Λέρωμα εκτός αμμολεκάνης

Δεν συγκράτησε τα ούρα του

Η δουλειά έγινε μέσα σε 10 λεπτά. Πήρα εγώ την λεκάνη του έξω να την πλύνω. Αυτός νιαούριζε νιαούριζε και κατούρησε στην πολυθρόνα.
Πρώτη φορά το κάνει αυτό. Και σκέφτομαι τώρα εγώ, μήπως δεν ήταν μόνο η λεκάνη που έλειπε? Γιατί τα γατιά δεν τα αφήνουν όπου να 'ναι και ήταν θέμα 10 λεπτών. Μήπως θα έχουμε πρόβλημα ουρολοίμωξης?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας pepper μου, ίσως να ήθελε να πάει από ώρα και στη φάση που πήρες τη λεκάνη έφτασε στο αμήν και δε μπόρεσε να κρατηθεί, αυτό πιστεύω. Παρακολούθησέ τον λίγο βέβαια μη τυχόν το ξανακάνει και προσπάθησε εννοείται να εξαλειφθεί η μυρωδιά από την..άτυχη πολυθρόνα, γιατί άμα του μυρίζει μπορεί να πάει ξανά στο ίδιο σημείο, έχουν αυτή τη τάση :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Δεν συγκράτησε τα ούρα του

Ωχ! τα έβαλα όλα για πλύσιμο, αλλά την βάση δεν γίνεται. Μόνο τρίψιμο λοιπόν. Ή μήπως έχετε κανένα προϊόν υπόψιν εκτός του υγρού πιάτων? Σ'ευχαριστώ ρόκοχουσί!

Ναι καλό τρίψιμο με το υγρό πιάτων και λίγο ξύδι ίσως μαζί θα είναι εντάξει :)

Καλο ειναι να το παρακολουθησεις λιγο, το γατια και βρωμικη να ειναι η αμμος συνηθως κρατιουνται και πηγαινουν οταν ειναι καθαρη εκτος και αν υπαρχει προβλημα υγειας και μας το δειχνουν με αυτο το τροπο.Εαν εχει κατι θα σου το ξανακανει,οποτε παρακολουθησε το και οπως σου ειπε η Μαρια καθαρισε καλα το σημειο του καναπε που εκανε τσισα γιατι θα ξαναπαει αμα του μυριζει και θα κανει εκει συνεχεια.Τριψτο με λιγο ξυδι λευκο αραιωμενο σε λιγο νερο.

Τον παρακολουθώ. Το σουτζουκάκι όταν ξαναμπήκα στο σπίτι ήταν ντροπαλό και ήσυχο, όπως όταν σπάει κάτι ή όταν κάνει ζημιά.

Και όταν στεγνώσει η πολυθρόνα,καλού κακού σκόρπισε πάνω της λίγη μαγειρική σόδα και περίμενε.Τραβάει τις μυρωδιές. Ελπίζω να ήταν ένα απλό ατύχημα!

Και γω αυτο ευχομαι ,να ηταν μια αντιδραση οτι του πηρες την αμμοδοχο,γιατι ειναι διαολακια και τα δικα μου ,οταν κλεινω τη πορτα για να σκουπισω και να ανοιξω λιγο το δωματιο της μαμας μου η του γιου μου ,το οποιο τωρα εχει γινει και δωματιο τους ,για να μην μου βγουν εξω στη βεραντα,βγαινει μονο η Μινι, μολις δουν κλειστη πορτα πανε στηνκλειστη αμμοδοχο τους και με τα πατουσακια τους την πετανε ολη εξω,και αν ειναι και κανενα κουραδακι τους μαζι το κανουν μπαλακι σε ολο το σπιτι!:hehe::hehe::hehe:

αχαχαχα παίζουν με το κουραδάκι τους??????? Καλή ιδέα η σόδα.

Τελικά μάλλον η μυρωδιά δεν έφυγε? Σήμερα 10 μέρες μετά ξανακατούρησε την πολυθρόνα μπροστά μου σαν κύριος. Και μετά ανέβηκε και έκανε τα κακά του στην λεκάνη....

Ενδεχομένως να μην έφυγε η μυρωδιά. Μπορεί σ' εσένα να μη μύριζε, η γατίσια μύτη όμως είναι πολλαπλάσιες φορές πιο δυνατή από την ανθρώπινη.
Χρειάζεσαι κάποιο καθαριστικό με ένζυμα που θα διασπάσει τις πρωτείνες των ούρων, προκειμένου να εξαλειφθεί εντελώς η οσμή. Θα ψάξεις για "ενζυμικό καθαριστικό" είτε σε κάποιο pet shop, είτε από το διαδίκτυο (enzyme cleaner).
Στην ανάγκη δοκίμασε λίγο "Vanish", λένε κάνει δουλειά ;)

Δεν προκειται να φυγει η μυρωδια με κοινα καθαριστικα, οσο καλα και αν καθαρισεις το σημειο. Θελει καθαριστικο με ενζυμα για τα ουρα ΚΑΙ τις φερομονες. Δοκιμασε το urine off και οτι αλλο κυκλοφορει στο εμποριο για γατες.

