Λοιμώδης περιτονίτιδα της γάτας

:cry::cry:λυπαμαι παρα πολυ..καλο του ταξιδι και κουραγιο σε σενα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συλυπητηρια κοριτσι μου και κουραγιο,καλο του ταξιδι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sof, λυπάμαι πολύ για ό,τι πέρασες εσύ και ο Φριξάκος...:cry::cry:
Να σκέφτεσαι μονάχα, ότι τώρα πια δεν ταλαιπωρείται. Έκανες ό,τι πέρναγε από το χέρι σου. Τουλάχιστον έζησε με πολλή αγάπη και πολλά χάδια!
Προσπάθησε πλέον να σταθείς δυνατή για τη Μαριλού σου...
Υπομονή και κουράγιο...

Γεια σου Φριξάκο...:bye:

Λυτρώθηκε ο γατούλης. Και πήρε πάρα πολλή αγάπη μαζί του στο ταξίδι του. :cry:
Κουράγιο σας εύχομαι.

Kαλό ταξίδι γατούλη... εδώ αγαπήθηκες πολύ καλέ μου...

:cry::cry::cry:Καλό ταξίδι Φρίξο.Πήγες εκεί που κανένας πόνος δεν μπορεί να σε φτάσει...

Kαλό ταξίδι γατούλη... εδώ αγαπήθηκες πολύ καλέ μου...

το ξέρει.
του το έλεγα χθες το βράδυ, του έλεγα πως ηταν πολύ ασχημο-ομορφος, πως μου ζητάγατε συνεχως φωτό του και καθε φορα που εβαζα τον απολάμβανε ένα ολοκληρο φόρουμ. Του είπα για όλα τα γατιά εδώ μέσα που μπορούσα να θυμηθω...του είπαμε πολλά χθες το βράδυ. Κι εγώ κι ο αντρας μου.

το ξέρει.
του το έλεγα χθες το βράδυ, του έλεγα πως ηταν πολύ ασχημο-ομορφος, πως μου ζητάγατε συνεχως φωτό του και καθε φορα που εβαζα τον απολάμβανε ένα ολοκληρο φόρουμ. Του είπα για όλα τα γατιά εδώ μέσα που μπορούσα να θυμηθω...του είπαμε πολλά χθες το βράδυ. Κι εγώ κι ο αντρας μου.

:cry::cry::cry::cry::cry:

Δεν έχω λόγια:cry: Κουράγιο. Να προσέχεις την Μαριλλού.

Κουράγιο. Καλό ταξίδι Φριξάκο. Έζησες λίγο αλλά πήρες πολύ αγάπη μικρέ μου. Sof πάρε αγγαλίτσα την Μαριλού και προσπάθησε να ηρεμήσεις:(.

Καλό ταξίδι Φριξάκο. Πήρες πολλές αγκαλιές μαζί σου και τώρα είσαι ένα ακόμα αγαπημένο αστεράκι στον ουρανό.
Sof, ξέρω δεν υπάρχουν λόγια για να απαλύνουν τον πόνο. Τουλάχιστον σκέψου πόσο ευτυχισμένος έζησε κοντά σας και τώρα πια δεν υποφέρει.
Κράτα την Μαριλού αγκαλιά και πάρε κουράγιο δύναμη.

Ειχα πολυ καιρο να μπω στο φορουμ κι ετυχε να μπω σημερα και να διαβασω αυτο.

Αντιο Φριξούλη. Εζησες λιγο, αλλα αγαπηθηκες πολυ.

Καλη δυναμη Σοφακι κι ελπιζω διαολε να ειναι η τελευταια φορα που σου το λεω αυτο. :(

Τρομακτική διάγνωση - Λοιμώδης περιτονίτιδα

γεια σας ! για οσους θυμαστε ειχα βαλει πριν λιγο καιρο μια αγγελια για τον Μενιο εναν γατουλι ασπρο κοκκινο που βρηκα στην αυλη μου! πριν καμμια δεκαρια μερες του εκανα το πρωτο του εμβολιο το οποιο και τον εριξε παρα πολυ! μετα σιγα σιγα συνηλθε! ομως ξαφνικα μια μερα τον βρηκα κουλουριασμενο με κλειστα τα ματια και ποναγε η κοιλιτσα του ,δεν μ'αφηνε να τον πιασω, μετα συνερχοταν λιγο ετρωγε, μετα ξανα τα ιδια... μια δυο τον πηγα στον γιατρο: πιθανη διαγνωση λοιμωδης περιτονιτιδα!! τωρα ειναι στο γιατρο για εξετασεις θα μου πει το βραδυ!!
εχω σκασει απο χτες, στην σκεψη οτι ενα τοσο καλο και τρυφερο πλασμα θα πεθανει....νοιωθω και τυψεις γιατι δεν τον εμπασα μεσα (οχι γιατι δεν ηθελα εγω....) απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν το ειχε απο μικρουλης θα ειχε κολλησει και τον Χαρη! το θεμα ειναι το ειχε η το αρπαξε απο τους αλλους?? αφηστε με ειμαι μαυρα χαλια ! αν εχετε οποιαδηποτε εμπειρια για υτην την παλιοαρρωστεια πειτε μου!

Ελπίζω να είναι καλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων...
Αν κάνεις μια αναζήτηση με τη λέξη "περιτονίτιδα", θα βρεις αρκετά θέματα μελών με γατούλες που αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα (π.χ. αυτό και αυτό).
Για κάποιες γενικές πληροφορίες για την ασθένεια (στα αγγλικά) δες εδώ.

τωρα ειναι στο γιατρο για εξετασεις θα μου πει το βραδυ!!
Μη στενοχωριέσαι και μην ανησυχείς από τώρα. Μπορεί και να μην είναι κάτι σοβαρό. :) Κάνε ένα κουράγιο μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα κι έπειτα, αν χρειαστεί, τα ξαναλέμε.
Εγώ πάντως εύχομαι στον γατούλη γρήγορα περαστικά!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην είναι κάτι σοβαρό...

Περαστικά πολλά στον γατούλη σου!!! Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό! Δυστυχώς και ο αδεσποτούλης που βρήκα βγήκε θετικός και στον ιο του ειτζ και στην λοιμώδη περιτονίτιδα. Το ποσοστό που δείξανε οι εξετάσεις για την περιτονίτιδα είναι 1/400. Η κτηνίατρος μου είπε ότι μπορεί να μην νοσήσει και απλά να είναι φορέας του ιου. Αλλά μπορεί να κολλήσει τις άλλες 2 γατούλες μου ακόμα και αν κάνουν το εμβόλιο. Βέβαια θα επαναλάβουμε τις εξετάσεις σε 2 μήνες και αύριο θα δω και άλλον κτηνίατρο. Εσύ τι νέα είχες από τον δικό σου κτηνίατρο?

καναμε υπερηχο, εχει ευρηματα: σπληνομεγαλια και λεμφογαγγλεια στην κοιλια! ολες οι εξετασεις ειναι αρνητικες εκτος απο την λοιμωδη περιτονιτιδα που δεν εχει βγει ακομα !!! περιμενουμε....
σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!!!

απιστευτο κι ομως αληθινο!!! ολα αρνητικα και η fip!!! γυρισε σπιτι και ειναι μια χαρα λιγη αντιβιωση ακομα και ολα καλα!!! :up::up::up:

απιστευτο κι ομως αληθινο!!! ολα αρνητικα και η fip!!! γυρισε σπιτι και ειναι μια χαρα λιγη αντιβιωση ακομα και ολα καλα!!! :up::up::up:

:up::up::up::up:
Αυτά ειναι νέα!!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back