Κτηνίατρος, πόσο κοστίζει;

πυρροθριξ

Περιβόητο μέλος

Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα.
Πριν 5 περίπου μήνες τα ανιψια μου βρήκαν ενα γατάκι στον δρόμο και μου το εφεραν ως δώρο.Δεν συμπαθουσα ποτέ τις γάτες (ειμαι του σκυλου)αλλά αυτον τον αγαπησα με την πρωτη ματιά.
Ξεκινησα πηγαίνοντάς τον σε δημοσιο κτηνιατρείο και του καναμε το τριπλο γατας.Όταν ηρθε η ώρα για το επαναληπτικό τον πηγα σε ιδιωτικο που μου ειπε οτι ειχε ταινια και του δωσαμε ντρονταλ.Η διαρροια ομως συνεχιζοταν αλλωτε πιο πολυ και αλλωτε πιο λιγο και μια ή δυο φορες οι κενώσεις ηταν φυσιολογικές.Πριν απο λιγο καιρο αλλαξα τοπο διαμονης και συνεπως και κτηνιατρο.Του εδωσε για 3 μερες ντρονταλ και μου ειπε να μην του δινω τροφες απο το σουπερ μαρκετ γιατι ειναι οι χειρότερες. Μετα απο 10 μερες μου ειπε οτι θα επρεπε να κανουμε αιματολογικές εξετασεις που θα κοστίζουν 170 ευρώ.Δεν τις εκανα διοτι εχω ήδη ξοδεψει αρκετα χρηματα και μου ζηταει επιπλεον 70 για την στειρωση.Η επισκεψη κοστισε 60ευρώ μαζι με το κοψιμο νυχιών.
Επειδη δεν εχω ιδεα απο τιμες, θα ήθελα να μου πειτε αν αυτα τα ποσα ειναι φυσιολογικα, διοτι μου ειναι αδυνατον να συνεχισω να πληρωνω ποσα τετοιου μεγεθους.Ακομη αν υπαρχει καποια ιδέα για τη διαρροια ειναι ευπροσδεκτη.Εδώ θα πρεπει να τονίσω πως εχει ορεξη για φαγητο και παιχνιδι. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ισως μια διαιτα ειδικη κονσερβα που δινονται οταν εχει διαροια .επισης θα βοηθουσε να του εδινες μονο ξηρα τροφη για ενα διαστημα και να αποφυγης τελειως το γαλα αν του δινεις. Αν δης οτι συνεχιζεται πας σ αλλο κτηνιατρο και βλεπεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό με τις αιματολογικές εξετάσεις δεν είναι λίγο τραβηγμένο;
Τι τροφή τρώει το γατάκι;

Κι εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις την ξηρά τροφή κι αν δίνεις γάλα όπως αναφέρθηκε μην του δίνεις άλλο. Μπορεί να τον πειράζει. Αιματολογικές κι εγώ θα περίμενα ακόμη λίγο. Δοκίμασε αυτές τις αλλγες στη διαιτα και το βλέπει κανείς

το γατακι τρωει κονσερβες σιμπα,κιτεκατ,γουισκας και ξηρα τροφη φρισκις και κιτεκατ.Του ειχα κανει ομως μια διαιτα 8 ημερων περιπου που ετρωγε μονο κονσερβα για διαρροια,διαιτης.Γαλα δεν του δινω καθολου.

Η επισκεψη κοστισε 60ευρώ μαζι με το κοψιμο νυχιών.
Συγνώμη αλλα δεν κατάλαβα καλά...60 ευρώ να τον δει απλά και να του κόψει τα νύχια? χωρίς εμβόλια, φάρμακα....λίγο υπερβολικο μου ακούγεται :hmm:
Για τη διάρροια με κάλυψαν οι προλαλήσασες!

μαλλον με πιασανε κοτσο!Σε τι τιμες παιζει η επισκεψη?

Δεν ξέρω σε τι τιμές παίζει η απλή επίσκεψη. Ξέρω ότι το Σάββατο πλήρωσα για εμβόλιο (και στα 2 γατιά) και χαπι (στο ένα) 55 ευρω.

ωραια,τοτε σιγουρα με πιασανε κοτσο!Απλα κι εγω επειδη δεν ειμαι απο πειραια και πηγαινα ψαχνοντας φαινεται διαλεξα το πιο ακριβο!Αν ξερει καποιος ενα καλο και φτηνο στον πειραια ας μου το προτείνει.Παντως σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον.

είδα,δεν ειναι και πολυ κατατοπιστικα.

που μενεις στον πειραια?

μενω στην καστελλα

Πόσο χρεώνουν οι κτηνίατροι;

Πηγα χθες τον Μινωα στον κτηνιατρο διοτι ειχε κατι στην πατουσα λιγο ξεφλουδισμα και λιγο σαν ξεραμενο αιμα.Στην αρχη νομιζα οτι ειχε χτυπησει και θα περνουσε μονο του+το αφηνα αλλα αφου δεν εγινε τπτ τον πηγα.Μου ειπε οτι ειναι σαν δερματιτιδα+οτι δε περναει μονο του.Μου εκανε λοιπον 2 ενεσεις μια αντιβιωση+μια για τον κνησμο+μου εδωσε χαπια που ειναι ιδια με τις ενεσεις μου ειπε.Πηρα και 5 ευρω τροφη ολα μαζι 40ευρω.
Και απορω....Καταρχην ξερω οτι τις ενεσεις τις κανουμε σε επειγουσες περιπτωσεις να δρασει το φαρμακο πιο γρηγορα.Αφου τα χαπια ειναι ιδια με τις ενεσεις τι του τις εκανε???
Επισης πως γινεται και παντα οτι αγοραζω εχει στρογγυλο ποσο 10,15ευρω αυτο σημαινει(οπως μου ειχε πει και ενας αλλος κτηνιατρος)οτι βαζουν οτι τιμες θελουν.Εσας ποσο σας παιρνουν και νιωθετε ποτε οτι σας κοροιδευουν???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταρχην ξερω οτι τις ενεσεις τις κανουμε σε επειγουσες περιπτωσεις να δρασει το φαρμακο πιο γρηγορα.Αφου τα χαπια ειναι ιδια με τις ενεσεις τι του τις εκανε???
Χμμμ... υποθέτω ότι του τις έκανε ακριβώς για τον λόγο που λες, να δράσει δηλαδή το φάρμακο πιο γρήγορα. Τα χάπια μάλλον θα "συντηρήσουν" τη δόση του φαρμάκου στον οργανισμό. Γιατρός δεν είμαι, αλλά δεν μου φαίνεται παράλογο...
Τα 40 ευρώ είναι μπόλικα, αλλά αν περιλαμβάνονται και τα φάρμακα (τα οποία μπορείς να ρωτήσεις πόσο κοστίζουν) ίσως να μην είναι υπερβολικά. Συνήθως πόσα σου παίρνει για μια επίσκεψη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω και εγώ παλιότερη εμπειρία από κτηνίατρους αγιογδήτες..:down:
Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι το παραχ#$%^ν, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γιατροί και χρεώνουν κάθε φορά και επίσκεψη ανεξάρτητα από το τί θα χρειαστεί να κάνουν... Όσο για το αν χρειαζόντουσαν οι ενέσεις δυστυχώς δεν έχουμε τις γνώσεις να το κρίνουμε.
Πάντως εγώ από τον καινούριο μας κτηνίατρο είμαι πολύ ευχαριστημένη προς το παρόν...:up: . Μου πήρα την πρώτη φορά (εσωτερική αποπαρασίτωση, φάρμακο για ψώρα στα αυτάκια, θερμοκρασία, γενική εξέταση και εξετάσεις κοπράνων στο μικροσκόπιο και κονσέρβα) 30 ευρώ και την δεύτερη (πάλι θεραπεία για ψώρα, κόψιμο νυχιών και φάρμακο που χρειάστηκε) 25 ευρώ... Μου φάνηκαν πολύ λογικές οι τιμές...

Δεν ξερω για επισκεψη απλη γιατι παντα οταν τον παω καποιο προβλημα θα εχει.Βασικα πηρα και 5 ευρω τροφη+σταγονες για τα αυτια οποτε τα υπολοιπα θα ειναι γυρω στα 25Ε.Ισως και να ειναι λογικες οι τιμες απλα πιστευω οτι οι ενεσεις ηταν περιτες.Ισως και να τις εκανε για καλυτερα αποτελεσματα.Απλα μου κανει εντυπωση που οτι παιρνω κανει ΑΚΡΙΒΩΣ 10η15 ευρω

Μου εκανε λοιπον 2 ενεσεις μια αντιβιωση+μια για τον κνησμο+μου εδωσε χαπια που ειναι ιδια με τις ενεσεις μου ειπε.Πηρα και 5 ευρω τροφη ολα μαζι 40ευρω.

Και απορω....Καταρχην ξερω οτι τις ενεσεις τις κανουμε σε επειγουσες περιπτωσεις να δρασει το φαρμακο πιο γρηγορα.Αφου τα χαπια ειναι ιδια με τις ενεσεις τι του τις εκανε???

Λογικοτατη τιμή.

Οι ενέσεις δεν είναι το ίδιο με τα χάπια.
Ομως νομίζω ότι γι αυτά θα μπορούσες άνετα να ρωτήσεις και τον ίδιο τον κτηνίατρο.:)

Είναι μερικοί... :mad: Την πρώτη φορά που κάναμε εμβολιασμό ο γιατρός μας πήρε 45 ευρώ και τη δεύτερη 50. Όταν τον ρώτησα, πόσο στοιχίζει η στείρωση, μου είπε για τα αρσενικά 120 και για τα θηλυκά 150.:/: Το δικό σας τί είναι; Και υποτίθεται ότι τον είχε εξετάσει τον Μίσα... :blink: Εννοείται πως τον ξεγράψαμε σα γιατρό τον κύριο. :mad:

Blanch ωραίος τύπος ο γιατρός...όσο για τις τιμές των στειρώσεων (ειδικά του αρσενικού) τις θεωρώ υπερβολικές. Πάντως τα 40 ευρω μαζί με φάρμακα μου φαίνονται λογικά απο την αλλη δεν ξέρω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back