Ααααα τέλεια! Ευχαριστώ κορίτσια

Καλήμερα από έμενα και από το νέο μέλος μου την Ιρις θέλω τα φώτα σας την Ιρις την πήρα από το δρόμο ήταν 5 μηνών στους 6 μήνες ήρθε ο οίστρος όταν άρχισε ο οίστρος άρχισαν και τα τσισα παντού ενώ πήγαινε και στην άμμο τα έκανε και στα χαλιά πλακάκια ακόμη και στον υπολογιστή η κτηνίατρος θεώρησε να πάει 7 μηνών και μετά να γίνει η στειρώσει τα συμπτώματα του οίστρου σταμάτησαν 26 του μήνα αλλά υπάρχουν φορές και ιδικά το βράδυ που τα κάνει εκτός άμμο αύριο πάμε για στειρώσει λέτε να σταματήσει??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατά πάσα πιθανότητα θα σταματήσει εφ'όσον δείχνει οτι οφείλεται στον οίστρο, πράγμα που επιβεβαιώνει το οτι η τάση (να ουρεί όπου βρει) άρχισε ταυτόχρονα με τα συπτώματα. Πολύ σωστά πήρες την απόφαση να τη στειρώσεις άμεσα, όχι μόνο εξ αιτίας αυτού, αλλά και για τη γενική της υγεία.
Σου συνιστώ δε αύριο που με το καλό επιστρέψει στειρωμένη, να έχεις φροντίσει ήδη να έχεις καθαρίσει σχολαστικά όλες τις επιφάνειες που έχει αφήσει το "στίγμα" της, ώστε να τις απαλλάξεις από οσμές και να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να επαναλάβει την προηγούμενη ανεπιθύμητη συμπεριφορά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

alcyone σε ευχαριστώ για την απάντηση η γιατρός την βρήκε υγιέστατη οπότε δεν έχει παθολογικό αίτιο η άμμος της καθαρίζετε καθημερινά και κάθε δυο εβδομάδες αλλάζουμε άμμο και πλένετε όλοι η λεκάνη ελπίζω να σταματήσει μετά την στειρώσει !!! το σπίτι η μάνα το σφουγγαρίζει κάθε μέρα με ξίδι λόγο οίστρου και "ατυχημάτων"(δεν είμαι τον χημικών αποριπαντικον όσο γίνεται) τώρα το χαλί το έχει περάσει και με ξίδι ελπίζω μετά να ηρεμήσουμε!!ναι είμαι υπέρ της στειρώσεις !!

Σκέψου μήπως φοβάται εκεί που είναι η αμμοδόχος - αν πχ την έχετε σε διάδρομο όπου υπάρχει συχνή κινητικότητα ή σε κάποιο άλλο σημείο όπου η γάτα δε νιώθει ότι είναι μόνη της ήσυχη και ασφαλής. Μπορείτε να τη βάλετε στο μπάνιο πχ όπου όταν πηγαίνει θα είναι μόνη της; Ή σε κάποιο άλλο δωμάτιο;

Επίσης σκέψου μήπως δεν της αρέσει η άμμος ή μήπως την ενοχλεί. Ποια άμμο χρησιμοποιείτε;

Αν και συμφωνώ ότι είναι λόγω οίστρου και θα σταματήσει μετά τη στείρωση. Ωστόσο δεν είναι κακό να σκεφτείς και τα δύο παραπάνω που ανέφερα. Περαστικά σας και καλή ανάρρωση από τη στείρωση!

koukimanster Καλησπέρα όχι όλα αυτά ξεκίνησαν όταν άρχισε ο οίστρος όταν ηρεμούσε δεν είχαμε θέματα απλά φοβάμαι μην της μείνει συνήθεια, το κουτί με την άμμο είναι στην αποθήκη μέσα στο σπίτι αλλά μόνο το βράδυ πάει κάποιος εκεί που είναι το υπνοδωμάτιο πριν από λίγο μπήκαμε χειρουργείο σας ευχαριστώ πολύ όλους !!! α έχουμε την everclean less trail

Πώς τα πήγατε? Πιστεύω κι εύχομαι να μην ταλαιπωρήθηκε πολύ. Αυτή την ώρα υπολογίζω θα την έχεις σπίτι την τσούπρα σου και σιγά σιγά θα επανέρχεται. Λίγη προσοχή στην πληγή, τώρα που είναι αρχή, και όλα θα στρώσουν.:) Και θα πηγαίνει και στο σωστό μέρος όταν ή φύση την καλεί;)

Παρε κλειστη αμμολεκανη που εχει μπροστα πορτακι και ετσι αναγκαστικα θα βρισκεται ολη μεσα.Να την χαιρεσαι τη θεα σου,ειναι πανεμορφη!!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back