katerina10
Περιβόητο μέλος
πότε θα μας βάλεις φωτογραφίες κ από το αδελφάκι; θέλουμε κ καινούργιες απο τα γουργουρόπαιδα
Σλιθερινούλα μου υπομονή...Έβγαλα κάτι ΤΕΛΕΙΕΣ φωτος σήμερα που ήταν αγκαλιά..ΚΑΝΟΝΙΚΗ αγκαλια..Αν πάω να δώ και το άλλο μου παιδί αύριο θα πάρω και την κάμερα να προμηθεύσω το σαιτ με άλλο ένα τρακτερόπαιδο όπως μαθαίνω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
ελπίζω μικρόΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Τι καλά!!! πολύ μ αρέσει να βλέπω μωράκια. ελπίζω να τις ανεβάσεις αύριο γιατί απο μεθαύριο θα σας χαιρετήσω για κάποιο διάστημαελπίζω μικρό
Ωπ γιατί καλή μου dj???Που θα πας???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
έχω κάποιο πρόβλημα υγείας κ θα πρέπει να κάνω εισαγωγή σε κλινική δυστηχώςΩπ γιατί καλή μου dj???Που θα πας???![]()
katerina10
Περιβόητο μέλος
έχω κάποιο πρόβλημα υγείας κ θα πρέπει να κάνω εισαγωγή σε κλινική δυστηχώς
Ωχ...!!!!Ελπίζω να μην είναι σοβαρό..Αλλά για να μπαίνεις..τι λέω..έφαγα απλά λίγο ξερεισ σοκ...ξαφνικό ήταν!!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!Θα στείλω νεραιδόσκονη για κάθε ενδεχόμενο!!!!Θα μας λείψεις!!!Κυριακή απόγευμα-βράδυ θα σου έχω ΣΙΓΟΥΡΑ φωτος με μωράκια να πας με χαμογελάκι στην κλινική!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Όχι δεν ήταν είμαι από το Πάσχα λίγο ψυλοχάλια απλά λέγαμε μήπως δεν μπω αλλά τελικά. Στείλε λίγο νεραϊδόσκονη χρειάζεται σε τέτοιες καταστάσεις. Και εμένα θα μου λείψετε. Με χαμόγελο θα μπω βρε δεν μασάω από τέτοια. Ελπίζω να σας ξαναδω σύντομα. Ευχαριστώ πολύ κ για το μαγικό βοήθημαΩχ...!!!!Ελπίζω να μην είναι σοβαρό..Αλλά για να μπαίνεις..τι λέω..έφαγα απλά λίγο ξερεισ σοκ...ξαφνικό ήταν!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!Θα στείλω νεραιδόσκονη για κάθε ενδεχόμενο!!!!Θα μας λείψεις!!!Κυριακή απόγευμα-βράδυ θα σου έχω ΣΙΓΟΥΡΑ φωτος με μωράκια να πας με χαμογελάκι στην κλινική!
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Ε συνάδελφε χαριποτερικιά σοβαρό είναι;Τις ευχές μας και να μας έρθεις γρηγορα και σιδερένια,με ποια θα λέω εγώ ξόρκια;έχω κάποιο πρόβλημα υγείας κ θα πρέπει να κάνω εισαγωγή σε κλινική δυστηχώς
elvenstar
Επιφανές μέλος
Είναι λιγουλάκι έχω πρόβλημα με τη νεφραμιά όπως θα λέγαμε κ εμείς οι ΘεσσαλοίΕ συνάδελφε χαριποτερικιά σοβαρό είναι;Τις ευχές μας και να μας έρθεις γρηγορα και σιδερένια,με ποια θα λέω εγώ ξόρκια;
'Οσο για τα ξόρκια θα σου τα στέλνω με το σπιτικό μου ξωτικό
katerina10
Περιβόητο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Είναι λιγουλάκι έχω πρόβλημα με τη νεφραμιά όπως θα λέγαμε κ εμείς οι Θεσσαλοί![]()
Εγώ η άσχετη...δεν ξέρω...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ!!!!????????

elvenstar
Επιφανές μέλος
Σας ευχαριστώ κορίτσια καληνύχταΚαληνύχτα Σλιθερινούλα..Πάω για ύπνο δεν αντέχω άλλο..Κουτουλάω!!!Και αύριο πάλι θα ψιλοκοιμάμαι δουλειά!!!Μάκια..εννοείται στέλνω από σήμερα το βράδυ νεραιδόσκονη για να φτάσει κάποια ποσότητα ..Έχω παρατηρήσει ότι τελευταία στέλνω όλο εκτός αθηνών νεραιδόσκονη..Θα στείλω μπόλικη!!!!Ξέρεις, μυγάκια, ζέστη(λιώνει η σκόνη η μαγική με πολύ ζέστη), απόσταση(αν λαχανιάσουν οι κόκκοι εξαφανίζονται!!) και για σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά..Φιλάκια και πάλι!!!!!!!!!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Τι άσχετη βρε που να ξέρεις ότι έτσι λέμε τα νεφρά στα Τρίκαλα;;;Εγώ η άσχετη...δεν ξέρω...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ!!!!????????![]()
αλλη φορά όταν θα μιλάω Τρικαλινα θα βάζω υπότιτλους
moukelis
Επιφανές μέλος
Είναι πολύ πειραγμένη η νεφραμιά βρε;Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς,θα μείνεις μέρες μέσα ωρε;Και το σπιτικό σου ξωτικό να μην το στείλεις,δεν είδες τι έπαθε ο Μαλφόι με την κάλτσα,θες να έχεις τραβήγματα;Τι άσχετη βρε που να ξέρεις ότι έτσι λέμε τα νεφρά στα Τρίκαλα;;;
αλλη φορά όταν θα μιλάω Τρικαλινα θα βάζω υπότιτλους

elvenstar
Επιφανές μέλος
Χτύπησα στα νεφρά από αυτοκινητιστικό κ από τότε έχω προβλήματα δεν ξέρω πόσο θα καθήσω, μέχρι να πέσουν οι τιμές θα δείξει ελπίζω όχι πολλές μέρες. Καλά λες δεν θα το στείλω, θα μου "φάει" κ την κάλτσα θα επιστρέψω η ίδια για τα ξόρκιαΕίναι πολύ πειραγμένη η νεφραμιά βρε;Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς,θα μείνεις μέρες μέσα ωρε;Και το σπιτικό σου ξωτικό να μην το στείλεις,δεν είδες τι έπαθε ο Μαλφόι με την κάλτσα,θες να έχεις τραβήγματα;![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Έτσι μπράβο!Ελπίζω να μη χρειαστεί να μείνεις πολύ.Περαστικά να είναι και θα σε περιμένουμε σύντομα πίσω!Χτύπησα στα νεφρά από αυτοκινητιστικό κ από τότε έχω προβλήματα δεν ξέρω πόσο θα καθήσω, μέχρι να πέσουν οι τιμές θα δείξει ελπίζω όχι πολλές μέρες. Καλά λες δεν θα το στείλω, θα μου "φάει" κ την κάλτσα θα επιστρέψω η ίδια για τα ξόρκια
Καλή σου νύχτα!
ELENIP
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Πες μου εσύ!
elvenstar
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Η αγαπημένη μου:
Το νέο μέλος μας, ο Πάκι(από το Κουνουπάκι, ίου όνομα αλλά δεν αποφασίζω εγώ):
Και μία από τον καθένα μας γιατί είμαστε πανέμορφα μοντέλα τώρα που μεγαλώσαμε:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool