Κρύα νύχτα σήμερα...

spyros10000

Νεοφερμένο μέλος

Ο spyros10000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 30 μηνύματα.
Γεια σας,

σημερα κανει πολυ κρυο και μια γατουλα της γειτονιας μου δεν ειχε σπιτακι ζεστο για να μεινει. Οταν την ειδα καθοτανε μοναχουλα. Ειναι πολυ καλη γατα και χαδιαρα. Την εφερα στο διαμερισμα μου, την κερασα λιγο τονο απο κονσερβα και της εβαλα νερο σε ενα πιατο. Η κοιλια της δεν εχει σταματισει να γουργουριζει και θελει ολο χαδια. Εχει ερωτευτει την μοκετα του σαλονιου μου. Το προβλημα ειναι οτι ειχα προβλεψει να την βαλω να κοιμηθει πανω σε ενα πατακι στο διαδρομο.. οταν της εκλεισα τις πορτες για να μην ξαναπαει στο σαλονι νιαουρισε κοιτοντας προς την εξωπορτα... ετσι την αφησα να παει στο σαλονι. Οταν καθομαι στο υτολογιστη μου εκεινη παει στο σαλονι και ακουω θορηβους.. και οταν παω να δω τι κανει, εκεινη τρεχει στη πορτα να την χαιδεψω. Τι αλλο μπορω να κανω? Χρειαζομαι βοηθια!!! Κατι μου λεει πως θα εχω εκπληξεις αυριο το πρωι.. Δεν ειχα ποτε γατα στο σπιτι.. ουτε αλλο ζωακι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας,

σημερα κανει πολυ κρυο και μια γατουλα της γειτονιας μου δεν ειχε σπιτακι ζεστο για να μεινει. Οταν την ειδα καθοτανε μοναχουλα. Ειναι πολυ καλη γατα και χαδιαρα. Την εφερα στο διαμερισμα μου, την κερασα λιγο τονο απο κονσερβα και της εβαλα νερο σε ενα πιατο. Η κοιλια της δεν εχει σταματισει να γουργουριζει και θελει ολο χαδια. Εχει ερωτευτει την μοκετα του σαλονιου μου. Το προβλημα ειναι οτι ειχα προβλεψει να την βαλω να κοιμηθει πανω σε ενα πατακι στο διαδρομο.. οταν της εκλεισα τις πορτες για να μην ξαναπαει στο σαλονι νιαουρισε κοιτοντας προς την εξωπορτα... ετσι την αφησα να παει στο σαλονι. Οταν καθομαι στο υτολογιστη μου εκεινη παει στο σαλονι και ακουω θορηβους.. και οταν παω να δω τι κανει, εκεινη τρεχει στη πορτα να την χαιδεψω. Τι αλλο μπορω να κανω? Χρειαζομαι βοηθια!!! Κατι μου λεει πως θα εχω εκπληξεις αυριο το πρωι.. Δεν ειχα ποτε γατα στο σπιτι.. ουτε αλλο ζωακι.

Όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε:P Καλώς την δέχτηκες:) Σε διάλεξε αγαπητέ μου και είπε αυτόν θέλω. Η μόνη έκπληξη που μπορείς να έχεις είναι να δεθείς μαζί της. Μόνο βάλε από κάπου λίγη άμμο προσωρινά για να μην σου λερώσει το σπίτι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περιόρισέ την σ'ένα χώρο που δεν θα κάνει ζημιές και αν λερώσει δεν θα είναι τόσο τραγικό ( πχ μπάνιο)... Αν είναι αδέσποτη θα έχει εξαντληθεί τόσο πολύ με το κρύο που θα κοιμηθεί...

Καλησπέρα και μπράβο που σκέφτηκες να τη φιλοξενήσεις με τέτοιο κρύο! Αν έχεις, να τη βάλεις να κοιμηθεί σε κάποιο μαξιλαράκι, η σε καμιά κουτίτσα στρωμένη με παλιές πετσέτες ή t-shirt δικά σου για να νιώθει τη μυρωδιά και τη ζεστασιά. Μάζεψε από το σαλόνι ό,τι σπάει και κρύψ'το τουλάχιστον για απόψε. Το μόνο κακό είναι ότι δεν θα έχει να πάει στην τουαλέτα όταν θελήσει. Προφανώς δεν θα έχεις άμμο για γάτες... Αν τη βάλεις να κοιμηθεί στο μπάνιο, άρα και να λερώσει όπου λερώσει, θα καθαρίζεται πιο εύκολα;

Παιδιά, για πειτε καμιά άλλη ιδέα...

αν σκεφτεσαι να την κρατήσεις, γιατί απο ότι ακούγεται ήδη "φλερταρεις " με την ιδέα, αύριο παρτης ένα λεκανακι και λίγη αμμο . Να της την δείξεις ή να την πας εκεί μόλις φάει για να δει ότι πρέπει να πηγαίνει εκεί. Για σήμερα αν δεν έχεις κάτι άλλο βαλε μερικές εφημερίδες στο μέρος (καλυτερα σε ενα περιορισμένο χώρο μη σου λερώσει) που θα την έχεις για το βράδυ μαζί με φαγητό και νεράκι. Αύριο αν πας σουπερ μαρκετ παρτης ξηρα τροφη. είναι και πιο υγιεινη και πιο οικονομική και κραταει πιο πολύ:)

Μπράβο σου πάντως που θέλησες να το βοηθήσεις το καημένο.. Κρίμα με τέτοιο κρύο :(
Μην αγχώνεσαι με την ιδέα! Όσο περνάει ο καιρός θα την γνωρίζεις περισσότερο και θα δείς τι αξιαγάπητα πλάσματα που είναι:)

Μπραβο για την καλη σου αυτην κίνηση.
με φαγακι και τουαλετα η ψιψινα θα ειναι πολύ ευχαριστημενη. Και μετα βλέπεις πώς παει.

Μαλον κοιμαται στον καναπε, λεω να μην την ενοχλησω παλι.. Αυριο θα δουμε τι θα γινει.

Απ'οτι μου εχει πει η γειτονησα που την τα'ι'ζει, αυτην την γατα την ειχε μια κοπελα η οποια μετακομησε 3-4στενα πιο περα αλλα η γατα επεστρεψε. Απο τοτε την τα'ι'ζει και μου ειπε πως ειναι ιδιοτροπη με το φαγητο της..

Αμμο δεν εχω και στο σαλονι δεν εχει τιποτα που να σπαει. Οτι ηταν επικυνδινο για εκεινη το μαζεψα. Ελπιζω να μην κανει τις αναγκες της πανω στο χαλι η στον καναπε αλλα σε καμια γονιτσα τουλαχιστον..

Της ειχα διξει ενα μικρο κουτακι για τις αναγκες τις μετα το φαγητο.. Αλλα μαλον δεν θα καταλαβε.

Αν δεν εχεις αμμο βαλε λιγο χώμα απο καμμια γλαστρα η απο κατω σε μια λεκανίτσα και εαν εχεις μπανιερα η ντουζ βαλε τη λεκανη εκει θα την βρει οταν θελήσει. Αυριο μπορεις να της παρεις τροφη σε κροκεττα και κονσερβα , αμμο και ενα στηλο ονυχοδρόμιου να ξυνει τα νυχακια για να μη τα ξυσει πουθενα αλλου. Εξίσου καλο ειναι ναπαρεις απο ενα πετ σοπ η φαρμακειο αμπούλα Frontline ή stronghold για να της βαλεις στο άιμουδακι να φυγουν τυχον ψυλλοι που εχει.

αχ τι καλα! συγκινηθηκα ξανα.τι χρωμα ειαι η γατουλα??? πως τα πατε??/

Η γατουλα ειναι ασπρη με πορτοκαλι βουλες.

Τελικα δεν εκανε τιποτα το "κακο". Το πρωι που ξυπνησα ηρθε στα ποδια μου και παλι γουργουριζε ;). Λιγο πιο αργα ηθελε να βγει εξω και την αφησα. Βγηκε και χοροπηδαγε στα χιονια.

Λιγο πιο αργα θα παω να δω αν ειναι στην εξωπορτα της πολυκατοικιας και με περιμενει. Κι αν θελει να μπει μεσα θα την αφησω :).

καλημέρα.καλού κακού πάντως πάρε μια λεκανίτσα με άμμο κ εφοδιάσου με ξηρά τροφή. προφανώς σου έκανε κινήσεις για να βγει για να κάνει κ την ανάγκη της,οπότε καλό αυτό.να δεις που δε΄θείς μαζί της κ θα τα πάτε μια χαρά.πολύ χαίρομαι.

Εύχομαι να μπορέσεις να την κρατήσεις!:)

Πολύ συγκινητική ιστορία!
Προστασία γατούλας από το κρύο και προσφορά στοργής και θαλπωρής!
Μακάρι να γίνει το ζωάκι σου....

Δεν ξερω αν θα μπορεσω να την κρατησω :/:. Ενα ειναι σιγουρο, οτι και σημερα εδω θα κοιμηθει. Νομιζω οτι ειναι αρκετα χαρουμενη:).

Δεν ξερω αν θα μπορεσω να την κρατησω :/:. Ενα ειναι σιγουρο, οτι και σημερα εδω θα κοιμηθει. Νομιζω οτι ειναι αρκετα χαρουμενη:).

Φίλε Σπύρο, η γάτα είναι πολύ εύκολο ζώο στη συγκατοίκηση. Αν δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα που να σε εμποδίζουν να την κρατήσεις, κι εφόσον σε διάλεξε στη δύσκολη στιγμή, σκέψου το θετικά.
Όπως και να εξελιχθεί πάντως, μπράβο σου κα πάλι για την καλή πρόθεση και την προσπάθεια.;)

σιγουρα σπυρο σε διαλεξε κι ειναι προς τιμη σου...θα μπορουσε ν αναζητησει την κοπελα που την ειχε ομως...προτιμησε εσενα....ειναι θετικο τ οτι σ εμπιστευτηκε......μακαρι να γινει η γατουλα σου...το αξιζετε κι οι 2...μην βιαστεις ν απαντησεις....θετικες σκεψεις για θετικη αποφαση σου, σ στελνουμε απ ολα τα μερη της ελλαδας....

Θυμαστε την ασπασια με τον χιονη? Ολο καθε μερα προσωρινα καναν αυτο και την αλλη εκεινο και τελικα δεθηκαν οσο λιγοι... ο χιόνης την κατεχτησε... ε αυτη ειναι μια χιονα μου φαινεται...;):D

makari na γινει η χιονουλα του!!!ισως να την ελεγε...αννούλα του χιονια???ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου!!! ΕΙΘΕ............

Τι εγινε η χιονα???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back