλο που ο φίλος μου δεν συμφωνεί.Μια φορά μονο έκλεισα την πόρτα του δωματίου μου και ο καημενούλης μου έκλαιγε και την γρατζουνούσε μέχρι που του άνοιξα!Σε αυτό το θέμα δεν υποχωρώ εκτός εαν υπάρχει σοβαρός λόγος πχ αλεργία.Για μενα είναι μεγάλη ευχαρίστηση να νιώθω τη γουνίτσα του δίπλα μου!(ειδικά το χειμώνα!!):)

Όσο έμενα μαζί με τους γονείς μου η Μίτσυ κοιμόταν μαζί μου. Στην αρχή την έπαιρνα αγκαλιά να κοιμηθούμε όμως αυτή μόλις 'με κοίμιζε' κατέβαινε στα πόδια μου. Από τότε που πέρασα στο πολυτεχνείο και έφυγα αρκείται στους γονείς μου. Πότε στα πόδια τους, πότε ανάμεσά τους πότε στην αγκαλιά τους! Ο Σάκης δεν είναι και το πιο διακριτικό γατί αλλά τι να κάνω; Δεν μπορώ να του αντισταθώ! Βέβαια έχω ξυπνήσει άπειρες φορές επειδή έχει πηδήσει πάνω μου ενώ κοιμάμαι (ευτυχώς μεγαλώνοντας το έκοψε). Αλλά το πιο θεϊκό είναι όταν θέλει να βολευτεί και δεν μπορεί έχει πολύ πλάκα! Αφήστε που το γουργηρητό του είναι το καλύτερο ηρεμιστικό και τον χειμώνα εκτελεί χρέη κουβέρτας-θερμοφόρας (γεμίζει που γεμίζει το σπίτι τρίχες αυτή η γούνα ας φανεί και σε κάτι χρήσιμη :P)! Πάντως Χριστίνα με τον καιρό μπορεί να συνηθήσει κι ο πατέρας μου δεν την ήθελε την γάτα στο κρεβάτι αλλά τώρα την φωνάζει όταν πάει για ύπνο!

**
Εσεις τα αφήνετε κάτω από τα σκεπάσματα? Το ζητάνε? Γιατί τα δικά μου ξετρελαίνονται.... Εμένα μου αρέσει πολύ να κουλουριάζουν δίπλα μου.

Οπωσδήποτε είναι μαζί μας στην κρεβατοκάμαρα τη νύχτα, δεν ενοχλεί καθόλου, όπως έχω πει και σε παλιότερο post.
Έχω το καλαθάκι της δίπλα στη μεριά μου, σπανίως όμως πλαγιάζει εκεί. Προτιμά στο κρεβάτι μαζί μας. Πολύ θα τη θέλαμε κάτω από το σκέπασμα, αλλά δεν πολυκάθεται. Προτιμά να παίρνει θέση κάπου προς τα πόδια μας. Βολεύεται ό,τι κι αν κάνουμε, κουνάμε τα πόδια μας κι αυτή εκεί, τρώει και καμιά κατά λάθος (μαλακά) αλλά δε φεύγει με τίποτε.
Πριν κοιμηθώ και όταν ξυπνήσω την παίρνω αγκαλίτσα στο πλάι, κάτω από την κουβέρτα και χουχουλιάζουμε παρεούλα. :)
Της αρέσει περισσότερο να κάθεται μπρούμυτα πάνω στο στήθος και την κοιλιά μου, έτσι όπως ανεβοκατεβαίνει ρυθμικά με την αναπνοή μου. Τότε διπλώνει τα χεράκια προς τα μέσα, καρφώνει το βλέμμα της στο δικό μου και μισοκλείνει τα ματάκια...
Φεύγει μόνο αν πάω να σηκωθώ ή αν μυριστεί φαϊ!!! :D

Στη διάρκεια της ημέρας κοιμάται στη γλάστρα (ή πολυθρόνες) στο μπαλκόνι όταν έχει ζέστη ή στον καναπέ.

τα δικά μου καθαρματάκια κάτι παθαίνουν όταν πάω για ύπνο. Ξυπνάνε απότομα!!!Έτσι τις καθημερινές κοιμούνται έξω από το δωμάτιο. Τα Σ/Κ που δεν με νοιάζει τι ώρα θα κοιμηθώ ή πόσες φορές το βραδυ θα με ξυπνήσουν, κομούνται μέσα. Ο Ποκίτο ανάμεσα στο κεφάλι μου (συνήθως- ενίοτε και στου καλού μου) και ο Πέπε αγκαλιά κάτω απο τα σκεπάσματα. (Αν και δεν πολυέρχονται τώρα τελευταία - μου κρατάνε μούτρα:P) Πάντως και τις καθημερινές πέρνουμε το απογευματινό μας υπνάκι μαζί στον καναπέ, στην ίδια ακριβώς στάση!!!:)

εμενα ολοι κοιμουνται απο την πλευρα μου μονο η πατουνα ειναι αυτη που αλλαζει μεριες πανω στις μουρες μας

οταν ζουσε ο σκυλος μου, κοιμομασταν και οι τρεις μαζι...

τωρα φυσικα εχω τον Αχιλλεα στο κρεβάτι, μαλιστα τα βραδια, οταν παει πολυ αργα, παει πρωτος στο κρεβατι μου και μου νιαουριζει..για να παω και γω...

ατιμουλικο που ειναι...

**εχω τον Αχιλλεα στο κρεβάτι, μαλιστα τα βραδια, οταν παει πολυ αργα, παει πρωτος στο κρεβατι μου και μου νιαουριζει..για να παω και γω...**

Τι καλά!!! :)

Από μικρή κοιμόμουν με τα γατάκια μέσα-έξω από τα σκεπάσματα-πάνω στο κεφάλι μου-πάνω στα πόδια μου, όπου θέλανε να κοιμούνται αυτά! :P Της Μαρίκας της αρέσει να κοιμάται πάνω στη καρέκλα του γραφείου μου, ο Θανάσης (το αγόρι μου) από την άλλη μεριά, έρχεται τώρα τους τελευταίους μήνες και κοιμάται που και που στο σπίτι μου, την Μαρίκα δεν την θέλει στο κρεβάτι επάνω ‘γιατί αφήνει τρίχες’! :blink: Όλα είναι καλά όταν η Μαρίκα κοιμάται στη καρέκλα της, όταν όμως την πιάνουν οι μοναξιές της ή απλά θέλει αγαπούλες ανεβαίνει πάνω στο κρεβάτι και ‘ζυμώνει’ και θέλει χαδάκια, καμιά φορά ο Θανάσης την διώχνει τότε γίνεται καυγάς. :mad: ΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Μην πειράζεις τη γάτα μου!:mad: Κάποια φορά μου είπε ο Θανάσης, μεταξύ σοβαρού και αστείο, ότι ‘το μοναδικό ζώο που θα μαδάει στο σπίτι μας θα είσαι εσύ!’ Γελάσατε; Και εγώ πολύ!!!:lol: και η απάντηση μου ήταν: Αγάπη μου γλυκιά, μάλλον στο σπίτι σου θα μένεις μόνος σου γιατί όπου πάω εγώ θα πάει και η Μαρίκα! Τέλος της κουβέντας._ Πατά πόδι από τώρα! Ο Θανάσης σέβεται όλα τα είδη ζωής, όταν βλέπει ένα δέντρο μεγάλης ηλικίας να κόβετε στενοχωριέται ξέροντας ότι αυτό το δέντρο μπορεί και να είναι εκεί για 100 χρόνια! Έχουμε σταματήσει με το αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο (πηγαίναμε για μπάνιο στο Γιαννησκάρι) για να πάρουμε μια χελώνιτσα από τη μέση του δρόμου, άλλο, αποφύγαμε κουτάβι και κάναμε ανάστροφη για να το μαζέψουμε. :up: Μου είπε ότι μπορώ να πάρω ότι ζώο θέλω αρχή να είναι έξω από το σπίτι μας. Για αρχή μου αρκεί, μια γυναίκα ξέρει πως θα καταφέρει τον άντρα της! ;)
Άλλωστε τι γάτα είναι;!!! :up:

Κι εμείς ειδικά το χειμώνα κοιμόμαστε παρέα. Ευτυχώς αρκείται στη γωνιά του κρεβατιού γιατί και γω είμαι τύπος που απλώνεται και δεν μπορώ να έχω όλη νύχτα την έννοια μην την πλακώσω!
Πριν λίγο καιρό της αγόρασα το κρεβατάκι που φαίνεται στο avatar και αν και όλο το καλοκαίρι κοιμόταν εκεί οικειοθελώς τώρα πάει από νωρίς στο δικό μου κρεβάτι και την πέφτει η κυρία και πρέπει μετά να την μετακομίσω στο δικό της για να κοιμηθώ. Φυσικά μπορείτε να μαντέψετε ότι το πρώι ως δια μαγείας ξυπνάει στο δικό μου κρεβάτι...

Εννοειται ερχονται εγω εχω πολλα ετσι πιο σπανια τ'αφηνω ολα αλλα το βουλιτσακι ειναι μονιμος κατοικος εχει φωλια κατς απ το κρεβατι και επειδη ειναι φοβικο δε κουνιεται ουτε με σφαιρες

κ ιδου η αποδειξης για το κρεββατι μου
105112_1139530520.jpg
για φανταστειτε αλλους 2 ετσι κ την πατουνα οπως στο αβαταρ μου αχαχαχα :lol: :lol: :up: :up: :inlove: :inlove:

χαχααχαχα φανταστικο!:up:

Εμείς κοιμόμαστε όλοι μαζί και ενίοτε αυτό το μαζί είναι στη κυριολεξία του, εγώ ο χορηγός, τα σκασμένα και ο γάτος, με τα κυβικά που έχει είναι ο τελευταίος που θα δημιουργήσει πρόβλημα στον ύπνο. Ποιον ύπνο είπαμε; Έχει κάτσει βράδυ με τον καλό μου στο πάτωμα και εμένα ταπετσαρία στο καλοριφέρ. Καλά που της κρεββατοκάμαρας το κρατάμε κλειστό, αλλιώς το πρωί θα θύμιζα τόστ!!!!!!!! Με λίγα λόγια κοιμηθείτε με το γάτο όσο μπορείτε και όσο μπορείτε, τα χειρότερα σας περιμένουν!!!!!:( :rolleyes: :confused:

Α και σε σας συμβαινει αυτο ε? γιατι νομιζα οτι μονο εμεις κανουμε το θαυμα να χωραμε σε ενα κρεββατι ,καποτε που το ειπα σε ενα ψυχολογο για τα παιδια με κοιταξε λες και δεχομασταν επιθεση απο εξωγηινους.Απο τοτε το κραταμε σαν κρυφη ζωη της οικογενειας ο δε γατος χωνεται αναμεσα και οταν δη τα ζορια παει κατω στα δικα μου ποδια οπου ξερει οτι δεν φαει καμια κλωτσια απο αναποδο γυρισμα ,η στο κεφαλι του αντρα μου .Και οι δυο σηκωνομαστε σαν να σκαβαμε ολη την νυχτα ολοι οι υπολοιποι μες τη καλη χαρα. Ευτυχως ο μεγαλος μου γιος δεν χαραμιζεται στο ανακατεμα γιατι αλλιως ...

Αχ ειναι τρελα αυτος ο χουζουρης μ αρεσει πολυ η σταση που εχει παρει αχ το στρουμπουλο μου.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back