giorgakious
Νεοφερμένο μέλος
Δεν αρνούμαι το γεγονός ότι είναι μικρή η ποσότητα, αλλά καλύπτει τις ανάγκες της γάτας. Είναι πραγματικά απορροφητική και άοσμη! Το μόνο κακό είναι όταν κάνει κακά μυρίζει στην αρχή αλλά μετά είναι οκ. Η τιμή της είναι τσουχτερή πραγματικά 8,00€ η σακούλα αλλά μου κρατάει πολύ καιρό 3 και καμία φορά 4 εβδομάδες, αλλά την καθαρίζω κάθε μέρα. Η Αμπι την δέχτηκε με την πρώτη!! Δεν ρίχνει έξω κρυστάλλους, μια πολύ μικρή ποσότητα μόνο που την μαζεύεις με το χέρι!(φορώντας γάντια φυσικά! Να είναι η γάτα καθαρή αλλά και εμείς!!) Δεν κολλάει ούτε στα πατουσάκια της ούτε στον ποπό της, παρόλο που είναι Περσική!(Το καμάρι μου!!!!!!) Δεν λασπώνει καθόλου στον πάτο της λεκάνης, και να φανταστείτε ότι πάει κάθε φορά και ουρεί στο ίδιο σημείο της λεκάνης! Προσωπικά δεν την αλλάζω με καμία!! Ελπίζω να φανεί χρήσιμη η κριτική μου σε όλους!!
Ήρθε η ώρα για αγκαλίτσες!!! Χιχι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δοκίμασα την Power Cat κρυσταλλική του Aldi. Η αλλεργία μου ήταν απίστευτη και λέω ότι είναι από αυτήν,
γιατί δεν έκανα άλλη αλλαγή, στον τρόπο ζώνης μου.
Έχει απίστευτη σκόνη. Είμαι με αντιισταμινικά σχεδόν μια εβδομάδα και ακόμα δεν έχω συνέρθει.
Την πέταξα όλη.
Η άλλη που έχει, δε μού δημιουργεί πρόβλημα. Την ιδια αλλεργία, μου είχε δημιουργήσει κάποτε η everclean.
Έχω κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και δεν είμαι αλλεργική στα ζώα, αλλά στην άμμο. Συγκεκριμένα στη
σκόνη που δημιουργείται, καθώς την καθαρίζω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tinia1
Νεοφερμένο μέλος

popi_kali
Νεοφερμένο μέλος
z1na
Νεοφερμένο μέλος
ειχα παρει την συγκεκριμενη αμμο πριν ενα μηνα περιπου, περισσοτερο απο περιέργεια.. Αυτό που έχω να παρατηρήσω ειναι πως μυρίζει πολυ ασχημα και πως ο μικρός μου όμπι έπεζε σινέχεια με τους κρυστάλλλους
... Δεν την συνηστώ για μέσα στο σπίτι. Παρόλα αυτά, πήρα μια δέυτερη τουαλέτα για την βεράντα και έβαλα την catokay . Αυτό με έχει βολέψει πάρα πολυ... 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο γατούλης αντέδρασε εξαιρετικά, δεν έχω μυρωδιές πια και δεν έχω και αυτό το σιχαμένο που οι σβόλοι κολλάνε στον πάτο, μιας και έχει την τάση το χαζόγατο να προτιμάει τις άκρες τις λεκάνης και όχι το κέντρο.
Ελπίζω να κρατήσει πολύ και να βγάλει τα λεφτά της

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
mary-babis
Δραστήριο μέλος
Και εγω αυτην παιρνω και πραγματικα εχω απαλλαγει απο την μποχα!!!Ειναι η πρωτη κρυσταλικη που δοκιμαζω-ισως αλλες ειναι καλυτερες-αλλα με τις αλλες που επαιρνα τις κλασικες, φθηνες αμμους αυτη ειναι πολυ καλυτερη.Μονο η τιμη της ειναι λιιιιγο τσουχτερη καθως την παιρνω 10Ε (
) αλλα και μονο που μπορω να στεκομαι ορθια καθε φορα που ο Τιγρης πηγαινει στην αμμο ειναι καλα!!!
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος

Ουτε στον γιατρο μας μα ουτε και σε petshop....
Αυριο θα παω για ψαξιμο για αλλη μια φορα...
Ο κτηνιατρος μου εδωσε την cats pride ειναι αρκετα καλη αλλα πολυ ακριβη 16 ευρω τα 6.35 κιλα βεβαια για την τιμη της δεν λεει και πολλα...
Μπορειτε να μου προτεινετε καμια αλλη μαρκα;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Την συγκεκριμενη αμμο παντως την επαιρνα εγω παλια..και δεν ημουν ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστημενη.Απιστευτη μυρουδια..Κοιτα καταρχην στην κατηγορια που βρισκομαστε τωρα..και τις κριτικες για τις αλλες αμμους.Επισης και στο forum,σε αυτην την κατηγορια,θα βρεις παρα πολλα θεματα για αμμους.Εγω πλεον προτιμω τις οικολογικες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος
Σε ευχαριστω πολυ για την αλλη τη σελιδα...
Οταν λες οικολογικες τι εννοεις;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δες λιγο εδω...γραφω και για την οικολογικη αμμο που εχω βρει,και χρησιμοποιω εγω..Τα ειδα ολα τα μηνυματα αυτης της κατηγοριας...
Σε ευχαριστω πολυ για την αλλη τη σελιδα...
Οταν λες οικολογικες τι εννοεις;

RoulaBilly
Νεοφερμένο μέλος

Σε ευχαριστω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Augustina
Νεοφερμένο μέλος
Περίμενα ότι θα άρχιζε να παίζει με τα μπιλάκια όπως σε μερικούς από εσάς, καθώς ανακαλύπτει πολλούς τρόπους για να με τρέχει αλλά πάλι καλά δεν έχει πειράξει τίποτα μέχρι στιγμής!! Σήμερα που ξύπνησα και κοίταξα τη λεκάνη είδα μπιλάκια κίτρινα!!! Οπότε, στα τσισάκια του στόχος επετεύχθη! Δεν πήρα χαμπάρι πότε τα έκανε!!!
Σήμερα έκανε και κακάκια του... με το που εμφανίστηκαν στη λεκάνη βόγκηξαν οι τοίχοι μαζί τους κι εγώ!!! πολύ μυρωδιά!! Βέβαια, η διαφορά με τις άλλες άμμους όσον αφορά τη βρώμα, μικρή!! Όπως έκανα με όλες τις άμμους, έτσι και μ' αυτή έτρεξα και τα πέταξα πριν αποξηρανθούν όπως ισχυρίζεται η εταιρεία. Αυτό μάλλον θα το μάθω όταν θα είμαι στη σχολή και έχουν περάσει κάμποσες ώρες απουσίας μου! Η ποσότητα της συσκευασίας, αν και μου φάνηκε λίγη όταν ήταν στη σακούλα, τελικά, όχι μόνο γέμισε τη λεκάνη, αλλά κράτησα και λίγη για καβάτζα! Τη βρήκα στο pet shop 9 ευρώ... προσωπικά μου φαίνεται καλή τιμή ακόμα κι αν κρατήσει 20 μέρες!! Θα έχω γλιτώσει και σακουλάκια polybag που χρησιμοποιούσα με τις άλλες άμμους!!
Βέβαια, έχω μια απορία... πότε πρέπει να την αλλάξω? όταν βρωμίσει την πετάω όλη ή θα αφαιρώ τα βρώμικα μπιλάκια κάθε μέρα? Φαντάζομαι πως το δεύτερο θα είναι πιο υγιεινό... Να σημειώσω κι όλας ότι μέχρι σήμερα είχα χρησιμοποιήσει και την everclean less track και την golden white αλλά τζίφος και οι δυο! Λάσπωναν στο κάτω μέρος της λεκάνης και έσπαζαν οι σβώλοι!! Η άμμος ήταν ΠΑΝΤΟΥ και είπαμε! Από μυρωδιά... θάνατος! Ελπίζω να σωθούμε τώρα...Μόλις τελειώσει ο σάκος θα επιστρέψω για βαθμολόγηση!!

Augustina
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool