Όπως προείπα η Ever clean είναι ακριβή αλλά αξίζει τα λεφτά της γιατί έχει την ιδιότητα να σβολιάζει όταν βραχεί με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσεις την καθαρή από τη βρώμικη άμμο. Το μικρό κουτί (6 κιλά) μου κράτησε ένα μήνα και η τιμή του είναι 13 ευρό και η μεγάλη (10 κιλά) και κοστίζει 17 ευρό, υπολογίζω να μου κρατήσει γύρο στον ενάμιση μήνα και… Θα βρείτε σε διάφορα είδη της: όπως ελαφρώς αρωματισμένη, με μικροκρυστάλλους για μεγαλύτερο έλεγχο της κακοσμίας, με μεγαλύτερη ιδιότητα σβολιάσματος για γάτες που ζούνε αποκλειστικά και μόνο μέσα στο σπίτι επιπλέον είναι άοσμη έτσι ώστε είναι ιδανική για ανθρώπους και γάτες που είναι αλλεργικοί με τα αρώματα, με μεγαλύτερους κόκκους για λιγότερη ατσαλιά και τέλος με αντιμικροβιακί δράση για λιγότερα βακτήρια στη τουαλέτα της γάτας. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την αρωματισμένη άμμο γιατί η τουαλέτα της βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο μου, μπορεί να μου κάνει λίγο παραπάνω ατσαλιά και αυτό είναι το μόνο κακό της -το όποιο πιστεύω θα το λύσω όταν θα αγοράσω το πατάκι- αλλά πέρα από αυτό τη βρίσκω πάρα πολύ καλή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.