ιβανα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninouli
Νεοφερμένο μέλος
Να σκέφτεσαι μονάχα, ότι τώρα πια δεν ταλαιπωρείται. Έκανες ό,τι πέρναγε από το χέρι σου. Τουλάχιστον έζησε με πολλή αγάπη και πολλά χάδια!
Προσπάθησε πλέον να σταθείς δυνατή για τη Μαριλού σου...
Υπομονή και κουράγιο...
Γεια σου Φριξάκο...

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Κουράγιο σας εύχομαι.
Desdemona
Διάσημο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαλό ταξίδι γατούλη... εδώ αγαπήθηκες πολύ καλέ μου...
το ξέρει.
του το έλεγα χθες το βράδυ, του έλεγα πως ηταν πολύ ασχημο-ομορφος, πως μου ζητάγατε συνεχως φωτό του και καθε φορα που εβαζα τον απολάμβανε ένα ολοκληρο φόρουμ. Του είπα για όλα τα γατιά εδώ μέσα που μπορούσα να θυμηθω...του είπαμε πολλά χθες το βράδυ. Κι εγώ κι ο αντρας μου.
ιβανα
Επιφανές μέλος
το ξέρει.
του το έλεγα χθες το βράδυ, του έλεγα πως ηταν πολύ ασχημο-ομορφος, πως μου ζητάγατε συνεχως φωτό του και καθε φορα που εβαζα τον απολάμβανε ένα ολοκληρο φόρουμ. Του είπα για όλα τα γατιά εδώ μέσα που μπορούσα να θυμηθω...του είπαμε πολλά χθες το βράδυ. Κι εγώ κι ο αντρας μου.
:cry::cry::cry::cry::cry:
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Sof, ξέρω δεν υπάρχουν λόγια για να απαλύνουν τον πόνο. Τουλάχιστον σκέψου πόσο ευτυχισμένος έζησε κοντά σας και τώρα πια δεν υποφέρει.
Κράτα την Μαριλού αγκαλιά και πάρε κουράγιο δύναμη.
Dizzy
Νεοφερμένο μέλος
Αντιο Φριξούλη. Εζησες λιγο, αλλα αγαπηθηκες πολυ.
Καλη δυναμη Σοφακι κι ελπιζω διαολε να ειναι η τελευταια φορα που σου το λεω αυτο.

xarisgaton
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας ! για οσους θυμαστε ειχα βαλει πριν λιγο καιρο μια αγγελια για τον Μενιο εναν γατουλι ασπρο κοκκινο που βρηκα στην αυλη μου! πριν καμμια δεκαρια μερες του εκανα το πρωτο του εμβολιο το οποιο και τον εριξε παρα πολυ! μετα σιγα σιγα συνηλθε! ομως ξαφνικα μια μερα τον βρηκα κουλουριασμενο με κλειστα τα ματια και ποναγε η κοιλιτσα του ,δεν μ'αφηνε να τον πιασω, μετα συνερχοταν λιγο ετρωγε, μετα ξανα τα ιδια... μια δυο τον πηγα στον γιατρο: πιθανη διαγνωση λοιμωδης περιτονιτιδα!! τωρα ειναι στο γιατρο για εξετασεις θα μου πει το βραδυ!!
εχω σκασει απο χτες, στην σκεψη οτι ενα τοσο καλο και τρυφερο πλασμα θα πεθανει....νοιωθω και τυψεις γιατι δεν τον εμπασα μεσα (οχι γιατι δεν ηθελα εγω....) απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν το ειχε απο μικρουλης θα ειχε κολλησει και τον Χαρη! το θεμα ειναι το ειχε η το αρπαξε απο τους αλλους?? αφηστε με ειμαι μαυρα χαλια ! αν εχετε οποιαδηποτε εμπειρια για υτην την παλιοαρρωστεια πειτε μου!
aretha
Περιβόητο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μη στενοχωριέσαι και μην ανησυχείς από τώρα. Μπορεί και να μην είναι κάτι σοβαρό.τωρα ειναι στο γιατρο για εξετασεις θα μου πει το βραδυ!!
Κάνε ένα κουράγιο μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα κι έπειτα, αν χρειαστεί, τα ξαναλέμε.Εγώ πάντως εύχομαι στον γατούλη γρήγορα περαστικά!
menia
Δραστήριο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
xarisgaton
Νεοφερμένο μέλος
σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!!!
xarisgaton
Νεοφερμένο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
απιστευτο κι ομως αληθινο!!! ολα αρνητικα και η fip!!! γυρισε σπιτι και ειναι μια χαρα λιγη αντιβιωση ακομα και ολα καλα!!!![]()

Αυτά ειναι νέα!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Lia_cha
- Zoe TsbDc
- sissy12
- marilena131
- Nikos90
- ΕΛΑ
- 3lbereth
- Βάσω Μαν
- Claire Rentfield
- nasstazia
- pepper
- roccohooshie
- aston3
- fmarulezkd
- Ljosberinn
- ofilia
- ΛΟΥΙΖΑ1
- scaryspider
- angiesmth
- kat-cats
- kitara
- Sissy-Lousy
- dkat
- Tsakoulinaki
- dorothea_v
- MarkTs
- Katerina N
- paulina85
- mitsia15
- Γαταλί
- beerman63
- aba
- Bastet777
- ban
- Ηλίας-77
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool