Μάπας Γουργουριάρης & Ήλια Γουργουριάρα επιτέλους στο σπίτι!!!

Βρε παιδιά, το ένα είναι τιγράκι, το άλλο, πορτοκαλάκι και τί πορτοκαλάκι, Βαλέντσια!!!!!!ολο χυμούς:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φοβερά γατούνια, πανέμορφα και η μαμά Κατερίνα, τους έχει ταιριάξει πανέμορφα λουράκια!!:) Η Ήλια μες τη μόδα με το μωβ λουράκι, αναδεικνύει τη στολή παραλλαγής της, ο δε Μάπας, υπέροχος με το κυπαρισσί λουράκι (είναι γνωστό ότι στους κοκκινομάλληδες πάει πολύ το σκούρο πράσινο)!!
Κρίμα που δεν ανοίγαν τα μάτια τους , εκεί που μισοκοιτάζει ο Μάπας , τα μάτια του φαίνονται σαν πορτοκαλί-κεχριμπαρένια, Μαγευτικά!!!:D
:DΣε ευχαριστούμε Ελένη μου...ΠΑιδι μου τα γατιά μου θέλουν να είναι μοντέρνα..Το μωβ πάει και με τις εχτένσιον της μαμάς. Ήλια και μαμά πάντα πακέτο..Τώρα που θα γεμίζει και το μαλλί με δαύτες..ψψψψψ θα είμαστε ασορτί τιγράκια..ΚΑλέ ο Μαπούλης μου που έχει γίνει ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ ειναι λιονταράκι όχι τιγράκι μην μπερδευόμαστε παρακαλώ..:PΝαι πορτοκαλένια είναι τα ματάκια του το χρυσό μου..Η Ήλια κυμενέται μεταξυ ενός πρασινο-πορτοκαλί!!:rolleyes::D

Καλε ειναι τελεια τα τιγρακια,ελπιζω να τα δω συντομα απο κοντα!:D
Καλέ αμήν και πότε !!!Αντε να έρθεις επιτέλους..κάτι για Χριστούγεννα έλεγες..Κοίτα να έρθεις αθήνα και να μην μας δεις...:mad::P
καλε τι τιγρακια ειναι αυτα πως μεγαλωσαν ετσι!!!!!!!!!!!!!:up::up::):P
Μεγάλωσαν δεν λες τίποτα..Χθες κοιμήθηκε ο μπαμπάς τους μαζί μου στο μονο (σκάσαμε) και δεν χώραγαν τα παιδιά και λύσαξαν στις 3 για μια αγκαλιά.Τελικά το Ηλιάκι μου αρκέστηκε σε μια τριφτιά στο χέρι το πήρε αγκαλιά και κοιμήθηκε..:rolleyes:Το μωρό μου..Ο Μάπας είναι πιο απόμακρος..Το δε πρωί μόλις η μαμά σηκώθηκε..Η Ήλια χώθηκε μέσα από τα σκεπάσματα μια που βρήκε την ευκαιρία και χουρχούριζε στον μπαμπά της..:mad:Εγώ ούτε ένα χουρ χουρ!!!:mad::P
Βρε παιδιά, το ένα είναι τιγράκι, το άλλο, πορτοκαλάκι και τί πορτοκαλάκι, Βαλέντσια!!!!!!ολο χυμούς:D:D
Είναι περίεργο πορτοκαλί...οντως..τι είανι το Βαλέντσια καλέ???:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάπας Βαλεντσιάνος δηλ???Τεσπα, το μωρο μου είναι ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΙ ΓΑΤΟΥΛΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ!!!Μάπας με τα όλα του δηλ!!!:D

Eιναι και τα δυο πανεμορφα!!!!!Και οι φωτογραφιες αυτες ομως αναδεικνυουν την ομορφια τους!!!!Οταν βλεπω αυτα τα δυο μαζι,μετανιωνω που δεν πηρα κι ενα απο τα αδερφακια της Leia τοτε...

Τζουτζου υπάρχει και το μείον του να έχεις 2 μαζί..Μπορεί να παίζουν να είναι χαριτωμένα κλπ αλλά

1.Η ζηλια κάνει μπαμ:|
2.Δεν χωράμε αγκαλιά και οι 3 με αποτέλεσμα να έχω ένα γατι να νιαουρίζει ασταμάτητα:mad:
3.Ελεγχος και για τα 2 μηδέν καθώς δεν μπορείς και με τα 2..πρεπει να τρέχεις για να τα προλάβεισ :Pκαι
4.Η κακή επιρροή..είναι τραγικό φαινόμενο αν κάνει ο ένας κάτι κακό το κάνει και ο άλλος, μαλώνεις τον έναν ο αλλος το κάνει μια μέρα μετά μαλώνεις τον άλλον και βλέποντας ο πρώτος ότι το κάνει ο δεύτερος το ξανακάνει..Μετά τα παρατάς γιατί αυτός ο φαύλος κύκλος δεν τελειώνει πουθενά!!!!!!!:lol:
Το ένα είναι πιο εύκολο!!!!!:hmm:Αλλά τα 2 είναι πιο δεμένα μάλλον!!Ότι βάζεις προτεραιότητα!!!:)Αλλωστε ποτέ δεν είναι αργά για έναν φιλαράκο της Λέιας!!!;)

Ευχαριστούμε πάντως για τα καλά σας λόγια!!!:D

Κατερίναααα!!!:):)
ΤΕΛΕΙΑ τα μωρά σου. Τόοοσο αγαπημένα και τόσο ναζιάρικα!!!:up:
Ενθουσιάστηκα με τις φωτογραφίες τους! είναι τέλειες!:)
Και έμαθα απ΄την Σταυρούλα το ΄πόσο τρυφερά είναι ιδίως ο Μάπας!!! Θέλω να ζουλήξωωωω!!!!:D
Αυτή για παράδειγμα με ξετρέλανε!!!:up:
DSC00755mycat.JPG

Κατερίναααα!!!:):)
ΤΕΛΕΙΑ τα μωρά σου. Τόοοσο αγαπημένα και τόσο ναζιάρικα!!!:up:
Ενθουσιάστηκα με τις φωτογραφίες τους! είναι τέλειες!:)
Και έμαθα απ΄την Σταυρούλα το ΄πόσο τρυφερά είναι ιδίως ο Μάπας!!! Θέλω να ζουλήξωωωω!!!!:D
Αυτή για παράδειγμα με ξετρέλανε!!!:up:
DSC00755mycat.JPG

:D:D:DΕυχαριστούμε Αναστασία μου..Αντε αντε σας περιμένουμε κι εσάς στο φτωχικό μας..Θα σου είπε δε η Σταυρούλα τι άθλια οικοδέσποινα είμαι..Στο παλιό το σπίτι δεν καλούσα κόσμο και ποτέ..:redface::redface:Αλλά τα γατιά μου την περιποιήθηκαν ΤΕΛΕΙΑ!!!Ο δε μάπας πήγαινε όλο για να κουλουριαστε'ι!!!!:PΕίναι πολύ τρυφερά Αναστασία..Ήξερα ότι θα ήταν τόσο καλοί χαρακτήρες αλλά δεν τα περιμενα τόσο ΤΕΛΕΙΑ!!!:D:happy:

Λέω ότι θα σου έρθω δε για επίσκεψη αλλά αυτός ο χρόνος είναι..ουφ...φεύγει συνέχεια και δεν προλαβαίνω ΤΙΠΟΤΑ!!!:down::down::down:Θα γίνει όμως γιατί ειδικά ο Σεβαχ με φωνάζει με το βλέμμα του!!!:lol::P

Χρόνια Πολλά και Καλά αδελφούλα!!!!!
να σε χαίρονται και να χαίρεσαι τα γατονάκια σου!! :up:

Ευχαριστώ πολύ αδερφούλα..!!!:DΓια όλες τις ευχές σου με όλα τα μέσα(υ.γ.δεν έχω κάρτα στο κινητό!!!ούτε μπαταρία, αφού απο το πρωί χτυπάει!!:redface:!)

Τα πρώτα χρόνια πολλά μου ταείπε ο φίλος μου και η κολλητή μου και μετά έτσι όιπως πήρα τα μωρά αγκαλία..μου κανανε νιαου!!!!Και αυτά μου ευχήθηκαν....:)

Ευχαριστώ πολύ αδερφούλα..!!!:DΓια όλες τις ευχές σου με όλα τα μέσα(υ.γ.δεν έχω κάρτα στο κινητό!!!ούτε μπαταρία, αφού απο το πρωί χτυπάει!!:redface:!)

Τα πρώτα χρόνια πολλά μου ταείπε ο φίλος μου και η κολλητή μου και μετά έτσι όιπως πήρα τα μωρά αγκαλία..μου κανανε νιαου!!!!Και αυτά μου ευχήθηκαν....:)
Kαι τι μωρά!!! :inlove:
Κατάργησέ το μωρέ το ρημαδοκινητό!!:P
Εγώ πολύ το σκέφτομαι...:hmm:

Kαι τι μωρά!!! :inlove:
Κατάργησέ το μωρέ το ρημαδοκινητό!!:P
Εγώ πολύ το σκέφτομαι...:hmm:
Αν το κάνω ποτέ αυτό να ανησυχήσεις..:lol:Αλήθεια εγώ έχω και 2!!!Ενα για τον άνδρα,με δωρεαν σταθερά και τα wind κινητά και ένα για όλους τους άλλους και δωρεαν τα what's up:redface::redface::P:D:happy:Με 20 ευρώ το μήνα μιλάω περιπου 1200 λεπτα και στέλνω 1000 μηνύματα σε όποιον θέλω....:up:Γιούλη είναι εθισμος αυτό το πράγμα..Είμαι μια εθισμένη στην ακτινοβολία..ιντερνετ και κινητα...:down::/::P:)

Να πω και εγώ χρόνια πολλά Κατερινάκι αλλα.....γιατι? Είναι της αγίας αικαταιρίνης σήμερα? Συγχωρέστε με αλλά εδώ στο πυρ το εξώτερον που ζω έχω ξεχάσει τις γιορτές! :redface:

Πάντως όπως και να έχει ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ :up::up:

Να πω και εγώ χρόνια πολλά Κατερινάκι αλλα.....γιατι? Είναι της αγίας αικαταιρίνης σήμερα? Συγχωρέστε με αλλά εδώ στο πυρ το εξώτερον που ζω έχω ξεχάσει τις γιορτές! :redface:

Πάντως όπως και να έχει ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ :up::up:
Είναι της Μεγαλης Αικατερίνης!!:DΕυχαριστώ Θένια μου!!!:happy:

Είναι της Μεγαλης Αικατερίνης!!:DΕυχαριστώ Θένια μου!!!:happy:

Ποιας Μεγάλης? Άλλη είναι η μεγάλη άλλη είναι η αγία? :confused:

Εγώ μόνο την αγία ξέρω...:redface:

Η μήπως είναι το ίδιο πρόσωπο? :hmm: Συγχωρήστε με είμαι άσχετη. Αλλά όπως και να έχεις εμείς σε χαιρόμαστε!! :D

Τι θα κάνεις σήμερα να γιορτάσεις??

Χρόνια πολλά και πάντα ευτυχισμένη με τους ανθρώπους κ τα γατάκια που αγαπάς;)

Χρόνια πολλά κι από μένα, Κατερινάκι! Να είσαι ευτυχισμένη και να χαίρεσαι τα γατόπαιδά σου!!!

Ποιας Μεγάλης? Άλλη είναι η μεγάλη άλλη είναι η αγία? :confused:

Εγώ μόνο την αγία ξέρω...:redface:

Η μήπως είναι το ίδιο πρόσωπο? :hmm: Συγχωρήστε με είμαι άσχετη. Αλλά όπως και να έχεις εμείς σε χαιρόμαστε!! :D

Τι θα κάνεις σήμερα να γιορτάσεις??

:blink::blink:Καλέ θα με τρελάνεις εσύ!!!Κοίτα υπάρχει ο Αγιος Δημήτριος και όχι ο Μέγας ας πουμε..Οπως Μέγας Κωνσταντινος και όχι Αγιος Κωνσταντινος..ΚΑτά αυτόν τον τρόπο υπάρχει ΜΟΝΟ η Μεγαλη Αικατερινη και ας μπερδεύονται όλοι με το Αγία!;)

Μπααα απλά όποιος παίρνει τηλ του λέω να έρθει και σπιτάκι!!:)

Να με χαιρεστε ναι ναι..αντε και απο κοντά!!:D
Χρόνια πολλά και πάντα ευτυχισμένη με τους ανθρώπους κ τα γατάκια που αγαπάς;)

Ευχαριστώ Ελενάκι μου να σαι καλά..αυτά τα τοπία επίτηδες τα έβαλες ε???ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣΣΣΣ!!!:P
Χρόνια πολλά κι από μένα, Κατερινάκι! Να είσαι ευτυχισμένη και να χαίρεσαι τα γατόπαιδά σου!!!
Καλέ σας ευχαριστώ πολύ εσάς και τον κύριο Πρέστο σας..:)

:blink::blink:Καλέ θα με τρελάνεις εσύ!!!Κοίτα υπάρχει ο Αγιος Δημήτριος και όχι ο Μέγας ας πουμε..Οπως Μέγας Κωνσταντινος και όχι Αγιος Κωνσταντινος..ΚΑτά αυτόν τον τρόπο υπάρχει ΜΟΝΟ η Μεγαλη Αικατερινη και ας μπερδεύονται όλοι με το Αγία!;)

Αααα συγνώμη...παραπληροφόρησης. :redface:

Μου τα μάθανε λάθος Κατερίνα μου δεν φταίω εγω. Μια ζωή "αγία" άκουγα εγώ.

Να περάσετε καλά λοιπόν σήμερα σπιτάκι σας και να το γιορτάσετε το πράγμα γιατί δεν είναι και κάθε μέρα η γιορτη μας ε! :D

Είδες! Σε πήγα κ διακοπές, μπορεί να ξοδεύτηκα αλλά άξιζε τον κόπο:D
Παιδιά νομίζω ότι άλλη η Μεγάλη Αικατερίνη που ήταν η τσαρίνα της ρωσίας, κ άλλη η Αγία Αικατερίνη που καταγόταν από την Αλεξάνδρεια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back