Τρομακτική διάγνωση - Λοιμώδης περιτονίτιδα
γεια σας ! για οσους θυμαστε ειχα βαλει πριν λιγο καιρο μια αγγελια για τον Μενιο εναν γατουλι ασπρο κοκκινο που βρηκα στην αυλη μου! πριν καμμια δεκαρια μερες του εκανα το πρωτο του εμβολιο το οποιο και τον εριξε παρα πολυ! μετα σιγα σιγα συνηλθε! ομως ξαφνικα μια μερα τον βρηκα κουλουριασμενο με κλειστα τα ματια και ποναγε η κοιλιτσα του ,δεν μ'αφηνε να τον πιασω, μετα συνερχοταν λιγο ετρωγε, μετα ξανα τα ιδια... μια δυο τον πηγα στον γιατρο: πιθανη διαγνωση λοιμωδης περιτονιτιδα!! τωρα ειναι στο γιατρο για εξετασεις θα μου πει το βραδυ!!
εχω σκασει απο χτες, στην σκεψη οτι ενα τοσο καλο και τρυφερο πλασμα θα πεθανει....νοιωθω και τυψεις γιατι δεν τον εμπασα μεσα (οχι γιατι δεν ηθελα εγω....) απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν το ειχε απο μικρουλης θα ειχε κολλησει και τον Χαρη! το θεμα ειναι το ειχε η το αρπαξε απο τους αλλους?? αφηστε με ειμαι μαυρα χαλια ! αν εχετε οποιαδηποτε εμπειρια για υτην την παλιοαρρωστεια πειτε μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.