vasilis01
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
romano82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμενα ειναι η αγαπημενη μου ρατσα...και ως αναφορα την εμφανιση και ως αναφορα το χαρακτηρα!Υπαρχει μια παρουσιαση της ρατσας στο σαιτ για περισοτερες πληροφοριες!Το κοίταξα και πριν το link απλα επειδή όπως είπατε είναι λίγα τα εκτροφεία και στην Ελλάδα δεν έχει είπα να ρωτήσω εσάς!καλά και τα ημίαιμα ειναι πανέμορφα όπως όλεσ οι γάτες!!Σε περίπτωση που θελήσω να κοιτάξω για ράτσα ποια είναι η γνώμη σας για siamese?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι παραξενος ο χαρακτηρας τους και απαιτητικος,θελει αφοσιωση και απο τις δυο πλευρες αλλα ειναι ζωα με εντονη προσωπικοτητα.
Άννα18001
Νεοφερμένο μέλος
Αγαπάω πολύ τι γατούλες και αυτή η ράτσα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα
...& χαίρομαι πολύ που έμαθα γι'αυτήν...
γενικά δεν ξέρω από ράτσες
και θέλω πολύ να μάθω από εδώ.......
kostas thomopoylos
Νεοφερμένο μέλος
υπεροχος γατος που μπορω να βρω ενα τετοιο παρακαλω βοηθιστε ερωτευτικα
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.jadeye.eu/english/index.html
Κι ενας πολυ καλοσχεδιασμενος ιστοτοπος που θα σας κατατοπισει πληρως σχετικα με τη φυλη:
https://www.koratworld.com/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας παιδιά είμαι καινούρια εδώ με λένε Αγάπη και θα ήθελατην βοήθεια σας. Θέλω να πάρω και εγώ ένα μικρό γατούλι αλλά θέλω κορατ μήπως ξέρεταιπου μπορώ να βρω;Έχω ψάξει για διάφορα εκτροφεία αλλά είναι εκτός Ελλάδος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catsforever_
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ivan_the_cat
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool