Κόρατ

Το κοίταξα και πριν το link απλα επειδή όπως είπατε είναι λίγα τα εκτροφεία και στην Ελλάδα δεν έχει είπα να ρωτήσω εσάς!καλά και τα ημίαιμα ειναι πανέμορφα όπως όλεσ οι γάτες!!Σε περίπτωση που θελήσω να κοιτάξω για ράτσα ποια είναι η γνώμη σας για siamese?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κοίταξα και πριν το link απλα επειδή όπως είπατε είναι λίγα τα εκτροφεία και στην Ελλάδα δεν έχει είπα να ρωτήσω εσάς!καλά και τα ημίαιμα ειναι πανέμορφα όπως όλεσ οι γάτες!!Σε περίπτωση που θελήσω να κοιτάξω για ράτσα ποια είναι η γνώμη σας για siamese?
Εμενα ειναι η αγαπημενη μου ρατσα...και ως αναφορα την εμφανιση και ως αναφορα το χαρακτηρα!Υπαρχει μια παρουσιαση της ρατσας στο σαιτ για περισοτερες πληροφοριες!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω εχω ενα σιαμ και μπορω να σου πω οτι ειναι απλα απιστευτα...Δυστυχως ομως ουτε εκτροφειο σιαμ υπαρχει στην Ελλαδα.
Ειναι παραξενος ο χαρακτηρας τους και απαιτητικος,θελει αφοσιωση και απο τις δυο πλευρες αλλα ειναι ζωα με εντονη προσωπικοτητα.

πολύ ενδιαφέρον

:rolleyes:Αγαπάω πολύ τι γατούλες και αυτή η ράτσα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα:up:...& χαίρομαι πολύ που έμαθα γι'αυτήν...:):hmm:γενικά δεν ξέρω από ράτσες :)και θέλω πολύ να μάθω από εδώ.......:D

aaaaaa

υπεροχος γατος που μπορω να βρω ενα τετοιο παρακαλω βοηθιστε ερωτευτικα

Η φυλη ειναι αρκετα δυσευρετη,αλλα υπαρχουν διαθεσιμα καποια ημιαιμα γατακια που μοιαζουν πολυ,θα σας ενδιεφεραν;

Ένα εξαιρετικό εκτροφείο κόρατ στην Ιταλια:
https://www.jadeye.eu/english/index.html
Κι ενας πολυ καλοσχεδιασμενος ιστοτοπος που θα σας κατατοπισει πληρως σχετικα με τη φυλη:
https://www.koratworld.com/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειναι υπέροχες;
2korat-1.jpg
2korat.jpg
DSC_0004.jpg
DSC_0005.jpg
DSC_0008.jpg
IMGP3156.jpg
korat12.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

korat14.jpg
korat4.jpg
korat5.jpg
korat7.jpg
korat8.jpg
korat9.jpg

sumanay.jpg
minoe100326.jpg
kongro-no-34_norak_14-0020.jpg
kongro-no-34_norak_14-0011.jpg

IMG_6517.jpg
IMG_6498.jpg
CRW_8480.jpg
chocktisong.jpg

25_sorak_11b-0014_web.jpg
25_sorak_11b-0013_web.jpg
25_sorak_11-0015_web.jpg
25_sorak_11-0009_web.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας παιδιά είμαι καινούρια εδώ με λένε Αγάπη και θα ήθελατην βοήθεια σας. Θέλω να πάρω και εγώ ένα μικρό γατούλι αλλά θέλω κορατ μήπως ξέρεταιπου μπορώ να βρω;Έχω ψάξει για διάφορα εκτροφεία αλλά είναι εκτός Ελλάδος

Καλημερα.:)
Δες εδω,στον ΕΟΓ.Αν υπαρχει επισημο εκτροφειο,θα ειναι εκει καταχωρημενο.:)

Ειναι πανεμορφες η γατουλα μ που την βρηκα μοιαζει με κορατ ειλικρινα την λατρευω κ,να μην ειναι δεν με νοιαζει φυσικα απλα αυτο με τις καρδιες.μου κινησε την περιεργια γιατι παντα ελεγα οτι εχει σχηματα στο κεφαλι κ το στερνο οπως κ να χει ειναι η καρδια μου να ναι παντα καλα οπως κ ολα μας τα γατουλια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουαου!Μοιάζει πραγματικά με γάτα αυτής της ράτσας!Είναι πανέμορφη...Αυτά τα μάτια,αυτό το χρώμα του τριχώματος...Ολόιδια!Δικιά σας είναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχω κι εγώ κι είναι τέλοια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back