Κρεβατο-κουβερτο διαφωνία

εμεις παλι που καναμε το πειραμα με ενα μωρο που φιλοξενησαμε για ενα μηνα το μονο τους προβλημα ηταν μολις το μωρο παταγε τα κλαμματα ως δια μαγειας ολοι εξαφανιζοταν εκτος απο τον πισσα που ερχοταν κ μας νιαουριζε εντονα σε στυλ ''αντε σηκω το μωρο κλαει'' κ μου δαγκωνε την παντοφλα
Μηπως ενοουσε: "αντε σηκω ανοιξε παλι ο συναγερμος πηγαινε να τον κλεισεις":) ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαλλον κατι τετοιο ο χαζος αλλα η πιο τρυφερη στιγμη ηταν οταν ταιζα με μπιμπερο το μωρο κ ο πισσας σηκωθηκε στα 2 ποδαρακια του κ μυρισε το χερι της μικρης κ μετα την εγλυψε στο δακτυλο ηταν φοβερο κ αλλη μια στιγη που θυμαμαι ηταν οατν η μικρη κοιμοταν στο κρεββατι μας ο γκρινιαρης καθοταν μπροστα απο το κρεββατι κ δεν αφηνε τους αλλους να πλησιασουν κ α ανβεβουν επανω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ax είναι φοβερά τα γατιά σου Ladycat!!!:inlove:

μαλλον κατι τετοιο ο χαζος αλλα η πιο τρυφερη στιγμη ηταν οταν ταιζα με μπιμπερο το μωρο κ ο πισσας σηκωθηκε στα 2 ποδαρακια του κ μυρισε το χερι της μικρης κ μετα την εγλυψε στο δακτυλο ηταν φοβερο κ αλλη μια στιγη που θυμαμαι ηταν οατν η μικρη κοιμοταν στο κρεββατι μας ο γκρινιαρης καθοταν μπροστα απο το κρεββατι κ δεν αφηνε τους αλλους να πλησιασουν κ α ανβεβουν επανω
Ωραιες σκηνες!:up: :up: :up:
Το μωρο πως αντεδασε?

τιποτα δεν ασχοληθηκε καθολου δεναντεδρσε αφησε το χερι ης κατω απλωμενο

Χτες αφήσαμε τους γάτους μας να κοιμηθούν μαζί μας (όπως κάθε ΣΚ). Βρήκαν λοιπόν το καλύτερο σημείο να βολευτούν. Αρχικά ήρθαν στο μαξιλάρι μου, ο ένας δίπλα στο κεφάλι μου, ο άλλος ανάμεσα στο κεφάλι μου και το κεφαλάρι του κρεβατιού. Σιγά σιγά όμως απλωθήκαν και σπρώξε-σπρώξε κατάφεραν να κοιμηθούν αγκαλιά πάνω στο μαξιλάρι μου και εγώ χωρίς μαξιλάρι!!!! Τόσος χώρος βρε παιδιά....αλλά ήθελαν να ναι και αγκαλίτσα βλέπεις! Μου φαίνεται θα καθιερωθεί και τρίτο μαξιλάρι στο κρεβάτι για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. :)

Χτες αφήσαμε τους γάτους μας να κοιμηθούν μαζί μας (όπως κάθε ΣΚ). Βρήκαν λοιπόν το καλύτερο σημείο να βολευτούν. Αρχικά ήρθαν στο μαξιλάρι μου, ο ένας δίπλα στο κεφάλι μου, ο άλλος ανάμεσα στο κεφάλι μου και το κεφαλάρι του κρεβατιού. Σιγά σιγά όμως απλωθήκαν και σπρώξε-σπρώξε κατάφεραν να κοιμηθούν αγκαλιά πάνω στο μαξιλάρι μου και εγώ χωρίς μαξιλάρι!!!! Τόσος χώρος βρε παιδιά....αλλά ήθελαν να ναι και αγκαλίτσα βλέπεις! Μου φαίνεται θα καθιερωθεί και τρίτο μαξιλάρι στο κρεβάτι για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. :)

:):):) Τι γλυκό!
Μακάρι να'ρχόταν κι η δικιά μας στο μαξιλάρι! Προτιμάει τα πόδια του κρεβατιού...

