dimitra
Νεοφερμένο μέλος

Πολυ ενδιαφερουσα αμμος!
Εγω παιρνω μια φτηνη (lidl)... που ομως κανει τα τσισα σβωλους..

Ομως θελω 3-4 10κιλα πακετα τον μηνα! κι αυτο γιατι τα μωρα μου ειναι 2 και ειναι κ μεγαλοσωμα! Παω να βγαλω τους σβωλους και αδειαζει η τουαλετα.
Ομως πουθενα δεν εχω δει κρυσταλλικη αμμο εδω στο Ηρακλειο (Κρητης).
Με ενδιαφερει παρα πολυ.. Κυριως για την μυρωδια
.Τωρα για το κοστος, εγω ουτως ή αλλως δινω 10-16 ευρω το μηνα. Δεν ειναι πολλα αλλα αν με κραταει αυτη η αμμος 15 μερες θα ειναι το ιδιο.
Αν την εχει δει καποιος ή αν γνωριζει για Κρητη... ας μου πει παρακαλω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitra
Νεοφερμένο μέλος
Την βρηκα!! Μου την εφεραν απο Πειραια.
Μολις την αλλαξω, θα δουμε... Παντως γραφει για 3,5 λ και κραταει λεει ενα μηνα!
Θα το προσπαθησω. Ακομα κι αν κραταει μισο μηνα.. μου αρεσει.
Θα σας πω οταν θα ξερω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Τουλίνος όσο χειμωνιάζει γίνεται και πιο φουντωτός έχοντας πια αποκτήσει πολύ φουντωτό πωπουδάκι και ουρίτσα. Δοκίμασα την Everclean less track (για μακρύτριχες γάτες) και ενώ έμεινα αρκετά ικανοποιημένη (δεν κόλλαγαν χαλικάκια επάνω του) παρατήρησα ότι δεν κάλυπτε απόλυτα τις μυρωδιές (είμαι και πολύ περίεργη με το θέμα), ήταν ελαφρώς αρωματική και δεν άρεσε και στο γάτο πάρα πολύ (κάποιες φορές δεν είχε όρεξη να θάψει). Ξαναγύρισα στην κόκκινη (active block), το σπίτι σταμάτησε να μυρίζει αλλά στις τριχούλες του πια κολλάνε μικρά σβωλάκια άμμου τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να απομακρυνθούν παρά μόνο με τοπικό πλύσιμο της περιοχής. Ο γάτος βέβαια είναι ξετρελαμένος, είναι η αγαπημένη του άμμος, σκάβει σαν τρελός. Η συγκεκριμένη άμμος έχει το μειονέκτημα ότι είναι τόσο ψιλή που γίνεται σαν λάσπη. Όσοι έχετε μακρύτριχα γατάκια πως αντιμετωπίζετε το πρόβλημα?
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Εγώ έχω απογοητευθεί με τις άμμους.Ο Τουλίνος όσο χειμωνιάζει γίνεται και πιο φουντωτός έχοντας πια αποκτήσει πολύ φουντωτό πωπουδάκι και ουρίτσα. Δοκίμασα την Everclean less track (για μακρύτριχες γάτες) και ενώ έμεινα αρκετά ικανοποιημένη (δεν κόλλαγαν χαλικάκια επάνω του) παρατήρησα ότι δεν κάλυπτε απόλυτα τις μυρωδιές (είμαι και πολύ περίεργη με το θέμα), ήταν ελαφρώς αρωματική και δεν άρεσε και στο γάτο πάρα πολύ (κάποιες φορές δεν είχε όρεξη να θάψει). Ξαναγύρισα στην κόκκινη (active block), το σπίτι σταμάτησε να μυρίζει αλλά στις τριχούλες του πια κολλάνε μικρά σβωλάκια άμμου τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να απομακρυνθούν παρά μόνο με τοπικό πλύσιμο της περιοχής. Ο γάτος βέβαια είναι ξετρελαμένος, είναι η αγαπημένη του άμμος, σκάβει σαν τρελός. Η συγκεκριμένη άμμος έχει το μειονέκτημα ότι είναι τόσο ψιλή που γίνεται σαν λάσπη. Όσοι έχετε μακρύτριχα γατάκια πως αντιμετωπίζετε το πρόβλημα?
![]()
Κατερίνα, γιατί σου γίνεται λάσπη; Εμένα λάσπη δε μου έχει γίνει ποτέ και χρησιμοποιούμε την ίδια (Everclean AB)
Είχα σκεφτεί να πάρω τη Less Track, αλλά δεν τολμάω να της αλλάξω άμμο, φοβάμαι ότι δε θα της αρέσει. Όσο για τους κόκκους που κολλάνε στο τρίχωμα του Τούλη, θα πρέπει να τον καθαρίζεις όποτε τους βλέπεις με μωρομάντηλα. Αυτό κάνω κι εγώ με τη Ρενάτα και "κυλάει" η υπόθεση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Γι'αυτό δεν την ξαναπήρα και μετά από θεραπεία, ο Νόμπου μου είναι μια χαρά. Δεν την ξαναπαίρνω και συνιστώ σε όσους την παίρνουν να την σταματήσουν
Το κακό με αυτή την άμμο είναι ότι δεν αφαιρείς τα ούρα
και έτσι υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι μολύνσεως, γι'αυτό έπαθε και ότι έπαθε ο Νόμπου μου.Πάρτε οποιαδήποτε άλλη εκτός από αυτήν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ikarabetsou
Νεοφερμένο μέλος
καταρχην θα ηθελα να σας ευχαριστησω για ολες τις πληροφοριες που πηρα μεσα απο τις συζητησεις σας και με βοηθησαν αρκετα.
καποια στιγμη ειχα διαβασει σε καποια συζητηση σας για μια τουαλετα η οποια ειναι κλειστη και κανει διαχωρισμο των ακαθαρσιων, αλλα δεν μπορω να το ξαναεντοπισω.. μπορει καποιος να μου πει αν ξερει που μπορω να βρω περισσοτερες πληροφοριες σχετικα? (ηταν καποια τουαλετα που στοιχιζε περιπου 300 δολλαρια)...
σας ευχαριστω παρα παρα πολυ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
ikarabetsou
Νεοφερμένο μέλος
λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι, απο το πρωι στισ 08.00 και επιστρεφω μετα τις 18.00 και δεν θελω η γατουλα μου να πηγαινει σε λερωμενη αμμο. αφηστε που ειναι πολλες φορες που κολλανε πανω της οι ακαθαρσιες και κανω αμαν να την κανω μπανιο μετα. ισως βεβαια παιζει ρολο που ειναι ατριχη και ερχονται απευθειας σε επαφη με το δερμα της, τι να πω...
αν μπορει καποιος να με βοηθησει, θα το εκτιμουσα πολυ
penny Chatzidaki
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool