spyros10000
Νεοφερμένο μέλος
σημερα κανει πολυ κρυο και μια γατουλα της γειτονιας μου δεν ειχε σπιτακι ζεστο για να μεινει. Οταν την ειδα καθοτανε μοναχουλα. Ειναι πολυ καλη γατα και χαδιαρα. Την εφερα στο διαμερισμα μου, την κερασα λιγο τονο απο κονσερβα και της εβαλα νερο σε ενα πιατο. Η κοιλια της δεν εχει σταματισει να γουργουριζει και θελει ολο χαδια. Εχει ερωτευτει την μοκετα του σαλονιου μου. Το προβλημα ειναι οτι ειχα προβλεψει να την βαλω να κοιμηθει πανω σε ενα πατακι στο διαδρομο.. οταν της εκλεισα τις πορτες για να μην ξαναπαει στο σαλονι νιαουρισε κοιτοντας προς την εξωπορτα... ετσι την αφησα να παει στο σαλονι. Οταν καθομαι στο υτολογιστη μου εκεινη παει στο σαλονι και ακουω θορηβους.. και οταν παω να δω τι κανει, εκεινη τρεχει στη πορτα να την χαιδεψω. Τι αλλο μπορω να κανω? Χρειαζομαι βοηθια!!! Κατι μου λεει πως θα εχω εκπληξεις αυριο το πρωι.. Δεν ειχα ποτε γατα στο σπιτι.. ουτε αλλο ζωακι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Γεια σας,
σημερα κανει πολυ κρυο και μια γατουλα της γειτονιας μου δεν ειχε σπιτακι ζεστο για να μεινει. Οταν την ειδα καθοτανε μοναχουλα. Ειναι πολυ καλη γατα και χαδιαρα. Την εφερα στο διαμερισμα μου, την κερασα λιγο τονο απο κονσερβα και της εβαλα νερο σε ενα πιατο. Η κοιλια της δεν εχει σταματισει να γουργουριζει και θελει ολο χαδια. Εχει ερωτευτει την μοκετα του σαλονιου μου. Το προβλημα ειναι οτι ειχα προβλεψει να την βαλω να κοιμηθει πανω σε ενα πατακι στο διαδρομο.. οταν της εκλεισα τις πορτες για να μην ξαναπαει στο σαλονι νιαουρισε κοιτοντας προς την εξωπορτα... ετσι την αφησα να παει στο σαλονι. Οταν καθομαι στο υτολογιστη μου εκεινη παει στο σαλονι και ακουω θορηβους.. και οταν παω να δω τι κανει, εκεινη τρεχει στη πορτα να την χαιδεψω. Τι αλλο μπορω να κανω? Χρειαζομαι βοηθια!!! Κατι μου λεει πως θα εχω εκπληξεις αυριο το πρωι.. Δεν ειχα ποτε γατα στο σπιτι.. ουτε αλλο ζωακι.
Όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε
Καλώς την δέχτηκες
Σε διάλεξε αγαπητέ μου και είπε αυτόν θέλω. Η μόνη έκπληξη που μπορείς να έχεις είναι να δεθείς μαζί της. Μόνο βάλε από κάπου λίγη άμμο προσωρινά για να μην σου λερώσει το σπίτι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιντέλ
Νεοφερμένο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Παιδιά, για πειτε καμιά άλλη ιδέα...
RedCat
Διάσημο μέλος

Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος
Μην αγχώνεσαι με την ιδέα! Όσο περνάει ο καιρός θα την γνωρίζεις περισσότερο και θα δείς τι αξιαγάπητα πλάσματα που είναι

drusilia
Διάσημο μέλος
με φαγακι και τουαλετα η ψιψινα θα ειναι πολύ ευχαριστημενη. Και μετα βλέπεις πώς παει.
spyros10000
Νεοφερμένο μέλος
Απ'οτι μου εχει πει η γειτονησα που την τα'ι'ζει, αυτην την γατα την ειχε μια κοπελα η οποια μετακομησε 3-4στενα πιο περα αλλα η γατα επεστρεψε. Απο τοτε την τα'ι'ζει και μου ειπε πως ειναι ιδιοτροπη με το φαγητο της..
Αμμο δεν εχω και στο σαλονι δεν εχει τιποτα που να σπαει. Οτι ηταν επικυνδινο για εκεινη το μαζεψα. Ελπιζω να μην κανει τις αναγκες της πανω στο χαλι η στον καναπε αλλα σε καμια γονιτσα τουλαχιστον..
Της ειχα διξει ενα μικρο κουτακι για τις αναγκες τις μετα το φαγητο.. Αλλα μαλον δεν θα καταλαβε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
spyros10000
Νεοφερμένο μέλος
Τελικα δεν εκανε τιποτα το "κακο". Το πρωι που ξυπνησα ηρθε στα ποδια μου και παλι γουργουριζε
. Λιγο πιο αργα ηθελε να βγει εξω και την αφησα. Βγηκε και χοροπηδαγε στα χιονια. Λιγο πιο αργα θα παω να δω αν ειναι στην εξωπορτα της πολυκατοικιας και με περιμενει. Κι αν θελει να μπει μεσα θα την αφησω
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προστασία γατούλας από το κρύο και προσφορά στοργής και θαλπωρής!
Μακάρι να γίνει το ζωάκι σου....
spyros10000
Νεοφερμένο μέλος
. Ενα ειναι σιγουρο, οτι και σημερα εδω θα κοιμηθει. Νομιζω οτι ειναι αρκετα χαρουμενη
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω αν θα μπορεσω να την κρατησω. Ενα ειναι σιγουρο, οτι και σημερα εδω θα κοιμηθει. Νομιζω οτι ειναι αρκετα χαρουμενη
.
Φίλε Σπύρο, η γάτα είναι πολύ εύκολο ζώο στη συγκατοίκηση. Αν δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα που να σε εμποδίζουν να την κρατήσεις, κι εφόσον σε διάλεξε στη δύσκολη στιγμή, σκέψου το θετικά.
Όπως και να εξελιχθεί πάντως, μπράβο σου κα πάλι για την καλή πρόθεση και την προσπάθεια.

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool