Μάπας Γουργουριάρης & Ήλια Γουργουριάρα επιτέλους στο σπίτι!!!

Εμένα μου αρέσει το γατοβιβλίο στην άκρη της φωτογραφίας της υπογραφής σου.Πως φαίνεται η γατομαμά...

Ήθελα να το κόψω απο τη φώτο..αλλά...θα κοβόταν και η ομορφιά των μωρών μου..Η αλήθεια είναι ότι διάβαζα κάτι 1 ώρα πιο πριν και ήταν ανοιχτό, πήγε η ΉΛια και μετά και ο αδρφός της και προσπάθησαν να φάνε τις σελίδες...:blink::blink:οπότε και το έκλεισα....:lol::lol:Να σώσω τα βιβλία του πανεπιστημίου μου!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ήθελα να το κόψω απο τη φώτο..αλλά...θα κοβόταν και η ομορφιά των μωρών μου..Η αλήθεια είναι ότι διάβαζα κάτι 1 ώρα πιο πριν και ήταν ανοιχτό, πήγε η ΉΛια και μετά και ο αδρφός της και προσπάθησαν να φάνε τις σελίδες...:blink::blink:οπότε και το έκλεισα....:lol::lol:Να σώσω τα βιβλία του πανεπιστημίου μου!!!:up:
:lol::lol::lol: αυτό θα πει βιβλιοφάγοι με όλη τη σημασία της λέξεως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!:lol:Σωστάάάάάάάαάά!!!!Καληνύχτα παιδιά..Πάω εγώ γιατί δουλειά αύριο!!!

Καληνύχτα Κατερινάκι και καληνύχτα και στις γουργουρομηχανές σου

Ευχαριστώ μεγάλη γατομαμά...Αχ νότα μου θα σε στενοχωρήσω νομίζω...Ναι μεν σήμερα έκανε το μεγάλο βήμα ο Μάπας μου να έρθει και να γουργουριαστεί στην αγκαλιά μου αλλά μαμάκιας μας βγήκε η Ήλια που όταν βλέπει το πρόσωπο μου έρχεται κοντά για να ακουμπήσει το υγρο της μυτάκι και να μου πεί "γεια, ξύπνησα, και πάω να σκάσω στο φαί".Ο Μάπας μου είναι απόλυτα απόμακρος...θέλει να παίζει και να γλεντάει αλλά όταν είναι για ύπνο ρίχνει ένα γουργουρητό ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!!:lol::lol:

Ήταν σίγουρο οτι θα ειναι και τα δύο χαδιάρικα. Δώσε το χρόνο στο κοκκινογατο και θα σε εκπλήξει...;) Και ο Τσεης την πρώτη βδομαδα ετσι ήταν....μετά...

Κατερίνα μου, οι ζουζουνόφατσες είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ:up::up::up:
Σας εύχομαι ολόψυχα να περνάτε καλά....με πολλές πολλές αγκαλιές... και σκανδαλιές:D
Τα μικρά πέσαν στα καλύτερα χέρια....είμαι σίγουρη ότι θα έχουν μια υπέροχη ζωή μαζί σου....:up:

και επισήμως...

Επιτέλους! :up: Να τα χαίρεσαι τα γουργουριστά αδερφάκια.
Μια απορία μόνο: γιατί καλέ το έβγαλες Μάπα το ζωντανό;:blink:

να σου ζήσουν τα γατάκια που μοιάζουν με σετακι πιρουνάκι -κουταλάκι (είναι αξιολατρευτα) (αν και μαρέσει το ένα περισσσοτερο....δεν θα πω πιο....:P)
και να ζήσεις όμορφεςκαι συντροφικές στιγμες μαυτους του μάγους της φύσης!!!

Πω πω ασχήμια:P
Να σου ζησουν βρε Κατερινακι!!! Πως και πως τα περιμενες:)

Ήταν σίγουρο οτι θα ειναι και τα δύο χαδιάρικα. Δώσε το χρόνο στο κοκκινογατο και θα σε εκπλήξει...;) Και ο Τσεης την πρώτη βδομαδα ετσι ήταν....μετά...

Ο κοκκινόγατος λοιπόν έχει αρχίσει και χαιδεύεται σε όλους..Κάνει το τρακτέρ σε όλους, η "μαμάκιας" συνεχίζει με διαφορά να είναι η Ήλια!!Ίσως είμαστε εξαίρεση του κανόνα, αλλά είναι και ο Μάπας μου πολύ ντροπαλούλης!!!:lol:

Κατερίνα μου, οι ζουζουνόφατσες είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ:up::up::up:
Σας εύχομαι ολόψυχα να περνάτε καλά....με πολλές πολλές αγκαλιές... και σκανδαλιές:D
Τα μικρά πέσαν στα καλύτερα χέρια....είμαι σίγουρη ότι θα έχουν μια υπέροχη ζωή μαζί σου....:up:

:redface::redface::redface:Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά Ράισα..Και είπαμε, όποτε θες να έρθεις να τα δεις αθήνα είσαι καλοδεχούμενη..Ή μήπως θες να περιμένεις να πάρω και το silver tubby πρώτα(όταν θα παντρευτώ σε κανα 10χρονο μάλλον):lol::lol:;);)

Ε Νοτα τι ακούω εδώ; Χαλασμένο της το δώσατε το πορτοκαλί;;;:PΠου είναι ο Τσε να του κάνει κανένα ιδιαίτερο;:lol:

καλε ναι..ετσι λεει η κατερίνα. Ειναι μωρακια ακομα και δεν μπορει ο Τσε να τους μιλήσει. Εννοείται ότι ο Μαπας εχει να λαβει ιδιαιτερα μαθηματα μαμακοσύνης...(αφου του αλλαξουμε μπαταρίες):lol:

Επιτέλους! :up: Να τα χαίρεσαι τα γουργουριστά αδερφάκια.
Μια απορία μόνο: γιατί καλέ το έβγαλες Μάπα το ζωντανό;:blink:

Είχα την εντύπωση ότι σας είχα εξηγήσει για ποιο λόγο τα ονόματα..

