πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Ξεκινησα πηγαίνοντάς τον σε δημοσιο κτηνιατρείο και του καναμε το τριπλο γατας.Όταν ηρθε η ώρα για το επαναληπτικό τον πηγα σε ιδιωτικο που μου ειπε οτι ειχε ταινια και του δωσαμε ντρονταλ.Η διαρροια ομως συνεχιζοταν αλλωτε πιο πολυ και αλλωτε πιο λιγο και μια ή δυο φορες οι κενώσεις ηταν φυσιολογικές.Πριν απο λιγο καιρο αλλαξα τοπο διαμονης και συνεπως και κτηνιατρο.Του εδωσε για 3 μερες ντρονταλ και μου ειπε να μην του δινω τροφες απο το σουπερ μαρκετ γιατι ειναι οι χειρότερες. Μετα απο 10 μερες μου ειπε οτι θα επρεπε να κανουμε αιματολογικές εξετασεις που θα κοστίζουν 170 ευρώ.Δεν τις εκανα διοτι εχω ήδη ξοδεψει αρκετα χρηματα και μου ζηταει επιπλεον 70 για την στειρωση.Η επισκεψη κοστισε 60ευρώ μαζι με το κοψιμο νυχιών.
Επειδη δεν εχω ιδεα απο τιμες, θα ήθελα να μου πειτε αν αυτα τα ποσα ειναι φυσιολογικα, διοτι μου ειναι αδυνατον να συνεχισω να πληρωνω ποσα τετοιου μεγεθους.Ακομη αν υπαρχει καποια ιδέα για τη διαρροια ειναι ευπροσδεκτη.Εδώ θα πρεπει να τονίσω πως εχει ορεξη για φαγητο και παιχνιδι. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Τι τροφή τρώει το γατάκι;
χριστινα
Διάσημο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνώμη αλλα δεν κατάλαβα καλά...60 ευρώ να τον δει απλά και να του κόψει τα νύχια? χωρίς εμβόλια, φάρμακα....λίγο υπερβολικο μου ακούγεταιΗ επισκεψη κοστισε 60ευρώ μαζι με το κοψιμο νυχιών.

Για τη διάρροια με κάλυψαν οι προλαλήσασες!
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δες στα linksΑν ξερει καποιος ενα καλο και φτηνο στον πειραια ας μου το προτείνει.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πηγα χθες τον Μινωα στον κτηνιατρο διοτι ειχε κατι στην πατουσα λιγο ξεφλουδισμα και λιγο σαν ξεραμενο αιμα.Στην αρχη νομιζα οτι ειχε χτυπησει και θα περνουσε μονο του+το αφηνα αλλα αφου δεν εγινε τπτ τον πηγα.Μου ειπε οτι ειναι σαν δερματιτιδα+οτι δε περναει μονο του.Μου εκανε λοιπον 2 ενεσεις μια αντιβιωση+μια για τον κνησμο+μου εδωσε χαπια που ειναι ιδια με τις ενεσεις μου ειπε.Πηρα και 5 ευρω τροφη ολα μαζι 40ευρω.
Και απορω....Καταρχην ξερω οτι τις ενεσεις τις κανουμε σε επειγουσες περιπτωσεις να δρασει το φαρμακο πιο γρηγορα.Αφου τα χαπια ειναι ιδια με τις ενεσεις τι του τις εκανε???
Επισης πως γινεται και παντα οτι αγοραζω εχει στρογγυλο ποσο 10,15ευρω αυτο σημαινει(οπως μου ειχε πει και ενας αλλος κτηνιατρος)οτι βαζουν οτι τιμες θελουν.Εσας ποσο σας παιρνουν και νιωθετε ποτε οτι σας κοροιδευουν???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Χμμμ... υποθέτω ότι του τις έκανε ακριβώς για τον λόγο που λες, να δράσει δηλαδή το φάρμακο πιο γρήγορα. Τα χάπια μάλλον θα "συντηρήσουν" τη δόση του φαρμάκου στον οργανισμό. Γιατρός δεν είμαι, αλλά δεν μου φαίνεται παράλογο...Καταρχην ξερω οτι τις ενεσεις τις κανουμε σε επειγουσες περιπτωσεις να δρασει το φαρμακο πιο γρηγορα.Αφου τα χαπια ειναι ιδια με τις ενεσεις τι του τις εκανε???
Τα 40 ευρώ είναι μπόλικα, αλλά αν περιλαμβάνονται και τα φάρμακα (τα οποία μπορείς να ρωτήσεις πόσο κοστίζουν) ίσως να μην είναι υπερβολικά. Συνήθως πόσα σου παίρνει για μια επίσκεψη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι το παραχ#$%^ν, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γιατροί και χρεώνουν κάθε φορά και επίσκεψη ανεξάρτητα από το τί θα χρειαστεί να κάνουν... Όσο για το αν χρειαζόντουσαν οι ενέσεις δυστυχώς δεν έχουμε τις γνώσεις να το κρίνουμε.
Πάντως εγώ από τον καινούριο μας κτηνίατρο είμαι πολύ ευχαριστημένη προς το παρόν...
. Μου πήρα την πρώτη φορά (εσωτερική αποπαρασίτωση, φάρμακο για ψώρα στα αυτάκια, θερμοκρασία, γενική εξέταση και εξετάσεις κοπράνων στο μικροσκόπιο και κονσέρβα) 30 ευρώ και την δεύτερη (πάλι θεραπεία για ψώρα, κόψιμο νυχιών και φάρμακο που χρειάστηκε) 25 ευρώ... Μου φάνηκαν πολύ λογικές οι τιμές...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Μου εκανε λοιπον 2 ενεσεις μια αντιβιωση+μια για τον κνησμο+μου εδωσε χαπια που ειναι ιδια με τις ενεσεις μου ειπε.Πηρα και 5 ευρω τροφη ολα μαζι 40ευρω.
Και απορω....Καταρχην ξερω οτι τις ενεσεις τις κανουμε σε επειγουσες περιπτωσεις να δρασει το φαρμακο πιο γρηγορα.Αφου τα χαπια ειναι ιδια με τις ενεσεις τι του τις εκανε???
Λογικοτατη τιμή.
Οι ενέσεις δεν είναι το ίδιο με τα χάπια.
Ομως νομίζω ότι γι αυτά θα μπορούσες άνετα να ρωτήσεις και τον ίδιο τον κτηνίατρο.

Blanch
Νεοφερμένο μέλος
Την πρώτη φορά που κάναμε εμβολιασμό ο γιατρός μας πήρε 45 ευρώ και τη δεύτερη 50. Όταν τον ρώτησα, πόσο στοιχίζει η στείρωση, μου είπε για τα αρσενικά 120 και για τα θηλυκά 150.
Το δικό σας τί είναι; Και υποτίθεται ότι τον είχε εξετάσει τον Μίσα...
Εννοείται πως τον ξεγράψαμε σα γιατρό τον κύριο. 
RedCat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool