Μόλις χθες έβαλα πρώτη φορά στην αμμολεκάνη του Σβούρα μου την Catokay! Όταν την άδειασα η αλήθεια είναι πως βγήκε ένα σύννεφο σκόνης... ο καημένος ο Σβούρας απομακρύνθηκε κι εγώ πήρα μια βαθιά ανάσα για να επιζήσω!! Όλο το βράδυ ένιωθα τη σκόνη να περιφέρεται μέσα στο σπίτι... Επόμενη κίνηση, να βάλω το παιδί μου μέσα να δει ότι κάτι άλλαξε και να την επεξεργαστεί.. Νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή έλεγε "ωχ!! Τι δραματικές αλλαγές είναι αυτές!!"

Περίμενα ότι θα άρχιζε να παίζει με τα μπιλάκια όπως σε μερικούς από εσάς, καθώς ανακαλύπτει πολλούς τρόπους για να με τρέχει αλλά πάλι καλά δεν έχει πειράξει τίποτα μέχρι στιγμής!! Σήμερα που ξύπνησα και κοίταξα τη λεκάνη είδα μπιλάκια κίτρινα!!! Οπότε, στα τσισάκια του στόχος επετεύχθη! Δεν πήρα χαμπάρι πότε τα έκανε!!!

Σήμερα έκανε και κακάκια του... με το που εμφανίστηκαν στη λεκάνη βόγκηξαν οι τοίχοι μαζί τους κι εγώ!!! πολύ μυρωδιά!! Βέβαια, η διαφορά με τις άλλες άμμους όσον αφορά τη βρώμα, μικρή!! Όπως έκανα με όλες τις άμμους, έτσι και μ' αυτή έτρεξα και τα πέταξα πριν αποξηρανθούν όπως ισχυρίζεται η εταιρεία. Αυτό μάλλον θα το μάθω όταν θα είμαι στη σχολή και έχουν περάσει κάμποσες ώρες απουσίας μου! Η ποσότητα της συσκευασίας, αν και μου φάνηκε λίγη όταν ήταν στη σακούλα, τελικά, όχι μόνο γέμισε τη λεκάνη, αλλά κράτησα και λίγη για καβάτζα! Τη βρήκα στο pet shop 9 ευρώ... προσωπικά μου φαίνεται καλή τιμή ακόμα κι αν κρατήσει 20 μέρες!! Θα έχω γλιτώσει και σακουλάκια polybag που χρησιμοποιούσα με τις άλλες άμμους!!

Βέβαια, έχω μια απορία... πότε πρέπει να την αλλάξω? όταν βρωμίσει την πετάω όλη ή θα αφαιρώ τα βρώμικα μπιλάκια κάθε μέρα? Φαντάζομαι πως το δεύτερο θα είναι πιο υγιεινό... Να σημειώσω κι όλας ότι μέχρι σήμερα είχα χρησιμοποιήσει και την everclean less track και την golden white αλλά τζίφος και οι δυο! Λάσπωναν στο κάτω μέρος της λεκάνης και έσπαζαν οι σβώλοι!! Η άμμος ήταν ΠΑΝΤΟΥ και είπαμε! Από μυρωδιά... θάνατος! Ελπίζω να σωθούμε τώρα...
Μόλις τελειώσει ο σάκος θα επιστρέψω για βαθμολόγηση!!