Ήλια: Η αδερφή μου και ο αδερφός μου πήραν τα ονόματα των παππούδων και γιαγιάδων μου εκτός του ενός παππού του Ηλία..Έπρεπε το τρίτο παιδί να ονομαστεί Ηλίας...Αλλά βγήκα κοριτσάκι..και το ταξα όταν τον έχασα, ακόμα και το πρώτο μου παιδί θα λέγεται Μαρήλια, δες γιατί στον Μάπα..:)

Μάπας:Πριν ένα χρόνο σε ένα περιστατικό (πολύ ατυχές και δυστυχές) αν θυμάστε στον Λούσιο, έχασα μια από τις αγαπημένες μου ξαδέρφες και τότε το έταξα ότι θα δώσω το όνομα της στο ένα μου παιδί..και στο ζωάκι μου..ΜΑρία ΠΑρνασσά..και βγήκε το Μάπας...:P

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια πάντως..να σαι καλά!!!:rolleyes:

να σου ζήσουν τα γατάκια που μοιάζουν με σετακι πιρουνάκι -κουταλάκι (είναι αξιολατρευτα) (αν και μαρέσει το ένα περισσσοτερο....δεν θα πω πιο....:P)
και να ζήσεις όμορφεςκαι συντροφικές στιγμες μαυτους του μάγους της φύσης!!!

Ευχαριστώ Κατερινάκι μου..Όπως το πες..σετ μαχαιροπήρουνα πήρα μόνο που είναι και κολλημένα..ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΖΙ!!!Τα μαναράκια μου...Μην ανησυχείς..Οι μισοί ψηφίζουν Ήλια και οι άλλοι Μάπας..Εγώ είμαι στη μέση...μου αρέσει τρελά η φάτσα της Ήλιας και τα ματάκια της..και το σωματάκι του Μάπα μου...χαχαχαχαχ...Αλλά πολλές φορές βρίσκομαι σε δίλλημα...Ασ τα!!!:lol::lol::lol::lol:

καλε ναι..ετσι λεει η κατερίνα. Ειναι μωρακια ακομα και δεν μπορει ο Τσε να τους μιλήσει. Εννοείται ότι ο Μαπας εχει να λαβει ιδιαιτερα μαθηματα μαμακοσύνης...(αφου του αλλαξουμε μπαταρίες):lol:
Άστα αυτά,κι εγώ λέω παντού ότι τα πορτοκαλόγατα είναι τα πιο γουργουριστά...:mad:Μάπα ο Μάπας μου φαίνεται,άκου εκεί η Ήλια να είναι πιο γουργουριάρα.Ξέρεις ότι σπιλώνει την φήμη σας εσάς των πορτοκαλόγατων ε;:hmm:

Πω πω ασχήμια:P
Να σου ζησουν βρε Κατερινακι!!! Πως και πως τα περιμενες:)

Σε ευχαριστώ...Εσύ το ξέρεις περισσότερο από όλους...με έχεις δει και στην πράξη απλά να τα κοιτάω και να μην κάνω τίποτα...Αφού είναι σαν ψεύτικα και είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΔΩ!!!!:D

Άστα αυτά,κι εγώ λέω παντού ότι τα πορτοκαλόγατα είναι τα πιο γουργουριστά...:mad:Μάπα ο Μάπας μου φαίνεται,άκου εκεί η Ήλια να είναι πιο γουργουριάρα.Ξέρεις ότι σπιλώνει την φήμη σας εσάς των πορτοκαλόγατων ε;:hmm:

Έλα εντάξει για να τον καλύψω...Εχθες ήρθε την ώρα που ήμουν στο λάπτοπ και μου γουργούριαστηκε στην αγκαλιά μου..(εμμμμ πόδια μου) αλλά δεν κοιμόταν..η δε Ήλια που με θέλει αποκλειστική μάλλον είχε καθίσει στο άλλο άκρο μόναχούλα της..το μωρό μου...:lol::lol::lol:

Έλα εντάξει για να τον καλύψω...Εχθες ήρθε την ώρα που ήμουν στο λάπτοπ και μου γουργούριαστηκε στην αγκαλιά μου..(εμμμμ πόδια μου) αλλά δεν κοιμόταν..η δε Ήλια που με θέλει αποκλειστική μάλλον είχε καθίσει στο άλλο άκρο μόναχούλα της..το μωρό μου...:lol::lol::lol:
Έλα τώρα κι εσύ,για να γλιτώσεις το γιόκα σου αμέσως...Είναι σαν να δίνουμε εμείς γκριζόγατο και να βγαίνει γουργουριστό και χαδιάρικο!:lol:

Έλα τώρα κι εσύ,για να γλιτώσεις το γιόκα σου αμέσως...Είναι σαν να δίνουμε εμείς γκριζόγατο και να βγαίνει γουργουριστό και χαδιάρικο!:lol:

Μόνο μια εξήγηση υπάρχει...Μπέρδεψαν τα χρώματα στα γονίδια...!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back