Αυτό με τον χώρο είναι φοβερό! Οταν έμενα μόνη είχα ένα διπλό κρεββάτι και η καημένη έπιανα τη μια ακρούλα του. Υπήρχε υπραφθονος χώρος για 2 γατάκια. Οοοοοοοοοχι. Επρεπε να κοιμηθεί το ένα στη δεξια πλευρά του κορμιού μου, το άλλο στην αριστερή, 'οσο πιο κολλητά γίνεται για να μη μπορώ να κοιμηθώ. :/: Κλειστοφοβία πάθαινα. Αμάν! Συνήθως τα αφηνα αλλά δεν το εκτιμούσα να παγιδεύομαι έτσι.
Σημερα κρυωναν οι ποδάρες μου κι εβαλα τη γατούλα χαμηλά κάτω από τη κουβέρτα, ακούμπησα τη πλατούλα της και ζεστάθηκα τι ομορφα.... :) . Κι αυτης της αρεσει πολύ παντως. Ο πιου μιου δεν θέλει. Οταν κοιμάται εκείνος μέσα αν κάνω πως τον ακουμπάω με τα πόδια μου με ξυπνάνε κάτι δαγκωνιές και γρατζουνιες που καθόλου δεν τις χαίρομαι. Εχει άποψη το γατι. Και αισθημα ιδιοκτησίας :mad:

Iσμήνη και ο δικός μου κοιμάται στον καναπέ πολύ συχνά! Λογω TV κι αυτός. Aχ αυτοί οι άντρες... Στην αρχή ειχα στενοχωρηθεί αλλά μετά άρχισα να απολαμβάνω περισσότερο τον ύπνο με τις άλλες μου αγάπες. Oλο το κρεββάτι δικό μας :inlove: :inlove: :inlove: Tότε, που η Mέλανι ζούσε. Tώρα, άλλαξαν τα πράγματα. H Mπιάνκα απο τότε που ήρθε σπίτι η Kαρμέλα σταμάτησε να έρχεται στο κρεβάτι. Περίμενα μια βδομάδα και τίποτα. Tότε, αποφάσισα να πάρω την Kαρμέλα μαζί μου. O καιρός έφερε και την Σακίρα στο κρεββάτι μου. H Mπιάνκα έχει ηρεμίσει κάπως και πάει στον αντρα μου στον καναπέ. Tην θέλω πολύ, μου λείπει. Oμως δεν μπορώ να τα έχω όλα :/:

Kι εμεις γωνιακό θα πάρουμε αλλά ο τριθεσιος θα πάει στο γραφείο και ο Πάνος θα συνεχίσει εκεί τις ξάπλες του :lol: Oμως έχει πει οτι στο καινούργιο σπίτι (σε κανένα δίμηνο :up: ) θα κοιμάται κανονικά στην κρεββατοκάμαρα :hmm: Tο κακό είναι οτι θέλει να μην κοιμόνται μαζί μας τα γατάκια μας. Nα τα κοιμίζουμε στο μελλοντικό παιδικό :( Mου φαίνεται οτι θα μετακομίσω εγώ εκει. H βασική του διαφωνία είναι οτι όταν κάνουμε παιδί δεν θέλει να έρχονται οι γάτες μέσα, μια και κοιμάται στο δικό μας τον πρώτο καιρό :( Kαι μετά άντε να τις βγαλεις απο το παιδικό!!!! :mad: Aαααα δεν μπορώ. Tο σκέφτομαι και με πιάνει άγχος. Θα κάνω οτι περνάει απο το χέρι μου να μην χάσουμε ούτε εγώ ούτε αυτά την γλυκιά επαφή της νύχτας :inlove: Eσείς τι λέτε για αυτά;

Και μένα μου αρέσει πολύ να κοιμάμαι με τις γατούλες μου αγκαλίτσα ειδικά το χειμώνα!
Βέβαια έχω πολλές γάτες έξω στον κήπο αλλά στο σπίτι σχεδόν μόνιμα έχω 2. Μια σιάμ και τον γιο της (όχι αυτός δεν είναι σιάμ, δυστυχώς ζευγαρώνει η μαμά του μόνο με κεραμιδόγατους). Στον χαρακτήρα όμως της μοιάζει αρκετά! Με το που με δει να ξαπλώνω τσουπ έρχεται να κουρνιάσει μέσα από τα παπλώματα. Έχει ιδιαίτερα προτίμηση στον άντρα μου, τον αγαπάει πολύ!
Η σιάμ είναι πολύ διακριτική, ακόμα και το πρωί όταν θέλει να με ξυπνήσει για να της βάλω να φάει δεν νιαουρίζει ποτέ! Πατάει πάνω μου, έρχεται δίπλα στο κεφάλι μου και με την αναπνοή της εγώ ξυπνάω.
Ευτυχώς ο άντρας μου δεν έχει πρόβλημα να κοιμάται ο γάτος μαζί μας. Το μόνο πρόβλημα είναι κατά τις 6 το πρωί, ξυπνάει και αρχίζει και παίζει στο δωμάτιο.. Εκεί εγώ νευριάζω.. τον πιάνω και τον βγάζω έξω από το σπίτι για να μπορέσω να ξανακοιμηθώ..

Για Ισμήνη: Όταν κάνετε παιδί δεν θα κοιμάστε, γατί και παιδί πάλι, θα κοιμούνται:rolleyes: :( :lol:

θα χετε και το παιδι καιτον γατο εμεις ετσι ειμασταν Καποιες φορες μενουν τα παιδια με το γατο και μεις παμε οπου βολευτουμε

Τωρα θυμηθηκα ενα ασχετο. Το σκυλο μας που επεμενε κι εκεινος να κοιμαται μαζι μου (τοτε ζουσα με γονεις).
Δεν ηταν κι οτι καλυτερο γιατι ροχαλιζε πολυ δυνατα!
(Οι γατες ευτυχως δεν ροχαλιζουν).

νομιζεις οτι δεν ρουχαλιζουν απλα δεν ακουγονται

Tη Σούμη την έχω ακούσει να ροχαλίζει και είχε απίστευτη πλάκα!!
Δεν ήταν ακριβώς ροχαλητό, πιο πολύ σαν έντονη αναπνοή ήταν, αλλά το έκανε για αρκετή ώρα και μετά από λίγο ήταν και ενοχλητικό...
:lol: :lol:

Tη Σούμη την έχω ακούσει να ροχαλίζει και είχε απίστευτη πλάκα!!
Δεν ήταν ακριβώς ροχαλητό, πιο πολύ σαν έντονη αναπνοή ήταν, αλλά το έκανε για αρκετή ώρα και μετά από λίγο ήταν και ενοχλητικό...
:lol: :lol:

Και η σαρδελα το κανει συχνα αυτο.Ειναι κατι σαν γουργουριτο και αναπνοη μαζι. Το κανει και οταν δεν κοιμαται καμια φορα!:lol:

Παντως κι εγώ ουσιαστικά έχω μετακομίσει στη 2η κρεβατοκάμαρα για ύπνο. Και όταν κοιμάμαι με τον αρραβωνιαστικό μου καμουφλάρω τον γάτο κάτω από τα σκεπάσματα από τη δική μου μεριά, να μη τον βλέπει και τουλαχιστον μέχρι να κοιμηθώ όποτε κουνιέται το γατί, μετακινούμαι κι εγώ για να μη καταλάβει πως είναι στο κρεβάτι :lol: . Αν τον καταλάβει το παίζω χαζή (α, εδώ ειναι? Δεν το καταλαβα) και τότε αναγκαστικά τον κλείνω εκτός δωματίου :/:

Παντως κι εγώ ουσιαστικά έχω μετακομίσει στη 2η κρεβατοκάμαρα για ύπνο. Και όταν κοιμάμαι με τον αρραβωνιαστικό μου καμουφλάρω τον γάτο κάτω από τα σκεπάσματα από τη δική μου μεριά, να μη τον βλέπει και τουλαχιστον μέχρι να κοιμηθώ όποτε κουνιέται το γατί, μετακινούμαι κι εγώ για να μη καταλάβει πως είναι στο κρεβάτι :lol: . Αν τον καταλάβει το παίζω χαζή (α, εδώ ειναι? Δεν το καταλαβα) και τότε αναγκαστικά τον κλείνω εκτός δωματίου :/:
:D :D :D Αν πάρεις και σεντόνια στο ίδιο χρώμα (με το γάτο) θα είναι καλύτερα!!!!
Εμένα ευτυχώς δεν έχει κανένα πρόβλημα - αντιθέτως. Αλλά πρέπει να είναι δύσκολο αυτό που περνάτε...τα γατάκια ή ο άντρας...:hmm: :(

Ειναι στιγμές που μου τη δίνει στα νευρα. Αλλά θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Να μη τα θέλει καθόλου στο σπίτι. Παντως με τα γατάκια όποτε κοιμάμαι ηρεμω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back