ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
effie
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Μαργαρίτα:Είναι λεπτοί κόκκοι άμμου, όταν τη βάζω δεν σηκώνεται και ιδιαίτερη σκόνη. Όταν ο γατούλης κατουράει τα ούρα του μαζεύονται σε μια μπάλα και συνεπώς δεν χρειάζεται να καθαρίζεις όλη την άμμο απλά βγάζεις με το φτιαράκι το συγκεκριμένο κομμάτι. Το κυριώτερο είναι ότι δεν μυρίζουν, ούτε τα ούρα αλλά ούτε και τα κόπρανα. Βέβαια έχω σκεπαστή τουαλέτα, αλλά όταν χρησιμοποίησα άλλες άμμους, βρώμαγε ο τόπος. Επίσης δεν κολλάει στη γούνα του, αλλά ούτε και στα πόδια του και όταν βγαίνει από τη τουαλέτα δεν αφήνει υπολείμματα. Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο [URL="https://www.everclean.com"]www.everclean.com [/URL]
Βρε παιδιά, λύστε μου σας παρακαλώ μία απορία γιατί θα με τρελάνουν οι petshopατζήδες: Στο κατάστημα που πήγα αποφασισμένη να τα σκάσω για να πάρω την everclean (την οποία μου είχε συστήσει ο κτηνίατρος λόγω πολλών γατιών στο σπίτι ως πιο υγιεινή), μου είπαν οτι τα ούρα δε σχηματίζουν σβώλους, απλώς "κάθονται" στον πάτο της λεκάνης - κοινώς λασπώνουν - οπότε θα πρέπει και πάλι να πετιέται όλη η άμμος κάθε 3-4 ημέρες. Έτσι όμως, η συγκεκριμένη άμμος βγαίνει πολύ αντι-οικονομική...
Τελικά τί ισχύει;Τελικά πάντως αγόρασα μία παρόμοια με την catokay - δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή τη μάρκα της, πάντως κυκλοφορούν στο εμπόριο και άλλες με την ίδια υφή.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από effie:πάντως κυκλοφορούν στο εμπόριο και άλλες με την ίδια υφή.
Σε παρακαλώ αν μπορείς κάποια στιγμή πες μάρκα! Έχω φάει τον κόσμο να βρώ άλλη άμμο με την ίδια υφή!

effie
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Σε παρακαλώ αν μπορείς κάποια στιγμή πες μάρκα! Έχω φάει τον κόσμο να βρώ άλλη άμμο με την ίδια υφή!![]()
Αυτή που πήρα εγώ είναι της Trixie και λέγεται fresh & easy granulat. Κρίνοντας απο τις φωτο και την περιγραφή, θα πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με την Cat-O-Kay. Στο συγκεκριμένο pet shop την αγόρασα 6-7€ και το σακουλάκι είναι αρκετά μικρό (δλδ με το ζόρι γεμίζει μία μεγάλη λεκάνη). Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, εαν την άμμο τη χρησιμοποιεί μία μόνο γατούλα, ένα πακέτο θα διαρκέσει 1 μήνα, αν τη χρησιμοποιούν δύο 15 ημέρες κ.ο.κ. Πάντως είναι αρκετά καλή, ιδίως ως προς το θέμα των οσμών που τώρα το καλοκαίρι μπορούν να γίνουν πολύ πολύ δυσάρεστες...
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Παιδια σχετικα καλη τη βρηκα με μοναδικη εξαιρεση πως το βραδυ με ξυπνησαν γιατι ειχαν τρελαθει να σκαβουν...... Γιατι? Εριχναν εξω τους κρυσταλλους για να τους κυνηγουν στο σπίτι
![]()
![]()
![]()
![]()

Wildrose-
Νεοφερμένο μέλος

Την συγκεκριμένη άμμο με κρυστάλλους την έχω χρησιμοποιήσει και εγώ.. Η αλήθεια είναι ότι πριν δυο χρόνια που έμενα σε σπίτι χωρίς υγρασία με κάλυπτε. Μοίραζα τη σακούλα σε 3δόσεις και τη ξόδευα σε περίπου 20 μέρες. Η τιμή που την αγόραζα (μέχρι πριν 1μήνα) ήταν 7ευρώ. Όταν την πρωτοδοκίμασα μου φάνηκε πολύ καλή, δε μύριζε τόσο το σπίτι και δεν είχε πρόβλημα και η γάτα!! Την σταμάτησα και τώρα παίρνω μια οικονομική άμμο και λόγω οικονομικών και γιατί προτιμώ να την αλλάζω κάθε μέρα μιας και το τελευταίο διάστημα η κρυσταλική άμμος με κρατούσε περίπου 3 μέρες, ολόκληρη η σακούλα περίπου 9!!!
Ένα άλλο κακό που είχε ήταν ότι η γάτα γλεντούσε με τους κρυστάλλους και μου γέμιζε αν οχι όλο το σπίτι τουλάχιστον τα μέρη δίπλα από την "τουαλέτα" της..
Πάντως θα συμφωνήσω με τον Michelle, μιας που δεν έχω γνώση από άλλες επώνυμες μάρκες άμμου πάλι σ'αυτήν θα κατέληγα..
Μου έχουν συστήσει και την everclean αλλά το συγκεκριμένο άτομο που μου τη σύστησε δε μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη κι ας ήταν ιδιοκτήτης pet shop..
Ελπίζω να μη σας κούρασα!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Στη Χιο που εχει πιο μικρη λεκανη, περνω το μικρο πακετο.
Εχω δοκιμασει και την everclean, που ειναι παρα πολυ καλη, αλλα πιστευω πως η κρυσταλικη ειναι καλυτερη γιατι αποροφαει τα τσισα....
pinelopi2
Νεοφερμένο μέλος
Την πήρα κι εγώ προχθές για τον Πρίγκιπα και το Ρίκο,ο Πρίγκιπάς την δέχτηκε αμέσως,ο Ρίκο μπαίνοντας μέσα έπαθε ένα ψιλοπανικό γιατί γλυστρούσαν τα ποδαράκια του
Τώρα είναι οΚ αλλά όταν κάνουν κακά μυρίζει το δωμάτιο,δύσκολα τα αποχωρίζετε ο γιός μου ο μεγάλος τα γατάκια από το δωμάτιο του και αυτά του δείνουν σκανδαλώδη προτίμηση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pinelopi2
Νεοφερμένο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι ενώ ο Τζίντζερ την χρησιμοποιούσαι κανονικά ο Σάκης έκανε τσίσα κανονικά στην άμμο αλλά τα 'μπιφτέκια' (που λέει και η Ισμήνη) μου τα άφησε πεσκέσι στο πάτωμα του μπάνιου. Εξηγείται κάπως αυτό ή απλά το γατί μου είναι ηλίθιο;
Τώρα έβγαλα έξω την άμμο την καθάρισα και την ένωσα με του Τζίντζερ, ελπίζω να καταλάβει...
aretha
Περιβόητο μέλος
Αναστασία, αυτό το κάνει πάντα και ο Μήτσος (ο ένας απ'τους τρεις γάτους της μαμάς μου) όποτε λείπει η μαμά μου για διακοπές. Στην περίπτωση του Μήτσου είναι σίγουρα ψυχολογικό, διαμαρτυρία, γιατί το κάνει πάντα, άσχετα με την άμμο, και το κόβει μαχαίρι μόλις επιστρέφει η μαμά μου (ίσα για να έχω να μαζεύω εγώ δηλαδήο Σάκης έκανε τσίσα κανονικά στην άμμο αλλά τα 'μπιφτέκια' (που λέει και η Ισμήνη) μου τα άφησε πεσκέσι στο πάτωμα του μπάνιου. Εξηγείται κάπως αυτό ή απλά το γατί μου είναι ηλίθιο;
). Μήπως του έλειψες του Σάκη;

anabou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool