Κρεβατο-κουβερτο διαφωνία

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απο το ύπνο με της γατούλες, όπου και να τους αρέσει να ξαπλώνουν. Tελευταία φοράω μαύρο κασκολάκι στον ύπνο. Πολύ trendy!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για δυόμιση χρόνια (από όταν υιοθέτησα τη Σβουρίτσα) κάθε βράδυ κοιμόμασταν μαζί. Μάλιστα για να έχω αυτή την ευχαρίστηση, ουσιαστικά μετακόμισα από το κρεβάτι στον καναπέ του σαλονιού. Επειδή η Σβουρίτσα στο υπνοδωμάτιο ξεσάλωνε (σκαρφάλωνε παντού και άνοιγε τις ντουλάπες το σκασμένο), αποφάσισα να την κάνω τη θυσία και να κοιμόμαστε ήσυχα κι ωραία στο σαλόνι. Πάντα με το που έβλεπε να ξαπλώνω, πηδούσε πάνω στην κοιλιά μου και φρόντισε αφού με 'ζύμωνε' να βολεύεται με το κεφαλάκι της στο μαξιλάρι δίπλα μου.
Το πρωί μου έγλυφε τη μύτη για να με ξυπνήσει να πάω στη δουλειά (και φυσικά να φάει χαχα)
:inlove:

Τώρα που μετακομίσαμε στην Αμερική, δεν μπορούμε να κοιμόμαστε το βράδυ μαζί. Μπορεί η αλλεργία του καλού μου να έχει υποχωρήσει αλλά προσέχουμε. Οπότε το Σβουράκι στο κρεβάτι μόνο κάθε άλλο σ/κ. Υποχωρήσεις ώστε να είμαστε όλοι χαρούμενοι! Εμένα μου λείπει πάντως να την νιώθω δίπλα μου τα βράδυα
:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον δειτε πως ελυσα το προβλημα με το μελινακι ναι ναι οι διαφωνιες λυθηκαν στο κρεβαττι παλι εχεχεχε:P Τα βαλα και τα πεντε μεσα και στο κρεβαττι το γατοφορο με το μελινακι προστατευμενο τ αφησα ωρες . Στην αρχη γρυλιζε και σηκωνε τον κοσμο επειτα σιγα σιγα ηρεμησαν. Σε ανυποπτη στιγμη οταν την ειχαν πεσει στον υπνο το εβγαλα εξω και το κοιμισα διπλα μου. αυτο πηρε σιγα σιγα θαρρος το τσαπερδονικο.Η χουχουδιτσα η πρωτη μου γατα κι ο Βουλιτσος τα πρωτα και αγαπημενα μου του επιτιθονταν αλλα τα μαλωνα δεν τα αφηνα και τα επιβραυευα οταν ηταν αδιαφορα. Φροντισα να τα χαιδευω οστε να μη ζηλευουν χεχε. Τελικα σιγα σιγα αφου καναν πολλα πχχ και το αντεξα με ανχος βεβαια αλλα μετα ειδα οτι δεν ηταν τραγικο παραμενει η ανεπιθυμητη αλλα τουλαχιστον ανεχονται το μελινακι σε κοινο χωρο πια ειμαι σιγουρη οτι αν συνεχισω ακομη και η Πετρα του σκανδαλου η τελευταια και πιο καλομαθημενη θα το συμπαθηση ... χρησιμο κι ωραο το κρεβαττι εχεχε ευτυχως ο καλος μου τα λυπαται και τα συμπαθει προς μεγαλη μου εκπληξη γιατι στη ν αρχη δεν του φαινονταν εχεχε:) ειμαι μια τυχερη γατομαμα τελικα

Εμείς, στο θέμα του ύπνου, έχουμε μοιράσει τα ζωντανά μας. Τα σκυλιά κοιμόντε στη κρεββατοκάμαρα μαζί μας και η Ψιψί με τα παιδιά μου να διαλέγει κάθε βράδυ και διαφορετικό κρεββάτι. Έτσι όλοι έχουμε και από κάτι τριχωτό αγκαλιά:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back